מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציריםשלי12/04/2009
האם מאמץ גופני או לחץ נפשי יכולים לגרום לצירים? ( שבוע 35)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ גופני
ד''ר יואב פלד12/04/2009יכול לגרום לצירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תרביתתמרי12/04/2009
שלום רב,
מה משמעותן של תוצאות התרבית הואגינלית המצורפות?
ומה משמעותה של השורה השלישית מלמעלה שסומנה אצלי באדום?
תודה מראש!
VAGINAL - GBS NEGATIVE
VAGINAL-BACT
ESCHERICHIA COLI 0.00
MIC SENSITIVITY
AMPICILLIN >=32 R
AUGMENTIN DERIVED I
AMPICILLIN\SULB16 I
AMOXYCILLIN DERIVED R
SUPRAN <=0.25 S
CIPROGIS <=0.25 S
ZINNAT 4 S
CEFEPIME <=1 S
CEFTRIAXONE DERIVED S
GENTAMYCIN <=1 S
LEVOFLOXACIN <=0.25 S
NORFLOXACIN <=0.5 S
OFLOXACIN DERIVED S
PIPERACILLIN >=128 R
RESPRIM <=20 S
TETRACYCLINE <=1 S
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרבית חיובית
ד''ר יואב פלד12/04/2009צמח בתרבית חיידק אי קולי
שרגיש לאנטיביוטקות מסוימות
מדוע נילקחה התרבית ומי לקח אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת פיש לגבי טריזומיה 13אנה12/04/2009
שלום, בתוצאות בדיקת פיש שקיבלתי כתוב:
"תוצאת בדיקת פיש טריזומיה 13:
2X אדום 100
3X אדום 1
סך הכל תאים שנבדקו 101
אחוז תאים תקינים 99%
האם זה מדאיג שיצא תא אחד לא תקין?
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה להגיד לפי המידע שמסרת
ד''ר יזהר בן שלמה12/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריטל12/04/2009
שלום רב,לצערי הרופא שלי לא עובד כל השבוע
תוכל בבקשה לפענח האם החלבון העוברי תקין לפי הנתונים שלהלן:
AFP 32.90 NG/ML 0.84
HCG 24.90 IU/ML 1.08
UE3 3.72 NG/ML 1.06
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יזהר בן שלמה12/04/2009וצריך גם להיות מספר שמסכם את הסיכון.
צורתו היא של 1:????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתורד12/04/2009
אני לוקחת חומצה פולית כבר חצי שנה (מנסה להיכנס להריון), עדיין לא נכנסתי להריון, האם עליי להמשיך ליטול חומצה פולית? למשך כמה זמן עליי להמשיך?(נאמר לי 3 חודשים לפני הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח פולית
ד''ר יואב פלד12/04/2009נוטלים על הלידה
כלומר לא להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בהריוןתמי12/04/2009
שלום
אני בשבוע 9 ויש לי כאבי גב איומים האם ניתן לעשות משהו בנידון או האם יש משהו טבעי לקחת
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר יואב פלד12/04/2009ניתן לקחת אקמול אופטלגין
רצוי לפנות לחיזוק שרירי הגב
וביצוע פיזיוטרפיה בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה בחום רב לעשות יוגה ...
liat15/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת שום בהריוןלונה12/04/2009
בעלי הכין לשבת תבשיל מלא מלא בשום ולאחר האכילה סבלתי מכאב בטן ובחילות קשות, לא דומות לבחילות ההריון שתוקפות אותי מאז העיבור.
