מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתוןאבי19/02/2009
שלום ברצוני לדעת האם זה נורמלי שבשבוע 11 יהיו לי כאבי גב תחתון חזקים שמוקרנים לצד שמאל והאם יש טיפול לכך תודה על העזרה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר פרדי דוד21/02/2009אם את סובלת מבעיות בע"ש יתכנו כאבי גב.
כאבי גב שכיחים בזמן ההריון
כמובן שבכל מקרה יש לבדוק את תקינות ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ורק הבהרה
אבי22/02/2009תודה על התשובה ורק הבהרה למה הכוונה תקינות ההריון? יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחזה המקרין לכתףאפרת19/02/2009
שלום! אני בשבוע 23, בריאה בד"כ (לח"ד נמוך) אתמול התחלתי להרגיש לחץ מתחת לשד בצד ימין, בבוקר נעלם הכאב אך הופיע שוב אחה"צ וכעת הוא מקרין לכתף ומכאיב בנשימה עמוקה. בישיבה, שכיבה, התכופפות- מכאיב אף יותר. רופאת משפחה בדקה לח"ד שהיה נמוך (כרגיל). האם זה נורמלי? האם זה קשור להריון בכלל? יש לציין שאני מצוננת כשבוע עם שיעולים, נזלת וליחה. תודה רבה וערב טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
ד''ר פרדי דוד21/02/2009יתכן ומדובר בהקרנה של כאב מאזור ע"ש
יתכן כאבי שרירים כתוצאה מהשיעול
ואם ניבדקת ע"י רופא משפחה ונישללו בעיות אחרות . המשיכי לעקוב ויש סיכוי שהכאב יחלוף עם הפסקת השיעול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עליית beta-hCGד''ר יזהר בן שלמה19/02/2009
עליית ההורמון נראית תקינה. מצד שני, קביעת בדיקת האולטרהסאונד למועד מוקדם יותר עלולה ליצור מצב, שבו לא ימצא עדיין דופק, למרות שהדבר במסגרת התקין. נראה לי שהמועד שקבעו לך הוא מאד סביר. בלאו הכי, אם ההריון תקין את תרגישי את השפעתו (בחילה, כובד, נפיחות וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהכרח יש להרגיש בחילות?
לירוני19/02/2009יש לציין כי אני עדיין עם תניכת גסטון החזה מאוג כואב ונפוח וכן בולט אצלי העייפות... האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה...
לירוני21/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרך, אך תקין
ד''ר יזהר בן שלמה21/02/2009גם הגודש בשדיים הוא ממאפייני ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוב לוודאי שהכל תקיןד''ר יזהר בן שלמה19/02/2009
הריון מוקדם מביא לשינוי, לעתים דרמאטי, בתחושות הגוף. היות שזירת ההתרחשות היא חלל הרחם, התחושות עשויות להיות דומות לתחושות שלפני מחזור וסת. במידה שאין דמם, הכל למעשה תקין. אשר לתחושות של גאזים ונפיחות הבטן, הרי שאלו תופעות, שמייחסים אותן בעיקר להשפעתם של הורמוני ההריון. כהמלצה כללית, חזרה על בדיקת אולטרהסאונד אצל הרופא המטפל עשויה להוריד הרבה מן הלחץ הרגשי במצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התגובה, שאלה נוספת
חסויה19/02/2009בינתיים הכאבים די נעלמו והבחילות ממשיכות...אז אני מאמינה שהכל בסדר. האולטרה סאונד הבא הוא רק בעוד חודש (שקיפות עורפית). חודש זה המון זמן להמתין! האם יש נזק אם אעשה אולטרה סאונד כל שבועיים? או שזה סתם מיותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ?שגית19/02/2009
שלום, אני בת 34 ומנסה להיכנס להריון, לאחר הפסקת גלולות. מחזור אחרון 12/02/09 והיום 8 ימים אחרי אני מרגישה כאבים ולחצים בבטן התחתונה האם יכול להיות שזהו ביוץ??? או שאלה תופעות של הפסקת הגלולות??? תודה רבה, שגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ?
ד``ר איילון לחמן19/02/2009לשגית שלום.
