פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת joolz
    מלי
    05/07/2009

היי!

אני בחודש שישי כמעט שביעי ורציתי לדעת מתי קונים את הדברים, כמה זמן לפני הלידה?
    אני ראיתי את עגלת joolz וממש נדלקתי עליה, אני בעלת רכב פרטי, גרה בבית פרטי, גרה בעיר.
    אני רוצה לדעת מה ההמלצות עליה ואם היא באמת מומלצת בשוק מבחינת נוחות ובטיחות????
    תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת joolz

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך....

מלי
    05/07/2009

דרך אגב בעלי עובד בטויס אר אס בבילו (קוראים לו עוז.)
    והוא רוצה רק את העגלה הזו.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה מתנפחת לתינוק
    אלה
    29/06/2009

התינוקת שלי בת 4 חודשים וראיתי באינטרנט מודעות על אמבטיה מתנפחת ויש כל מיני חברות ומחירים שונים אם יש למישהו אמבטיה כזאת או אחרת אשמח לקבל עצה כי זה נראה לי דבר טוב אם נוסעים לטיול ויש רק מקלחון בחדר, ואם יש חנות מומלצת שיש בתוכה את המוצר אשמח לשמוע,

לקביעת תור
    סגירה
    אמבטיה מתנפחת לתינוק

הוספת תגובה

• יש לי כזו אמבטיה

חסוי
    09/08/2009

האמבטיה מאוד נוחה כשנוסעים, אבל לתינוקות שעדיין לא יושבים התנוחה קצת בעייתית היות
    וצריך להחזיק בהם ( כי המצוף לראש לא יעיל) . (בדפני למשל לא צריך כלל לתמוך בהם ) .
    האמבטיה עלתה לי 100 ש"ח ןבשורה התחתונה היא שווה את המחיר.
    קניתי בחנות סודות ברח' אחוזה רעננה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קצת מסוכן לרכוש אמבטיה כזו?

ח. קראוס
    12/08/2009

הכוונה היא לעובדה שהיא עלולה להתפוצץ מכל מכשיר חד שנמצא ליד...
    נראה לי סיכון גבוה מדי בשביל מכשיר שמשמש תינוקות, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ונגיד היא חו"ח תתפוצץ?

עדי
    30/12/2009

מה יקרה?
    בסה"כ היא תהרס והמים יצאו. זה לא שיקרה משהו לתינוק.
    (הרי לא השארנו אותו לבד והלכנו)

בכל מה שנוגע לתינוקות אנשים קצת היסטריים, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניתי את זה

מומחית אמבט
    26/08/2009

זה אחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעת מה שם המוצר והיצרן

חיליק דובדבני
    31/12/2009

רצוי לבדוק האם באמת האמבטיה מתאימה מגיל 0 או רק מגיל בו התינוק כבר יושב בכוחות עצמו.
    כדאי לברר לגבי תו תקן או תו בטיחותי אחר למוצר, איפה הוא מיוצר על ידי מי...
    אני באופן אישי לא מכיר את המוצר- יש מוצר דומה שנקרא בתיה באמבטיה שהוא מין "צף קל" שעליו יושב התינוק בעת הרחצה
    התגובות והדעות לגבי המוצר חלוקות,
    אני אישית לא ממליץ יש פתרונות טובים יותר ויקרים פחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלה

עמית מנדלוביץ
    11/01/2010

אני אישית לא מכיר את המוצר ונשמע לי רעיון לא טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מקלחות במקלחון
    ארזה
    10/06/2009

שלום רב
    יש לי תאומים בני שנה וחמישה חודשים ואני שוברת את הראש כיצד לקלח אותם במקלחון.
    עשינו אמבטיה באמבטית התינוקות על מעמד ,אבל זהו זה כבר לא מתאים ,מה עושים ?
    יש רעיונות. אגב נסיתי להוריד את האמבטיה למקלחון ומשום מה הם אל רוצים .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מקלחות במקלחון

הוספת תגובה

• היי

ג'ני
    14/07/2009

עצה... תני להם משחק במקלחון צעצוע גומי עוזר יש לי את אותה הבעיה יש לי בת בת שנה וחצי ומאוד נוח לקלח במקלחון קצת בוכים בהתחלה תני להם להרגיש את הזרם של המים על היד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי בריכה מתנפחת

