מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגו אונוקרן08/09/2009
ברצוני לדעת את חוות דעתך על העגלה היכן ניתן לרכוש ובאיזה מחיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפג אונו לפי דעתי-
עמית מנדלוביץ08/09/2009עגלה ממש טובה והיא בין העגלות הבודדות עם ידית עוברת מה שנותן לך יתרון ענק ב4 חודשים הראשונים שאחרי הלידה כי את נימצאת ממש מול התינוק ואז כשעברו 4 חודשים את פשוט הופכת את הידית לצד השני ממש כמו כל עגלה -עוד יתרון של הידית העוברת הוא שאם את הולכת עם הילד בגיל מאוחר יותר ואפילו שהוא במצב ישיבה אם יש עליו שמש חזקה או רוח את תמיד יכולה לסובב את העגלה כנגד הכיוון של ה"בלאגן"
מחיר העגלה בשוק הוא-2590 ש'ח לדגמי 2009 אבל את יכולה למצוא עדיין דגמי 2008 במחירים יותר זולים (ההבדל הוא רק בצבעים וגם לא תמיד)
אני ממליץ בחום על הפג אונו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלגלים לטיולון מקלרןמירב08/09/2009
שלום לכולם,
רציתי לדעת איפה אני יכולה לקנות (באזור המרכז) גלגלים לטיולון שמקלרן.
קיבלתי מחברה את הטיולון אבל הגלגלים שלו שחוקים וזקוקים להחלפה.
תודה רבה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלרן
חיליק דובדבני08/09/2009הי מירב.
היבואן ונותן השירות לטיולון מקלרן זו חברה ששמה ב.ב.קשרים. את יכולה בקלות למצוא את פרטיהם בגוגל או בבייביז תחת הלינק יבואני מוצרי תינוקות - רשימת טלפונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בגה בותמרהNNN07/09/2009
ברצוני לדעת איך העגלה הזו ומה מחירה של בגה בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת בואגבו
חיליק דובדבני08/09/2009הי תמרה, בוגאבו הוא מותג עגלות הולנדי יוקרתי שמחירי העגלות שלו נעים בין 3500-5000 ש"ח . לבוגאבו כמה דגמים שנמכרים בישראל הבוגאבו פרוג, קמיליון , ובי.
הדגם קמיליון נחשב חדשני ומוצלח ושמעתי עליו המון ביקורות טובות מאמהות
על הפרוג אני לא ממליץ-עגלה שלא זכתה לתגובות נלהבות מידי
הבוגאבו בי עדיין חדשה מידי בארץ כדי לדעת מה שביעות הרצון ממנה, אבל שווה לבחון אותה מקרוב
לסיכום: בוגאבו-יצרן הולנדי מותגי, מחירי עגלות גבוהים - ולא תמיד מוצדקים לדעתי האישית, אם כבר בוגאבו אז רק קמיליון ולא פרוג! -
לדעתי האישית עדיפה עגלה איטלקית כמו פג פרגו או צ'יקו הוותיקות והאמינות על פני מותג ששווק טוב.
לגבי מחירים... אני ממליץ לך לצרף את קניית העגלה לקניית חדר לתינוק ולבקש מחיר זול יותר לעגלה (יש הרבה מקומות שיורידו לך 1000 ש"ח ממחיר הבוגאבו רק כדי שתקני הכל אצלהם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגאבו ומוצרים לתינוקות
ליאת14/09/2009הי,
לנו יש את הקמיליון. זו היתה העגלה היחידה שנכנסה אלינו לבאגז' של האוטו, ולמרות שצריך שתי ידיים בשביל לקפל אותה, זו לא בעיה ומסתדרים (שמים את התינוק בסל קל לפני שמקפלים את העגלה).
חסרון של הקמילין זה שצריך לשים לב שהיא לא מרופדת בפליז (יש עכשיו את הג'ינס שהוא מוצלח יותר). חסרון נוסף זה הסל למטה שהוא לא נורא גדול. בעקרון אני מאוד אוהבת את העגלה ולדעתי היא שווה את הכסף (לנו עלתה 4400 לפני האביזרים... שמשיה, כוס לשתיה של אמא...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגאבו
חיליק דובדבני08/11/2009הי תמי..................
