מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת brevi החדשהשרון04/10/2009
שלום רב,
אני ממש נהנהת לקרוא את הפורום שלכם והמידע הרב שהינכם תורמים להורים לעתיד, בטרם רכישת עגלה.
אני ובעלי די גבוהים (אני 1.80 ובעלי 2.00), כך שהקריטריון הראשון שלנו לפני הכל היה עגלה גבוהה ונוחה עבורנו. אכן, ביום שישי האחרון, בחנות בשם סנטר ביבי באשדוד, הציעו לנו את עגלת בראבי, (דגם חדש אני חושבת אובו, אך היא שוקלת רק 7.2 ק"ג) אשר בבסיסה היתה הכי גבוהה מכל העגלות בחנות, וזאת לפני הידית העגלה נפתחה כלפי מעלה, פשוט הלכנו איתה זקופים, כמה כייף למצוא עגלה כזו. היא היתה בעלת 4 מצבים, אמבטיה קשיחה ומורחבת, סל קל, ו2 מצבים של הליכיון. עלותה כולל 4 המצבים ותיק נלווה בסך של-3,500 ש"ח..לא זולה כל כך אך ממש פרקטית, גם מתקפלת בקלות.
שאלתי היא, האם הינך מכיר עגלות נוספות גבוהות בעלות הקריטריונים הללו ו/או מה דעתך על עגלת ברב, כי היא לא הכי מוכרת שנכנסו למוצצים הם מסרו שהם יכולים רק להזמין אותה, היא לא קיימת להם בחנות. כמו כן, איפה ניתן למצוא את העגלה הנ"ל במחיר אטקראטיבי יותר, אם המוטו שלך הוא "פראייר מי שלא קונה באינטרנט".
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרון
חיליק דובדבני07/10/2009עגלת ברבי היא עגלה שמאד מוכרת לי באופן אישי, ואצלנו בבייביז אנחנו מוכרים לא מעט עגלות כאלה! ואפילו מציגים אותה בחנות
כמה מילים על היצרן: ברבי אובו. תוצרת איטליה. מפעל של כ 40 שנים!. נחשב איכותי ממותג וטוב.
היבואן ונותן השירות הוא בייבי לאב.
אחת מהמוכרות המקצועיות ביותר בענף התינוקות, שעובדת אצלנו בבייביז , שהיא גם סבתא ל 3 נכדים! קנתה לכולם את הברבי...אני מניח שהסיבה היא היכרותה העמוקה עם העגלה וידיעתה כי היא מצויינת- ואני בהחלט מסכים :-)
עגלות נוספות שעשויות להתאים לכם לאור דברייך: סטוקי , עגלת קוויני שיש רק בשילב , ציקוי טריו טור 4
לגבי סוגיית המחיר - המותג ברבי אובו האיטלקי נחשב איכותי ויוקרתי , למותגים משתדלים לא לשבור מחיר אבל תמיד יש מבצעים מיוחדים בצירוף חדרי תינוקות או מוצרים נוספים.
המחירים משתנים מחנות לחנות ויכולים תמיד לרדת בהתחשב באופי העיסקה שתעשי ובתנאי התשלום.
אם תצרי איתי קשר טלפוני אדע לכוונך יותר
והעיקר...שיהיה בשעה טובה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל של ברבי
אורית11/10/2009אני מתעניינת גם כן בעגלת ברבי. רציתי לדעת האם הסלקל שלה בטיחותי? כי הבנתי שהוא נקשר עם החגורות של הרכב ואין לו תושבת.
כמו כן, הבנתי שהוא קטן מידי ולא ישמש אותי להרבה חודשים.
האם כדאי לקחת את העגלה ללא הסלקל? והאם ישנו סלקל של חברה אחרת שמתחבר לשלדה של הברבי?
תודה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי המליצו לקנות מתאם לרכב
שקד18/10/2009גם אני אהבתי מאוד את הברווי,בקשר לסלקל קיבלתי המצלצה לקנות מתאם לרכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישית אני היתי מעדיף סלקל אחר
חיליק דובדבני19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרו מהעגלה הזאת כמו מאש - תקלות
אבא עצבני15/04/2010מדובר בעגלה יקרה, אשר מסתבר שיש לה תקלה בגלגלים הקדמיים
אחת לכמה זמן הם פשוט נתקעים ב 90 מעלות ואי אפשר לזוז (או שהעגלה תופסת זוית נסיעה ב- 90 מעלות)
מדובר בסכנת חיים אמיתית - אני נתקעתי באמצע מעבר חציה בת"א
העגלה הייתה בתיקון כבר 4 פעמים, החליפו לנו את הבסיס
עכשיו הם מודים שיש בעיה שידועה להם (אבל מסתירים אותה מהקונים).
