מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר בבקשה תשובה לשאלה ששאלתי אתמולמירי22/05/2009
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה?
ד''ר יזהר בן שלמה23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד וגינלייעל22/05/2009
לאחר הפסקת נטילת גלולות (שלקחתי 4 שנים ברצף עקב מחזור לא סדיר), בחודש הראשון להפסקהצלא קיבלתי מחזור בחודש השני הופיע דימום חלש ביותר.
תןצאןת בדיקת דם שנערכה 14 יום לאחר המחזור הראתה:
ESTRADIOL (E-2) <73.4 pmol/L
FSH 2.9 IU/L
LH 0.6 IU/L
PROGESTERONE 0.9 nmol/L
תוצאות אולטראסאונד וגינלי הראו:
אולטראסאונד הוגינלי שערכתי 16 יום מעת קבלת המחזור הראה על:
רחם קידמי, מבנה תקין, 40*28*31 מ"מ והרירית 1 מ"מ.
שחלה ימנית בגודל תקין. זקיקים קטנים
שחלה שמאלית בגודל תקין. זקיקים קטנים.
בדוגלס יש מעט נוזל.
מה אבחנות אלו אומרות? האם יש לח שחלות פולוציטיות או האם לגוף שלי לוקח זמן להסתגל לגמילה מהגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגוף שלך לוקי זמן לצאת מהגלולות
ד''ר יואב פלד22/05/2009המתיני 3-4 חודשים והכל יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב..חדשה בהריון22/05/2009
שלום רב!
באיזה שבוע מתחיל להיות חלב בחזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתנה מאישה לאישה
ד''ר יואב פלד22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועות הריוןאיה22/05/2009
שלום,
התבקשתי לעשות בדיקת דם תבחין משולש בשבוע ה17. האם הכוונה לשבוע 16 פלוס כמה ימים או לשבוע 17 פלוס כמה ימים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 17+
tuly8222/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט והריוןשולה22/05/2009
שלום רב,
נטלתי סרזט 10 חודשים.
התחיל לי דימום ב 8/5/09 ולאחר יומיים הפסקתי עם הסרזט. הדימום התחזק והיה שבוע.הדימום הפסיק ב 17/5/09
האם זוהי ווסת? מתי יהיה לי ביוץ? אני טובלת בתאריך 24/5
האם פספסתי ביוץ?
אני מעוניינת להכנס להריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים לי?
שולה22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום החזק היה הוסת
ד''ר יואב פלד22/05/2009אין לדעת בודאות מתיי יהיה הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ודימוםשולה22/05/2009
שלום,
רציתי לדעת האם ייתכן כי הביוץ מתרחש בזמן הדימום הווסתי או ימים ספורים לאחריו.
אני שומרת טהרה ומקיימת יחסים רק כשבוע מסוף הדימום.
אני רוצה להכנס להריון . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים כן
ד''ר יואב פלד22/05/2009ואז צריך לדחות את הביוץ על מנת שתוכלי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר...
חדשה בהריון22/05/2009שיש מצב שהיה חלב בשבוע ה-14?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח "חריגים" בבדיקת דם ושתןלילי21/05/2009
שלום, אני בשבוע תשע + 3, הריון ראשון של תאומים. היום ביצעתי את בדיקות הדם + השתן לראשונה מאז תחילת ההיריון. אשמח להסבר של הפרמטרים החריגים :
בספירת הדם -
- Hemoglobin יצא 11.3 (רשום שהטווח 16-11.7)
- Hematocrit יצא 34.9 (רשום שהטווח 47-35)
- Lymphocytes יצא 20.9% (רשום שהטווח 44-22)
בבדיקת השתן-
Leucocytes (U) יצא 500 (רשום שהטווח 10-0)
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד''ר יואב פלד22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאורטל21/05/2009
שלום רב!
מסתבר שבמזל טוב התגלה אצלי הריון נוסף אני אמא לילד מקסים בן שנה וחצי ועדיין מניקה האם עליי להפסיק להניק האם יש לכך השלכות .