האם אכילת שום יכולה לפגוע בעובר? התחושה הלא טובה שלי עברה לאחר 12 שעות (לאחר שנת לילה) אבל דאגתי בעיקר לעובר... אכלתי לפחות 7 שיני שום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום לא מזיק להריון
ד''ר יואב פלד12/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לונה12/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 22סיגל12/04/2009
לרופאים שלום
אני בשבוע 22 האם מותר לשחק באולינג??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לשחק אבל
ד''ר יואב פלד12/04/2009קחי בחשבון ששויוי המשקל בהריון בעיתי ולכן אפשרות המעידה והנפילה גדולות
גם ההשפעה על המפרקים גדולה יותר
לכן שחקי אבל בזהירות ועם כדורים קלי משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאנונימית11/04/2009
שלום לכם יש לי שאלה טיפה מוזרה אני כרגע בהריון בשבוע 11+3 ומתחילת ההריון סובלת מהרבה גזים.. האם זה קשור להריון? כי זה ממש מלווה אותי לאורך כול היום.. ועוד שאלה טור הבאה שלי לאולטראסאונד רק בעוד שבועיים איך אפשר להירגע ולדעת שהכול בסדר עם העובר? אין לי ולא היו לי שום תופעות הריון לא בחילות לא הקאות לא סחרחורת כלום ממש כלום אז איך אני אמורה לדעת מה איתו בפנים?ובכלל זה טבעי שלא היו לי ואין לי שום תופעות הריון עד עכשיו? תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להריון
ד''ר יואב פלד12/04/2009יש השפעה על מערכת העיכול ובהחלט יכול לגרום להגברה של גזים
אין כל דרך לדעת אם ההריון תקין אלא על ידי ביצוע אולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר לא ענית לי על שאלתי
אנונימית12/04/2009שאלתי האם זה טבעי וזה בסדר שמתחילת ההריון אין לי שום תופעות הריון כמו בחילות הקאות או סחרחוראות ואפילו החזה לא כואב לי בכלל גם בנגיע אין שום כאב בו? האם זה מעיד על כך שמשהו אינו כשורה? כי אני יודעת שלכולם בהריון יש בחילות ולפחות תופעה אחת או שניים של הריון אצלי כאילו כלום לא קורה בפנים.... אשמח לתשובה.. ובכול זאת לפני שבוע נצפה עובר עם דופק שמתאים ל 10+3 (בול לאותו יום של הבדיקה לא פחות ולא יותר) השאלה היא האם יכול להיות שהדופק יפסיק ויקרה משהו לעובר בפנים גם בלי שאני ירגיש משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מפורטת
ד''ר יואב פלד12/04/20091 זה טבעי שלא תחושי דבר
2 אין לדעת אם הדופק קיים או לא אלא לפי בדיקת אולטראסאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אנונימית12/04/2009מה אחוז ההפלות בשבוע 12 להריון? והאם הבנתי אותך נכון שהדופק פשוט יכול להיעצר לבדו ואני לא ירגיש כלום? איך זה ייתכן? ואני לא יכולה לבצע אולטראסאונד הרופא לא נותן לי הפניה סתם הוא אומר לי לחכות לאולטראסאונד שנקבע לי לעוד שבועיים ועכשו הכנסת אותי ללחץ מה אני עושה איך אני ידע עם הכול בסדר איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצההה
אנונימית13/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה
ד''ר יואב פלד13/04/2009לקבוע פגישה בטלפון ואז נבצע בדיקת אולטראסאונד ונראה שהכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה אבל....
אנונימית13/04/2009אני מבאר שבע וכאן חייבים הפניה מרופא משפחה או רופא נשים לאולטראסאונד אני לא יכולה לעשות אולטראסאונד על דעת עצמי או עם משהו ניראה לי לא בסדר.. יש מצב לעשות בסורוקה במיון נשים אבל גם שם חייבים הפניית רופא או לשלם להם 600 שח ואז בלי שאלות הם יעשו לי.. לא רופא המשפחה ולא רופא נשים שלי לא רוצה לתת לי הפנייה כי לפני שבוע הכול היה ניראה תקין והם אומרים שרק עם יהיה דימום חזק או עוד משהו חריג רק אז לפנות אליהם ושאני סתם פאראנואידית... מה עליי לעשות? זה הריון לאחר icsi וגם לא ענית לי על שאלתי האם יש מצב שבשבוע שעבר ראו שהכול בסדר עם העובר ופיטעום הדופק יפסיק ואנ י לא ירגיש כלום? אין לי שום מרגש של הריון בכלל לא חזה כואב ולא כלום לגמריי.. היום רק היו לי כמו כאביי מחזור קלים כאלה למעטה וזהו... ומצטערת עם שיגעתי אותך אני רוצה פשוט להירגע ולהיות בטוחה שהעובר בפנים בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם תקין שאלה???שיר-רז11/04/2009
לפניי כ 5 חודשים עברתי לידה קשה שהיסתבכה שבסופה הגעתי במצב אנוש לטיפול נימרץ
בגלל אירוע קשה של dic הרופאים בבית החולים אמרו לי שהם עשו הכול כדיי להציל לי את הרחם
ושאלתי היא האים יש סיכויי שהרחם ניפגע כי היו בו במון קרישיי דם וסיבוכים???
אם כן אייך אפשר לדעת? ואם כן איזו בדיקה?? ואם ארצה בהריון נוסף מתיי מןמלץ אחריי
אירוע שכזה?? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות שלא הוספת פרטים
ד''ר יואב פלד12/04/2009בדרך כלל ארוע כזה קשור או להיפרדות שליה או לדימום קשה שארע במהלך הלידה.