הבוגאבו היא עגלת מותג הולנדית מאד מצליחה ויוקרתית
הדגמים הנמכרים בארץ הם: בוגאבו פרוג , בוגאבו קמיליון , בוגאבו בי
הדגם המומלץ ביותר הוא הבוגאבו קמיליון, על דגם זה יש חוות דעת מאד טובות.
מחירי עגלות בוגאבו נעים בין 3500-5000 תלוי בדגם ובחנות ממנה קונים
עלותה של עגלת בוגאבו קמיליון היא 5000 ש"ח בחנויות...שווה לך לבדוק חנויות שונות אני יודע שיש מקומות בהם מחיר העגלה התייצב דווקא על 4000 במקום 5000
כדאי לך לסקור מחירים טרם הקניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עגלה הכי נמכרת בארץanna07/09/2009
הי אני בשלב חיפוש עגלה מתאימה והיתי רוצה לדעת איזה מותג הכי נמכר בארץ? ואם יש המלצה לגבי עגלה מסוימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
חיליק דובדבני07/09/2009לשאלתך אתייחס בשני אופנים
ראשית לגבי המספרים. אז ככה מבין כל המותגים בישראל עגלות פג פרגו הן הנמכרות ביותר ומכסות כ 30% מסך העגלות הנמכרות פה בשנה. בשנת 2009 העגלה הכי נמכרת היתה פג פרגו מודולר און טרק. גם הבוגאבו נרכשה על ידי הרבה מאד נשים חרף מכירה הגבוה. לאחרונה גם עגלת ברבי אובו האיטלקית מתחילה לתפוס תאוצה.
בבואך לבחור עגלה עלייך להגדיר מה מטרתך. מה חשוב לך ולאילו תנאים היא אמורה לענות.
משקל? קיפול מטריה? אמינות? אחוז תקלות נמוך? סטייל? גובה? מודולרית או רגילה?
בגדול אחרי שתעני על פרמטרים אלה ייקל עלייך להחליט איזו עגלה לבחור
המלצה אישית. עגלות פג פרגו נחשבות אמינות מאד! עם שירות מעולה מצד היבואן. מומלץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעגלה הנמכרת ביותר היא-
עמית מנדלוביץ07/09/2009פג פליקו P3 ובצדק המחיר שלה ריאלי יחסית לכל מיני עגלות שמסתובבות היום בחנויות וממש לא שוות את הכסף חוץ מזה יש לה שירות VIP מה שאומר שאם קורה משהו כלשהו הם מגיעים אלייך הבייתה אוספים את העגלה ונותנים עגלה חלופית עד לתיקון (שגם זה נדיר כי היא פשוט לא מתקלקלת)
גם עגלת פליקו SWITCH נמכרת בכמויות רציניות וכולן מאוד מרוצות ממנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת TFK דגם BUGGSTERמיטל06/09/2009
שלום,
לקראת הבאת ילדי הראשון החל החיפוש אחר העגלה.
חשוב לי שהיא תהיה קלה ומתקפלת בקלות. לאחרונה, נתקלתי בעגלה של הבאגסטר
מבית TFK. בחנות מציגים אותה כקלה במיוחד ומתקפלת בקלות, בדים נושמים, גלגלים מתפרקים וכו'. רציתי לדעת מהם חסרונותיה של העגלה? ואיך מוצרי TFK באופן כללי?