נעמי
    21/07/2009

אני מציעה לנסות בריכה קטנה מתנפחת, עם קצת צעצועים, במיוחד כשמדובר בשניים!!!
    אם זה לא ישמש לאמבטיה, זה יוכל לשמש למרפסת למשחק ויש כאלה זולות - עגולות בכ- 20 ש"ח.
    שווה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק צריך לזכור לעמוד על המשמר

נעמה
    27/07/2009

ולא להשאיר את הילדים בבריכה כזו אפילו רגע לבד, שלא יקרה חו"ח אסון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל
    א
    08/06/2009

רציתי לקבל המלצות לגבי סלקל...אנו מצפים ללידה בקרוב ומחפשים סלקל טוב ובטיחותי .
    חשוב לנו שיהיה מאיכות טובה ושהבד לא יקרע מהר....
    כמו כן מתלבטים עד כמה חשוב הבסיס, ואם יש מצב לוותר עליו?

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל

הוספת תגובה

• רכישת סלקל

ערן נדיב
    10/06/2009

השאלה הראשונה שנישאלת היא: איזו עגלה יש לכם? השאלה השניה:האם חשוב לך שהסלקל "יתלבש" על העגלה ?
    במידה ויש ברשותכם עגלה תיבדקו איזה סלקל מתאים לה.
    במידה ואין לכם עגלה וצריכים ,יציעו לכם עגלות בחנות לרוב העגלות יש סלקל תואם להם.
    בכל מקרה ישנם סלקלים עד 10 ק"ג או 13 ק"ג ,עם/בלי מגן ראש ומגן רצועות.הבד לא אמור להקרע באף סלקל (שנה שימוש)
    דווקא הבסיס הוא החשוב בעיני,אני ממליץ מאוד לרכוש סלקל עם בסיס קבוע לרכב דבר המאפשר את השימוש בסלקל למהיר ונח ביום גשום,אם התינוק נירדם,בזמן תאונה ובכלל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

א
    10/06/2009

יש לנו עגלה שתשמש את התינוק ללא הסלקל....כך שאין צורך להתאים ביניהם.
    חשוב לנו שהסלקל ישמר לכמה שנים מכיוון שזה ילד ראשון ואני רוצים הרבה ילדים בע"ה ולא 2-3.
    ברור לי שאחרי כמה שנים זה יהרס אבל חשוב שיחזיק כמה שיותר. ואם אתה אומר שהבד יקרע אחרי שנה זה בעיתי.
    האם חשוב שהסלקל יהיה של חבר'ה מוכרת? או שאפשר לסמוך גם על הפחות מוכרות?
    האם להשקיע סכום כסף גדול בכדי להבטיח את טיב המוצר או שגם הזולים שיוצאים במבצע טובים?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים לים ולבריכה
    שני
    08/06/2009

על אילו מוצרים לים ולבריכה אתה ממליץ לתינוק בן 10 חודשים?

לקביעת תור
    סגירה
    מוצרים לים ולבריכה

הוספת תגובה

• מוצרים לים/בריכה

ערן נדיב
    10/06/2009

לגיל המדובר אין יותר מידי מוצרים אבל בכל זאת:
    דלי למים(כף ומגרפה)-חובה
    אמבטיה מיתנפחת-יש בחנויות אמבטיה מתנפחת שמיועדת לשימוש בתוך האמבטיה הביתית(מקטינה את האמבטיה)תוכלי לקחת אמבטיה כזו איתך לים ,למלא במי ים ולמקם אותה לידך.
    גלגל ישיבה מתנפח-יש מגוון גדול של גלגלים ,לגיל המדובר מומלץ לקנות אחד עם גגון הצללה וגירויים/הפעלות בחלקו הקידמי.
    ושימו כובע על הראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנית מיטה יד שניה
    אלנה
    06/06/2009

שלום רב,

לאחר קבלת המלצות ממספר חברות שילדו לאחרונה אני חושבת לקנות/לשכור עריסה לכמה חודשים ראשונים לאחר הלידה ובכך לדחות קצת את קניית המיטה ה"קובעה" לחדרו של התינוק. שאלתי היא לגבי קניית מיטה מיד שניה, שכן התמונה באינטרנט לא יכולה לתת מענה על כל השאלות שצריך לשאול. מה חשוב לבדוק, על מה לשים לב כשמגיעים למוכר ומה חשוב לוודא לפני הקניה?

