מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש עזיםגילה24/05/2009
שלום רב,
מזה שבועיים אני סובלת מכאבי ראש יומיומיים, בעיקר ברקה הימנית ובקרקפת, הכאבים מקרינים אל העין. יש לציין- אני בשבוע 11. האם עלי לסבול את הכאבים או שיש לכך פתרון?
לא ניתן לי ע"י הרופא שום כלי להתמודדות. נשלחתי לבצע בדיקת עיניים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי משככי כאב
ד''ר יזהר בן שלמה26/05/2009אופטלגין 1 גרם עד 3 פעמים ביום או דקסמול 1 גרם עד 3 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - חומצה קפרילית בהריוןנועה24/05/2009
שלום רב,
אני בתחילת השבוע השביעי להריון.
עד היום לקחתי במשך כל יום כדור של חומצה קפרילית (500 מ"ג) כחלק ממניעת קנדידה. רק היום עלה בדעתי שאולי זה יכול להיות מסוכן להריון.
מישהו יודע אם אכן זה מסוכן, ואם כן, מה הנזק שיכול להגרם? האם כבר גרמתי נזק בלתי הפיך??
תודה, נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך כותבים את זה באנגלית
ד''ר יזהר בן שלמה26/05/2009כדי שאוכל לחפש ספרות מוסמכת
אנא שלחי אלי לדוא"ל שלי: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvתות24/05/2009
אני נמצאת כעת בשבוע 21 להריון.זהו הריוני השני. יש לי בת בת שנה וחודשיים, בתחילת ההריון איתה נערכה לי בין היתר בדיקת cmv' והתוצאות הראו שלא נדבקתי בעבר וגם באותה עת התוצאה הייתה שלילית. מאז לא נעשתה לי במהלך כל ההריון ע"י הרופא המטפלבדיקה כזו, רק בשבוע 35 לערך כשהייתה לי גרדת הריון הבדיקה בוצעה בבי"ח וכמדומני יצאה גם כן שלילית. 10 חודשים אחרי הולדת בתי נכנסתי שוב להריון. הנקתי את בתי במהלך שנה, (חודשיים בהריון הנוכחי). בהריון זה התוצאה הראתה כי נדבקתי בעבר בcmv והערך היה 218. ושכעת המצב שלילי. שאלתי היא כזו- א. לפי החישוב שלי נדבקתי בתפר שבין ההריונות, הנקתי בתקופה זו, ולכן האם יכולה להיות עם זה בעיה כלשהי? ב. האם עלי לבקש מהרופא המטפל שיבדוק כמה פעמים במהלך ההריון את הcmv יחד עם בדיקות דם אחרות שממילא נעשות, מכיוון שכנראה הוא לא נוקט בפעולה זו מנסיון ההריון הקודם, או שמספיקה רק הבדיקה של תחילת ההריון)? מתנצלת על אריכות הדברים, תודה רבה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא באה להחליף תשובה של רופא
לונה25/05/2009לא רוצה להחליף תשובה של רופא אך אוכל לענות מידע כללי:
כשבודקים CMV בודקים שני דברים: מחלה נוכחית (IGM) ורמת נוגדנים בדם (IGG).
אם רמת הנוגדנים בדם גבוהה אבל IGM שלילי, זה אומר שנדבקת בעבר והמחלה לא פעילה. זה אומר שלא תדבקי בCMV שוב כיוון שמדובר במחלה של פעם בחיים. אם זה מה שרואים בבדיקות הדם שלם, אז אין צורך לחזור על הבדיקה שוב ושוב. את מחוסנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעי
ד''ר יזהר בן שלמה26/05/2009העובדה שהנקת בעת שנדבקת היא חסרת משמעות. אין כעת צורך לחזור על כל בדיקות. לא חלית בעת ההריון, נקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבים בהריוןח24/05/2009
שלום,
האם כעס ועצבים יכול לפגוע בעובר?(שבוע 12)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש ממש לא !!!!!!!!!!
ד''ר יואב פלד24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה: מין העובר בשקיפות עורפיתאתי24/05/2009
אני בשבוע 12+4 הייתי בשקיפות עורפית , היתי סקרנית לגבי מין העובר ונאמר לי 80% בת, למרות שנאמר לי זה לא בטוח אי אפשר עדיין לראות.
האם זה בטוח ? ואם כן מתי אפשר לראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסקירה המוקדמת
ד''ר יואב פלד24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור לחר לידה (לא מניקה)אדוה24/05/2009
שלום,
אני בדיוק 9 שבועות לאחר לידה, ועדיין לא קיבלתי מחזור.
