מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה וממש לא מתפקדת -עזרה בבקשה!רוני07/04/2009
שלום שקיפות יצאה תקינה סקירה מוקדמת תקינה למעט אגן כיליה ימין 2.8 רציתי לדעת אם זה נחשב אפילו קצת רחב כי אמרו שצריך מעקב ?
והכי חשוב hcg יצא לי 3.00 הבנתי שהנורמה זה 2.99 ביעוץ גנטי שללו מי שפיר כי הבדיקה לפי הגיל והבדיקות חצאה 1:810 ופי הגיל 1:700 אמרו שזה תוצאה טובה דברו איתה על סיוכים כמו: לידה מוקדמת רעלת הריון והפרדות שיליה המליצו לי לעשות מעקה גדילה ובעוד 14 יום יש לי ס מורחבת _מאוחרת השאלה שלי :האם גם כשhcgגבוהה במידה שלי {הבנתי שזה מעט.. זה נכון}? האם גם אז יכולם לצוץ הסיבוכים האלה ?האם זה מחייב שהם יהיו ולא משנה באיזה מידה זה גבוה ..כל זמן שזה כבוה זה תמיד מופיע? האם זה נכון שלמרות הסיבוכים האלה העובר עצמו ללא פגם כי הבנתי שזה קשור לשיליה..? ומה הסיכוי שלי ללדת תינוק בריא ?למרות כל סיבוכים אלה האם כל סיבוך שציינתי אפשר ללדת תניק בריא?הסבר מפוט בבקשה אני בלחץ ממש לא מתפקדת אני בשבוע 21+5 עדין לא מרגישה תנועות אפילו ממש קטנות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעי !!!!!
ד''ר יואב פלד08/04/2009סיכויך ללדת ילד בריא הינם מצוינים !
שיהיה לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר הפלה...דנה07/04/2009
שלום רב.
לפני חודש וחצי עברתי הפלה בעקבות הריון לא תקין
בו לעובר לא היה דופק (שבוע 8).
עוד לא קיבלתי מחזור ראשון מאז ואני מאוד לחוצה...
האם זהו מצב תקין?
האם אני צריכה ללכת לבדיקה ולקחת כדורים לזירוז המחזור?
אשמח אם תוכלו לעזור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוב המקרים
ד''ר יואב פלד08/04/2009זהו מצב רגיל במיוחד אצל מי שהמחזורים שלה לא היו סדירים גם קודם.
רצוי להיבדק ואז יהיה ניתן לשקןל זרוז המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי הפלה
דנה12/04/2009ומה אם המחזור שלי היה סדיר?
מתי אני אמורה לקבל את המחזור הבא?
כבר כמעט חודשיים שאני מחכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שאמרתי
ד''ר יואב פלד12/04/2009את צריכה להיבדק
את יכולה להתקשר לטלפון שלאחר חתימתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון נמוכה שבוע היריון 5רחלי07/04/2009
שלום רב,
ביום חמישי האחרון נמדדה ביטא של 331
וביום שני שלאחר מכן ביטא של 2740
ראשית האם העלייה תקינה?
שנית, רמת הפרוגסטרון שנמדדה נמוכה מאד ועומדת על 9.3
מה המשמעות של ענין זה? האם יש סיכוי גבוה שתתרחש הפלה?האם מומלץ לבקש מהרופא תמיכה של פרוגסטרון?
תודה רבה על עזרתכם
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם לחוצה מאד
רחלי08/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטה
ד''ר יואב פלד08/04/2009הבטה עולה יפה מאוד שזה סימן מעודד להמשך הריון תקין
אכן רמת הפרוגסטרון נמוכה ויתכן שרצוי לתמוך בהריון על יד תוספת של הורמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידההילה07/04/2009
עברתי היום גרידה בשבוע 9 + יומיים (מ- IVF בגלל בעית זרע) עקב שק הריון ללא קוטב עוברי שמתאים לשבוע 5 + שישה ימים. לא היו לי דימומים או כאבים. זה הריון ראשון ומחזור טיפול שני.
הממצאים שכתבו בכתב השחרור הם: חשד למחיצה מומלצת היסטרוסקופיה לברור החלל וההמלצות שנכתבו הן לעבור ביקורת אצל הרופא המטפל בעוד חודש וכן מומלצת היסטרוסקופיה אבחנתית לברור החלל לאחר הוסת הבאה.
1. מזה היסטרוסקופיה?
2. מה זה אומ מחיצה? חלל? האם נובע מהגרידה או משהו שקיים ואיך לא ראו זאת עד היום באולטראסאונד?