בקיצור - לא לקנות (אפילו אם מציעים לכם בחצי מחיר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש גם תקלות לפעמים
חיליק דובדבני15/04/2010למרות שעל פניו מדובר בחברה לא רעה, אבל אני עדיין ממליץ על המותגים המרכזיים: קאם, פג, צ'יקו, אינגליזינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה צריך עזרה בטיפול מול היבואן
חיליק דובדבני16/04/2010דבר איתי- אולי אצליח לעזור לך לפתור את הבעיה מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה של פגקרן01/10/2009
קודם כל - שמחה שמצאתי את הפורום שלכם!
אחרי הדעות השונות מהחנויות השונות - טוב שיש מישהו שנותן הרגשה שהוא ממש מבין על מה הוא מדבר...
אז ככה...
לאור המלצות של חברות, החלטנו ללכת על עגלת פג.
בהתחלה הלכנו על העסקה של פג מודולר און טראק, אח"כ החלטנו שאולי עדיף לבחור בפג סוויטץ.
כרגע אנחנו מתלבטים לגבי הסוויטץ
- האם היא עגלה מספיק טובה?
- האם להוסיף לה אמבטיה קשיחה? (אצל היבואן אמרו לנו שהאמבטיה הרכה לא מתאימה לסוויטץ, ושבכלל היא יורדת ל-180 מעלות ולכן אין צורך באמבטיה בכלל. זה נכון?)
- מה טוב יותר - הסוויטץ או הפליקו פי-3?
- האם כדאי לשקול דגם אחר של פג או בכלל עגלה אחרת?....
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן
חיליק דובדבני01/10/2009ראשית תודה על המחמאה :-) אנחנו אכן משתדלים להיות נטולי משוא פנים ומקצועיים נטו
מעט לגבי עגלות פג פרגו איטליה - עגלות פג הן עגלות הנחשבות מהטופ של יצרני העגלות בעולם. בניגוד לרוב יצרני המותגים המובילים הן עדיין מיוצרות באיטליה ולא בסין!
עד כמה שידוע לי סטטיסטית עגלות אלו הן בעלות אחוז התקלות הנמוך ביותר שקיים ומגובות בשירות יבואן וי אי פי איכותי מהיר ונוח (היבואן : חברת פופיק )
עגלת הפג סוויץ היא עגלה מעולה! למיטב ידיעתי היא נשכבת כמעט עד 180 מעלות - כ 176 מעלות, את תמיד יכולה להוסיף משטח קשיח שעולה כ 50 ש"ח ליצירת משטח אחיד 180 מעלות לשכיבה ללא צורך בהוספת אמבטיה רכה.
מבחינת מה עדיף פליקו פי 3 או פג סוויץ הכל שאלה של טעם, צרכים, מטרות, לטעמי הפג סוויץ עגלה מעולה ואני הייתי בוחר בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה
קרן01/10/2009עזרת לקבל החלטה סופית!
הולכים לקנות פג סוויטץ היום!
רק טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפשי טוב יש עליה מבצעים כרגע
חיליק דובדבני01/10/2009הרבה חנויות הורידו מחיר שלה
אם את צריכה עזרה דברי איתי טלפונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראיתי היום את הסילבר קרוס הלו-דביבונית30/09/2009
אתם מכירים את העגלה באנגלית זה-HALO ואיך היא נחשבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גלית
חיליק דובדבני01/10/2009הסילבר קרוס הלו היא טיולון פרימיום מאד איכותי שמגיע אלינו מאנגליה
טיולון מאד קל ונוח. מתקפל באופן מושלם ונכנס אפילו לבגאז הקטן ביותר
הוא קל ונשכב 180 מעלות ונותן תחושה של עגלה לתינוק ממש...