בתודה מראש
    אלנה

לקביעת תור
    סגירה
    קנית מיטה יד שניה

הוספת תגובה

• מיטה יד שניה

ערן נדיב
    10/06/2009

אלנה שלום,
    העריסה היא פיתרון מושלם,היא מתאימה יותר ממיטה ל-3-6 ח"ד ראשונים,היא חסכונית במקום ובכסף.
    לגבי מיטה יד שניה,תבדקי טוב שלא חסרים ברגים(סט פירזול) ושכל חלקי העץ שלמים ללא שברים /סדקים ושהמיטה לא ניצבע שנית בצביעה ביתית (צבע לא תיקני).
    בנוסף עדיף לקנות מיטה בת 4 שנים מקסימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה
    אלנה
    06/06/2009

שלום רב,

כהורים לעתיד התחלנו לעשות סקר שוק על מחירי המוצרים לתינוק. אחת הקניות החשובות והיקרות הן כמובן העגלה. המבחר כל כך גדול שגם אם קובעים את המחיר המקסימלי שמוכנים לשלם, עדיין יש הרבה מאוד מידע מבלבל. בכל הפרומים ממליצים להחליט על הדברים החשובים וכך להתמקד בחיפוש. השאלה היא מה הם באמת הדברים החשובים ועל מה אפשר לוותר/להתפשר?
    אשמח לקבל את עזרתכם במיקוד תכונות ה"חובה" בעגלה ראשונה.
    בנוסף, מנסיונכם מה דעתכם על דגם צ'יקו קורטינה המגיעה עם סלקל?

בתודה מראש ושובע טוב

אלנה

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה

ערן נדיב
    10/06/2009

אילנה שלום,
    העגלה היא אכן המוצר החשוב ביותר לבדיקה לפני הזמנת הלידה.העגלה היא מוצר אינדיבידואלי שאמור לשרת את ההורה בהתאם לאורך חייו וצרכיו האישיים.אנסה לכוון אותך ע"י כמה שאלות אליהם תצתרכי לענות לפני קבלת ההחלטה:
    אזור מגורים-עיר שקטה/סוערת ,קיבוץ/כפר
    אורך חיים/בילויים- ים ,חיק טבע,בית קפה ,קניון ,שבתות וחגים אצל משפחה/חברים
    תחבורה ותדירות- רכב פרטי ,תחבורה ציבורית
    בית -פרטי ,ביניין (עם/בלי מעלית,יש/אין מחסן)
    תקציב - תגדיר תקציב מראש
    אחרי שתעני לעצמך על כל השאלות תוכלי לפנות לכל מוכר (מקצועי) בחנויות ולהדגיש בפניו את צרכייך,אני סבור שהוא יוכל לכוון אותך לעגלה המתאימה ביותר עבורך. דוגמא:
    אדם שגר בת"א מרבה לבלות בים ובסופי שבוע נוסע ללילה אצל ההורים גר בבית קומה רביעית בלי מחסן בעל רכב פרטי-יחשוב מה יותר חשוב לו כי יש פה ניגוד מסויים ים = גלגלי אוויר(עגלות גדולות) כל שאר התנאים מתאימים לסוג עגלה משולבת (שלד טיולון,עריסה,סלקל,מושב ספורט)עגלות קטנות.
    במקרה כזה התנאים מתאימים לעגלה קלה וקומפקטית למעט הבילוי בים שלא כלכך מסתדר.
    אדם שגר בבית פרטי,רכב פרטי,מבלה בקניון או במדרכות העיר יוכל להסתדר עם עגלה גדולה ורחבה
    אדם שגר בביניין בלי מעלית,בלי רכב,מבלה בסידורים(גן עבודה)דל תקציב יוכל לרכוש עגלה דו תחליטית קטנה קומפקטית וזולה.
    מוכר מבין עיניין אמור לנהל איתך דיאלוג קצר ללמוד עלייך ורק אחר כך ימליץ.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להתייחס כשקונים עגלה

