מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותאלה26/07/2009
1. למה אסור לשתות XL בהריון (לא מכיל אלכוהול)
2. יכול להיות שבטן מתחילה לצאת בשבוע ה 8 (אני לא שמנה ולא רזה, בדרך כלל אין לי בטן, אבל עכשיו היא מתחילה לצאת?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה?
אלה26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה, אבל אנסה לעזור
רחלי26/07/20091. לגבי הxl -הוא מכיל כמות מאוד גבוהה של חומרים מעוררים כמו קפאין וטאורין- שאומרים שזה לא בריא לצרוך בהריון. [בכמות כזאת גבוהה].
2. לגבי הבטן, כן זה יכול להיות גם אני וגם הרבה ממכרותי מתלוננות שיוצאת להן הבטן מאוד מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי צודקת - תשובה מלאה
ד''ר יואב פלד26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 7אמא26/07/2009
אני בשבוע 7 ,ליפני 5ימים התחיל דימום די כבד עם גושים (קצת יותר ממחזור).פניתי למיון ששם ראו שיש דופק ונאמר לי שכנראה הכל בסדר לא נאמר לי מאיפה הדימום..
אולם הרופא אמר שקיים עוד סיכון להריון,באותו יום בלילה הדימום נחלש מאוד אבל ממשיך כבר י4 ימים (אולם בצורה חלשה מאוד פעם בתור דימום חלש ופעם בתור הפרשה חומה)וזאת לאחר שהורו לי במיון על מנוחה מוחלטת ! ליפני 4 חודשים עברתי גרידה בשבוע 8 עקב אי דופק. אני די בלחץ, מה הסיכוי שההריון יגמר בשלום? האם המשך הדימום לא מסכן את ההריון?
מה לעשות? אני רוצה רק לציין שהיו לי שני הריונות תקינים לגמרי יש לי שני בנים בריאים וחמודים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50 אחוז שההריון יהיה בסדר
ד''ר יואב פלד26/07/2009לדימום עכשין אין כל השפעה על ההריון במידה והוא יחזיק מעמד ולא יפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהריוןאא26/07/2009
שלום ד"ר,
הריון ראשון , ווסת אחרונה 01 ביוני. בעקבות דימום שהלך והתגבר הייתי במיון בבית חולים ביום שישי האחרון. נאמר לי שמדובר בדימום קל וגם...צפו בדופק לראשונה.רמת בטא נכון ליום חמישי האחרון 21000.
מה השכיחות של דימום בהריון? מה עליי לעשות? לנוח? האם הסיכויים להפלה פוחתים לאחר שנצפה דופק?
תודה ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אא27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר יזהר בן שלמה28/07/20091. דמם מסבך כמעט שליש מן ההריונות
2. אחרי שנצפה דופק, הסיכוי להפלה נמוך באופן משמעותי
3. שום דבר שתעשי (מנוחה או עבודה קשה) לא יפיל את ההריון אם הוא תקין, ולא יציל אותו אם אינו תקין. אין סיבה לנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו היריון?????חסויה26/07/2009
כ3 ימים לפני המחזור שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה
שכבנו עם קונדום אבל בכל זאת הופיעו כתמים לבנים על המיטה.
האם יתכן שהכתמים הלבנים הם חומר סיכה שהתייבש???
כאשר הגיע יום המחזור הוא היה חום וסמיך בתחילה ואחר כך אדום שוב ולבסוף חום.
יום אחרי שהוא נגמר שכבנו שוב עם קונדום והופיעו כתמים לבנים על המיטה...
זה חומר הסיכה???? ייתכן שאני בהיריון עוד מהפעם הראשונה??? אלו נחשבים הימים הבטוחים למיטב ידיעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הקונדום לא נקרע
ד''ר יזהר בן שלמה26/07/2009הסיכוי שאת בהריון הוא אפסי. ועם זאת, תמיד ניתן לקחת בדיקת דם או שתן להריון, ולהסיר ספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
חסויה26/07/2009האם ייתכן כי החומר הלבן שהותיר כתמים הוא הפרשות ממני?
כמה זמן אחרי ששכבנו אני יכולה להשתמש בבדיקת היריון ולדעת שהיא אמינה?
האם אתה ממליץ לקחת פוסטינור(הפעם השניה ששכבנו הייתה אתמול) היום נוכח הכתמים הלבנים שנותרו על המיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם המחזור שתיארתי הוא תקין?
חסויה26/07/2009או מעיד על היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי כמעט אפסי להריון
tuly8226/07/2009יכול להיות שהכתמים הם מחומר סיכה או ממך... בכל מקרה כמו שאמר הרופא אם לא נקרע הקונדום -אין מה לדאוג (לא הייתי לוקחת פוסטינור במקרה זה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפיר במקרה של רחם דו קרנינונה25/07/2009
ערב טוב ושבוע טוב,
בת 31.5 נמצאת בשבוע ה- 15 להריוני, בשנה האחרונה נקלטתי באופן ספונטני לראשונה בחיי להריון ועברתי שתי גרידות מתוך שלושה הריונות:
האחת בשל הפסקת הדופק אצל העובר בשבוע ה- 12 והשניה בשבוע השמיני כתוצאה מנפילת העובר (היה צורך להסיר את שק ההריון).