לדעתי ה הלו של סילבר קרוס הוא מוצר מצויין . לא מאכזב. אמין ואיכותי... ומומלץ מאד למי שמחפשת טיולון פרימיום יוקרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלית
עמית מנדלוביץ01/10/2009בזמן האחרון עולה ועולה המותג שנקרא סילבר קרוס והתגובות עליו ממש טובות
ה-HALO לפי דעתי הוא לא רק טיולון אלא עגלה ממש לתינוק שנולד אבל רק לאלו שממש מבינות עניין כי הריי כמעט תמיד בערך בגיל חצי שנה הילד כבר יושב ואז רצות כולן מהר להחליף לטיולון וב-HALO זה לא יקרה כי הוא ממש בנוי כמו טיולון יוקרתי ובעיצוב קטלני
אני אישית ממליץ בחום על העגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת צ'יקוחיה פישרמן28/09/2009
רכשנו עגלת צ'יקו לפני פחות משנה. הגלגלים רועשים ומתפרקים. האם יש שירות לצ'יקו בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירות לעגלות ציקו בארץ
חיליק דובדבני29/09/2009היי חיה. אכן יש שירות לצ'יקו בארץ והוא ניתן על ידי היבואן: דוורון יבוא וייצוא בע"מ
על מנת לתקן את העגלה את יכולה לפנות לחנות ממנה קנית אותה והם יעבירו אותה ליבואן לתיקון או לפנות ליבואן ישירות בטלפון: 04-9966333* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלונות על אמינות ושרות בד"ר בייבידוד גבע24/09/2009
אני לצערי לא יכול אלא להתלונן על ד"ר בייבי,והמדובר בסניף מודיעין - מרכז שיל"ת.
טעויות שנעשו ע"י המוכר בני בזמן ההזמנה "נזרקות" על הקונה ! מזמינים שידה ומיטה
ומקבלים מיצרנים שונים בצבעים שונים-והקונה אשם ! - לאחר ויכוחים יחליפו את המיטה ,
אבל יש לשלם הפרש למיטה ועוד עבור הובלה ! כן זה השרות.
הידיות בשידה לא בצבע שהוזמן,קפיצים שהובטחו למיטה לא הגיעו עד היום.
בזמן האספקה לאחר הלידה,מודיעים לך כי את המוצרים "הקטנים" ,(שזה הכל חוץ מהריהוט)
הם לא שולחים ויש להגיע לחנות לקבלם,
ואז מתברר כי יש להמתין בחנות שעתיים כיוון שלא הכינו את ההזמנה מראש ,
ולבסוף גם יש חוסרים כשבודקים שוב בבית.
בקיצור ,האמינות והשרות שלהם זה לא הצד החזק...
תלונות שהופנו למחלקת שרות לקוחות בעניין נענו באותם תשובות שהתקבלו בחנות עצמה מבני.
לסיכום -תמצאו לכם ספק אחר !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד שלום
חיליק דובדבני24/09/2009העברנו את תלונתך להנהלת דוקטור בייבי אני מאמין שמדובר במקרה בודד שלא מלמד על השירות הרגיל של דוקטור בייבי. אני משוכנע שאם תיצור קשר עם ההנהלה הראשית ותדווח על תלונתך היא תטופל מיידית.
אם נוכל לסייע ולו במעט אל תהסס לפנות אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אתם יודעים על עגלת בייבי לאב?הילה23/09/2009
המוכר בחנות מאוד המליץ לי על הדגם החדש של עגלת בייבי לאב, הכולל אמבטיה(במחיר 1500 ש"ח). עד היום לא שמעתי על החברה הזו. האם אתם יודעים משהו על העגלה הזו?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
חיליק דובדבני24/09/2009בייבי לאב היא חברה ישראלית המייבאת עגלות לארץ. המותג המוכר שהם מייבאים הוא עגלת ברבי אובו -brevi ovo - האיטלקית המצליחה.
עגלת בייבי לאב עם האמבטיה , עליה את מדברת , היא החיקוי של עגלת פג פרגו בעלת ידית אחת ששווקה בעבר בישראל , זו עגלה פשוטה, מיוצרת בסין , ברמת גימור סבירה.
הערה אישית: ברמת המחירים שיש היום לא שווה לקנות עגלות סיניות כשבאותו המחיר בערך משיגים את המקור האיטלקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
הילה01/10/2009תודה חיליק על התשובה.
