מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום הבטא שלילילך17/06/2009
מראה על 9224 כאשר יום חמיש שעבר הצביע על 1248
האם זה מראה על התקדמות טובה
ואיזה שבוע זה אמור להיות ומתי אני אראה שק הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009וכבר אפשר לראות שק הריון בשלב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יפסק הדימום?נועה17/06/2009
אני כשלושה שבועות לאחר לידה ועדיין אל נפסק הדימום. מתי הוא אמור להיפסק? אני איני מניקה, מתי אני אמורה לקבל מחזור שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הדמם אינו מינימלי
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009ואינו ממש רק הפרשה, פני לרופא. יתכן שיש שארית מסויימת של שליה ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאחדשה17/06/2009
מחזור אחרון 13/5.
לאחר בדיקת שתן חיובית נעשתה בדיקת דם ב15/5 תוצאה 560
היום נעשתה בדיקה נוספת תוצאה 1946.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, תקין
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם CMVtuti17/06/2009
שלום,
אני בהריון שבוע 29 + 3 ימים.
לאורך כל הריון בדיקת דם ל CMV IgG ו- CMV IgM היו שליליות.
בדיקה אחרונה בוצעה ב שבוע 25 והייתה גם שלילית.
מתי אני צריכה לחזור על הבדיקה עוד פעם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא היית חולה במחלת חום
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009לא היה מקום מלכתחילה לביצוע הבדיקה. מכאן גם, שאין מקום ל"מעקב".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזקהמלי17/06/2009
ביוץ אחרי נעקב 27 28 למאי בדיקת בטא יום א (14 ליוני) 676 היום יום ד' (17/6) 2760
האם זה תקין או קצת גבוהה ?
האם זה יכול להעיד את תקינות הריון?
מתי ניתן לעשות דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין לחלוטין
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסין וברזל בהריוןtuti17/06/2009
שלום , אני בהריון שבוע 22. לאחרונה ערכים של TSH גבוהים מהנורמה, והרופא רשם לי אלטרוקסין 50מג. ידוע לי שאזור לשלב כדורי ברזל וכדורי אלטרוקסין. כמה זמן צריך לעבור מלקיחת אלטרוקסין על מנת לקחת כדור ברזסל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי אחד בבוקר והשני בערב
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבים ומתח נפשיחדשה17/06/2009
אני נמצאת בתחילת הריון שבוע 5
בשבוע האחרון אני עצבנית מאוד וצועקת המון ממש עד כדי רעידות.
האם יכול להזיק להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009אבל זה יעציב אותך.
נסי לראות את היפה בכך שאת הרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה, נא להתיחס- לחוצה מאוד..רחלי17/06/2009
אימי עשתה היום אולטרסאונד גניקולוגי, היא נולדה ב8/12/1951 וזה הממצאים:
שחלה ימנית בגודל 20 ס"מ על 18 ס"מ בתוכה מבנה אקודני בקוטר 10 ס"מ ללא זרימות.
צמוד לרחם מימין שרירן בקוטר 25/27 מ"מ.
אורך הרחם 51 ס"מ
עובי 38 ס"מ
רוחב 40 ס"מ
מרקם קידמי שרירני, עובי רירית 4.4 מ"מ לא סדירה.
רציתי לשאול אם יש מה להלחץ? מה זה אומר?
לפחות שנרגע עד שהיא תראה רופא.
אודה על תשובה מהירה. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציעה שתפני את השאלה לפורום גני
מש17/06/2009אני מציעה שתפני את השאלה לפורום גניקולוגיה - הגעת לפורום הריון בטעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה גדולה
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009אם לא טעית, וגודל השחלה שמסרת הוא באמת בסנטימטרים, צריך להוציא את השחלות והרחם בניתוח. לשאלה, האם זה עלול להיות ממאיר, העובדה שלא רואים זרימות מוגברות באיזור המוצק של הממצא, היא עובדה טובה. כדי להיטיב להערך לבאות, יש גם לקחת רמות של סמנים לגידול בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקשות הבטןמעין17/06/2009
שבוע 34
מה זה אומר שהבטן פתאום מתקשה כמו ברזל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
א17/06/2009ואלה התקשויות המכונות ברקסטון היקס.
אלה צירים מדומים המכינים את הרחם לקראת הלידה.
תכתבי בגוגל "שבוע 32" ותכנסי לאתר שיסביר לך על כל שבוע בהריון ....
(אני לא מצליחה להוסיף כאן קישור)
בהצלחה ושיהיה בשעה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד 5 פעמים בשעה זה תקין
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009אלה צירי הכנה. הם קרויים ע"ש ברקסטון-היקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
מעין17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוזנטלי17/06/2009
שלום רב ובוקר טוב
שאלתי היא
באיזה שבוע נהוג לזרז לידה בדרך כלל..הבנתי שרוב בתי החולים לא מחכים עד שבוע 42 מחשש להיזדקנות השילייה וכו'
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוז
ד''ר דורון רוזן17/06/2009נהוג בתום 41 שב' הריון מלאים, אכן מחשש לתוצאות שליליות של הזדקנות השליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין שואלת לגבי חומצה פוליתעדי17/06/2009
איך קובעים את המינון הבנתי שמומלץ לקחת 0.4 מ"ג אך הרופא שלי נתן לי 0.5 מ"ג
מה לעשות? האם מינון גבוה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מינון מ 0.4 ומעלה מותר.
ד''ר דורון רוזן17/06/2009במצבי סיכון נותנים 5 מ"ג, פי 10 ממה שנתנו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה על הבטן והגבמעין16/06/2009
שלום,
קראתי משהו על שינה על הגב פה..
אני בשבוע 34 ואני יושנת על הבטן והגב די הרבה.. ובהריות קודמים גם ממש לקראת הסוף.. הבטן שלי לא ממש גדולה וזה לא מפריע לי..
זה מסוכן??
האם זה נכון שיצאה בדיקה ביתית לזיהוי מין העובר? או שזה סתם שטויות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לישון איך שנוח לך
ד''ר דורון רוזן17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההילה16/06/2009
שלום רב, תאריך ווסת אחרון 12.05.09. עד כמה שהחישוב שלי נכון, אמורה להיות בשבוע רביעי. תוצאת בטא-818. האם לא נמוך מדי? (בהריון הקודם שלי בשבוע זה הייתי עם תוצאה של כ-17000..). תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לודאי טעית בחישוב
ד''ר יואב פלד16/06/2009גיל ההריון האמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יסמין בהריוןששש16/06/2009
הי
שתיתי היום לימונדה עם יסמין וקראתי באינטרנט שאסור צמחים בהריון
האם זה יכול לעשות משהו לא טוב?
אני בשבוע 7 באמצע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל שלא קראת שאסור לנשום
ד''ר יזהר בן שלמה16/06/2009כי מצוקתך הייתה אז עוד יותר חמורה.
כדאי באופן כללי להנות מן ההריון, ולא לאסוף חומר מפחיד. צריך לזכור שההריון היה קיים עוד לפני שהמציאו אינטרנט. מעבר לכך, עין מפוחדת ומחפשת הפחדות מפרשת לא במדוייק דברים שכתובים באינטרנט.
נסי להנות מהריונך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אין ממה לחשוש?
דד17/06/2009אז אין ממה לחשוש?
פתאום היום בבוקר החלו דקירות בבטן התחתונה. זה הגיוני מדי פעם דקירות כאלה? זה יכול להיות קשור ליסמין
האינטרנט בתקופה כזו זה דבר נוראי - אתה מגיע למידע שלא רצית לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעי
ד''ר יזהר בן שלמה17/06/2009שתיית תמצית פרחים מעולם לא הזיקה לבני אדם, אלא אם כן אלה צמחי רעל.
התחושות שלך בהריון הן רגילות ומוכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 100רותי16/06/2009
שלום, אני בשבוע 12+4 ובבדיקת דם נמצא גלוקוז ברמה 112. הרופא שלח אותי לבצע בדיקת העמסת סוכר 100. האם בדיקה זו מקובלת בשבוע 12? האם זה לא מוקדם מדי לביצוע הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיוני
ד''ר יזהר בן שלמה16/06/2009יתכן שאת על סף סוכרת, וההריון, כבר בתחילתו, מציף את הבעיה.
צודק הרופא ששלח אותך לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)