אלה
    27/08/2009

יש לי עגלה של פג מדגם אונו, בסה"כ היא אחלה עגלה אבל כאמא צעירה וחסרת ניסיון לא התייחסתי לדברים החשובים באמת. בעגלה שלי יש ידית מתהפכת שזה מיותר ורק 3 מצבי שכיבה שזה ממש לא נוח וגם עכשיו שאני מנסה להושיב את הבת שלי בטיולון זה ממש הופך להיות מסורבל והרצועות כל הזמן יוצאות מהחיבור שלהם. לפי דעתי עגלה עם אמבטיה זה מיותר סתם תופס מקום ולא שימושי ליותר מ2-3 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה

חיליק דובדבני
    29/08/2009

עגלת הציקו קורטינה שהזכרת נחשבת עגלה טובה, עם אחוז תקלות מאד נמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה על תינוק
    ענת
    04/06/2009

שלום רב

אני מתכוונת לנסוע עם הבת בת השנה לחו"ל בטיסת לילה של 9.5 שעות
    אין אפשרות לשים אותה בעריסה שהמטוס מספק מכיוון שהיא כבר גדולה
    מדי לעריסה
    והאופציה היחידה היא לשים אותה עליי כל הטיסה
    האם יש איזשהו מזרון או כל דבר שיקל עליי ועליה את הטיסה
    יש לציין שאסור לי להעלות כל דבר למטוס , לא סלקל לא כיסא לרכב לא עגלה
    אני צריכה הצעה למשהו מתקפל שבמקרה הכי גרוע אני אקפל ואשים בתיק יד

מאוד מקווה שתעזרו

ענת

לקביעת תור
    סגירה
    טיסה על תינוק

הוספת תגובה

• טיסה

ערן נדיב
    04/06/2009

ענת שלום,
    זה נכון שביתך כבר גדולה לשימוש בעריסת המטוס,אבל לא ברור לי למה את טוענת שאסור לך לעלות כיסא למטוס ??? למיטב ידיעתי את בהחלט יכולה לעלות עם כיסא בטיחות למטוס בתנאי שהוא עומד בתקן למטוסים.
    לצערי ,אני לא מכיר פיתרון אחר מכיסא בטיחות .
    אני ממליץ לך לבדוק מול חברת התעופה איך ניתן להעלות כיסא בטיחות (חברות מסויימות בהחלט מאפשרות) כיסא הבטיחות יקל עליך מאוד ויכול להיות הפיתרון האידיאלי עבורך.
    במידה ויתאפשר לך לעלות כיסא בטיחות,חפשי כיסא בעל תקן למטוסים (BRITAX זו חברה אחת מתוך כמה שכל מושבי הבטיחות שלה עומדים בתקן למטוסים)
    טיסה נעימה !
    ערן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה עם תינוק

ענת
    04/06/2009

ערן שלום ותודה על המענה המהיר

אני לא יכולה להעלות כיסא בטיחות למטוס מכיוון שלא רכשתי כרטיס טיסה שמקנה לי
    מושב לתינוקת
    לא קניתי מכיוון שהכרטיס מאוד יקר 1600 דולר
    חשבתי שאולי יש אלטרנטיבה אחרת אבל כנראה שאין ברירה

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא אוכל
    מאיה
    27/05/2009

שלום

בהודעה הקודמת רשמת שכיסא אוכל זה מגיל 6 חודשים, זה לא מסתדר לי כי רב התינוקות עוד לא יושבים בגיל 6 חודשים והרי לא מומלץ להושיב ילד שעוד לא יושב בכוחות עצמו?!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא אוכל