אכן מוקדם מדי לביוץ.ביחוד לאחר הפסקת גלולות. אבל גשי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ללא עוברמפוחדת מאוד19/02/2009
שלום, ווסת אחרונה בתאריך 8.1.09, ביום שלישי (17/2/08) עברתי U.S ראשון ועלה כי: קיים שק הריון בגודל 8.9 מ"מ+חלמון אך ללא עובר, רופא הנשים העלה כי ההריון אינו תקין ויש לדבר על גרידה. האם מוקדם עדיין לקבוע ויש מקום להיות אופטימית ? או לקבל את הצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון.
ד``ר איילון לחמן19/02/2009למפוחדת שלום.
אכן זו תופעה מוכרת. מומלץ כמובן לחזור על בדיקת העלקול בעוד מס ימים. אם ללא עובר יש לעבור ההפלה.זוהי לצערנו לא תופעה נדירה,אך ללא השלכות על הריונות עתידיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטוקוקוס בזמן קליטת הריוןעינת19/02/2009
שלום, רציתי לברר האם זה מסוכן להכנס להריון בזמן מחלה של דלקת גרון חיידקית כאשר חיידק הסטרפטוקוקוס פעיל. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטוקוקוס
ד``ר איילון לחמן19/02/2009לעינת שלום.
מדוע להיכנס להריון דוקא בזמן דלקת חריפה בגרון??.אין השפעה מיוחדת על ההריון לסטרפטוקוקוס בגרון.למעט ההשפעות הכלליות השליליות של מחלת חום וכו על ההריון.שוב האם לא כדאי קודם להרגיש טוב??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותשני19/02/2009
1. באיזה שבוע עוברים את הסיכון להפלות בשליש הראשון? 2.אני בשבוע 11 - האם מותר לי לרקוד 3.האם מותר אמבטיה חמה ולא רותחת? 4.האם מספרים לכולם בד"כ כבר בשוע 15? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות.
ד``ר איילון לחמן19/02/2009לןשני שלום.
השליש הראשון מסתיים בשבוע ה-13.
מבחינת הריקוד ללא תנועות גוף מיוחדות וקשות המסכנות ההריון.
אם את אוהבת אמבטיה חמה את יכולה.
מספרים על פי הרצון האישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרעדי19/02/2009
שלום, רציתי לדעת האם תוצאת גלוקוז של 69 לאחר העמסת גלוקוז 50 מ"ג היא תקנית או שנחשבת נמוכה מדי. יש לציין כי לא אכלתי ארוחת בוקר לפני הבדיקה, רק שתיה ממותקת, וכי בד"כ רמת בגלוקוז בדם שלי לאחר צום של 12 שעות היא 79. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר
ד''ר שמואל פנסקי19/02/2009הבדיקה מראה שאין לך סוכרת הריונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל - האם אני צריכה לדאוג???הריונית18/02/2009
רציתי לדעת אם תוכלו מעט לסייע לי עם התוצאות של הערכת המשקל של הקטנצ'יק שלי.. אנחנו היום בשבוע 31 והנה מה שיצא לטכנאית: קוטר דו קודקודי מתאים ל 32(6) שב' 81 מ"מ (+-22 יום) היקף הראש 293 מ"מ מתאים ל 31(6) (+-19 יום) היקף בטן 244 מ"מ מתאים ל 28(4) (+-19 יום) אורך עצם הירך 55 מ"מ מתאים ל 29(1) יחס ראש/בטן 1.20 יחס ירך/בטן: 22. גיל הריון ממוצע לפי א.ס 30(4) שב' הערכת משקל עובר (10%+-) 1381 גרם הטכנאית אמרה שהקטנצ'יק קטן מעט אבל שאלו חריגות לא נוראיות - האם זה הגיוני כל הפערים הללו? אני יודעת שזה לא מדע מדוייק (כי יש פערים בין מה שהיא אמרה למה שנאמר לי לפני שבוע כשנבדקתי אצל טכנאית בבי"ח ושם נאמר לנו שהמשקל שלו הוא 1500...- אהבתי יותר את המשקל הזה מאשר את הנוכחי...) אבל בצורה שהיא אמרה את זה היום הלחיצה אותי. אשמח לקבל את חוו"ד. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאות שלך דומות מאוד לשלי...