לגבי ההערה שלך על המחיר: האם אתה יכול להמליץ על עגלה עם ידית אחת באיזור ה-1500 ש"ח, שלדעתך טובה יותר מהבייבי לאב (ממה שהבנתי העגלותהטובות נעות מ-2500 ומעלה)
תודה רבה על ההתייחסות, הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הילה
חיליק דובדבני01/10/2009אז ככה, לגרקו יש עגלה הקרויה מיראז' שעלותה נמוכה מ 1500 -אני פחות ממליץ עליה
יש לך את הפג פרגו אונו - עגלה מעולה בעלת ידית עוברת מצד לצד , במבצעים היום בעלות של כ 1490 אם איני טועה...
פג פרגו פליקו פי 3 קומפלטו שהיום נמכרת במבצעים במחירים שנעים סביב 1590-1790
ויש עגלת צ'יקו קורטינה - עגלה מדהימה, עם נסיון מוכח, שאמנם מעט יותר יקרה בדיל טוב תוכלי למצוא אותה ב כ 1700 - 1900 תלוי ברמת האיבזור.
אני מאד ממליץ גם על הצ'יקו וגם על פג פרגו. עגלות מותג מובילות בעולם. אטלקיות אמיתיות. אמינות וטובות.
לטעמי-עדיפות על הבייבי לאב.
אם תרצי עוד עזרה צלצלי אליי- אשמח לסייע
והעיקר- שיהיה בשעה טובה יקירתי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום,
הילה01/10/2009קודם כל אני רוצה להביע את הערכתי ותודתי על ההתייחסות המהירה והרצינית. כיף שיש עם מי להתייעץ.
ולגבי הצעותיך - P3 לא באה בחשבון מבחינתי, כי חשוב לי מאוד ידית אחת ולא 2.
לגבי האונו - דווקא הייתי מכווננת עליה וכשהגעתי לחנות המוכר הוריד אותי ממנה בגלל שלדבריו הרבה קונים נתקלו בבעיה של עבירות. ואכן הוא הדגים לי שכאשר מעבירים את הידית והתינוק מול המסיע, קשה מאוד לסובב את העגלה ועוד יותר קשה להעלות את החלק הקדמי שלה כשרוצים לעלות מכביש למדרכה. גם בזאפ ראיתי ביקורת דומה לכן ירדתי ממנה (למרות יתרונותיה הרבים בעיני).אולי היא עדיין שווה קניה בהנחה שאשתש רק בכיוון הקלאסי של הידית, בלי להנות מאפקט "הידית העוברת"?!
לגבי הצ'יקו - שמחתי לקרוא עליה שהיא רחבה יחסית. אני מבינה שהיא מגיעה ללא אמבטיה. האם יש מזרון שאפשר להוסיף כדי שאוכל להשכיב תינוק על הבטן ב- 180 מעלות? האם ידוע לך אם זה בריא עבור גב התינוק כמו אמבטיה? זה ממש 180?(הסלקל קצת מיותר לי כי יש לי כיסא לרכב מהילד הקודם, לכן זה לא שיקול כדי לקחת את העגלה)
ולסיום: זה נראה שזאפ לא כ"כ חזקים בתחום הציוד לתינוקות (ואולי אני טועה). האם יש לך המלצה באילו אתרים/חנויות אמצא את העגלות במחירים הנמוכים ביותר?
תודה ענקית,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב :-)
חיליק דובדבני01/10/2009לגבי הצ'יקו קורטינה... עד כמה שידוע לי גם האמבטיות הן לא בדיוק 180 מעלות כי אם יותר לכיוון ה 176 מעלות...
לטעמי - העגלה נטולת האמבטיה היא בהחלט מספקת - וחוץ מזה יש אפשרות להוסיף משטח שכיבה פשוט וזול -עלותו כ 50 ש"ח- שנותן את השכיבה של 180 מעלות מלא. המשטח טוב ועושה את העבודה!
בני בכורי , משה , התנייד עד גיל שנתיים- ממש לאחרונה - בעגלה פשוטה ללא אמבטיה ואני לא נתקלתי בשום בעיה - כך שמבחינתי אין חשש לגב התינוק גם בעגלה ללא אמבטיה. והמשטח-שגם אני השתמשתי בו-עזר ופתר את הבעיה בשכיבה בעגלה.
זאפ אכן לא חזקים בנושא חנויות תינוקות.