בנוסף, אם יש עגלה מומלצת אשמח לשמוע.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לTFK
עמית מנדלוביץ06/09/2009היי מיטל ומזל טוב
הרבה לספר לך על העגלה אני לא יכול כי אני בדרך כלל לומד על העגלות מהאימהות בשטח (ואני נתקל בהמון אימהות יום יום)ואת העגלה הזו לא הרבה קונות-אני באמת לא יודע למה
חוץ מזה לTFK אין עוד מוצרים שאני מכיר
השירות של היבואן טוב ואמין
לפי דעתי בדקי את הטריו פור מי של צ'יקו אותה אני מכיר וממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על חנויות תינוקות לקראת סבבענת06/09/2009
היי, אנחנו לקראת לידה ואני רוצה לקבל המלצות על חנויות טובות ששווה לעבור בהן גם מבחינת מחיר וגם מבחינת המוצרים והשירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה בשעה טובה ענת
חיליק דובדבני06/09/2009הי ענת, בשעה טובה. לפני שאת יוצאת לסבב חנויות אני ממליץ להכנס לאינטרנט ולבצע כמה חיפושים בגוגל לחדרי תינוקות, עגלות תינוק ומוצרים נוספים. כמו כן מומלץ להכנס לפורומים שונים ולערוך רשימת ציוד שאת רוצה לקנות.
לגבי חנויות ורשתות...מומלץ מאד לעבור בשילב ולחוש את האווירה המפנקת שמעניקים סניפיה, יש חנויות דגל הנחשבות לא רעות כמו בייבי-שיק בגבעת שמואל או בייבי קלאב בסגולה, יש את חנות מוצצים, וכמובן לא לשכוח את בייביז :-))
ולסיכום הערה...במהלך סיבובייך את תתבלבלי מאד, מה לקנות, איזו עגלה טובה, אילו רהיטים צריך את תקבלי המלצות סותרות מחנות לחנות - אל תלחצי, חיזרי עם כל הרשימות הביתה, כנסי לאינטרנט ובצעי חיפושים, צאי לעוד סבב מאוחר יותר ולאט לאט הכל יתחבר
בכל שאלה או ייעוץ נוסף אל תהססי לפנות אליי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת המלצה על עגלת פגanna02/09/2009
שלום אני בחודש שביעי וכחלק מהסיבובים בחנויות המליצו לי על עגלה שנקראת פג סקיט. היא נראית מאד יפה וטובה וחדישה אבל אני רוצה לשמוע המלצות עליה האם כדאי לקנות אותה? האם יש תחליפים דומים מומלצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
עמית מנדלוביץ03/09/2009יפית מזל טוב ושיהיה לידה קלה
אני אישית מאוד אוהב את הפג סקייט וחושב שהיא עגלה אירופאית אמיתית שלא כמו הרבה חיקויים שמסתובבים בשוק ורואים את זה בעגלה עצמה-שילדה מאוד איכותית מאוד חזקה וקלה מאוד לתיפעול בדים מעולים איכותיים ונעימים למגע וכמובן נישלפים בצורה קלה מאוד לכביסה אם צריך וחוץ מזה שירות מעולה של היבואן שכולל גם שירות V.I.P (אם התקלקלה העגלה ישלח אלייך הביתה נציג מטעם היבואן יקח ממך את העגלה לתיקון וישאיר לך עגלה חלופית לבינתיים-אבל זה נדיר מאוד העגלה הזו ממש לא מתקלקלת)-קחי בחשבון שהחיסרון היחידי של העגלה הוא המשקל אבל אם את לא צריכה לסחוב את העגלה כל יום בחדר מדרגות לקומה שנייה ומעלה אני ממליץ בחום
אין תחליף דומה לפג סקייט יש חיקויים סינים אבל אין מה להשוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עריסה לעגלת תינוקותענת25/08/2009
אני מתלבטת אם לקנות עריסה לעגלת תינוק (מה שנקרא "אמבטיה"). כמה זמן משתמשים בזה? שלושה חודשים או יותר?
אני עומדת לקנות בייבי ג'וגר מיני ומתלבטת אם להוסיף לה את העריסה או לוותר עליה?
מי יכול לייעץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עריסה לעגלת תינוק - קריקוט
חיליק דובדבני25/08/2009העריסה לעגלת התינוק משמשת כתחליף זול ונוח לאמבטיה בעגלת התינוק.
