מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פס בהיר בבדיקת הריוןטל10/04/2009
היום 3 ימים לאיחור, ביצעתי בדיקה ביתית לאחר 3 דקות לא היה פס אבל אחרי רבע שעה בערך כשחזרתי לבדיקה ראיתי פס בהיר מאד.
האם זה נחשב להריון? אם לא מדוע מופיע פס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהריון
ד''ר יואב פלד10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל סמך מה אתה חושב?
טל10/04/2009יכול להיות מצב שיהיה פס בלי הריון? זה ממש ממש פס בהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הבדיקה מקולקלת
טל10/04/2009אולי אחרי 10 דקות כפי שרשום על האריזה תוצאות הבדיקה כבר לא רלוונטיות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
טל10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם רשום בהוראות שאחרי 10 דק'
tuly8210/04/2009התוצאות כבר לא אמינות - אז כדאי להאמין להם...
אם הבדיקה מבוצעת ב-ד-י-ו-ק לפי ההוראות ויש פס נוסף (אפילו חלש מאד) אז יש הריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפס הופיע אחרי הרבה זמן
טל10/04/2009אפילו יותר מרבע שעה לא ספרתי דקות.
ועכשיו לאט לאט הוא מתבהר.
ועדיין לא קיבלתי מחזור ואני 3 ימים איחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזרי על הבדיקה
ד''ר יואב פלד10/04/2009ביום א ואז תדעי לבטח
וכמובן על תשכחי להודיע גם לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שאעשה
טל10/04/2009תודה רבה, אודיע לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים חומים
טל11/04/2009היום זה היום הרביעי שאמור להיות איחור.
עכשיו הופיעו ועדיין מופיעים לי כתמים בצבע חום.
האם זה אומר שקיבלתי מחזור? יש לי בדיקה ואני חוששת לבצע. האם לעשות עכשיו או מחר?
מה דעתך ? זה הריון או לא? למה יש כתמים חומים.
מחכה לתשובות בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה נוספת
טל11/04/2009אני לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה בבילינסוןעדי10/04/2009
שלום,
אני מתכננת ללדת בבילינסון.
יש לי מספר שאלות בנושא:
1. אני מעוניינת בלידה טבעית אך לא פוסלת אפידורל (זאת אדע בסופו של דבר בלידה עצמה). במידה ואתחיל את התהליך בחדר לידה טבעית ואז אבקש אפידורל - האם הועבר לחדר לידה רגיל?
2. אני שוקלת לקחת דולה ללוות אותי בלידה. האם יש רשימת דולות אשר מומלצות על ידי בית החולים?
3. האם יש אפשרות לביות מלא בבילינסון?
אשמח לקבל פרטים בכל הנושאים הללו.
תודה על ההענות וחג שמח!
עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה לחדר הלידה שלנו
ד''ר יואב פלד10/04/20091 הלידה בחדר לידה טבעי היא טבעית ולכן בדרך כלל אם יוחלט על מתן אפידורל קרוב לוודאי תועברי לחדר לידה "רגיל" שאף הוא מרווח גדול נעים לשהות ומכיל כורסא לבעל ומכשיר TV עם כבלים.
2. למיטב ידיעתי אין רשימת דולות מומלצות.
3. יש אםרות לביות מלא בכפוף למספר תנאים.
4. ניתן להתקשר לחדר הלידה 03-9377492 בשעות הבוקר ולקבל את כל התשובות. כמו גם מומלץ ורצוי לבצע סיור בחדר הלידה שנערך בשעות הערב על יד מילדת מוסמכת מן הצוות. הסיור מלמד מאוד מסיר חששות ומאוד מומלץ. וכמובן ניתן חינם אין כסף.
שתהיה לך לידה בטוחה ונעימה
ד"ר פלד
ומי יודע אולי ניפגש שם ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית בעייתיתשירלי10/04/2009
שלום,
אני נמצאת בשבוע 24.
ביצעתי בדיקת שתן + תרבית.
בדיקת השתן יצאה תקינה, אך בתרבית יצא:
צמיחה פלורה מעורבת הכוללת
Strep. group B
מה עלי לעשות ? האם זה מזיק לעובר ?
הרופא שלי בחופש, ואני דואגת.
(יש לציין כי בתרביות קודמות שעשיתי בהריון הכל היה תקין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלב זה אין
ד''ר יואב פלד10/04/2009צורך לבצע כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפשעהצורית10/04/2009
שלום,
אני בשבוע 18, בעקרון בד"כ בהריון אין לי כל כאבים מכל סוג שהוא,
היום פתאום התחילו לי כאבים במפשעה,
לא גרד או צריבה, מין כאב מוזר כזה.
האם כאבים שכאלו בשלב זה של ההריון נפוצים?
מה הסיבה לכאבים כאלו?
האם כדאי לי להתיעץ עם הרופא שלי?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לקבוע דרך התכתבות
ד''ר יזהר בן שלמה10/04/2009נשמע לא מדאיג, אך נשמע שכדאי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה- המשך
צורית10/04/2009מה הסיבות לכאבים מעין אלו?
