מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבאבים בבטן התחתונה בתחילת הריוןלילך17/05/2009
השאלה שלי היא -
אני בשבוע 6 מידיי פעם יש לי כאבי בטן,
באזור הבטן התחתונה, כמו כאבי ווסת קלים..
וזה בא לעיתים תכופות, ואני כל פעם מפחדת שאני הולכת להפיל חלילה.
ממה זה נובע לדעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה זה תמיד
ד''ר יואב פלד17/05/2009בתחילת ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לאאלה17/05/2009
מחזור אחרון 22.4 מקבלת כל 24 יום.קיימנו יחסים סביב הביוץמיום ה12 למחזור כי אנחנו דתיים .כרגע מאחר לי המחזור,ביצעתי גם בדיקה ביתית שיצאה שלילית ,וגם בטא 1.20UIM האם עדיין יכול להיות סיכוי להריון כי הכניסה היתה מאוחר או אין דבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לודאי שלא
ד''ר יואב פלד17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותהילה17/05/2009
שלום רב..
ברצוני לדעת אם אני מפסיקה לקחת גלולות: 1) האם מספר הימים בין מחזור למחזור שהיה עד עתה ישאר קבוע או שישתבש בגלל הפסקת הגלולות? 2) מהן ההשפעות הגופניות כתוצאה מהפסקת גלולות?
תודה רבה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 קרוב לודאי שכן
ד''ר יואב פלד17/05/20092 תרגיש כמו לפני שהתחלת ליטול הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בציטוטקלילי17/05/2009
אני בתהליך של הפלה טבעית בשבוע 5 + 5 ימים ההפלה החלה.
אני כבר כמה שבועות עם דמם . ספיקת הבאטא שלי יורדת . האם כדאי ונכון לי להשתמש בתרופה זו ע"מ לזרז את התהליך ? זה הריון ראשון . אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא שלך
ד''ר יואב פלד17/05/2009הוא יסביר לך יתרונות וחסרונות של השימוש בתרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס CMVGigi17/05/2009
שלום,
אני בשבוע שלוש עשרה להריוני הראשון, ב"ה הכל תקין.
פרט לנושא שמדאיג את הרופאה שלי במיוחד ולכן גם אותי.
אני נחשפתי לוירוס CMV כחצי שנה לפני להיכנס להריון.
אני יודעת שהוירוס גורם לפגמים קשים עד קלים כמו חרשות שאי אפשר לראות בזמן הריון. מה שלא הבנתי זה שבודקים את נוכחות הוירוס בבדיקת מי שפיר בשבוע 21, האם לא כל מה שיש לי בדם עובר אליו? במה בדיוק פוגע? יש מקור באינטרנט שאני אוכל לפנות, לדעת יותר לעומק על הנושא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מחוסנת ל CMV
ד''ר יואב פלד17/05/2009ולכן אין לך מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ראשוןאלונה17/05/2009
עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית,המחזור האחרון היה ב16/4 כך שלפי החישוב שלי אני אמורה להיות בשבוע 2-3,זה הריון ראשון ואין לי מושג מה אני צריכה לעשות- איזה בדיקות ומתי?אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לפנות לרופא
ד''ר יואב פלד17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלילי17/05/2009
אני בתהליך של הפלה טבעית .הריון ראשון. הבטא שלי לאט לאט יורדת.הענין הוא שהדמם לא מפסיק לי ולא פוחת.בכמות הוא לא רב כמו שהיה בתחילת התהליך, אך הוא לא פוחת ולא מסתיים.זה די מנטרל אותי מפעילות כמו שחייה וכו' . האם יש כדור תרופתי שאני יכולה לנטול ע"מ לעזור לגוף לסיים את תהליך ההפלה לנקות את הרחם ולהפסיק את הדמם.?אודה מאוד לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יואב פלד17/05/2009פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במכשיר חשמלי בהריוןמריל17/05/2009
בוקר טוב,
האם מותר להסיר שיער במכשיר חשמלי (סילק אפיל) מהידיים, רגליים ובית שחי בזמן היריון? אין בעיה עם הזרם החשמלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר יואב פלד17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית וויטמנים נוספיםאולה17/05/2009
שלום,
הרופא רשם לי 2 סוגי הוויטמינים: אלספה 9 חודשים + פרנטל, בכל אחד מהם יש מנה יומית נדרשת של חומצה פולית. בנוסף הרופא אמר שאמשיך לשתות חומצה פולית בנוסף ל 2 הויטמינים ביום עד שבוע ה - 12. הרוקח המליץ שאשתה רק את הויטמינים ואין צורך בעוד כדור של חומצה פולית.
אני מבולבלת, אינני יודעת אם לשתות חומצה פולית בתוספת לשני הויטמינים או לא,
אשמח לתשובתכם.