העריסה לעגלה הנקראת גם קריקוט או אמבטיה רכה לעגלה, היא הפתרון הנוח לעגלות התינוק שאינן מודולריות ולא מכילות מספר חלקים שניתן להסירם ובהם גם אמבטיה - כדוגמת עגלת הבייבי ג'וגר אותה את מתעתדת לרכוש
על פי רוב משך השימוש השכיח במוצר הוא כ 3 חודשים עד 6 חודשים ולא יותר , אולם הקריקוט יכול להיות פתרון נוח לניוד התינוק ולהרדמתו גם ביציאה מהבית לחברים.
יש חברות רבות המייצרות את הקריקוט , טווח המחירים נע בין 199 - 399 תלוי ביצרן ובחנות בה רוכשים.
מהיכרותי עם סוגים שונים אני חושב שהקריקוט של צ'יקו הוא מוצלח ויעיל בהשוואה למחירו
לסיום - אם אינך לחוצה בתקציב הקריקוט הוא תוסף מומלץ ויעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לנ"ל, אמבטיה או עריסה?
חנן29/08/2009בהמשך לנ"ל ולתשובה, ההתלבטות היא בין אמבטיה המתאימה לבייבי ג'וגר מיני או לעריסה שהצעתה. כמובן שיש הבדל במחירים (אמבטיה בעיסקה משולבת תעלה 1300 שקלים ובעיסקה נפרדת 1800 שקלים) בהשוואה לעריסה כפי שציינתה (200-400) אבל מעבר לכך, האמבטיה מגיעה עם מתאמים שניתן לחבר אליהם גם מתאם לסלקל. בנוסף, הטמבטיה נראית לי רחבה יותר מהעריסה. אפשרי אולי כי בתום השימוש באמבטיה, ניתן להציע למכירה ב"יד 2".
בקיצור, יותר שיקולים, יותר בלבול.
אודה לתשובתך - אמבטיה/עריסה???
תודה, חנן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיה או עריסה תשובה
חיליק דובדבני30/08/2009חנן היי,
השאלה הנצחית אמבטיה או עריסה...
לדעתי הכל מאד תלוי בהעדפותיכם האישיות וביכולותיכם הכלכליות. האמבטיה ברור שיותר מתאימה, יושבת יותר טוב על העגלה, יותר מגנה וסגורה ובהחלט גם נראית טוב יותר כשהיא מחוברת לעגלה. ברם אולם היא יקרה הרבה יותר וכבדה יותר
הקריקוט הוא הפתרון הזול יותר והמהיר יותר
לגבי חיבור הסלקל שציינת. לא מומלץ בכלל-קרא מאמרים בנושא-השארת התינוק מעל לשעה בסלקל עשוי לגרום נזק עתידי.
אני אישית הייתי משקיע בקריקוט ולא באמבטיה ומתאמים ומפנה את שארית הכסף לרכישת צעצועי התפתחות לתינוק :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעריסה לעגלה הנקראת גם קריקוט
אורי19/09/2009שלום,
לי יש תינוק בן 3 שבועות ויש לנו מיני-סיטי של בייבי ג'וגר
רציתי לדעת היכן אפשר לרכוש את העריסה הזאת שנקראת קרירוק?
והאם היא מתאימה לעגלה שלנו?
תודה
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי ג'וגר מיני בתוספת עריסה רכה
אלינור10/07/2010שלום רב,
אני מתעדת לקנות את הבייבי ג'וגר מיני. כמיטב הבנתי אין למיני אמבטיה רכה תוצרת ביבי ג'וגר (אלא רק לדגמי העלית והקלאסיק). האם ניתן לקנות עריסה רכה (קריקוט) של חברה אחרת, כגון צ'יקו שהומלץ בהודעות הקודמות, ולשלב אותן? ואם כן, עד כמה זה בטיחותי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה.
נועם10/07/2010כמו כן, בכוונתנו לרכוש את העגלה בארה"ב. האם יש דגם מומלץ (גם כאלו שאולי לא נמכרים בארץ) שמתאים לסיטי מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציק'ו קורטינהאבי15/08/2009
שלום
ברצוני לדעת לגבי יתרונות וחסרונות של עגלת ציק'ו קורטינה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זו העגלה הזו?