מעבר לאתר שלנו. יש לך אתרי השוואות מחירים לא רעים בכלל בדומה לפעוטות למשל.
כדאי גם לגשת לכמה חנויות פיזיות, לשמוע את המוכר. להתרשם גם מהחנות וממה שהיא משדרת ולא רק מהמחיר-לפעמים שירות טוב שווה כמה שקלים יותר :-)
אם תרצי עוד מידע- את מוזמנת לכתוב או לטלפן אליי לבחירתך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הילה04/10/2009תודה,תודה,תודה,
עזרת לי מאוד. חג שמח ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי תינוקות של בביבי לאב
קרן דוד14/01/2010לכל המעוניין אם תשאלו אותו לא לא לא ממליצה לקנות שום מוצר של חברת" בייבי לאב " הם מוצרים עם הרבה תקלות ואין להם מתן שירות הולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האיכות אני מסכים איתך
חיליק דובדבני15/01/2010לגבי השירות-הם דווקא יודעים לתת שירות תלוי מי עומד מולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי שירות התיקונים שלהם
רות22/08/2010קיבלתי מחברה עגלת בייבי לאב במצב טוב אבל צריכה תיקונים קלים של תוספים שנישברו. אני מחפשת בנרות איך אפשר להגיע לשירות תיקונים שלהם. מישהו מכם יודע באילו חנויות מוכרים עגלות אלו או איך משיגים את שירות התיקונים?
דרך אגב, לי יש פג פרגו דגם P3 פרמט והיא ממש מעולה ולא עולה עכשיו הרבה. וכשקיבלנו את הבייבי לאב התפעלנו ליראות עד כמה המבנה שלהן דומה, במיוחד הפטנט של "חצי אמבטיה", אבל כנראה שהחומרים שלהם באיכות לא משהו כי כמה דברים שבורים שם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בייבי
עפרה03/11/2010איזה עגלה בסוף קנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל של עגלת פג און טראקא. ל.22/09/2009
אני חושבת לקנות את העגלה הזו, אך בחנות מסויימת נאמר לי כי הסל קל אינו בטיחותי דיו. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת פג פרגו און טרק
חיליק דובדבני23/09/2009הי א.ל .
אמנם קיימים כמה הבדלים בין הסלקל של פג מודולר טריפיקס והסלקל של פג מודולר און טרק
הסלקל של האון טרק מיוצר במפעלי פג פרגו באיטליה תחת בקרת איכות מהגבוהות בעולם
הסלקל עבר בדיקות וקיבל את אישור מכון התקנים הישראלי וכן עומד בתקנים האירופאיים והאמריקאיים המחמירים. לדעתי בדיקות אלה והעובדה שמדובר ביצרן הנחשב מהאיכותיים והטובים בעולם מדברת בעד עצמה ואני בהחלט חושב שהסלקל הוא ברמת בטיחות מספקת בהחלט.
באשר לחנות שמסרה מידע זה אני הייתי בודק מה הסיבה למידע כזה שנמסר, לעיתים הסיבה היא אינטרס מסחרי שלא ממש קשור למקצועיות נטו.
אם תאמרי לי מי החנות אנסה לברר לך מה הסיבה להמלצה שקיבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תאומיםמישיל21/09/2009
היי, אני מתעניינת בעגלה וסלקל לתאומים.
רציתי בהתחלה עגלה שניתן להרכיב עליה את הסלקל והתברר שקשה מאוד לענות לדרישה זו כי אז העגלה תהיה מאוד רחבה וענקית, לכן החלטתי לקנות עגלה לחוד וסלקל לחוד.
הדרישות שלי:
עגלה: חשוב לי שתהיה קומפקטית, קלה (יחסית לתאומים) וקלה לקיפול. האם המקלארן מומלצת או הפג פרגו??? ראיתי גם את ה- easy walker אבל היא נראית ושוקלת כמו טרקטורון. מה עדיף??
סלקל: אני גרה בקומה 3 בלי מעלית לכן משקל הסלקל חשוב לי מאוד. בנוסף, חשוב שיהיה בסיס לרכב כך שיהיה לי יותר נוח להוציא אותם מהבית. בנוסף, אני רוצה עגלה מאוד בטיחותית, איכותית ושיש לה מגן שמש מתכוונן שניתן לפתוח אותו ולסגור בקלות (כמו אוקורדיון ). עשיתי סקר שוק ולא מצאתי סלקל שעונה לכל דרישותי- מה אתם ממליצים??
