מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחכה יותר מחצי שנה להריוןdiana19/07/2009
היי,
יש לי יומיים איחור, ועשיתי בדיקת שתן שיצא שלילית.
בדרך כלל המחזור שלי סדיר מאוד. אין איחורים אפילו של יום.
האם יש מצב שזה הריון אפילו שהבדיקה יצאה שלילית?
ויש לי רגישות יתר בפטמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
diana19/07/2009מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן לא ממש אמינה
ליזי19/07/2009יתכן ולא ניתן לראות כי זה קטן מאד ממליצה רק בדיקת דם אני לא מאמינה בשתן אולי עוד שבוע יראו בבדיקת שתן לכי מחר בבוקר לבדיקת דם ב ה צ ל ח ה תעדכני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
diana19/07/2009אני כל כך מחכה לזה, והטור הכי קרוב לרופא (כדי לקבל הפניה לבדיקת דם) זה ביום שלישי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא צריך להיות כך
ליזי19/07/2009בדיקת דם יכול לתת גם רופא משפחה ואני אף לא חיכיתי הלכתי בבוקר לרופא משפחה הוצאתי בדיקה אפשר גם דרך הפקידה ועשיתי כבר באותו בוקר לא צריך לחכות לרופא נשים בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ליזי
diana20/07/2009לא התכוונתי לרופא נשים אלא לרופא משפחה. בכללית אפילו לרופא משפחה קשה להגיע....
הם תמיד מפוצצים. אבל טוב שאמת שאפשר לעשות את זה בקבלה.
מחר על הבוקר אני אקפוץ לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
שירלי20/07/2009את יכולה לבקש מהרופא משפחה גם בטלפון ללא קביעת תור
לקבוע תור למחר בבוקר והבדיקה מופיעה אצל האחות במחשב
בשורות טובות
טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קבלתי
diana21/07/2009היי
אני עדיין לא קבלתי מחזור והיום עשיתי בדיקת דם. אבל כרגע ראיתי שישי לי ממש שתי טיפות אדומות עד המגן תחתון. אבל חוץ מזה כלום. ואין לי כאבי בטן (בדרך כלל יש לי כאבי מחזור עוד יום לפני המחזור עצמו).
האם עדיין יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהכל אפשרי
לונה21/07/2009וגם אם נגיד לך שזה אפשרי או לא אפשרי, זה לא מחליף את התוצאות של בדיקת הדם. אני מציעה שפשוט תמתיני לתוצאות הבטא:-)
מחזיקה לך אצבעות:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009חזרי על הבדיקה בעוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת חוששת..שירן19/07/2009
ככה, אני שבוע 8+2 לפי מחשבון הריון באינטרנט... רק מחר יש לי בדיקה לרופאת נשים...
רציתי לדעת אם זה נחשב כבר שבוע 9??..
ולשאלות היותא מטרידות מתחילת ההריון ברוך ה' אין לי שום תופעות לוואי לא בחילות לא הקאות לא רגישות לריחות כלום!
יש לי רק הרבה שתן... במיוחד בלילה וקצת רגישות בפטמות שבאה והולכת... שאלתי האם זה הגיוני???. האם חלילה זה אומר משהו על התקינות של ההריון??..
אני גם מאוד לחוצה כיוון שאני לא מתכוונת לעשות אף אחת מהבדיקות של העובר לא אולטרסאונד וגינלי לא שקיפות ולא חלבון וכל מה שבודק את העובר רק בדיקות שבודוקות אותי...כיוון שאני בחורה דתייה והתייעצתי עם רב שמומחה בנושאים הללו ואני סומכת עליו בעיניים עצומות...
עוד שאלה, זה מתי אמורה לצאת פחות או יותר בטן.???...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירן19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן החמודה
ליזי19/07/2009תקראי את התשובה בשבילך ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה התשובה שלי אליך
ליזי19/07/2009תראי גם אני דתייה אבל לבדוק לפחות אולטאסונד מותר בהריון וגם סקירות מותר לעשות שקיפות לא וחלבון עוברי ומי שפיר לא צריך אבל לפחות אולטאסוד זה טוב ולא פוגע בעובר בכלל אם את מאמינה אז תפסיקי להיות לחוצה ותסמכי על השם אפילו בעלך יגיד לך שאני צודקת תאמיני שיהיה טוב ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןHASUI19/07/2009
שלום אני בת 20 לוקחת גלולות נגד הריון.יצא שעשיתי הפסקה של חודשיים מגלולות ואז התחלתי חפיסה ראשונה כמו שצריך מהיום הראשון למחזור.לקחתי את כול החפיסה ויצא שהגלולה האחרונה שלקחתי מהחפיסה היתה יום רביעי עשיתי הפסקה של 7 ימים ואז שכחתי איך אני אמורה להמשיך תחפיסה החדשה.היתי אמורה לקחת אחרי הפסקה של 7 ימים ביום רביעי תגלולה של יום רביעי מהחפיסה ובטעות התבלבלתי ולקחתי במקום תגלולה של יום רביעי לקחתי גלולה ראשונה של החפיסה יום ראשון.וככה המשכתי לקחת את כול החפיסה.אחרי 7 ימים שלקחתי גלולות קיימתי יחסי מין מלאים ללא קונדום והוא גמר ושבוע אחרי לקחתי אנטיביוטיקה במשך שבוע ועכשיו אני 3 גלולות אחרונות לחפיסה.יש סיכוי שאני בהריון?או שהגלולות עדיין הגנו עלי במצב כזה? אני ממש דואגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009ל-HASUI שלום.