הילה24/08/2009נשמע יותר כמו מאכל מקסיקני :)
אפשר הסבר יותר מפורט לגבי העגלה הזו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציקו קורטינה
חיליק דובדבני29/08/2009עגלה איטלקית מבית ציקו המייצרת עגלות למעלה מ 78 שנים!!!
עגלת הציקו קורטינה מגיעה ברמת איבזור מלאה - תוכל לעיין בכל אחד מאתרי האינטרנט המוכרים אותה לקבלת המפרט , או פשוט לפנות אליי להסבר מקצועי יותר באופן פרטי
היתרון הבולט של העגלה - היא לא מתקלקלת !!! עגלה מאד אמינה! מצויידת בסלקל של ציקו שנחשב מהבטיחותיים בעולם ובהחלט עושה את העבודה
בבייביז מכרנו לא מעט עגלות כאלה והתגובות מצויינות . עגלה ממולצת בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלו - ד"ר בייביפזית14/08/2009
היי,
ראיתי את העגלה של ד"ר ביביי - בלו, ומאוד התלהבתי.
הייתי שמחה לשמוע אם מישהו מכיר? יתרונות/חסרונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור בייבי
חיליק דובדבני29/08/2009הי פזית לפני שאסביר מעט על הבלו כמה מילים על היצרן דוקטור בייבי
דוקטור בייבי הוא יצרן מוצרים ישראלי! המייצר את מוצריו בסין - כמו כולם-
הבלו היא עגלה משולבת המספקת שילדה, טיולון, אמבטיה ואפשרות לחיבור סלקל של דר בייבי לעגלה. יתרון אחד משמעותי הוא שבמחיר נמוך יחסית כ 2000 ש"ח את מקבלת עגלה משולבת הנראית יוקרתית. חסרונות רבים העגלה כבדה מידי להתניידות נוחה, הכפתור להעלאת והורדת הידית נתקע לא מעט, איכות הבדים של האמבטיה והטיולון מוטלת בספק לדעתי ובסה"כ לא קיימת שביעות רצון היסטרית מהעגלה בקרב הצרכנים.
לסיכום במלחמת המחירים שקיימת היום בחנויות התינוקות תוכלי בהחלט למצוא דיל טוב ולקנות את המקור ( פג מודולר טריפיקס) ולא את החיקוי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בלו
סהר31/08/2009היי , לי יש את העגלה בלו של דר' בייבי ואני מרוצה מאוד, ממליצה בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עלה עדיףנעמה12/08/2009
ערב טוב מישהו יכול להגיד לי איך העגלה של בייבי קונפורט (הלולה אפ) היא טובה ראיתי היום מאוד התרשמתי השאלה אם כדאי זה מיוצר בסין? אני ישמח אם מישהו יודע ויוכל לענות לי ומה עדיף את הבייבי קונפורט או הפג המשולבת תודה רבה נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה בבה קונפורט---לולה אפ
שרה29/08/2009מבקשת לדעת היכן אפשר לקנות את לולה אפ-בבה קונפורט? היתי במספר חנויות ואף אחת לא מחזיקה אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו עגלה עדיף
חיליק דובדבני29/08/2009נעמה היי בבואך לבחור עגלה עלייך לבחון כמה פרמטרים שיסייעו לך להחליט בין השתיים
ראשית לשאלתך הראשונה ...הבבה קונפורט -לא בייבי קונפורט - אכן מיוצרת בסין.
פג פרגו הוא מותג איטלקי הנחשב מהטובים ביותר בעולם . עגלות פג פרגו מיוצרות בעולם כבר יותר מ 60! שנה.
עגלת הבבה קונפורט פחות מוכרת בישראל ויש לי חוסר בנתונים שיכולים להעיד על איכותה ולפיכך אני פחות ממליץ עליה. בנוסף בבואנו לבחור עגלה יש צורך בבחינת רמת השירות של היבואן בארץ ממנו נקבל שירות במקרה של תקלה.
