מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחיה שבוע 7גלית29/06/2009
שלום רב
זה הריון ראשון שלי אני בשבוע 7
רציתי לדעת האם אפשר כספורט ללכת לשחות כאשר לא שחיתי לפני ההריון בשליש הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שחיה זה הספורט
ד''ר יואב פלד29/06/2009הכי מומלץ בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בתחילת ההריון?
גלית29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34שלומית28/06/2009
שלום ערב טוב...
היום הייתי בערכת משקל והבייבי המדהים שלי שוקל כבר 2500 ברוך השם הכל תקין כיוון שבלידה הראשונה שלי(זוהי הלידה השני שלי) הייתה ל רעלת הריו ןילדתי בשבוע 36 במשקל 2.00 קילואז תודה לאל הכל בסדר הפעם טפו טפו...
ליפעמים אני מרגישה כמו שמרגישים לפעמים לפני שקבים מחברים הכאבים הקטנים האלה(הכוונה בבטן התחתונה) זה נורמלי?
האמת אני גם מאוד לחוצה מהלידה, מאוד רוצה להניק?אשמח לשמוע טיפים!
מקפידה מאוד על אוכל נכון על כל אבות המזון...
ערב נפלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה, קשה להבין
ד''ר יזהר בן שלמה29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שבוע 34
מירית29/06/2009שליפעמים יש לי כאביפ בבאן התחתונה כמו לפני שמקבלים מחזור זה נורמלי?
ואם יש לך טיפים להנקה אי מאוד רוצה להניק!
אני מאוד לחוצה...
באופן כללי לחצים בבטן התחתונה זה נורמלי בשבועות האלה, זה לחץ לכמהב שניות וזהו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל נורמלי
ד''ר יזהר בן שלמה29/06/2009וכשתלדי בשעה טובה, יש בבית החולים יועצות, שיסבירו לך איך להניק ועל מה לשים לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פלדיעל28/06/2009
אני מטופלת שלך, בשבוע 16.
שאלתי היא- מתי, איפה ואיך קובעים לעשות אצלך בדיקת מי שפיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטלפון 052-4802462
ד''ר יואב פלד28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שייטלי28/06/2009
שלום
אני בשבוע 13 ומוזמנת למסיבה שכולל שייט של כמה שעות ביאכטה. האם יש בכך סכנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש אין סכנה תהני
ד''ר יואב פלד28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- EBVיעל28/06/2009
הייתי ליד מישהו שבדיעבד הסתבר שהוא חולה בEBV (באותו זמן הוא עוד לא ידע),
אני מחוסנת לCMV -
3.40 positive CMV IgG
borderline CMV IgM
Index 0.73 Borderline CMV AVIDITY
CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM NEG
להירגע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח שלהרגע !!
ד''ר יואב פלד28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרוז לידה- דחוף- אני בלחץ....רחלי28/06/2009
אני כרגע בשבוע 40 היום התל"מ, ואין שום סימן ללידה. בלידה קודמת גם לא היה כלום, וקיבלתי זרוז בתום 42 שבועות מלאים וזו הייתה לידת וואקום. אני חוששת שגם הפעם אצטרך זרוז, שאלותי
1. אמרו לי שיש סיכון בזרוז ללידה מכשירנית, זה נכון? יש קשר? יש סכנה לעובר בלידה מכשירנית?
2. אמרו לי שמזרזים בתום 41 שבועות מלאים. מתי זה אומר? אם אני היום בתל"מ זה אומר ביום ראשון הבא?
3. קראתי מאמר באינטרנט שאומר שיש קשר בין תסחיף מי שפיר- ותמותה אימהית, לזרוז, ואני מפחדת מאוד, זה נכון? עד כדי כך זה מסוכן לזרז לידה?
תרגיעו אותי בבקשה כי אני בלחץ איום......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 לא 2 לא 3 לא
ד''ר יואב פלד28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בבטאמרגלית28/06/2009
האם יכול להיות מצב בו הערכים של הבטא יורדים וההריון תקין בכל זאת? יכול להיות שעובר אחד מתוך 2 הפסיק להתפתח והשני ימשיך?
ב- 23.6 הבטא - 2004, ב- 25.6 - 2647, והיום (28.6)- 2639. אני מבינה שהעליה והירידה אינם תקינים, אך האם יש מצב שיתברר שיש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לוודאי שההריון לא תקין
ד''ר יזהר בן שלמה29/06/2009וצריך אישור במעקב אולרהסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה את עזרתכםאני28/06/2009
שלום לכולם,
כבר קרה פה למישהי שלפי חישוב המחזור היא הייתה אמורה להיות בשבוע מסויים ולעומת זאת לפי US היא שבוע אחרונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרה גם קרה
טלטל28/06/2009כמובן
הUS הוא הקובע ולא החישוב!!