תודה רבה,
אולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באופן עקרוני את צריכה רק ח פולית
ד''ר יואב פלד17/05/2009את יכולה ליטול הכל במילא העודף מופרש בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידהשרית16/05/2009
שלום רב למשיבים
ביתי צריכה לעבור גרידה עקב היריון שלא התפתח.בבדיקה קרישת דם התוצאות נמוכות מהנורמה גם באחוזים וגם בשניות.יש לה קרישיות יתר אוללם לא מטופלת בתרופות. האם כדאי לחזור על הקרישה לפני הגרידה? והאם זה יכול להזיק לה .או לגרום לה לקרישים?האם ישנה סכנה?
אני רוצה להעיר את תשומת לב הרופאים לבדיקה .האם זה ישנה בגרידה או לא?
אני קצת חוששת ?
בבקשה הסבר על ההשלכות של הבדיקה
תודה מראש
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להראות
ד''ר יואב פלד17/05/2009תשובת הבדיקה לרופא
הוא כבר ידע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןגלית16/05/2009
שלום
אני בשבוע 27 ביצעתי בדיקת שתן ומצאו שיש לי דלקת בשתן הטיפול שקיבלתי הינו ציפורל.
האם בשבוע זה של ההריון ניתן לקחת את האנטיביוטיקה הזו?
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יואב פלד17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתמירי16/05/2009
שלום רב,
אני בשבוע ה8 להריון ורציתי לדעת עד מתי אני צריכה להמשיך לקחת חומצה פולית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד השבוע ה-13
ד''ר יזהר בן שלמה16/05/2009שאחריו נוטלים ברזל ובכדור המיוחד להריון מוכלת גם חומצה פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריוןמירי16/05/2009
הי, האם אני יכולה להניח כי עלית הבטא תקינה משתי מדידות?האחת ב11/5 191 כאמור והשניה ב14/5 633???
כי הרופא אמר שזה שבוע 6 לפי מחזור אחרון וראיתי כי הערכים נמוכים ל6 מטבלאות הבטא???האם יתכן כי לא מדובר בשבוע 6 ??אני כמעט בטוחה במיליון אחוז שהביוץ היה ב23/4, עלפי זה שרק ב24/4 עלה לי החום והיו לי כאבי ביוץ..האם זה תקין לדעתך לאור נתונים אלו?כאילו מדובר בשבוע 5 בכל אופן??כי המחזור האחרון היה ב3/4
האם יש לעשות שוב בטא?כי הרופא לא ביקש וקבע לי אולטראסאונד ב2/6.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא זמן חישוב
ד''ר יזהר בן שלמה16/05/2009ההכפלה, דיה כדי לקבוע שההריון תקין. היות שאפשרי שהביוץ שלך היה מאוחר יותר מאשר שבועיים אחרי הוסת האחרון, רק כאשר יופיו שק הריון ברחם, ואחר כך עובר עם דופק, ניתן יהיה לקבוע את גיל ההריון בצורה החלטית. בינתיםם כדאי להנות מעצם העובדה שהריונך תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אז מספיקות שתי בדיקות אילו??
מירי16/05/2009אז ד"ר אם אני מבינה נכון עתם ההכפלה מעידה כי הבטא תקינה, ולא צריכה לערוף שוב בטא להכפלה...זה נכון??
זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בהריון.קרן16/05/2009
היי ד"ר,
אני בשבוע 13.לפני כמה ימים הייתי במספרה וצבעתי את השיער.בגלל שהשיער שלי שחור פחם נאצלתי לעשות הבהרה ועוד חמישה צבעים בשיער.הייתי במספרה 7 וחצי שעות עם כל הריחות של הצבעים והגהנום של הסיגריות שלא הפסיקו לעשן שםץ
האם נגרם כל נזק?
זה ממש הלחיץ אותי כי חברה אמרה לי שלא צובעים שיער בהריון בטח לא להיות במקום 7 וחצי שעות עם כל הכימיקלים.
מה ניתן לעשות?והאם נגרם נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נזק ספציפי
ד''ר יזהר בן שלמה16/05/2009ראשית - לא נאלצת לצבוע שייער, כי אם בחרת בכך. כמו כן, לא נאלצת לנשום אויר טעון סיגריות, אלא בחרת להשאר במקום. לא נראה שחשיפה יחידה בשלב זה של ההריון היא בעלת משמעות, אך להבא המנעי מלהקלע למקומות מפוקפקים כפי שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן...
מעיין14/02/2011האם הכל עבר בשלום לאחר הצביעות? אני בשבוע 10 וצבעתי 3 פעמיים באותו היום במספרה...קצת מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלולה16/05/2009
מאחר לי המחזור ביום אחד קיימתי יחסים החודשש סביב הביוץ כך שיש סיכוי להריון גם עשיתי בדיקות ביוץ.היום יצא לי מהפיטמה הפרשה צהובה האם זה יכול להיות בגלל הריון.האם קורה בתחילת הריון דבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי
ד''ר יזהר בן שלמה16/05/2009בדקי הריון בבדיקת שתן או דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)