זה ההריון השלישי שלי בשנה האחרונה וזה מכבר נודע לי שרחמי הוא דו קרני וסביר להניח שזאת הסיבה לשתי ההפלות הקודמות.
בבדיקת שקיפות עורפית שעברתי לפני כשלושה שבועות נקבע שהסיכון ל- D.S הינו 1:3773 .
סקיר מערכות מוקדמת שביצעתי לפני מספר ימים לא נתגלו ממצאים חריגים.
אציין שבמהלך ההריון הנוכחי דיממתי שלוש פעמים:
בשבוע ה- 6 ובשבוע ה- 7 בעקבות דימומים אלה טופלתי באוטרוגסטן למשך חודש ימים.
בשבוע ה- 13 עברתי דימום נוסף ובעקבותיו טופלתי ב - פרוגרסטרון ריטרד אחת לשבוע למשך חודש.
ברצוני לבצע בדיקת מי שפיר כדי לשלול באופן מוחלט מקרה של תסמונת דאון.
1. האם עפ"י הנתונים הנ"ל הסיכוי להפלה כתוצאה מהבדיקה גדולים יותר ?
2. האם תמליץ על בדיקה מעין זו בהתאם לנתונים הנ"ל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנתונים שפירטת
ד''ר יזהר בן שלמה26/07/2009מאפשרים גם ויתור על הדיקור, מפני שסיכון של אחד לאלפים רבם, הוא למעשה אפס. יתר על כן, השכיחות של תסמונת דאוןעולה בעצם ממש ר סביב גיל 40, אבל המדינה מפרגנת" בדיקה חינם למי שעברה את ה-35.
לתחושתי (אין הוכחות מוצקות במקרה פרטי) סיכוייך לאבד את ההריון עקב דיקור, גדלים מן הסיכוי המצוטט בספרות של 1:200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 35 תנועות מועטותנועה25/07/2009
שלום לרופאים. אני בשבוע 35+3 ,שליה קדמית. במהלך כל ההריון העוברית רגועה יחסית, לא זזה הרבה וגם כשזזה התנועות היו עדינות, לא הרגשתי גלגולים או בעיטות. בימים האחרונים אני כמעט ולא מרגישה אותה בכלל. אתמול עברו למעלה משעתיים ולא הרגשתי כלום, כשעמדנו לצאת לבית חולים פתאום היו כמה תנועות ובלילה הרגשתי אותה קצת יותר. גם היום עברו מס' שעות בין הפעמים בהן הרגשתי אותה.אולי כדאי לציין שבהערכת משקל בשבוע 33 העריכו אותה כגדולה יחסית. מה דעתכם? זה בסדר? או שעלי להיות מוטרדת ולעשות משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נועה26/07/2009מקפיצה כדי שלא יעבור דף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע בסדר
ד''ר יזהר בן שלמה26/07/2009ואם נשללה סוכרת באופן מובהק, רמת התנועות שאת חשה בהריון הוכחי, היא רמת הייחוס שלך, ואת צריכה להמשיך לעקוב. יחד עם זאת, אם את מודאגת, תמיד ניתן לפנות למוקד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv הדבקות משניתתותי25/07/2009
ב-30.6 קיבלתי תוצאות cmv טובות igg חיובי igm שלילי ,בינתיים נפגשתי עם חברה שהסתבר לי היום שהיא חלתה במחלת הנשיקה כלומר cmv ראשוני.כשנפגשנו אכלנו סלט יחד מקערה ויש מצב שהשתמשנו באותה כף.
גם לפני שילדתי את בני לפני ארבע שנים התוצאות היו טובות כלומר הדבקות ראשונית חיובי וigm שלילי.
השאלה שלי היא :האם ניתן לראות כבר בבדיקות דם אם אכן נדבקי igm ?
ביום שני יש לי מיי שפיר בתל השומר (בת 38 ) אם היתה הדבקות משנית IIGM האם כדאי והם יתנו לי בכלל לשמור את מיי השפיר -(הבנתי שcmv ניתן לבדוק במיי שפיר בין השבועות 20 ל22 )
כלומר(אם לא הסברתי את עצמי ברור)האם רואים את הcmv ישר בדם או שיש קשר לזמן דגירה?