לפעמים יש הבדלים בין טכנאית טכנאית ובין בדיקה לבדיקה.
בהצלחה להריון תקין עגול ומשעמם
טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה טלטל
אני29/06/2009תודה טלטל,
אני כבר מטפסת על הקירות, ויש לי אולטראסאונד נוסף רק ביום רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה גם לי
לי28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל הריון.
ד``ר איילון לחמן29/06/2009למתוחה שלום.
בדיקת העל קול אכן היא הבדיקה הקובעת משום שהיא קובעת הגיל היותר מדויק של העובר ,קרי התפתחות ההריון.הסיבה לכך היא שאין אפשרות מדויקת אחרת לדעת את מועד הביוץ וההפריה של תחילת ההריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לחמן שלום
אני29/06/2009בהמשך לתשבותך, האם יתכן שעקב כך שאולי ההריון צעיר ממה שחשבה הרופאה היא אבחנה דופק עובר איטי לעומת מה שציפתה למצוא או שברגע שרואים דופק הוא אמור להיות חזק? (נניח דופק של שבוע 5+ לעומת דופק של שבוע 7).
מעבר לכך, האם באמת יכול להיות הבדל בין מכשור אחד לשני ובין טכנאי אולטראסאונד לאחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק.
ד``ר איילון לחמן29/06/2009למתוחה שלום.
דופק נראה באופןברור ותקין משבוע 6+3.בודאי יכול להיות מעט הבדל בין בודקים שונים.
אנא צאי מהמתח.-בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד :)
אני29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים לא זהיםחיבה28/06/2009
באיזה שבועות יולדים תאומים ממולץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט מוקדם מהרגיל
ד''ר יזהר בן שלמה29/06/2009מקובל, בשונה מהריון יחיד, שבו 41 שבועות נחשב המועד לשקילת זירוז, שבהריון תאומים הקו הזה הוא ב-38 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ריקא28/06/2009
לפני שלושה ימים, לאחר שלושה ימי איחור, בטא 1400. היום שק הריון ריק. האם נורמלי? מצפים שבוע זה (4+6) לראות עובר?
אני חוזרת על הבטא, אם הכפילה מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השק 9מ"מ
א28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובטא 4960
א28/06/2009יום חמישי-1400 היום לאחר 3 ימים 4960
מה זה אומר? ואיך זה קשור לשק הריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכי שבוע
ד''ר יזהר בן שלמה29/06/2009והדופק קרוב לוודאי שיופיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא הזמין אותי למחרתיים-מוקדם?
א29/06/2009תודה על תשובתך,
האם אני מבינה נכון שהכל תקין וזה נורמלי שעוד לא ראו כלום?
הרופא ביקש שאבוא 3 ימים אחרי הבדיקה הראשונה כי הבטא כבר תעבור 10000 והוא מצפה לראות עובר עם דופק
אני ממש מפחדת מהבדיקה (יותר נכון מתוצאותיה), האם הגיוני 3 ימים אחרי לראות עובר ועוד עם דופק?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע זה הכי בטוח
ד''ר יזהר בן שלמה29/06/2009וחוסך לחצים מיותרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להביא בןעמית28/06/2009
במידה וקיימתי יחסי מין יומיים לפני הביוץ ויומיום אחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי לבן.
ד``ר איילון לחמן28/06/2009לעמית שלום.
אין לי מושג מה סיכוייך.בכל מקרה ידוע שבילודה הנרשמת בחדר לידה כ-52% הם בנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומותמיכל28/06/2009
שלום, אני בשבוע 20
שמתי לב שיצאו לי 4 נקודות אדומות באיזור שבין החזה לצוואר.
מדובר בנקודות אדומות קטנות שאינן בולטות אלא שטוחות ונראות כאילו הן מ תחת לעור. זה ממש נראה כמו נקודת חן רק באדום.
האם מדובר בתופעה מוכרת או שמא יש לחשוש?
אציין כי לפני שבוע נמצא שאני לא מחוסנת לאדמת. יכול להיות שאין קשר בין הדברים אבל בגלל שאין לי מושג מהם הסימנים של אדמת זה קצת מלחיץ....
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות.
ד``ר איילון לחמן28/06/2009למיכל שלום.