רצוי לציין מספר עובדות:
ילדתי בלידה רגילה
אני לא מניקה, לא הנקתי מיום הלידה (לקחתי את הכדור להפסקת חלב)
בלידה הראשונה שלי קבלתי מחזור חודשי בדיוק לאחר 8 שבועות מיום הלידה.
האם עלי לחשוש שאני בהריון?
היתכן שאולי לא הייה לי ביוץ ולכן אני לא קבלתי מחזור, ואם כן מתי אני כן יקבל?
ומתי אני אוכל לערוך בדיקה על מנת לדעת בוודאות האם אני בהריון?
בתודה מראש
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
ד''ר יואב פלד24/05/2009לגשת לרופא הוא כבר ידע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי תופת ברגליים בשינהילי24/05/2009
בוקר טוב,
בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן
(מאז בערך החודש השלישי להריון)
אני חווה כמעט מדי לילה התכווצויות רגליים נוראיות.
התכווצות הרגליים מלווה בד"כ בכאב חד, ולאחרונה גם בסחרחורת קלה.
אני מכריחה את עצמי לקום מהמיטה למתוח את הרגל ולהמתין שיעבור.
פשוט סיוט.
יש איזה פתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקה המכיל מגנזיום
ד''ר יואב פלד24/05/2009או כינין ( כמו במי טוניק )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים נפוחות
ויקה25/05/2009ברגע שהשריר מיתכווץ ישר לעמוד ולדרוך על רצפה קרה ,
אני כותבת את מנסיון כל יום כמעט זה קורה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סבלתי מזה, יש פתרון
ילי02/06/2009היי
לצערי הכרתי את הבעיה מקרוב במשך חודשי הלידה וגם אחריה..
בגלל זה באמת מעניין אם את בהריון או שהיית?!?!
בכל מקרה, אם כן את צריכה לקחת כדורים שמכילים מגנזיום, ויטמין E וB6, ויש כדורים כאלה שמיועדים במיוחד לנשים בהריון ומכילים שילוב של כל השלושה. זה נקרא "PREG CRAMPS BUSTER" של נווה פארמה וזה פשוט מרכך את השרירים ומקל על הכאבים מיידית!
באמת!אל תסבלי! את יכולה לקנות אותם בלי מרשם כי זה טבעי, וככה גם אין סיכונים שזה מאוד חשוב בתקופת ההריון.
אם את לא בהרין, אני יודעת שיש להם גם כדורים לשחרור שרירים למבוגרים בלי קשר להריון
בכל מקרה את יכולה להיכנס לאתר שלהם לראות ( תחת "נווה פארמה" בגוגל) אני לקחתי לי שם דוגמית חינם לפני שקניתי, זה פשוט מעולה
בהצלחה יקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעקוטןתמי23/05/2009
אני בשבוע 21 וסובלת מפיטריה מטרידה בנרתיק. האם ניתן להשתמש בטבעקוטן, ל5 - 10 ימים?
תודה. תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני השתמשתי בנורמפלור
אביבית24/05/2009ויטמין C בטבליות וגינאליות ששומרות על אוכלוסיית החיידקים הטובים (פלורה וגינאלית) ומותרות לשימוש בהריון. זה פתר את בעיית הפטרייה, שווה לך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ( :
תמי24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ללא בעיה כלל
ד''ר יואב פלד24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאורד23/05/2009
היי, וסת אחרונה ביום 10/4, תוצאות בדיקת דם לאחר 4 ימי איחור [14/5] הראו
beta-hcg 11829
זהו הריון שלישי אחרי 13 שנה, האם מדובר בתאומים???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אולטאסונד יקבע
ליזי23/05/2009גם לי היתה בטא גדולה מאד בשבוע 4 ורק אולטאסונד קבע אם יש הריון מרובה עובר בטא לא הכי קובע מאחלת לך בהצלחה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בבטןאור23/05/2009
שלום,
הריון שבוע 21+3 (בת 33.5 + ילדה, הריון תקין, לאחרונה בדיקות כלליות תקינות כולל שתן וכד'.) אתמול הרגשתי לאורך כל היום לחץ בבטן עם התכווצויות, בערב זה עבר והיום מרגישה כרגיל. חשוב לציין שכל הזמן חשה בתנועות (גם אתמול ואף נמרצות).
האם זה מה שקרוי "צירים מדומים"? והאם העובדה שזה עבר מעידה שהכל בסדר ואין צורך בבדיקה?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מן הסתם כן
ד''ר יואב פלד23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים בבקשה?מירי23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על מה לענות?
ד''ר יזהר בן שלמה23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי תשובה על שאלתי אם תקין ?
מירי23/05/2009בטא - 11/5 - 191
14/5 - 633
21/5 - 2557
האם תקין??האם עליה תקינה ?אני רוצה לדעת עד שאבצע אולטרסאונד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהן בצעי סונר מחר
ד''ר יואב פלד23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסין והעמסת סוכרדנה23/05/2009
שלום רב,
אני צריכה לעשות בדיקת העמסת סוכר 100.