לא תרצי להיתקע בלי עגלה חודש שלם כי היא נמצאת ב "תיקון" אצל יבואן שלא יודע להעניק שירות מהיר
אחוז התקלות הנמוך וכמעט לא קיים של עגלות פג פרגו ובנוסף השירות האיכותי , המהיר והאישי שיש ליבואן הופכים את העגלה לאטרקטיבית הרבה יותר בעיני מעגלת הבבה קונפורט.
הייתי בוחן גם עגלות של ציקו מהסדרה טריו החדשה ולא פוסל גם את קאם וברבי האיטלקיות המעולות
לסיכום: פג פרגו מותג מוביל בענף התינוקות העולמי, אני הייתי הולך על האיטלקיות ללא היסוס :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מסכימה והנה הסיבה-
אורנית30/08/2009לחברה שלי יש את הסטריטי כבר חצי שנה והיא כבר שלחה אותה 3 פעמים לתיקונים וכל פעם מתקלקל לה משהו אחר והריפודים כבר אחרי חודשיים התחילו להקרע-חוץ מזה היבואן התעלם ממנה לחלוטין ניתק לה פעם את הטלפון בפנים וצעק עליה היא ממש מסכנה ומחליפה עכשיו לטיולון
ראו הוזהרתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה של צ'יקו טריו פור מי קומפלטואורית04/08/2009
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הזה של העגלה chicco trio 4 me completo, אם הוא טוב, התכונות שלה היו נראות לי מעולות, למשלה שהיא נסגרת למטריה, אך יש לה אופציה להפוך את 2 הידיות לידית אחת, שהיא קלה, תנועה טובה ועוד', אך אף פעם עד החנות לא שמעתי עליה ועל החברה והייתי ממש שמחה לקבל עליה המלצות וההערות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציקו טריו
חיליק דובדבני29/08/2009ציקו יצאה עם סדרת הטריו החדשה שלה הכוללת את הטריו פור מי , טריו טור פור וטריו אס3
העגלה טריו פור מי נחשבת עגלת דגל, יוקרתית, מואבזרת ואיכותית מאד. כמו ברוב עגלות ציקו יש להניח שאחוז התקלות בה יהיה אפסי .
העגלה עדיין לא נמכרה בכמויות בישראל ואין עליה הרבה נתוני שימוש אבל מהכרותי עם מוצרי ציקו אני מניח שזו עגלה שתענה על ציפיותיך ואולי אף תפתיע
חסרון אחד הוא המוט המחבר בין הידיות שאין לו שום מקום אחסון בעגלה וסביר להניח שלא מעט נשים יאבדו אותו עם הזמן. חפשי ביוטיוב יש יופי של סרטונים המסבירים על העגלה
לסיכום ציקו כמו ציקו כמו ציקו ממשיכים לחדש ולייצר עגלות שכנראה ישמרו על המסורת של אפס תקלות , איכות ופאר. מומלץ בחום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגליזינה/פג?!דקלה02/08/2009
הי...
אשמח לעזרה בנושא עגלה...
בשעה טובה אני עומדת בפני לידת ילדי השלישי ומתלבטת איזו עגלה לקנות...
שמעתי נפלאות על אינגליזינה זיפי לאונצ וסימנתי לעצמי אותה אך יש לי בעיה איתה - אם האמבטיה מספיקה עד גיל 3 חודשים (כך שמעתי מאנשים שיש להם את העגלה) אז מה עושים עם תינוק בן 3 חודשים בתחילת החורף (אני אמורה ללדת ממש אוטוטו...) - הבנתי שהטיולון חשוף מאוד ברגליים.
אגב - מישהי מכירה את העגלה של פג - פג סוויטש?!
תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דקלה
אודליה08/08/2009אני קניתי אנגליזינה זיפי לאונג' אחרי המלצות רבות ואני חייבת לומר כי לא התאכזבתי כלל, היא מעולה מכל הבחינות. לגבי האמבטיה, הבן שלי היה באמבטיה עד גיל ארבעה חודשים (ואף יותר) וגובהו היה תמיד 3 ס"מ מעל המומצע... עשי חושבים :-)
מקווה שעזרתי.
אודליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינגלזינה בחורף
רוני13/08/2009מקווה שאוכל לעזור לך - עם בני השתמשתי באינגלזינה משך הרבה זמן (עד אחרי גיל שנתיים כשהיה צורך). בגיל 3 חודשים בערך עזבנו את האמבטיה, ולחורף קנינו מן כיסוי המתלבש על כל עגלה או טיולון כמעט - עם חורים לרצועות. מרופד וחם ונעים. אפילו הלכתי לארון לבדוק של מי זה... של minene. קנינו באיזו חנות טבע שהיה לי זיכוי ממתנה שקיבלתי. הכיסוי היה מאד שימושי כי אני הסתובבתי עם הבן המון! וגם נסענו איתו לחו"ל די הרבה ובין היתר אירופה באוקטובר ובאפריל- שעוד קר. זה ממש מעולה - מחמם ומתכבס מעולה.
ואגב, האינגלזינה היתה מאד מאד נוחה בחו"ל - מתקפלת נוח מהר ולא תופס מקום במטען המכונית (חשוב בעיקר למי שנוסע לטייל ולחו"ל.... וצריך מקום גם למזוודות). והעיקר, היא מתאימה עד גיל די מאוחר - קלה ומספיק רחבה שלא צריך להחליף לטיולון (והבן שלי גדול מאד לגילו).
חסרונות האינגלזינה - שתי ידיות פחות נוח בהליכה כי צריך את שתי הידיים - ואי אפשר לנווט עם יחד אחת. אבל לעומת זאת על הידיות אפשר לתלות הרבה שקיות ותיקים (רק להיזהר שלא יהיה כבד מדי והיא תתהפך...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשאבר28/07/2009
שלום,
בתי בת 4 חודשים, שוקלת קרוב ל-8 ק"ג. קיבלתי מנשא מערבי של צ'יקו אבל הוא לא נוח לי וגם לא לקטנה בגלל איזור הידיים של התינוק.
רציתי לקבל המלצה על מנשא שבטי כלשהו לפי הגיל והמשקל שלה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשא
ליאת30/07/2009את יכולה לנסות מנשא בד בתי בת 3 חודשים וקיבלתי עכשיו מתנה מנשא בד שהוא מאוד נוח המנשא שקיבלתי גם מאוד יפה כזה אם דוגמא של אבנים מקדימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לליאת
בר03/08/2009הי ליאת ותודה על העזרה,
את יכולה לומר את השם של המנשא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין עגלות של היום לשל פעם?זאב21/07/2009
צהרים טובים. רציתי לדעת מה ההבדל (פרט למחיר) בין עגלות לתינוק של היום לאלו של פעם? המחירים היום גבוהים ואני מודה שאני לא כ"כ מבין אם ההבדלים הם באמת קיצוניים מבחינת איכות או שתרבות הצריכה עושה את שלה גם בתחום זה.
תודה על המענה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לדיון
קרן31/08/2009שלום זאב,
אני מתלבטת באותה השאלה. ברור לי שהעגלות של היום יותר "פרקטיות" - קלות, נכנסות לאוטו, מתפרקות בקלות, בולמות זעזועים וכו'.
מצד שני - "האמבטיות" קטנות, וברובן אפילו כבר אין אמבטיה אלא ישר מין טיולון נשכב.
אני לא כל כך מתחברת לעגלות החדשות. אני אוהבת שלתינוק/ת יש מרחב להיות בעגלה כמה שהיא/הוא רוצים ולא צריכים למה להתיישב בטיולון רק בגלל שאנחנו בתקופה שהקצב בה כל כך מהיר...
אשמח לשמוע אם היהו לך מחשבות, ראיתי שלא כתבו לך הרבה תשובות )-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)