ממליץ שתראי הנקודות לרופאך. סביר להניח שמדובר בתופעה הריונית הקשורה לשינויים בכבד בזמן ההריון. אבל בלי בדיקה רפואית לא ניתן לאבחן.לכן כאמור גשי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקליעל28/06/2009
ד"ר שלום,
בשבוע 32.2 ביצעתי אולטרסאונד להערכת משקל, להלן התוצאות:
מנח: אורכי
מצג: ראש
מיקום שיליה: קדמית
מי שפיר: כמות תקינה
דופק עוברי: הודגם
תנועות עובר: נצפו
טונוס העובר: תקין
מדידות:
BPD 83 מ"מ – מתאים לשבוע 33.5
Head cir 305 מ"מ- מתאים לשבוע 34.0
AB.CIR 294 מ"מ – מתאים לשבוע 33.3
יחסHC/AC 1.03
Femur length 65 מ"מ – מתאים לשבוע 33.5
גיל הריון US 33.5
הערכת משקל 2227 גר'
האם תקין?
אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל
ד``ר איילון לחמן28/06/2009ליעל שלום.
עפ הממוצע של הבדיקה שבצעת בשבוע 32+2,יצא גודל העובר מתאים ל-33+5.כלומר בממוצע גדול ב-10 ימים מהתאריך שאת מחשבת.איך יצאו הבדיקות הקודמות,קרי סקירת המערכות וכו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יעל28/06/2009כל הבדיקות יצאו תקינות.
הבדיקת סוכר שלי הייתה קצת גבולית.
בדיקת 50 גר' - 143
בדיקת 100 גר'-
בצום 73
לאחר שעה 182
לאחר שעתיים 140
לאחר 3 שעות 117
האם אני צריכה לבצע בדיקת סוכר נוספת?
אם כל הבדיקות תקינות אפשר להירגע?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בדיקת הסוכר ביצעתי בשבוע 26+5
יעל28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לחמן- אודה לתשובה
יעל29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל.
ד``ר איילון לחמן29/06/2009ליעל שלום.
כמובן שאת צריכה להיות במעקב,אולי יותר מלא וצפוף. ממליץ שתתיעצי עם רופאך לגבי כךוגם לגבי אפשרות מעקב במרפאת הריון בסיכון גבוה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל.
ד``ר איילון לחמן29/06/2009ליעל שלום.
כמובן שאת צריכה להיות במעקב,אולי יותר מלא וצפוף. ממליץ שתתיעצי עם רופאך לגבי כךוגם לגבי אפשרות מעקב במרפאת הריון בסיכון גבוה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל29/06/2009תודה רבה על תגובתך.
למה צריך להיות במעקב של הריון בסיכון?
מה בעצם הסיכונים במצבי?
אני קצת מודאגת
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפיר 22 FRIהריונית28/06/2009
תאריך: 8:49 28.6.2009מאת: הריונית
נושא: ריבוי מי שפיר 22 FRIשלום
אני בשבוע ה 31 להריון, לפני שבוע התגלה ריבוי מועט או גבולי של מי שפיר 22 FRI
אקו לב עובר תקין העמסת סוכר 100 מ"ג תקינה.
נקבע לי אולטראסאונד מעקב לעוד שלושה שבועות וזה נראה לי מאוד לא אחראי.
1 מהי התדירות המומלצת למעקב במקרים מסוג זה?
2 האם סקירה שלישית ומפורטת יכולה לבדוק אפשרות של בעיות של דרכי עיכול עליונות אצל העובר ו\או בעיות עצביות כלשהן?
החששות שאני נתונה בהן והעדר שיתוף מצד הרופא בקופת החולים גורמים לי לחרדה עצומה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר.
ד``ר איילון לחמן28/06/2009להריונית שלום.
תוצאת כמות מי השפיר שלך היא לא מאד נדירה.חשוב שהעמסת הסוכר תקינה.חשוב גם לדעת שלא תמיד אנו מוצאים הסיבה לתופעה.כך שבעקרון לא כדאי להיות מאד לחוצים.את מעקב העל קול אפשר לעשות לאחר שבועיים ולא לאחר שלושה.אבל כאמור בלי לחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי חזק ולחץ בטן תחתוןפראית28/06/2009
שלום ,שבוע טוב
אני בשבוע25 ,היו לי צירים מוקדמות בשבוע 23 בגלל וירוס מעיים ומאז עד היום אני סובלת לחצים חזקים בבטן תחתון ולפני כמה ימים התעלפתי בגלל לחצים בבטן..ולא מבינה איך זה קרה פתאומי בלי שום סיבה?איך אפשר להפחית את הכאבים האלו??בזמן ישיבה לא כואב אלא כן בזמן הליכה יותר כואב ממש ואיך אפשר בכלל למנוע את הכאבי הזה????אודה לך על התשובתך..תודה פראית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן.
ד``ר איילון לחמן28/06/2009לפראית שלום.
המלצתי שיבוצע בירור לסיבת הכאבים והלחצים המביאים להתעלפות. עלפי הממצאים -הטיפול. הכאבים שאת מתארת הם תופעה חריגה,לכן חשוב הבירור.
בהצלחה פראית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)