האם אני יכולה לקחת כדור אלטרוקסין לפני הבדיקה? (כחצי שעה לפני הבדיקה..)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין השניים
ד''ר יואב פלד23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד בבטן התחתונה - שבוע 4 בערךאנונימית23/05/2009
שלום
גיליתי אתמול שאני בהריון - כנראה שבוע 4 בגלל שהמחזור שלי הוא 30 יום, ואתמול היה היום ה- 31 בבדיקת דם ביום חמישי נמצא בטא 284
אני ממש מאושרת מצד אחד ומצד שני לא מרשה לעצמי כי עדיין שום דבר לא בטוח
שאלתי - עוד לפני שגיליתי שאני בהריון ועד היום אני מרגישה כל הזמן מעין מחושים, כאבים לא חזקים בבטן התחתונה..כאילו אני כל הזמן מרגישה שיש שם משהו. חשוב לציין שהמחושים האלה יותר מורגשים בצד שמאל של הבטן התחתונה.
היום במהלך תנועה שקמתי מהספה פתאום הרגשתי דקירה ממש, ממש, ממש חזקה בצד שמאל עד כדי שהוצאתי זעקת כאב קטנה . מיד כשהתרוממתי הכאב פסק (זו היתה מעין התכווצות/דקירה אבל חזקה ומורגשת)
כמה שעות אחרי שוב קמתי מספה ושוב הרגשתי התכווצות בצד שמאל אבל יותר חלשה מהקודמת
האם זה הגיוני? רגיל? או שאני צריכה לחשוש?
קראתי באינטרנט על הריון מחוץ לרחם ואני מפחדת...
בבקשה תענו לי רק כדאי שאהיה שקטה. זה הריון ראשון שלי ואין לי עם מי לדבר כי לא סיפרתי לאף אחד למעט בעלי שאני בהריון
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דני23/05/2009בשעה טובה!
לפי הערך של בטא , זה ככל הנראה לא הריון חוץ רחמי . בהריון חוץ רחמי ערכי בטא נמוכים.
וקרוב לוודאי הכל בסדר, אבל כמובן שאת צריכה ללכת לרופא המטפל שיבדוק אותך, לדעתי עדיף שיתן גם הפנייה לכירורג כללי שיעשה בדיקה. שווה להיבדק היטב ולהיות רגועה שבכל בסדר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד הרופאים יולים לענות לי?
אנונימית23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון חוץ רחמי נמוך
ד''ר יואב פלד23/05/2009אולם יש לבצע בדיקה + סונר על מנת לדעת בברור
כאבים חזקים בתחילת ההריון לא שכיחים אף הם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה סונר?
אנונימית23/05/2009תודה!
מה זה סונר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסונר זה אולטראסאונד
הילה24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברית הפוכה והתכווצויות רחםנועה22/05/2009
שלום,
אני בשבוע 25, הריון שני.
עד כה, כל בדיקות האולטרה סאונד הראו תנוחה זהה של העוברית - עם הרגליים למטה.
יש לי לחץ קבוע נוראי בשלפוחית ולפעמים אני צריכה לבקר בשרותים כל חצי שעה ולקום בלילה 8 פעמים... בזמן אורגזמה, אני מרגישה התכווצויות מאוד חזקות ולא נוחות של הרחם, שנשאר קשה מאוד וכאילו בולט יותר גם דקות ארוכות אחרי. מלבד העובדה שזו תחושה לא נעימה, אני תוהה האם לעצם ההתכווציות יכולה להיות השפעה שלילית על הסיכוי של העוברית להתהפך. זו אולי שאלה טפשית, אבל זה פשוט מרגיש לי כל כך צפוף, מכווץ וקשה בחלק התחתון של הרחם בזמן אורגזמה, שאולי אורגזמות יכולות להקשות עליה את האפשרות להתהפך?
(רק אוסיף ואציין, כי בהריון ראשון הראש היה כל הזמן למטה, לא היה לחץ כל כך גדול על השלפוחית, ולא היתה תחושה לא נוחה בזמן אוגזמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
ד''ר יואב פלד23/05/2009שתרצה להתהפך אזי תתהפך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב..לימור22/05/2009
כבר מספר שנים יש לי קנדידה גלברטה, רופאת נשים נתנה לי מרשם לחומצה בורית,
שאלתי - אני מנסה להיכנס להיריון, האם אוכל להשתמש בחומצה בזמן זה? והאם ניתן להשתמש בה בזמן ימי הווסת? (עליי להשתמש10ימים).
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
ד''ר יזהר בן שלמה23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)