ואם כן אשמח לעצות כיצד לעשות זאת הילד מכור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך להפסיק להניק
ד''ר יואב פלד22/05/2009אבל עם הזמן החלב יפסק מעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלבוןשירי21/05/2009
אני נמצאת בשבוע 6.3 להריון הייתי אצל הרופא נמצא שק הריון אבל בלי שק חלבון ובלי עובר הווסת האחרונה היתה 6/4 אני מאוד מודאגת אודה לכם על התייחסותכם המהירה האם זה נורמלי שלא נמצא שק חלבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אכן את בשבוע 6
ד''ר יואב פלד22/05/2009ואם אין אכן שק חלמון ( ולא חלבון) היר ההריון לא תקין
רצוי לחזור על הבדיקה עוד שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שקיפות עורפית - לרופא.אירה21/05/2009
הי לכולם. אני בת 26 בשבוע 11 +5. היום ביצאתי שקיפות עורפית + בדיקת דם. תוצאות שהיתקבלו מבדיקת אולטרסאונד הן: סיכון גיל - 1:1184
סיכון אחרי שיקלול עם בדיקת דם -1:7406
מדדים ביופסיים - נצפה
nucal translucency - 1 mm
crl 44/2=11w1d
האם הבדיקה תקינה? אני בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו מלא השאלה היחידה שלא קיבלה יחס.
אירה22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
ד''ר יואב פלד22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץלימור21/05/2009
אני בת 32ף מעולם לא הריתי, מנסה להיכנס להריון, המחזור סדיר כל 30-32 יום, מתי הביוץ? באילו ימים מומלץ לקיים יחסי מין "לפי הספר"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימים 15-19
ד''ר יואב פלד22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות לרופאשירה21/05/2009
שלום ד"ר
אני בשבוע ב9 להריון ויש לי מעין דקירות באיבר המין תחושה כאילו משהו רוצה לצאת. אני יודעת שזה נשמע מוזר. האם תוכל להבהיר לי את העניין?
מודה מראש
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה שכיחה בהריון
ד''ר יואב פלד22/05/2009יעבור לך ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהלימור21/05/2009
כבר מספר שנים יש לי קנדידה גלברטה, רופאת נשים נתנה לי מרשם לחומצה בורית,
שאלתי - אני מנסה להיכנס להיריון, האם אוכל להשתמש בחומצה בזמן זה? והאם ניתן להשתמש בה בזמן ימי הווסת? (עליי להשתמש 14 ימים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
ד''ר יזהר בן שלמה23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליים וראשדורית21/05/2009
לרופאים שלום, אני בשבוע 15.
1. מזה מס' ימים יש לי כאבי רגליים מאוד חזקים שממש קשה לי לעמוד וחולשה. האם התופעה
שכיחה/מוכרת?
2. האם הנ"ל מעיד על בעיה כלשהי או התחלתה?
3. כמו-כן, אני סובלת הרבה ממיגרנות מאז תחילת ההריון האם גם זו תופעה שכיחה ?
אודה לתשובתכם ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר איילון לחמן22/05/2009לדורית שלום.
כאבי הרגליים אינם תוצאה של ההריון.יש לגשת לרופא המשפחה לבדיקה כללית,כולל יעוצו למיגרנות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןנעה21/05/2009
שלום,
אני בשבוע החמישי להריוני,
עכב כאבי בטן נשלחתי לבצע בדיקת US
נמצא שק הריון התואם לגודל 5 ש'
שחלה ימין 30*41 מ"מ ובתוכה ממצא ציסטי עם הדים ובתוכה 27*23 מ"מ גופיף צהוב,
לצערי לא אוכל לקבל את התיחסות רופא הנשים שלי, רק בעוד מספר ימים,
אשמח מאוד לקבלת תשובה מה זה בדיוק אומר?
מה עליי לעשות? והאם קיים איזשהו סיכון?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר us/
ד``ר איילון לחמן22/05/2009לנועה שלום.
התשובה תקינה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)