האם הם נפוצים בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא בבקשה עזרהשירז09/04/2009
אם הבטא 2 והמחזור לא הגיע יש מצב שבבטא 2 אי אפשר להיכנס להריון ?
עשיתי בדיקת דם יום לאחר האיחור במחזור שכמובן עדיין לא הגיע אין סימנים כמו שתמיד מה עושים למי פונים מיואשת נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטה 2
ד''ר יואב פלד10/04/2009את לא בהריון
פונים לרופא לבדיקה והסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שולשה ואח"כ רק הוכפלהרחלי09/04/2009
שלום רב,
האם יש משמעות כלשהי לעובדה כי בין הבדיקה הראשונה של הבטא לשנייה תוצאת הביטא שולשה (הוכפלה ב- 3) בעוד שבין הבדיקה השניה לבין הבדיקה השלישית הבטא הוכפלה בלבד.
תוצאה ראשונה: 331
ארבעה ימים אח"כ: 2740
יומיים אח"כ: 5948
תודה רבה - אני מקווה שזאת לא שאלה מטופשת
תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכפיל בערך כל יומיים
ד''ר יזהר בן שלמה09/04/2009וזה לא ממש חשוב אם בשלב כלשהו זה הכפיל קצת יותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר יחסי מיןשרון09/04/2009
שלום לרופאים היקרים
אני בשבוע 10+5 והבוקר קיימנו אני ובעלי יחסי מין...לא נעים להגיד אבל זה היה קצת יותר אגרסיבי מהפעמים הקודמות ולאחר מכן כשניגבתי היה על הנייר דם...עכשיו (בשמונה בערב) שוב היה לי דימום קל על התחתון (הפעם זה לא היה ממש דם אלא יותר חום). יש סיבה לדאגה? האם ללכת להבדק בקופת חולים? אני חייבת לציין שהיום, כבכל יום הרגשתי את הבחילות הנוראיות כרגיל, כך שזה הדבר היחיד שעוד מרגיע אותי. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לוודאי
ד''ר יואב פלד09/04/2009שהדימום נובע מ"פצע " בצוואר הרחם, ואין מקום לדאגה
אבל רצוי : 1 להיבדק ולבצע סונר לתקינות ההריון ותקינות צוואר הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בהריוןדניאל09/04/2009
ד"ר שלום אני בהריון בשבוע 17 האם ניתן לקיים יחסי מין רגילים בהריון ? האם אורגזמה נשית עלולה לפגוע בעובר ????????
אשמח לתשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר ואפשר
ד''ר יואב פלד09/04/2009אורגזמה לא מפריעה לעובר ולא מזיקה או מסוכנת
תהנו והרבה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Microarray CFHClickRisk09/04/2009
כחלק מהייעוץ הגנטי, היועצת הציעה את בדיקת ה Microarray CFH,
בדיקה בעלות של 1,400$ בה שולחים DNA לארה"ב לבדיקה ואיתור פגמים.
שמעתי על הבדיקה בעבר,
כמו כן היא לא המליצה לנו אותה באופן ספציפי בשל בעיה/חשש כלשהו,
אלא היא מביאה זאת לידיעת כל מי שמגיע אליה.
מישהו יודע מה בדיוק הבדיקה הנ"ל כוללת, ובאיזה מצבים מומלץ לבצע אותה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה הרבה דברים מיותרים
ד''ר יזהר בן שלמה09/04/2009בעקרון, שיטת MICROARRAY מאפשרת לבדוק בו זמנית, על גבי CHIP שניתן לקוראו בסורק ממוחשב, הרבה מוטציות. הסיכוי הסביר הוא, שצ'יפ כזה, שתוכנן בארה"ב, מכיל הרבה מאד בדיקות מיותרות מבחינתה של אשה הרה בישראל. רק משיתוכנן צ'יפ כזה לישראליות, הוא עשוי להיות יעיל. גם אז, עדיין יהיו בו המון דברים מיותרים ושוליים. בכסף הנחסך אפשר לעשות המון דברים חשובים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטורClickRisk09/04/2009
נשלחתי לבדיקת נשיפה לאיתור הליקובקטור פילורי,
ומכיוון שבד"כ כל המשפחה נדבקת, גם אישתי (בת 28, בריאה) שבהריון נשלחה איתי, ואכן התשובה חיובית.
1. ללא קשר להריון, אישתי כלל לא מגלה סיפטומים, והיא נשלחה רק בגללי,
האם נהוג לטפל גם במי שנמצא חיובי, אבל לא מגלה סימפטומים ?
2. כאשר מכניסים את ההריון למשוואה, האם הטיפול (בד"כ מספר אנטיביוטיקות ונוגדי חומצה)
בטוח לחלוטין לביצוע הריון ?
3. מכיוון שהחיידק הנ"ל מאוד נפוץ, ולא מסוכן (בטח לא בגילאים צעירים, ובטח לא אצל מי שלא מגלה סימפטומים),
האם יש סיבה שלא להמתין לטיפול עד לאחר ההריון ? (לדוגמא, אולי החיידק בעצמו קיומו מזיק דווקא לנשים בהריון ?)