3. האם זה עשוי לגרום לבעיה להכנס להריון באופן טבעי (בעית הזרע נבעה מוריקוצלה וטופלה) או להפלה חוזרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
ד''ר יואב פלד07/04/2009הסתכלות לתוך חלל הרחם עם מכשיר אופטי. ניתן לעשות ללא הרדמה או עם הרדמה ( מומלץ עם הרדמה). מחיצה היא מום ברחם שמחלק את הרחם ל2 חלקים. יכולה לגרום להפלה
כיון שאת עוברת הפריה על ידי IVF רצוי לברר את חלל הרחם לפני טיפול הבא .
לפעמים קשה מאוד לראות את זה בסונר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
הילה07/04/2009כיצד ראו זאת בעת הגרידה אם גם שם עושים אולטראסאונד רגיל ולא היסטרוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגרידה
ד''ר יואב פלד08/04/2009חש הרופא באי סדירות של חלל הרחם ולכן המליץ על בדיקת הבחירה זו היסטרוסקופיה
אם את מאיזור המרכז ומעונינת בבדיקה את יכולה להתקשר למספר שלאחר החתימה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסוי07/04/2009
שלום רב,
אני בת 24 הריון ראשון שבוע שביעי, כל פעם כשאני רעבה הגוף שלי מתחיל להיחלש ומתחילות תופעות של סחרחורת, בחילות, חוסר איזון בגוף וכ'ו... רציתי לדעת האם זה סביר?
וגם רציתי לקבל עיצה אייך וכיצד אוכלים נכון ושומרים על משקל בריא.
אודה לך אם תןכל להשיב לי במהרה
תודה רבה וחג שמח,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לדיאטאנית
ד''ר יואב פלד07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מדע מדוייק אבל...ClickRisk07/04/2009
בסקירה המוקדמת היה ממצא יחיד, נפיחות/בצקת עורפית של 4 מ"מ,
ברונשטיין אמר ש 6 מ"מ ומעלה זה בעייתי, הוא קבע לעצמו גבול של 5 מ"מ,
לנו יצא אמנם 4 מ"מ, אבל בכל זאת הוא החליט לציין זאת בדו"ח, ובע"פ אמר שכנראה חסר משמעות,
הוא לא בטוח שיש הצדקה למי שפיר רק בגלל זה, אבל לשיקולינו.
(שימו לב שלא מדובר בשקיפות עורפית, ששם 4 מ"מ בעייתי, אלא בעובי העורף בסקירה המוקדמת).
(אגב, במקומות רבים אחרים אמרו לנו ש 4 מ"מ זה תקין לחלוטין...)
הלכנו לייעוץ גנטי, ועל סמך הממצא הזה קיבלנו אישור למי שפיר (שתכננו לבצע בכל מקרה) ע"ח המדינה.
בנוסף, היועצת הגנטית אמרה שחשוב מאוד לבדוק עד שבוע 20 מקסימום שהנפיחות ירדה,
מכיוון שאם היא לא ירדה, זה יכול להיות אינדקציה לא טובה, ויש לבצע בדיקות המשך,
ולכן יש לקבוע במהרה יחסית (אנחנו שבוע 18+3) תור לאולטרהסאונד למדידה נוספת של העורף.
אמרנו לה שאנחנו מבצעים בכל מקרה מי שפיר, ושאלנו האם תשובה תקינה של מי השפיר מכסים גם את הבעיה הזו,
היא אמרה שאין קשר בין הדברים, וגם אם מי השפיר יוצאים תקינים,
אם הנפיחות בעורף לא ירדה עד שבוע 20 (לאחר שבוע 20 אין משמעות למדידה),
זה יכול להעיד על בעיה אחרת שבכל מקרה לא מתגלה במי השפיר.
יש לנו תור למי שפיר אצל ליפיץ, התקשרתי לשאול אם במסגרת מי השפיר הוא יוכל גם למדוד את עובי העורף,
הוא אמר שלא, מכיוון שבשביל זה צריך לשים ג'ל...
אבל בנוסף הוא אמר שלדעתו אין צורך לבצע את המדידה, אלא להמתין לתוצאות בדיקת מי השפיר.
אמרתי לו שהיועצת הגנטית אומרת שזה לא קשור למי השפיר ,
וגם אם הם יוצאים תקינים זה לא מבטל את הצורך במדידה (רק שאז זה כבר יהיה מאוחר מידי),
הוא אמר שבכל מקרה הוא היה מחכה לתוצאות מי השפיר, מבלי להתייחס לדברי היועצת, לא הצקתי לו :-)
יש סתירה בין מה שפרופ' ליפיץ אמר לי, ובין מה שהיועצת אמרה ,
(וחזרה ואמרה שוב לאחר שאמרנו לה את מה שפרופסור ליפיץ אמר).
קושיות : :-)
1. מסתבר שנפיחות עורף (לא שקיפות עורפית אלא Nuchal Edema)
של 4 מ"מ כן נחשבת חריגה (ולכן קיבלנו מימון מי שפיר ע"ח המדינה),
למרות שרבים אחרים טוענים שממש לא (ובטח לא אמור לזכות במימון).