הוספת תגובה

• כסא אוכל

ערן נדיב
    31/05/2009

מאיה שלום,
    כמעט בכל תשובה שאני נותן,אני מציין שקצב ההתפתחות של ילדים הוא אינדיבידואלי.
    זה נכון שלא מומלץ להושיב ילד לפני שהוא עצמו בשל לישיבה ,אבל בכל זאת גיל 6 ח"ד זה הגיל המוגדר כהתחלה של ישיבה.אם נדייק גיל הישיבה הוא 6-8 ח"ד לרוב יתכן גם גיל 10 ח"ד וזה עדיין נורמאלי.אני משתדל לספק תשובות מכוונות וכל אחד אמור לדעת האם זה מתאים לשלב בו ילדיו נמצאים,תשובותי יהיו מדויקות אם תקחי חודש קדימה/אחורה ככלל.
    במיקרה של כסאות אוכל ,ישנם כסאות אוכל המאפשרים שינוי מצבי הגב (שכיבה/ישיבה) כסא שמשנה מצבי ישיבה יכול להתאים גם לגיל 6 ח"ד מבלי לפגוע בגב התינוק/ת.
    בכל מקרה תודה על ההערה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    31/05/2009

ערן שלום

לא התכוונתי להעיר , אלא יותר לשאול כי זה לא הסתדר לי!!!

תודה ויום טוב
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא לאוכל
    שני
    25/05/2009

תינוק בן 9.5 חודשים שכבר יושב אך אין לי כיסא עבורו. האם כדאי לקנות? עד איזה גיל זה משמש? וראיתי ב"שילב" כיסאות שעולים 500 ש"ח????!!!!!!!!!!!! הלו!!!! יכול להיות מחיר כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא לאוכל

הוספת תגובה

• כיסא אוכל

ערן נדיב
    26/05/2009

שני שלום,
    כיסאות אוכל מתאימים לגילאים 6 ח"ד עד 3 שנים,בדר"כ בגיל שנתיים שנתיים וקצת הילד/ה רוצים להיות כמו גדולים ומאבדים עניין בכסא אוכל למרות שהם עדיין נמוכים מהשולחן.אז,
    לדעתי בנך בן 9.5 ח"ד ובהחלט כדאי להושיבו בכסא אוכל,כסא אוכל מאפשר לו לשבת בגובה השולחן ולאכול כמעט לבד,המגש מאפשר לו ללכלך את סביבתו ולא את כל השולחן ועוד..
    לגבי ילדים שלא רוצים לשבת בכיסא אוכל ישנם פיתרונות מגוונים:
    1.מגביהה כיסא- חלק הגבהה שממוקם בתחתית כל כיסא בעל 4 רגליים,מאפשר הגבההת הכסא לגובה השולחן ומאפשר אכילה נוחה מול השולחן (חסכוני במקום) תוכלי לחפש בגוגל KABOOST
    2.כסא אוכל בוסטר-כסא עם מגש שמתחבר לכל כיסא סטנדרטי,מגביהה את הילד ,חסכוני במקום ובכסף.
    3.בשוק התינוקות מגוון ענק של כסאות אוכל :
    עולה/יורד , כסא +נדנדה ,כסא אוכל פשוט ,כסא הגבהה ... אפשר למצוא כסאות מ-199-899

בתאבון !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא אוכל

ניני
    30/05/2009

אם התינוק יושב בכוחות עצמו אז אין סיבה שלא תקני את הכיסא אוכל הילד שלי מגיל 8 חודשים לאחר שהתחיל לשבת בכוחות עצמו הוא ישב לאכול בכיסא אוכל..
    חשוב מאוד שתבדקי את האיכות של המוצר..אפילו שהוא עולה 500 ש"ח הוא יכול להיות מצויין..
    אני יכולה להמליץ לך מידע אישי קנית ב-450ב TOYSRAS כיסא אוכל שעדיין נאני משתמשת בו..
    הילד כבר בן 1.5 והוא נהנה לשבת לאכול בו כל יום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל

ענת
    04/06/2009

קניתי כיסא אוכל ב- 300 ש"ח
    שאותו כסא ואותה פירמה עולה בשילב 599 ש"ח

כדאי לבקר ב- MY BABY בירכא- מקום מדהים
    ומותגים בכל העולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוניברסיטה
    מירי
    13/05/2009

שלום רב
    ראשית כל הכבוד על הפורום המועיל .