הקושי היחידי בהגנה נגד הריון. היא נטילת האנטיביוטיקה.האנטיביוטיקה לעיתים מקשה על ספיגת הגלולה במעי. לכן כשנוטלים אנטיביוטיקה מומלץ אמצעי הגנה נוסף במקביל לגלולות.לגבי "יום הגלולה"-לא משנה עם איזה התחלת כי ההרכב של כולם זהה. ענין הימים כדי שתזכרי אם כבר נטלת באותו יום,או אם שכחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
HASUI19/07/2009אז בהנחה שלקחתי את כול החפיסה כרגיל והתחלתי אותה מסודר,ההגנה היתה אמורה להיות גבוהה, אם לא האנטיביוטיקה שלקחתי שכנראה הורידה אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכוצויותלימור19/07/2009
שבוע חמישי ויש לי מין התכווצויות ברחם בבטן התחתונה, הכאבים אומנם הינם חזקים אבל מורגשים
האם יתכן שזו ההרגשה של התרחבות של רצועות הרחם?
יכול להיות אולי שהם נובעים ממאמץ פיזי או מעצבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובתך
לימור19/07/2009בבקשה תגובתך, האם מרגישים את התרחבות הרחם בשבועות האלה?, האם יש ממה לחשוש מההתכוצויות שאני חשה מדי פעם, לעיתים לתקופות ארוכות ולעיתים קצרות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווציות.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009ללימור שלום.
סביר בהחלט שהכאבים הינם נובעים מהתרחבות הרחם והרצועות.אולם באם הינם קשים כמו שציינת -שווה לגשת והיבדק.אגב האם בוצעה בדיקת עלקול לגבי מיקום ההריון?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלקול? כנראה שלא
לימור19/07/2009בשובע הרביעי+2 עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 1866, מלבד זו לא נערכו עוד בדיקות כלשהן, היום אני הולכת לרופא נשים פעם ראשונה...
הכאבים אינם חזקים, זו הייתה שגיאת כתיב .... פשוט מרגישים התכוצויות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדבול בהריון לסקירת מערכותמיכל19/07/2009
שלום!
אתמול היינו אצל הרופא לסקירת מערכות מאוחרת. מכיון שהעובר היה עם הראש כלפי מטה הרופא ציווה עלינו לשתות שתי פחיות רדבול. אני לא רגילה בזה בכלל, ובקושי שותה קפאין ביום יום.
ביצעתי את מה שהוא עשה ולכן התינוק התהפך חצי כיוון.
אולם כמה שעות לאחר מכן התינוק התחיל להשתולל ועד עכשיון (6 שעות אחרי) הוא בועט בלי הפסקה. האם רדבול מסוכן בהריון כדבר חד פעמי? האם החלטת הרופא היא שקולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לענות
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009את שאלותיך עליך להפנות לרופא שאצלו ביקרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הנוהל המומלץ?שפרירית המדבר19/07/2009
שלום,
כידוע לכולנו, תור אצל גניקולוג לא מקבלים מייד אלא כעבור בין חודש ל6 שבועות, בייחוד אם את מעדיפה רופא/ה מסויים/ת (שגם אחרות מעדיפות...)
השאלה שלי היא (בסיסית, אבל, אם לא אשאל לא אדע):
במקרה של איחור במחזור ואפשרות של הריון:
מתי כדאי לבצע בדיקת דם ראשונה? (- אותה אפשר לבקש מרופא משפחה)
מתי כדאי לבקר לראשונה אצל גניקולוג?
מתי כדאי לבצע בדיקת אולטרה סאונד ראשונה - על מנת לשלול הריון מחוץ לרחם? (כמובן שזה תלוי בעיתוי של הביקור אצל הרופא שנותן את ההפניה לאולטרה סאונד)
האם בעקבות הצורך בעמידה בזמנים הנ"ל אני יכולה לבקש תור "דחוף" אצל הגניקולוג/ית והאם בקשה כזו תיענה?
תודה מראש
שפרירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון תשובה
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009בדיקת שתן ביתית מספקת.