האם יש למישהו קישור (גם באנגלית) רלוונטי אמין שמסביר את הנושא עם נתונים ?
2. כנ"ל לגבי האם הבעיה הנ"ל מחייבת בדיקה שהנפיחות ירדה עד שבוע 20 מקסימום (כמו שטענה היועצת),
או שתוצאת מי השפיר מכסה גם הבעיה הזו (בניגוד לדברי היועצת, בהתאם להצעת ליפיץ להמתין לתוצאות) ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים עודף מידע ויועצים הוא הבעיה
ד''ר יזהר בן שלמה09/04/2009מסיפורך המפורט עולה, שיתכן שזה המקרה. ראי, נמצא ממצא אנטומי, שהמיתאם שלו לבעיה כרומוזומלית אינו נהיר דיו. המדינה, כדי לצאת בסדר, מממנת דיקור מי שפיר, שישלול מומים כרומוזומליים. ועדיין, לאחר מעשה, עומד המממצא האנטומי כשלעצמו. דבר זה מצריך מעקב, אך לא היסטרי. אם כל יתרת הממצאים האנטומייםתקינים, מדובר כנראה בוריאציה נורמאלית של גוף האדם. המעקב בהחלט יכול לחכות עד לאחר התשובה של הדיקור, מפני שאם אין ליקוי כרומוזומאלי, קרוב מאד לוודאי שהכל בסדר, ושגם הממצא יעלם בהמשך.
מעל הכל חשוב לזכור, שיש הבדל גדול בין ממצאים אנטומיים כשלעצמם, לבין החיווי שלהם לגבי הסיכון למום כרומוזומאלי. למשל, גפיים קצת קצרות אינן בעיה כשלעצמה, למרות שהן משמשות כסמן אפשרי לליקוי כרומוזומאלי.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות שרירים ברגלייםאורית07/04/2009
אני בת 30 בהריון ראשון אני מרגישה בלילה כאבים חזקים מאוד ותחושת אי נוחות ברגליים.
זה קורה ברגע שאני שוכבת במיטה ולפעמים נמשך שעות. הגעתי למצב שבו אני מפחדת ללכת לישון בגלל הכאבים.
מה ניתן לעשות כדי למנוע את התופעה? אשמח לקבל תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי כדורי מגנזיום
ד''ר יואב פלד07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצות שרירים
יערה16/04/2009לפני שאת רוכשת כדורי מגנזיום אני ממליצה לך על preg cramps buster שמותאם במיוחד לנשים בהריון ובין היתר עשוי למנוע רעלת הריון, עצירות וצרבות שמלווה את ההריון בד"כ.
זה עוזר ומעביר את ההתכווצות כבר מהלילה הראשון.
הריון שקט ורגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהרינת07/04/2009
שלום
עשיתי שקיפות עורפית + בדיקות דם והתוצאות נראות תקינות פרט ל HCG.
סיכון משוקלל לדאון1:3400
סיכון ל טריזומיה 18 1:18
ומצויין שרמות BETA HCG 3.62 MAM וכתוב ליד כי רמות מעל 3 יכולות להעיד על סיבוכי הריון וזה מה שקראתי גם שרמה גבוה נראת אצל תסמונת דאון.
האם זה נכון והאם יש צורך בבירות מעמיק? ( באתר של משרד בריאות כתוב שרמות מעל 3 ממליצים לעשות סקירה ברמה 2 ) מה זה אומר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני עם הניירת לרופא המטפל
ד''ר יזהר בן שלמה09/04/2009קצת קשה להבין מהכתיבה שלך מה בדיוק המספרים, אך ברור שאם ישחריגה, היא מצריכה תגובה, אם על ידי בדיקה נוספת (סקירה מורחבת9 ואולי אפילו בדיקור מי שפיר.
גשי אך רופאך לקביעת הדרך הנכונה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות וכאבי ראשדורית07/04/2009
שלום רב, האם סחרחורות וכאבי ראש יום יומיים - תופעה שכיחה לשבועות הראשונים של ההריון?
תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יואב פלד07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה לחו"ל בזמן הריוןרתם07/04/2009
שלום רב,
אני בשבוע 12 מטיפולי ivf, ועל כן סובלת עדיין מגירוי יתר שחלתי.
אני ובעלי רוצים לנסו לחו"ל למשך שבוע בעוד שלושה שבועות. רציתי לדעת האם יש בעיה לנסוע חו"ל במצב בו השחלות עדיין מוגדלות ובזמן הריון.