ברור ההחוויה שעברת היא קשה אולם לאחר שהבראת הרחם שלך נותר בריא.
יש רק לברר מדוע ארע הDIC ולנסות לנוע את הדבר בהריון הבא.
ברוב רובם של המקרים ארועים כאלה לא חוזרים על עצמם
כאמור יש לקבל יעוץ מתאים לפני ההריון הבא ולהיות במעקב מתאים במהלך ההריןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וסרזטשולה11/04/2009
שלום, אני מעוננינת להכנס להריון. נוטלת סרזט ומיקה חלקית. מה עליי לעשות? האם לאחר הפסקת הגלולות אדמם ואז לנסות או ניתן לנסות מיידית. באופן כללי אני מאוד פוריה ונקלטת מיד להריון כשאני מנסה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלב ראשון
ד''ר יואב פלד11/04/2009הפסיקי סרזט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה
שולה11/04/2009כי עליי להפסיק סרזט
אבל האם ייתכן כי אני פורייה מיד עם הפסקת הגלולות? איך אדע?
או שעליי לחכות לווסת?
בבקשה תעזרו לי זה חשוב.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מפסיקה
ד''ר יואב פלד12/04/2009להפריע לפוריות עם הפסקתהסרזט
אולם גם הנקה היא אמצעי מניעה חלש
אם ברצונך לחזור לפוריות של ממש עליך להפסיק סרזו ולהפסיק להניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולנייה לחוצהטלטל11/04/2009
אז ככה אני כבר בשבוע 15, הריון ראשון, אך עדיין אין לי כמעט בטן, רק הישבן גדל!!!!!!!!!
אני כל הזמן חושבת על דברים מפחידים שקשורים לעובר ולהריון
אני מנסה לחשוב חיוביייייייייי אבל המחשבות הרעות תמיד צצות לי.
האם זה דבר שכיח אצל נשים בהריון או שרק אני פולנייה לחוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה
ד``ר איילון לחמן11/04/2009לטלטל שלום.
האמת הדאגה מלווה כל אשה בהריון. יש המון סיפורים מפחידים שמסתובבים לכן אנו מרגישים ומבינים הלחץ הנפשי. האמת שבעצם הריון הוא תהליך טבעי המנוהל עי הגוף,קיים גם בבני אדם וגם בחיות חסרות רופאים ובעיקר חסרות אינטר נט.המשיכי להיות במעקב,אם אין בעיה,שגרתי ואחר תסכלי אחורה בחיוך.להיות פולניה זה לא בושה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
האמת הדאגה מלווה כל אשה בהריון. יש המון סיפורים מפחידים שמסתובבים לכן אנו מרגישים ומבינים הלחץ הנפשי. האמת שבעצם הריון הוא תהליך טבעי המנוהל עי הגוף,קיים גם בבני אדם וגם בחיות חסרות רופאים ובעיקר חסרות אינטר נט.המשיכי להיות במעקב,אם אין בעיה,שגרתי ואחר תסכלי אחורה בחיוך.להיות פולניה זה לא בושה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה שנייהמאיה11/04/2009
שלום רב
האם זה בסדר לבצע את הסקירה השנייה בשבוע 21
או שמוקדם מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה שניה.
ד``ר איילון לחמן11/04/2009למאיה שלום.
האמת שמומלץ לאחר השבוע ה-22.אבל אם הבודק יאשר ,לא צריכה להיות בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאסיון11/04/2009
שלום,
רציתי לדעת אחרי כמה ימים מהביוץ אפשר לזהות בבדיקת דם הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין 10-14 יום
ד''ר יואב פלד11/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10עינב11/04/2009
שלום, אני היום בשבוע 10+1. עד אתמול היתה לי רגישות גדולה בשדיים [למיטב הבנתי, מעיד על הרומונים גבוהים], אתמול פסקה לחלוטין. האם זה אומר כי רמת הורמוני ההריון ירדה [אסטרוגן/פרוגסטרון]? האם מעיד על בעיה כלשהי? מה הסיכויים להמשך הריון תקין בהינתן השבוע העשירי? יש לי שקיפות עורפית בעוד שבועיים, עקב הריון קודם שהסתיים בהפלה טבעית, אני קצת מודאגת..
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך בדיקת אולטרהסאונד
ד''ר יזהר בן שלמה11/04/2009סיכוי טוב שהכל בסדר. בדרך כלל בשלב כלשהו בהריון המוקדם משהו מהתחושה האינטנסיבית של נפיחות ורגישות חולף. יחד עם זאת, שווה לעבור בדיקת אולטרהסאונד, כדי לוודא שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)