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בסוג האנטיביוטיקה
ד''ר יזהר בן שלמה09/04/2009אם היא מסוג שידוע בעליל שאינו מזיק לעובר, אין סיבה לא לטפל. בעקרון, רצוי להכחיד את החיידק ממערכת העיכול לפני שהוא גורם לכיב עיכולי (אולקוס).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן בשבוע 9תמי09/04/2009
בוקר טוב
אני בשבוע 9+5 ויש לי בטן גדולה כאילו אני בחודש 5 האם יש איזו שהיא בעיה ? או שזה נורמלי
אשמח אמוד לשתושבתכם בהקדם חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי בהחלט
ד''ר יואב פלד09/04/2009זו ההשפעה ההורמונלית של ההריון על דופן ושרירי הבטן
תופעה שכיחה ביותר בעיקר בהריונות חוזרים אבל גם בהריונות ראשונים
חג שמח
וכמובן מזל טוב על ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפשעותרעות08/04/2009
שלום,
אני בשבוע 23 + 4 ומזה יותר מחודש אני חשה כאבים במפשעות בכל פעולה שבה אני נדרשת להפעיל שריר שם: מעבר מישיבה לשכיבה ולהיפך, בזמן הליכה, הרמת רגל על רגל.
הכאבים תמידיים ולא מפסיקים. הכאבים מזכירים כמו סוג של התכווצות שרירים.
אני מאוד מודאגת ואשמח לדעת מה ההסבר לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוים
ד''ר יואב פלד08/04/2009בחיבור שריר עצם עקב ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב-שאלה דחופה...שפרה08/04/2009
אני בשובע 18+3,מצוננת מאוד והאף סתום לגמרי,מציק לי מאוד ואני לא ישנה בלילה בכלל...
ניסיתי מי מלח,טיפות אף הומופאטיות-לא עוזר כלום.בכלל.אפילו לא מקל.
קראתי בספר ההריון שמותר לשים אוטריוין פעם אחת בלילה לפני השינה ,למי שאין בעיות קרישיות של הדם.
אז שמתי אתמול בלילה...בפחד גדול...עשיתי משהו נורא?
יש לכם פתרון אחר ובטוח יותר בשבילי?...אני יוצאת מדעתי ולא נושמת.
גם אם שמתי אתמול-עכשיו שוב סתום...עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטריווין זה בסדר
ד''ר יואב פלד08/04/2009כל עוד לא מגזימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות מנטה
טלי09/04/2009תקני בקבוק טיפות מנטה בבית מרקחת (20 "ח בערך)
תטפטפי על טישו 4-5 טיפות ותקרבי לנחיריים , זה יעזו ר לך ממש.
חוץ מזה אם יש לך מכשיר אדים ,תטפטפי גם שם כמה טיפות והאף יפתח.
אני שבוע 17, אותו מקרה בדיוק כמו שלך, לא ישנתי יומיים!!!! רק זה עזר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע מדלגים על שאלתימיטל08/04/2009
חג שמח הנה היא שוב ואודה לתגובה.
שלום וחג שמח, שאלתי היא האם זה נכון שכשיש הפריה או קליטה להריון חום גוף האישה אמור או חייב להיות מעל הנורמל דהיינו מעל 36.6 ואני לא מתכוונת לבדיקת חום השחר של הבוץ אלא למצב של הריון כי מצד שני היום האחות בקופ"ח אמרה לי שיש גם נשים בהריון שנקלטו ובמהלך ההירון כולו יש להם חום 35.8 או בכלל פחות מ36.6 ושאין קשר שלחום יש חשיבות רק לאחר הביוץ וללא קשר להריון ומצד שניבתארים פה רשום אחרת השאלה היא מה באמת נכון והאם יש קשר בין חום גוף האישה כשישנה הפריה והאם אפשר להסתמך עליו כעל עוד ניסיון כושל של הריון או אין קשר בין הדברים, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידת חום היא מכשיר מאד לא עקבי
ד''ר יזהר בן שלמה09/04/2009מדידת חום היוותה בעבר מכשיר לגילוי הביוץ. בעידן הנוכחי היא חסרת חשיבות לחלוטין, ובוודאי שלא בהקשר של חיווי לגבי הריון מוקדם ותקינותו.
אם הריונך דורש, לדעתך, מעקב קרוב, השיטות הן בדיקת דם ואולטרהסאונד, ולא מדידת חום.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכון שבדילול עובריםטלי08/04/2009
שלום וברכה,
אני בהריון אחרי IVF, שבוע 12, עם שלושה עוברים.
אמורה לעבור שבוע הבא דילול עוברים משלושה לשניים (אצל פרופ' ליפיץ).
היום עברתי שקיפות עורפית, כולם בסדר.
אני לחוצה ביותר שהדילול יסכן את ההריון כולו. רציתי לדעת מה אחוזי הסיכון הכרוכים בכזו פעולה? האם שכיח שפעולה כזו גוררת איבוד הריון חלילה?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע שלא תשאלי את הרופא המטפל
ד''ר יואב פלד08/04/2009או הרופא המדלל
בחתימתך על ההסכמה לדילות את חותמת שהבנת הכל וזו זכותך שיסבירו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)