תודה מראש,
רתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה
ד''ר יואב פלד07/04/2009אין בעיה לטוס בהריון
רצוי להמתין על לקיטון בגודל השחלות על מנת למנוע סיבוך של שיזור או אחר במהלך הנסיעה לחול
כמו כן רצוי לשתות הרבה במהלך הטיסה ולהסתובב במטוס על מנת למנוע קרישי דם
וכמובן להתיעץ עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וכניסה להריוןשולה07/04/2009
שלום אני עשרה חודשים לאחר לידה עדיין מניקה. בעוד כחודשייןם ברצוני לנסות שוב להכנס להריון. כיצד עליי להפסיק עם כדורי הסרזט? אפשר גם באמצע חבילה? ומה עם ההנקה? אשמח לתשובה בנושא. חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיקי
ד''ר יואב פלד07/04/2009עם הסרזט מתי שנוח לך
ההנקה מעכבת כניסה להריון כך שאם את מאוד רוצה להרות הפסיקי גם להניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנההרפס06/04/2009
שלום,
אני בשבוע 15 להיריון. לפני ההריון מאוד הקפדתי על המשקל והתזונה, ,והשתתפתי בפעילות ספורטאית מאומצת וארוכה כמעט בכל יום. אני לא רזה (בכלל) מטבעי - רק במאמץ. לפני היריון 1.70 משקל 62.
לאחר שנכנסתי להיריון התחלתי כמובן לאכול יותר, ועד לפני כשבוע עליתי 2 ק"ג - עם זה אני יכולה לחיות.
העניין הוא - שבנוסף - אני חולת טרשת נפוצה. רצה הגורל, וכנגד כל הסיכויים חטפתי התקף בתחילת ההיריון, בעקבותיו התאשפזתי וקיבלתי עירוי סטרואידים במשך 5 ימים, 1 g בכל יום. העירוי והטרשת כבר לא מטרידים אותי (כל כך) - ברור שבדקתי מכל הכיוונים , ויהיה בסדר. אלא ש... מאז תחילת האשפוז ועד היום - 5 ימים בדיוק עליתי כ 4.5 ק"ג. הסטרואידים לא עוזרים לתאבון - ואני מבועתת שאני אצא משליטה. האם הק"ג הנוספים בעקבות העירוי עשויים לרדת במהלך ההיריון ? או שמא הם כאן כדי להישאר ? האם זה בסדר ? אם אני אמורה לעלות כ- 15 ק"ג במהלךכל ההיריו ן- אני כרגע במצב שבוקשי התחלתי טירמסטר שני וכבר עליתי כ- 7 ק"ג....
עזרה בבקשה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה
ד''ר יואב פלד06/04/20091 המשיכי בפעילות ספורטיבית לפי יכולתך
2 פני לדיאטנית שתמליץ לך על תזונה מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאודרוני06/04/2009
שלום אני בהריון 1 בשבוע 21 ו 4 ימים שאלה שלי האם יכול להיות שעובר יהיה בלי דופק ןלא יהיה לי שום סימן לא דימום ולא ירידת מים כאבים או התכוציות?
אני לא מרגישהתזוזות אפילו קטנות ..דוב להזכיר אני בשבוע 21+4 תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר יואב פלד06/04/2009יכול להיות שלעובר לא יהיה דופק ולא יהיהו לך סימנים
יחד עם זאת זהו מצב נדיר מאוד
המתיני שבועיים וגם את תחושי בתנועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
נועה07/04/2009אני הרגשתי את התנועות מאוחר יחסית, בשבוע 22+5 , בדיעבד התברר לי שכבר הרגשתי אותן קודם פשוט לא ידעתי לפרש אותן כתנועת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הכל תקין?חסויה06/04/2009
בטא יום חמישי שעבר בבוקר תחילת שבוע 5 8495
בטא יום שני בבוקר 21475 שבוע חמש וארבע ימים
1. האם לא גבוה מידיי לשבוע זה?
2. האם לא מעיד על בעיה? בגלל הערכים הגבוהים בגלל שלא הכפיל
3. מיום ראשון דמומים קלים כתמים חומים בהירים בעיקר בבוקר אחה"צ נעלמים.
האם יש סכנה? או שעלית הבטא מעידה כי הכל תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היגיע זמנה
ד''ר יואב פלד06/04/2009של בדיקת האולטא-סאונד !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רספרים בהריוןדנה06/04/2009
הריון ראשון שבוע 9
יש לי דלקת בשתן ורופא הנשים נתן לי מרשם לרספרים (אני רגישה לפניצילין).
לקחתי את התרופה פעמיים ביום במשך 5 ימים.
לאחרונה, גליתי בפורומים שונים וכן במרשם כתוב, כי אסור לקחת את התרופה בהריון.
שאלתי את הרופא והוא התעקש כי אין כל סכנה לעובר.
מה קורה פה?
תודה על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
ד''ר יואב פלד06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)