אולטרהסאונד רצוי לבצע בין שבוע 7 ל-12
אין דחיפות ממשית במצב של תחילת הריון, ואם אין כאב חריג, אין שום סיבה לחשוש מהריון חוץ רחמי
אשר למצב האדמיניסטרטיבי של קבלת תור דחוף, בכל קופה ובכל מרפאה זה שונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בתהליך הפלהשפרירית המדבר19/07/2009
שבוע טוב,
אני בת 32 וכרגע בתהליך של הפלה אחרי 3 הריונות מוצלחים והפלה טבעית אחת ביניהם (בשבוע השמיני).
ביום רביעי שעבר פניתי לרופא נשים כשאני בשבוע תשיעי (שמונה שבועות+6) בעקבות דימום קל מאוד, כאבים ברחם וסחרחורת.
נערכה לי בדיקת אולטרה סאונד שבה נצפה עובר בשבוע שמיני (שבע שבועות+4) כשהוא ללא דופק ובבדיקת דם נראה כי ערכי הורמון הבטא בירידה.
הומלץ לי לבצע גרידה ואושר לי לחכות עד יום שלישי הקרוב על מנת לבצע אותה, אם לא תתרחש הפלה טבעית.
בינתיים פניתי לטיפול בדיקור סיני ורפלקסולוגיה והבעקבותיו חל אצלי תהליך של כיווץ הרחם והפרשה של גושי דם יחד עם הרבה דם טרי - סליחה על התאור הפלסטי...
השאלות שלי הן:
1. האם ייתכן שבשלב זה של הריון, כלומר: עובר בגודל כזה, עשוי להפלט מהרחם על ידי התכווצויות אלו?
2. מהם הסיכונים הצפויים לי אם אחכה עוד, נאמר שבוע, כדי לתת הזדמנות לרחם להתרוקן?
3. מהי סכנת ההדבקויות של הרחם? האם הן עלולות להתרחש תוך כדי ההתכווצויות שאני חווה עכשיו? (אגב, למה זה לא עלול לקרות בכל וסת חודשית?)
4. האם יש להעדיף טיפול תרופתי (ציטוטק) על פני גרידה, ובאיזה מקרה לפנות אליו?
5. בכלל, מתי כדאי לי להבדק שנית על ידי גניקולוג (יש לי זימון לאולטרה סאונד ביום שני בערב)?
6. האם מומלצת לי בדיקת קרישיות דם ורמת פרוגסטרון לאחר סיום ההפלה? מתי? ממי אני מבקשת אותה ואיך היא נעשית?
7. לסיום, האם נדרשת ממני תקופת המתנה לפני שאנסה להכנס שוב להריון?
אשמח לקבל תשובות לשאלותיי ולהרגיע את עצמי באמצעות המידע (שהוא, כידוע, כח) ;-)
תודה מראש,
שפרירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי תיאורך
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009קיים סיכוי טוב מאד שההריון נפלט בשלמותו. בצעי אולטרהסאונד לביקורת, ורוב השאלות תתיתרנה.
אשר לבירור הפלה נרגלת, לדעתי אין צורך, במיוחד לאור 3 ההריונות התקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. הכל יצא
שפרירית המדבר21/07/2009אולטרה סאונד היום גילה שאין שום שרידים להריון וגם הרחם חזרה לגודלה הטבעי.
תודה לאל! נפטרתי מגרידה...
שאלתי בכל זאת: מדוע אני עדיין ממשיכה לדמם? - לא כמויות היסטריות אלא כמו הימים האמצעיים של וסת.
האם מדובר בדם שלי, כלומר: אימהי?
ועוד שאלה, שמאוד מסקרנת אותי:
האם יתכן שחלק מהדם שיצא מקורו בעובר שהתמוסס, אם יש דבר כזה, או בשליה, או שאלה יוצאים רק בצורת גושים? שוב סליחה על התאור... אני פשוט רוצה להתמצא יותר...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראתי כתבה מרתקת שלך ד"ר בן שלמהמירב19/07/2009
על נושא של פוריות הגבר בעיתון של הארץ
הכתבה הזאת שכתבת עזרה מאוד לזוג חברים שלא ידע כבר מה לעשות ואתה הצלת אותם עם המידע
אז אמרתי להם שאני אמסור לך תודה בשמם כי אני כאן בפורום:)
אז תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר...הריונית18/07/2009
היי,
אני בשבוע 6,
אתמול גילתי כי נעקצתי כנראה ע"י יתןשים ברגליים ובגב,
הגירוד הוא בלתי נסבל, התפח מאד , העקיצות נראות ענקיות...
חשוב לציין שאני נעקצת כל הזמן,אבל בתופעה כזו עוד לא התקלתי...