מודה מראש על המענה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מישל ראי תשובה בהודעתך הקודמת
חיליק דובדבני23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלה...עינבי20/09/2009
מה ההבדל בין דגם וויטץ לפליו P3 וקמפלטו?
האם יש לפג אמבטיה רכה שניתן לרכוש כתוספת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין הסוויטץ לפליקו קומפלטו-
עמית מנדלוביץ21/09/2009השילדה הינה אותה השילדה בדיוק רק שבסוויטץ הוסיפו אפשרות לפירוק הטיולון ושליפתו החוצה ע'י לחיצה על 2 כפתורים בצדדים ואז את יכולה לחבר אותו הפוך 180 מעלות מה שנותן לל את האפשרות להיות מול התינוק ב3-4 חודשים הראשונים
לפג פרגו יש אמבטיה חיצונית שאפשר לרכוש והוא נקרא קריקוט-יש אותו גם לחברות אחרות כמו דוורון שהוא היבואן של גרקו ובדרך כלל הקריקוט הוא אוניבסלי כך שיכול להתאים לכל עגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה הנצחית עגלה!!!עינבי20/09/2009
אז ככה:
בעקבות תא מטען קטנטן האופציות הן בין :
פג פרגו סוויטץ לאינגליזינה לאונץ :
כמה שאלות :
למה חשוב בפג שהידיות התחלפו הרי גם ככה הזוית לא מגיעה ל90 מעלות וצריך להוסיף אמבטיה רכה ?
קיפול האנגליזינה קל יותר בל הי נראת פחות יציבה ופחות רחבה מהפג
האם יש דגם נוסף של פג שכדאי לי לשקול ??
רק עם אמבטיה רכה , ומתקפלת כמו מטריה
אני חייבת להחליט כבר השעון מתקתק ואני כבר ב9 !!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינבי
עמית מנדלוביץ21/09/2009אין כל קשר בין ידיות מתחלפות לזוית השכיבה של התינוק-רק היתרון שאת יכולה להיות להיות מול התינוק בחודשים הראשונים
לכל עגלה את יכולה להוסיף קריקוט או מזרן שכיבה אורטופדי לעגלה אם את רוצה שכיבה של 180 מעלות
בקשר לקיפול של העגלה-מדובר רק בעניין של הרגל שתייהם מאוד קלות לקיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריקוט..
עינבי25/09/2009היי עמית
תודה על התשובה , יש מצב שאתה יכול לצרף תמונה של קריקוט לפג פרגו סוויטץ ?
בנוסף האם זה נכון שתכף נכנסים דגמים של עגלות שנת 2010 מה שיוריד את המחירים לדגמי 2009?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםמישיל19/09/2009
היי, אני מתעניינת בעגלה וסלקל לתאומים.
רציתי בהתחלה עגלה שניתן להרכיב עליה את הסלקל והתברר שקשה מאוד לענות לדרישה זו כי אז העגלה תהיה מאוד רחבה וענקית, לכן החלטתי לקנות עגלה לחוד וסלקל לחוד.
הדרישות שלי:
עגלה: חשוב לי שתהיה קומפקטית, קלה (יחסית לתאומים) וקלה לקיפול. האם המקלארן מומלצת או הפג פרגו??? ראיתי גם את ה- easy walker אבל היא נראית ושוקלת כמו טרקטורון. מה עדיף??
סלקל: אני גרה בקומה 3 בלי מעלית לכן משקל הסלקל חשוב לי מאוד. בנוסף, חשוב שיהיה בסיס לרכב כך שיהיה לי יותר נוח להוציא אותם מהבית. בנוסף, אני רוצה עגלה מאוד בטיחותית, איכותית ושיש לה מגן שמש שניתן לפתוח אותו ולסגור בקלות (כמו אוקורדיון ). עשיתי סקר שוק ולא מצאתי סלקל שעונה לכל דרישותי- מה אתם ממליצים??
מודה מראש על המענה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישל
חיליק דובדבני23/09/2009ראשית נפתח בהסבר קצרשוק העגלות לתאומים בארץ הוא מצומצם ולא מושקע כפי שהייתי רוצה לראותו. עגלות התאומים על פי רוב פחות משווקות ופחות מושקעות מפאת נתח השוק הקטן יחסית שהן תופסות מסך המכירות של עגלות תינוק.