בני בן 4 וחצי חודשים.

יש לי אוניברסיטה ופשוט נמאס לו ממנה הוא יושב בה גג חצי שעה,
    ממש נמאס לו, אני נותנת לו נשכנים כי הוא ממש מרייר הרבה,
    אבל לא יודעת איזה צעצועים מתאימים לגילו באופן שלא ישתעמם מהם כל כך מהר.

האם יש לגילו דברים מסויימים שכן יעניינו אותו יותר מאשר אוניברסיטה?

אשמח לדעת על כמה מוצרים.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אוניברסיטה

הוספת תגובה

• אוניברסיטה - שירי

ערן נדיב
    17/05/2009

שירי שלום,
    קודם כל חשוב שתדעי,להעסיק תינוק/ת חצי שעה עם אותו צעצוע זה הרבה.
    אני בהחלט חושב שהגיע הזמן להחליף גירוי לילדך בהתאם לקצב התפתחותו,לפי מה שאת אומרת הוא כבר בן 4 וחצי חודשים ומרייר הרבה,כדאי להתמקד בנשנים טובים,צעצועי אחיזה,צעצועים אורקולים ולהתכונן (6 ח"ד בערך)לצעצועים מעודדי זחילה.
    נשכנים:
    תוכלי למצוא בחנויות סט טיפול שיניים/חניכיים של חברת סייפטי פירסט/בבה קונפורט,הסט מכיל מברשת סיליקון למסז' את החניכיים + נשכן מעולה (הטוב ביותר) בצורת קונוס + מברשת שיניים רכה.
    מגבת נשכנים-מגבת עם נשכנים מיוחדים בקצוות.
    נשכן בד (איכותי שאינו משיר סיבים) מומלץ בד בגיל המדובר.
    צעצועי אחיזה:
    למעשה כדאי לקנות נשכנים שקלים לאחיזה בצורתם ובמשקלם,ההמלצות שלמעלה מתייחסים גם למוצרי אחיזה.
    צעצועים אורקולים:
    טלפון אורקולי,צעצוע המורכב מלחיצה תגובה אורקולית יש המון כאלה.
    מעודדי זחילה:
    מקל גשם,כדור אורקולי,חיות זוחלות בקצב זחילה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם.....
    יגאל
    12/05/2009

האם אמבטיה...של עגלה כמובן ...יכולה לבוא במקום עריסה..לתקופה הראשונה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם.....

הוספת תגובה

• אמבטיה/עריסה - יגאל

ערן נדיב
    12/05/2009

יגאל שלום,
    האמבטיה של העגלה בהחלט יכולה לשמש כעריסה בחודשים/שבועות הראשונים.
    היתרון שלה כעריסה הוא בזה שהיא יושבת על שלד עם גלגלים (של העגלה) ובכך היא ניידת וקלה להעברה מחדר לחדר (סלון,מטבח,חדר שינה...) בהתאם לצורך,כמו כן קל להעבירה בין הדלתות ולהשתמש גם בלינה מחוץ לבית ללא צורך בעריסת תינוק.
    אבל...עריסה של עגלה קטנה בהרבה מעריסת תינוק,מה שאומר שתקופת השימוש בעריסת עגלה קצרה בהרבה מעריסת תינוק.בכמה ? זה תלוי בגודל הילד ובקצב התפתחותו (אינדיבידואלי)
    הערכתי שמדובר בתקופה של חודש-3 חודשים.
    במידה וקניתם עגלה עם עריסה אני ממליץ שתתחילו איתה ותוכלו להשכיר/לקנות עריסה לשאר התקופה בהתאם לצרכים שתזהו אם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה גבוהה
    מורן
    06/05/2009

שלום לכולם,
    בקרוב אני צריכה ללדת בעזרת ה'
    אני מחפשת עגלת תינוק גבוהה עקב כך שקיסקתי כמה חוליות בתאונת דרכים ויש לי בעיות גב
    מישהו מכיר עגלות גבוהות מומלצות??
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה גבוהה