אני פוחדת שמדובר באלרגיה המפתפתחת בעקבות עקיצות יתוש מזן הרסני יותר,
או שמא ההריון מפתח אצלי רגישות יתר אפילו לעקיצות,
ברור שאלך להיבדק בהקדם אבל עד אז אשמח לקבל תשובה,
עד כמה שאני יודעת במצב של אלרגיה נוטלים כדורים, האם מותר בהריון ליטול כדורים נגד אלרגיה?
תודה מראש,
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר ליטול כדורים
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009ורצוי להבדק אצל רופא לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש דבר כזה פתיחה ללא צירים!?אני18/07/2009
ד"ר שלום
הריון ראשון טבעי שבוע 34+
סכרת הריון מטופלת ע"י דיאטה
יש לי כמה שאלות שאולי "נשעמות חסרות הגיון.."
שבוע שעבר התלוננתי על דקירות באזור למטה של מחטים ארוכים ..
הרופא ביצע בדיקה חיצונית של אולטרא' ואמר שראש העובר ממש למטה..
(מה גם שהבטן יירדה לי)
*השאלה שלי האם זה אומר משהו על לידה קרובה?
*האם יכול להיות פתיחה ללא צירים?
*מה ההשלכות לכך שאני לא נותנת לרופא לעשות לי בדיקה פנימית?(אני נורא נורא נורא מפחדת )
אשמח עם תוכל ענות לי על 3 השאלות ... תודה רבה חוות דעתך חשובה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריונית.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009להריונית שלום.
כמובן שיכולה להיות פתיחה ללא הרגשת צירים.חשוב מאד שתבדקי בדיקה פנימית,על מנת לבדוק מצב צוואר הרחם והחלק המתקדם.למשל לשלול מצב של חבל טבור המקדים את הראש ,מצב היכול להיגמר, לא עלינו ,בצרות.בקיצור הדבר החשוב ביותר עבורך כרגע היא הבדיקה הפנימית עי הרופא .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקחגית18/07/2009
שלום,
שבוע 20.
כשאני מניחה יד על הבטן אני מרגישה דופק.
האם ייתכן וזהו דופק של העובר?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009לחגית שלום.
הדופק שאת מרגישה הוא הדופק שלך המועבר עי הרחם מאבי העורקים שלך. את יכולה בקלות לודא זאת אם תבדקי במקביל את הדופק שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בזמן הריון.אפרת18/07/2009
שלום רב,
האם קרינה ממכונת צילום (עימה אני עובדת באופן שכיח במסגרת עבודתי) הינה מסוכנת לעובר בזמן הריון, במיוחד בתחילתו? כמו-כן האם מסוכנת גם קרינה המופקת מעבודה מול מחשב, או קרינות אחרות שאינני מודעת להן? מהי הסכנה שבביצוע צילום רנטגן בזמן הריון?
מודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009לאפרת שלום.
הכתובת הרשמית לתשובות היא המדור למניעת מומים של משרד הבריאות בטל-02-6243669.אגב על איזה צילום רנטגן מדובר?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רנטגן.
אפרת19/07/2009שלום לד"ר לחמן,
מדובר בצילום כף היד, אך כידוע לי בעת צלום רנטגן נחשף רוב הגוף לקרינה, ולכן החשש.
ביצעתי צילום רנטגן כזה לפני שבוע בדיוק, יום לאחר שקיבלתי תוצאה שלילית בבדיקת הריון ביתית, אך ייתכן ואצטרך לבצע צילום נוסף כעת, וכאן החשש (מאחר ואני מנסה להרות).
תודה על תשובותיך והתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכה קצתחסוי18/07/2009
היי לכולם
אני בשבוע 22. היום יצא שבמהלך קיום יחסים עם בעלי, אני "גמרתי".. הם זה בעיה ויכול לפגוע בעובר? אני מאוד דואגת.. כי הרגשתי שבזמן אורגזמה "פעילות" בבטן התחתונה.. יש ממה להילחץ? או שאפשר "לגמור" בכל השלבים של ההירון. חושב לציין שאין לי דימומים או כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ממה לחשוש
tuly8218/07/2009יחסי מין ואורגזמה מותרים בכל שלב בהריון אלא אם הרופא אסר זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009לחסוי שלום.
אם אין בעיה רפואית המונעת קיום יחסים,המשיכי להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות שנייה ודיקור מי שפירחגית18/07/2009
שלום,
האם יש טעם לבצע סקירת מערכות שניה ,אם בדיקת דיקור מי השפיר תקינה?
הרי בבדיקת מי השפיר אמורים לראות את כל המומים?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי תשובה.תודה
חגית18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהחגית18/07/2009
שלום,
שבוע 20.,מה הסיכון להפלה בשלב זה ואילך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך
ליזי19/07/2009בשלב כזה אין הפלה זה נקרא לידה ולא לחשוש על זה די תחשבי חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמוך מאד
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)