וכמובן מה הסיכון לעובר אם נדבקתי IGM
ה IGG מעל ל250 חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה
ד''ר יואב פלד25/07/2009נגרמת מנגיף אחר EBV
ולא CMV
כך שהשאלה שלך לא רלונטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחברה נאמר cmv
תותי25/07/2009ד"ר בכל אופן נאמר לה שזה כן cmv
הייתי רוצה לדעת בכל אופן מה קורה אם יש הדבקות מישנית ץבבקשה התייחס לשאלות ששאלתי קודם(לחוצה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון?רונה25/07/2009
שלום רב
לפני כשבוע ו.. הסתיים לי המחזור.המחזור היה תקין ואני כבר שנה משתמשת בטבעת נוברינג ומוציאה אותה רק בקיום יחסים עם בעלי מוציאה אותה ל20 דקות ומחזירה.
כבר 4 ימים שאני מרגישה בחילות בבוקר כאבי גב תחתון חזה נפוח ועייפות קשה מאוד ולפעמיים גם סחרחורות ותאבון מוגבר.לפני יומיים עשיתי בדיקה ביתית בשעות הערב והתוצאה הייתה שלילית
אך אני מרגישה שהגוף לא כמו שהיה מרגישה מוזר מאוד האם ייתכן הדבר שאני אכן בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי בדיקת דם
ד''ר יזהר בן שלמה25/07/2009ותשובתה תהיה מוחלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתדנה25/07/2009
שלום אני בשבוע 10 + היום פעם ראשונה בניגוב היו לי ממש קצת הפרשה צמיגה שקופה אני מאוד נלחצתי ממה זה נובע האם אני צריכה ללכת לרופא?
אני לוקחת עדיין אנדומטרין פעמיים ביום אמרו לי להפסיק עוד 8 יום האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תקין
ד''ר דורון רוזן25/07/2009לגבי האנדומטרין תעשי כפי שהמליצו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה, סליחה מראש:-)לונה25/07/2009
האם מותר לשים על הבטן אוזניות עם מוזיקה? הבנתי שבשבוע 25 הבייבי שלי כבר אמור לשמוע היטב. האם מוזיקה יכולה להזיק? יש מחקרים בנושא?
תודה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מזיקה אבלל כלל לא בטוח שמועילה
ד''ר יואב פלד25/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה רבה
לונה25/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בהריוןאיריס25/07/2009
שלום שמי איריס אני בהריון בשבוע ה 28 יצא לי פריחה בכל הגוף הדומה לאבעבועות רוח זה מגרד בטירוף. הלכתי לרופאת עור שנתנה לי למרוח שני סוגים של מישחות elocom ו calamine בנוסף היא הביא לי כדורים בשם telfast 180 mg זה לא עוזר לי אם יש משהו אחר שיקל עלי אני אשמח לשמוע בתודה איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לפנות
ד''ר יואב פלד25/07/2009לרופא עור שיאבחן את הפריחה ויציע טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשימהמיכל25/07/2009
עוד שאלה ,האם הגיוני בתחילת הריון חודש ראשון קשיי נשימה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן בוודאי
ד''ר יואב פלד25/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטריווןמיכל25/07/2009
האם מותר אוטרווין בהריון?לקחתי במשך שלושה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יזהר בן שלמה25/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ופרוגסטרוןאנה25/07/2009
לרופאים שלום
ביום ה- 14 אחרי IVF באט 578
פרוגסטרון 22.00 NG/ML
האם זה נמוך? כמה צריך להיות "בנורמה"?
האם להוסיף עוד כדורים של פרוגסטרון? (כרגע 3ס 3 של 100 )
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא המטפל
ד''ר יזהר בן שלמה25/07/2009תשובה כזאת, של הנחיית טיפול אישית, אינה יכולה להנתן מרופא שאינו מכיר אותך אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות מרובותחסויה25/07/2009
שלום רב ושבת שלום,
אישתי נמצאת בשבוע העשירי, הריון של תאומים.
כבר מספר שבועות מקיאה בתדירות גדולה ביותר. מספר פעמים נאלצנו לנסוע לבית החולים. בבית החולים נערכו בדיקות דם, אולטרהסאונד, בדיקות שתן וקבלת נוזלים לוריד עם פרמין ופעם אחת זפרן
שאלה - מה ניתן לעשות על מנת להקל, האם יש טיפול מונע, מסיע, האם לתזונה יש משמעות. האם יש רופאים המתמחים בנושא.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לתזונה משמעות
ד''ר יואב פלד25/07/2009ויש מספר תרופות שניתן לקחת דרך הפה על מנ להקל על המצב שאותן אני נוהג לתת למטופלותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שק חלמון מוגדל
מאיה25/07/2009תודה על התשובה המרגיעה
אבל יש לי שאלת המשך
אני אעשה אולטרסאונד נוסף עוד שבועיים
אבל מה זה אומר? אם עדיין השק חלמון גדול יש לכך חשיבות בכלל?
קראתי באיזשהו מקום ששק חלמון גדול מעיד על סיכוי גדול להפלה? האם עדיין כך הדבר שכשיש כבר עובר עם דופק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות מרובות
חסויה25/07/2009תודה על המענה הראשוני והמהיר,
האם תוכל להמליץ על התרופות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)