הוספת תגובה

• עגלה גבוהה ומההממת

ריקי
    07/05/2009

שלום לך גם אני צריכה בעזרת השם ללדת בקרוב וחיפשתי עגלה גבוהה עם גלגלי אוייר וקפיציים טובים וזה מאוד עוזר קוראים לעגלה ABC -DOLOR תיכנסי באינטרנט ותראי אותה ראיתי אותה בחנות והיא ממש גבוהה ונוחה אבל יקרה אבל על איכות משלמים וזאת עגלה לטווח ארוך בהצלחה ולידה קלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה גבוהה - לא בטוח שזה מה שחשוב

רוני
    09/05/2009

אני לא רוצה להתערב, אבל מניסיוני עם ילד שהיה איתי הרבה זמן בבית, אם יש בעיות גב, צריך בחון מספר אספקטים ולא רק גובה. לדוגמא, אם בעיקר יצא לך לנסוע ברכב, חשוב שלא תהיה כבדה להרמה, כנ"ל, חשוב המשקל אם יש מדרגות או מכשולים שדורשים הרמה של העגלה לפעמים יחד עם הילד. וכמובן שהעגלה תיכנס בקלות לרכב - ולא תתפוס את כולו....
    בקיצור - לשקול את כל השיקולים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת תינוק
    שרית
    05/05/2009

שלום וברכה,
    אנחנו מעוניינים לקנות מיטה לתינוקת שלנו.
    עד היום היא ישנה בעריסה.

על מה מומלץ להתמקד בקניית מיטה ומזרון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מיטת תינוק

הוספת תגובה

• מיטת תינוק-שרית

ערן נדיב
    05/05/2009

שרית שלום,
    הסיפור עם מיטת תינוק הוא די פשוט.מכון התקנים מאלץ את ספקי המיטות לעמוד בסטנדרט מסויים וקבוע לכולם כגון:
    3 מצבי גובה למזרון,מרווח אחיד בין השלבים,סולם עולה/יורד ב-2 ידים או מנגנון בטיחות ועוד...
    כך שלמעשה המיטות באותה איכות ומאותו חומר (עץ בוק) השוני בין מיטה למיטה הוא רק בעיצוב של ראש המיטה,בהתאם לעיצוב/חריטה/שיפועים/צבע... יקבע מחיר המיטה אך בפירוש לא איכותה.
    מה שכן,ישנן מיטות תינוק שהופכות לסוג של מיטת מעבר או מיטת תינוק מטר.במידה ואת חושבת שתירצי להשתמש במיטה עד גיל 4 תסתכלי על המיטות שיכולות להפוך למיטת מעבר,במידה ויש לך בעית מקום או תקציב תסתכלי על מיטות מטר

המלצתי במקרה של מיטת תינוק היא לא להשקיע יותר ממה שצריך מהסיבה שזה בא על חשבון יופי ולא איכות .
    השאלה היותר מסובכת היא בנוגע למזרנים לתינוקות.
    לשמחתי בשנה האחרונה ישנה התעוררות ומודעות לנושא המזרנים,בשנה האחרונה פותחו מזרנים חדשים המציעים מעבר אוויר דרכם,מה שמקל על תופעות רבות(חימום יתר,בעיות ריאה ועוד)
    לדעתי המזרן הטוב ביותר הוא ה- AIRNETTRESS
    ישנם גם מזרנים נוספים לבדיקתך של חברת עמינח (סליפ לי דו)חברת סגל ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבשת אמבטיה על רגליים
    שרית
    03/05/2009

שלום וברכה ובהצלחה עם הפורום החדש!

קיבלתי מתנה להולדת בתי אמבטיה עם רגליים.
    הרכבתי היום את הרגליים אבל האמבטיה לא "יושבת" בצורה יציבה על הרגליים.
    האם האמבטיה צריכה להתלבש ממש על הרגליים?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    הלבשת אמבטיה על רגליים

הוספת תגובה

• המשך...

שרית
    04/05/2009

הרכבתי את מעמד האמבטיה הפוך...בעלי סידר זאת וכעת האמבטיה מתלבשת כמו שצריך.
    מה שטוב בכל הבלבול הזה זו העובדה שהאמבטיה הקטנה שיש לנו מתלבשת טוב על המתקן כשהוא הפוך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה