מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההשפעה של כדור למיקטל על העובר?קרן14/06/2009
שלום!
אני בשבוע 14 ועקב אבחנה שנעשתה לפני שבוע בערך הומלץ לי לקחת את הכדור למיקטל.
אני חוששת לקחת את הכדור ולא יודעת מה לעשות. עד לפני האבחנה לא שתיתי שום כדור.
מניסיונכם רב השנים מה יכולות להיות ההשפעות על העובר בנטילת כדור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שם החומר הפעיל
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009ולמה ניתנה התרופה. האם רושם התרופה ידע שאת בהריון. אם כן, אין סיבה להמנע מלקחת אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומלץ לי לקחת למיקטל לאחר הבחנה של
קרן15/06/2009אפילפסיה. הרופא שרשם לי יודע שאני בהריון, מי שרשם לי זה נורולוג והוא כל הזמן מדגיש שבמידה ולא אקח את הלמיקטל אז הנזק יכול להיות יותר גדול במידה ואני אקח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה שעברת את השבוע ה-13 בסדר
ד''ר יזהר בן שלמה15/06/2009כי העובר גמר אז את יצירת איבריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך צוואר הרחםלחוצה מאוד14/06/2009
שלום רב!
הנני בשבוע 30 להריוני הראשון. בבדיקת אולטרסאונד שנערכה היום נמצא כי אורך צוואר הרחם שלי הוא 25 מ"מ. האם זה תקין או מחייב אותי למנוחה או כל דבר אחר?
בנוסף, משקל העובר קילו וחצי בערך- זה לא גדול?
תודה מראש,
לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחייב מעקב
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009אך כרגע לא מחייב שום פעולה. אם תמנעי מפעילות מאומצת, גם זה לא יזיק, אך אל תכניסי את עצמך ללחץ מיותר. יתכן אפילו, שבמדידה הבאה אורך הצוואר יהיה יותר מאשר בפעם הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה בעסקאני14/06/2009
שלום לכולם,
אני צריכה את עזרתכם,אני מרגישה אבודה..
אתמול עשיתי בדיקת הריון והתשובה חיובית, לפי חישובי המחשבונים אני בשבוע 5. עד פה הכל טוב ויפה, עכשיו אני צריכה את עזרתכם. מה הלאה? בדיקת דם?רופא נשים?מה קודם למה?
מצפה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אינו מחלה
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009בנחת ובשקט, קבעי תור לרופא הנשים בסניף קופת החולים שאליו את שייכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חלש בבדיקת הריון ביתיתאורה14/06/2009
שלום רב,
ידוע לי כי ביוץ התרחש ב 3.6.09 מרוב סקרנותי (ואלי טיפשותי) עשיתי בדיקה ביתית במקלון הזהב,אחרי 5 דקות לערך ראיתי פס חלש מאוד אך ברור לעין-האם זה אומר משהו או שזה סתם וצריך לחכות לבדיקת דם ב 18.6.09
תודה
אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שעשיתי אותה היום ה 14.6
אורה14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא אחד משניים זה חיובי
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009איני מכיר את הערכה, אם הפס הוא זה שנוסף לפס ההשוואה, אז את הרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10 - הריון ראשוןמעיין14/06/2009
שלום,
מהם הסיכויים מבחינה סטטיסטית שאם בשבוע 6 +3 נצפה עובר 0.97 מ"מ עם דופק ושק חלמון, ודבר לא השתנה מאז ובבדיקת שקיפות עורפית בשבוע 12 העובר לא יהיה עם דופק? בלי קשר כמובן להתפתחות תקינה של העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה לא ממש מנוסחת היטב
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009אבל אם הבנתי נכון, הכל בסדר, ופשוט לא עברת שום בדיקת אולטרהסאונד, והבאה היא השקיפות הערפית.
נראה לי שאין לך סיבה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שני...חגית14/06/2009
שלום, יש לי ילד בן שנתיים ושלושה חודשים וכרגע אני בהריון שני, שבוע 22, מאחרי הלידה הראשונה קשה לי מאוד להתאפק לשירותים (בדגש על יציאות), הייתה לי לידה מאוד קשה 18 שעות, המון לחיצות ובסוף לידת ואקום. האם הדבר יכול להחמיר אחרי הלידה השנייה? מאוד מפריע לי ולא יודעת מה לעשות... האם כדאי לעשות קיסרי? מה המלצתכם ועם מי כדאי להתייעץ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר - נכנסתי להודיע לך שצדקת :-)
אני14/06/2009הבטא הוכפלה , לשמחתי הרבה מאד , ולצדקתך הגדולה מאד!!
נכון לבדיקות מהבוקר , הבטא עומדת על 149 ,
זאת לאחר שביום חמישי היא עמדה על 54 .
האם לטעמך יש טעם לבצע בדיקת הכפלה נוספת, אם כן מתי ,
כמו כן, אני בשבוע 4 + 3 יום , הבטא עומדת כאמור על 149 ,
אני בשבוע 4 + 3 יום , הבנתי שדופק ניתן לראות החל מבטא ממש גבוהה 15000
בערך לשבוע 6 +
שאלתי הנוספת היא , האם בפרק זמן , סה"כ קצר של שבועיים , הבטא, תספיק להכפיל את עצמה לכאלו סכומים ,
מודה לך על ההתייחסות והעזרה בהרגעת החששות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה חגית, אני לא יודעת איך ההודעה
אני14/06/2009שלי נכנסה לשרשור שלך :-( סורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה אבל האם אחרי
אורה14/06/2009תודה על התשובה המהירה אבל האם אחרי 11 יום מהביוץ אני רואה תוצאה כזו זה לא מוקדם עדיין ואני משלה את עצמי- עוד מעט אני בדרך להפריה רביעית (אני נשואה 5 שנים ללא ילדים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ מורכב
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009על פי סיפורך, נראה לי שיש מקום לשקול סיום בניתוח קיסרי מבחירה, כדי לחסוך טראומה נוספת לנקבייך. אשמח ליעץ לך באופן אישי ואפילו לנתח אותך, אם כך תבחרי.
הסלולרי שלי 052-6124781* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת לידהאמיר14/06/2009
שלום,
אשתי בחודש 7 - הריון ראשון
אני שומע הרבה סיפורים קשים על הפסקת הריון/מות העובר בשבועות מאוד מתקדמים - 40-41 .
נשים שעשו את כל הבדיקות -by the book ויותר מזה, ובכל זאת הפסיק הדופק/נפרדה השלייה וכו'.
ועולה אצלי השאלה - בשביל מה לקחת את הסיכון הזה? למה לא לעשות זירוז בשבוע 39 ולגמור עניין? הרי בחלק , אומנם מאוד קטן , של מקרים זה בוודאות יציל חיים וימנע עוגמת נפש אדירה.
בשבוע 39 התינוק לכל הדעות בשל , הזירוז עצמו - אין בו סיבוכים מיוחדים, למה לא בעצם??
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המציאות מורכבת
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009הקביעה שלך, שלזירוז אין סיבוכים, שגויה ביסודה.
לכל טיפול רפואי יש סיבוכים. ההמלצה לזירוז ניתנת, כאשר סך הסיבוכים שצפויים מהמשך המצב הקיים, גדול יותר מסך סיבוכי הזירוז. הנקודה הזאת, בהריונות תקינים, מתרחשת אי שם בין השבוע ה-41 לשבוע ה-42. הכנסת זירוז מוקדם יותר תגרום להגברת סך הכל של סיבוכי הלידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות בתחילת הריון##14/06/2009
שלום,
אני בהריון לאחר תקופה ארוכה של טיפולי IVF. לפני שבוע עשיתי בדיקת בטא ויצא 2196 ולא התבקשתי לעשות עוד בדיקות דם. בדיקת הדופק קבועה ליום ראשון הבא (21.6.09) ובינתיים אני לא מרגישה כלום. לפעמים, יש לי סימנים קטנים, אבל זה רק אם אני ממש מתאמצת לחפש אותם.
ביום שישי האחרון (שבוע 3+5) עשיתי אולטרסאונד (שוב בגלל שהייתי בלחץ) ונצפה שק הריון ובתוכו קוטב עוברי, עדיין לא נצפה דופק.
הבנתי שבשלב הזה עדיין לא אמורים לראות דופק.
שאלותיי הן:
1. האם העובדה שאין לי סימני הריון כמעט בכלל מעידה משהו על תקינות ההריון?
2. האם העובדה שיש סימנים מעטים והם פתאום נעלמים מעידה על משהו? כמו למשל כל בוקר שקמת הרגשתי קצת רגישות בחזה לכמה דקות ואז זה עבר לכל היום ופתאום היום בבוקר כשקמתי גם את זה לא הרגשתי.
3. האם לפי התיאור לעיל ההריון בינתיים מתקדם בסדר?
מצטערת, אני פשוט עדיין לא מאמינה שזה קורה ומכאן נובע הלחץ.
תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו שתיארת - חששות בלבד
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009אצל כל אשה הסימנים שונים, והם גם שונים מיום ליום.
לפי כל מה שפירטת, הכל אצלך בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
##14/06/2009קראתי גם כאן ובעוד מקומות שמבטא 10,000 או 15,000 אפשר לראות דופק.
אם ביום ראשון הבטא שלי היתה 2196 זה אומר שביום שישי (כשביצעתי את האולטרסאונד הראשון בשבוע 3+5 כאמור בהודעה הקודמת) הבטא כבר היתה אמורה לעבור את ה-10,000 לפחות - לא?
האם אתה עדיין חושב שבינתיים הכל תקין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין לגמרי
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009חכי ותיווכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
##15/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורפמן תודה
לונה15/06/2009תודה לך על התשובה המפורטת והארוכה.
את כל מה שכתבת אני כבר יודעת. זה ניסוח שונה אבל דומה לכל מה שהחברות הללו מנסות למכור לנו.
אני רוצה הוכחות. להגיד ש"בעתיד" זה בדיוק כמו חקר תרופה לצהבת C ולאיידס. החברותה ללו יודעות לומר שתאי גזע טובים ללוקמיה ואז נותנים רשימה של מחלות כגון סוכרת אבל לא מפרטים אפילו קצת במה מדובר. לאף אחד אין כסף לזרוק. אבל כשמדובר בחיים של המשפחה שלנו, אנשים מנסים להשקיע בזה. ולמרות זאת, 6000 ש"ח במקרה הטוב זה הרבה כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי,בהריון הקודם לא היו לי סימ
ק16/06/2009סימנים בכלל בשבוע שלך.
הסימנים התחילו בשבוע 7-8.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילייה נמוכהלאה14/06/2009
שלום,
בסקירת מערכות מוקדמת והן מאוחרת בשבוע 21 נאמר לי שיש לי שילייה נמוכה שמגיעה עד צואר הרחם.
ברצוני לדעת מה המשמעות לכך מבחינת סיכון ההריון, מבחינת הלידה ומבחינת אורח החיים שלי, האם צריכה לשמור?
אגב, מה הסיכוי שתעלה בהמשך ההריון, כאשר בלידה הקודמת שלי עברתי ניתוח קיסרי
תודה מראש
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי טוב שתעלה
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009התופעה מוכרת, וברוב המקרים השליה "עולה".
אין למצב הזה שום משמעות לגבי דרכי התנהגותך כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירמש14/06/2009
שלום,
אני בשבוע 17+5 אחרי מי שפיר שבוצעה ביום שלישי שעבר.
הרופא שלי אמר לי להתקשר במהלך הימים שאחרי הבדיקה רק אם יש חום או כאבים ממש חזקים. היו לי מעט כאבים אחרי הבדיקה ולא היה חום.
מה שכן, קראתי היום באיזה אתר שגם שלשולים הם סימן מדאיג אחרי מי שפיר. היו לי מעט שלשולים ביומיים שאחרי הבדיקה והם כבר עברו.
האם יש סיבה לדאגה?
האם הבדיקה עצמה עברה בסדר???
הרופא שלי יהיה זמין רק בערב :-ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעי
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009הסימן הכי בטוח שהכל בסדר הוא, שאין החמרה בתלונות. כל מה שציינת הוא כבר נחלת העבר, ולכן לא מדאיג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל לסיכה בהריוןגלי14/06/2009
ד"ר שלום ,
האם מותר להשתמש בג'ל לסיכה בעת קיום יחסי מין בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועותאור14/06/2009
שבוע 27 הריון ראשון
עד עכשיו הרגשתי תנועות מרובות די חזקות
בשבועיים האחרונים אני מרגישה פחות והתנועות הן חלשות יותר
האם זה בסדר?
האם בדיקת דופק מספיקה כדי לדעת שהעובר בסדר במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
ד''ר דורון רוזן14/06/2009לרוב מתחזקות בשלבה זה, מציעי שתבצעי בשדיקה אוןלטראסאונד למצב הביופיזיקלי של העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בהריון - נורמלי?רותם14/06/2009
האם זה נורמלי שיש הפרשות שקופות מימיות בתחילת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר דורון רוזן14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמון ספורט עצים בזמן ביוץשלי14/06/2009
שלום ותודה מראש.
לאחר מספר שנים בהם לא התאמנתי, ערכתי אמוני ספינים עצימים בדופק של 90% בדיעבד "החזרה" האינטינסיבית שלי לספורט התרכשה בדיוק בשבוע הביוץ וזה לשאחריו. כרגע גילית שאני בהריון מבדיקה ביתית ואני בחשש כבד כי האמונים העצימים שאליהם אינני מורגלת מאחר וחלפו מספר שנים מאז שהתעסקתי בספורט באופן שגרתי גרמו נזק להריון בשלב הביוץ.
כמובן שמאז ידיעתי את ההריון אני ממשיכה עם הפעילות הגופנית ולא עולה על דופק של 70%, אבל האם יש סכנה ויתכן ונגרם נזק בזמן ההפריה?
אשמח מאוד לקבל הסבר מקצועי על הסכנות של פעילות מאומצת בזמן ביוץ ולאחריו
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סכנה ממאמץ כלשהו סביב הביוץ
ד''ר דורון רוזן14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה וקרמים נוספיםיולי14/06/2009
אודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות.
אני בשבוע 18 האם אפשר לעשות שעווה בכל אזור איבר המין ? או שיש עם זה בעיה וזה יכול להזיק לעובר? השאלה אם ניתן לעשות זאת במשך כל ההריון?
עוד שאלה,
אני משתמשת בסבונים לפנים וקרמים שיש להם יחסית ריח חזק .האם זה יכול להזיק?
תודה רבה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני הדברים מותרים ולא מזיקים
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)