כמי שיש במשפחתו יותר מידי משפחות תאומים -לכל בני דודי נולדו תאומים :-) - אני מכיר את הנושא ואת ההתחבטויות בהן את ניתקלת.
באופן אישי אני מכיר את העגלות של בייבי גוגר , דוקטור בייבי , ואיזי בייבי.
הבייבי גוגר חשבת עגלה טובה ואיכותית , לא כבדה מידי, ובהחלט עושה את העבודה הגם שאינה עגלה משולבת
דוקטור בייבי עגלת תאומים 75 , עגלה וותיקה שבהחלט עושה את העבודה בחרון אחד -משקלה מעט מכביד.
איזי בייבי - עגלת טיולון תאומים סידני - מוצר מצויין , קל, ומתקפל בקלות , חסרון בולט אין לעגלה שכיבה של 180 מעלות ויש צורך להוסיף לה משטח לשכיבה בחודשים הראשונים.
מבחינת סלקלים אני לא ממליץ על סלקל שמתחבר לעגלה - הסיבות אשמח לפרט אם תרצי - פשוט שאלי בהודעה חוזרת
סלקלים בטיחותיים יש לציקו , גרקו , פג פרגו , מקסי קוזי
כולם נחשבים בטיחותיים מאד ואמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מקלרן xt טכנו או פג פרגו siהילה.17/09/2009
היי,
ראיתי שהרבה (המון !) אנשים מסתובבים עם המקלרן.. האם סתם בגלל השם או היא באמת הכי טובה ובאמת יש לה יתרונות ברורים על הטיולונים האחרים.. ?
יש טיולון חדש של פג פרגו - דגם SI .. מישהו שמע משהו עליו ??
מתלבטת בין שניהם.. מקלרן נראה יותר מרווח לתינוק, מצד שני, בשביל לקפל אותו צריך להתכופף (ב-SI לא), בדקתי ופחות יציב, האכסון למטה דיי קטן , הידיות יחסית גבוהות יותר (לבחורה 1.60 :-)
ועדיין.. חושבת לקחת אותו כי הרבה אנשים לא טועים..
אם מישהו יכול לעזור לי, אשמח !
תודה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון פליקו SI
סיוון21/09/2009שלום הילה
לי אישית יש את הטיולון של פג הפליקו SI.
ראיתי גם את המקלארן אבל את הSI קניתי אחרי המלצה חמה מאד מחברה.
לא השתמשתי אף פעם במקלארן אז אני לא יודעת להגיד לך עליו שום דבר אבל אני יכולה להמליץ לך בחום על הSI.
היא קלה מאד, קלה לתמרון מתקפלת נוח ורחבה יחסית (הבן שלי לא בדיוק בגודל ממוצע :))
רק דברים טובים.
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון פג נחשב איכותי ואמין ביותר
חיליק דובדבני23/09/2009גם המקלרן נחשב טיולון מוביל ומוצלח.
הכל עניין של העדפה אישית. אני אישית הייתי בוחר בפג פרגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם..
הילי24/09/2009בסוף הייתי צריכה להחליט (רציתי כבר לפני החג כי נסענו)
ולקחתי את המקלרן..
הלכתי על פי הרוב, כי אף אחד לא הכיר את ה-SI ,
קצת מתבאסת כי בהרגשתי שה-SI טוב ומתאים לי (קיפול בלי להתכופף ויותר קל..)
אבל מבחינת הנוחות של בני, הרגשתי שיותר מרווח לו במקלרן..
וגם עד שקראתי את תגובותיכם אף אחד לא הכיר את ה-SI..
מקווה שלא התחרט.. (כמו קצת עכשיו אחרי שקקראתי מה שכתבתם..)
המון תודה וחג שמח !
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם המקלרן תעשה את העבודה הילה
חיליק דובדבני24/09/2009אל דאגה לא תתחרטי אני משוכנע שגם המקלרן תוציא אותך מרוצה :-)
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון זהה למקלארן ובזול-
עמית מנדלוביץ01/10/2009יש את הסנטוריני של איזי בייבי שאני מכיר אותו כבר 6 שנים ומאוד אוהב אותו-הוא מאוד קל משהו כמו חמש וחצי ק'ג יש לו 4 מצבי שכיבה גגון והצללה מאוד גדולים וקיפול אוטומט השילדה מאלומינים כך שהוא לא מחליד והכי חשוב-4 שנים אחריות
נמכר בין -350 ש'ח ל-500 ש'ח--לעומת המקלארן שעולה למעלה מ-1000 ש'ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלותנעמה13/09/2009
הייתי שמחה לקבל חוות דעת לגבי עגלות
הדברים שחשובים לי בעגלה הם:
1. קלה ובטיחותית
2. קיפול נוח
3. שתהיה מתאימה מגיל 0 עד גיל 3
4. תינוק עם הפנים כלפי האם
מישהו שמע על עגלת LUCA שמיוצרת ע"י רשת מוצצים?
האם מומלץ לקנות עגלה שמיוצרת בסין או שאינה ידועה?
תודה מראש!
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מירב
חיליק דובדבני15/09/2009יש המון עגלות שעונות לדרישותייך
עגלות צ'קו כדוגמת הקורטינה , עגלת פג סוויץ האמינה , גרקו וגם כמה עגלות סיניות פחות מוכרות
רשת מוצצים כשמביאה מוצר חדש בדרך כלל עושה זאת בשיתוף יבואן המייצר בסין ועל בסיס פלטפורמה של עגלה בשם חדש...
את עגלת LUCA אני לא מכיר מספיק אבל בדרך כלל אני לא ממליץ לרכוש עגלות סיניות שיוצרו על ידי יבואנים מקומיים לדעתי הן פחות אמינות מהמותגים המוכרים -
מומלץ לגשת למספר חנויות ולקבל הסברים, לחקור מעט ולקבל החלטה המתאימה לך באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קונפורט
נעמה15/09/2009האם היא מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
נעמה22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קונפורט
חיליק דובדבני23/09/2009הבבה קונפורט הוא מותג צרפתי, לדעתי האישית העגלה עדיין לא מספיק מוכרת בישראל
ועדיין לא נמכרה בכמויות המהוות מאסה קריטית מספקת על מנת שאוכל לחוות דעתי עליה
מאד חשוב כשקונים עגלה לבדוק את שביעות הרצון הקיימת ממנה ואת רמת השירות של היבואן שמביא את העגלה לישראל
נכון לנתונים שיש בידי כרגע אני לא ממליץ על העגלה, אחרי תקופת של כמה חודשים ולאחר שהעגלה תשווק בישראל במאסה קריטית ונוכל לשמוע מעט חוות דעת עליה אדע להמליץ או לשלול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בלו
אושרת16/09/2009רציתי לדעת היכן מיוצרת עגלה מדגם בלו של ד"ר בייבי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בלו דוקטור בייבי
חיליק דובדבני23/09/2009העגלה היא מוצר של דוקטור בייבי. חברה ישראלית המייצרת ליין רחב של מוצרי תינוקות.
למיטב הבנתי הייצור נעשה במפעלים בסין, בדומה כמעט לכל העגלות לתינוקות בעולם כיום,
העגלה קיימת כבר כמה שנים בשוק ועושה רושם לא רע, לדעתי מלבד מגבלת המשקל שלה היא עגלה מוצלחת ומומלצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר למצוא אגלה של מודולרanna10/09/2009
אני לפני לידה ומחפשת לקנות אגלה של מודולר פג שאמרו לי שהיא מאד טובה
אני באיזור פתח תקווה
איפה אפשר לקבל פרטים של האגלה. מחיר טוב. ומי נותן שרות לאגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג פרגו מודולר טריפיקס
חיליק דובדבני15/09/2009היי אנה , שיהיה בשעה טובה :-)
פג פרגו הוא מותג מוביל בתחום עגלות התינוק
עגלת מודולר טריפיקס נחשבת כאחת האמינות והטובות בעגלות
היבואן הוא מסודר ונותן שירות מצויין
העגלה נמצאת במחירי מבצע בהמון חנויות כרגע - חפשי באינטרנט ותמצאי המחירים נעים בין 4400-3500 ש"ח תלוי בחנות ובאופי העיסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאה לכל האמהות !!!!שושי10/09/2009
צלם מגיע ומתלווה לזאטוט הכובב ומתעד אותו לאורך היום
מתקבל סרט מקסים שישמר לנצח כמזכרת מהילדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו רעיון מעניין ומרגש
חיליק דובדבני10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)