מיכל18/02/2009התוצאות כמו שלי אך בהערכת משקל הייתי בשבוע 33 והמשקל שלה היה 1600 . היא לבסוף נולדה 2.300 ולפי כל הנתומים שלה כשהיא נולדה ,היא התאימה לשבוע 34 וילדתי אותה בשבוע 39. אז תרגעי היום היא בת 6 חודשים ושוקלת 8 ק"ג, הקטנים גדלים יפה בחוץ... טפו טפו. העיקר לידה קלה, מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל - האם אני צריכה לדאוג???
ד''ר שמואל פנסקי19/02/2009כיוון שאין בידנו את התמונה כולה (כולל בדיקות קודמות) יהיה קשה לתת לך חוות דעת מספקת ואחראית, מוטב שתיצרי קשר בהקדם עם הרופא שמלווה אותך בהריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות ויחסי מין בהריוןש18/02/2009
שלום, אני בשבוע 10+3, עקב הפרשות חומות (קלות ביותר) בשבועיים האחרונים הרופא המליץ לא לקיים יחסים במשך 10 ימים. שאלתי היא האם הכוונה רק ליחסי מין הכוללים חדירה ודברים אחרים הם מותרים או שחל איסור גורף על הכל (כלומר להגיע לאורגזמה וכו'). שכחתי לשאול את הרופא עצמו וזה קצת מביך אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות ויחסי מין בהריון
ד''ר שמואל פנסקי19/02/2009קרוב לוודאי שאין קשר בין יחסי המין בשלב זה לסכון ההריון , לדימום אין קשר לכך , אך זוהי הנחייה מקובלת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב דומה
tuly8219/02/2009אני מסיימת מחר שבוע 10 ויש לי דימומים חומים קלים מתחילת ההריון (שבוע 5). המצב הזה נקרא "הפלה מאיימת" (לא להיבהל!!) זה שם מטומטם ומבהיל אבל כל מה שהוא אומר זה שכל אישה שיש לה דימומים בתחילת ההריון נמצאת במצב הזה והיא צריכה להישמר יותר מאשר אישה שאין לה דימום. צריך לנוח (לא שמירת הריון, אבל לעשות כמה שפחות מאמץ פיזי), שתייה מרובה והימנעות מיחסי מין (כולל אוננות). דימומים בתחילת הריון זה לא משהו נדיר והרבה נשים עוברות את זה אבל צריך להיות במעקב אצל הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה ראשונית בהרפס בהריוןתמר18/02/2009
שלום, אני בשבוע 14 להריוני. בעבר- שלילית להרפס מסוג 1+2 . עשיתי הבוקר בדיקות משלימות בהריון הנוכחי. חזרה תשובה של HSV type 1+2 IgM חיובי (ללא ערך מספרי) ן- IgG שלילי. מה לעשות עכשיו ומה המשמעויות של ההדבקה בשלב זה. בשיטוט באינטרנט מצאתי בעיקר מידע על הדבקה בטרימסטר שלישי. מה הסיכונים לעובר בשלב בו אני נמצאת והאם יש צואך בטיפול? (אני ללא סימפטומים. האם להגיע לבדיקת רופא נשים דחופה? הרופאה שלי בחופש לשבועים הקרובים). תודה תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס.
ד``ר איילון לחמן19/02/2009לתמר שלום.
ממליץ שתגשי אכן להיבדק ןלהתיעץ.לא ציינת הסיבה לביצוע הבדיקה שאינה בין בדיקות השגרה. כאמור גשי להיבדק ולהתיעץ. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVהילי18/02/2009
האם הבדיקה בסדר? אני בהריון שבוע 11 CMV IgG 2.00 POSITIVE CMV IgM שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד''ר שמואל פנסקי19/02/2009לא ברור לפי הכתוב , אם IGM שלילי ו IGG חיובי הדבר מצביע על החשפות לוירוס בעבר כמרבית האוטכלוסייה ולכן אינך בסכון , אם IGM חיובי היוועצי ברופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנורקסית כנערה וכניסה להריוןנוני18/02/2009
שלום אני בת 29 וחצי . בימים אלו החלטנו אני ובן זוגי כי הגיע הזמן לנסות להביא צאצא. לכן אפסיק להשתמש בגלולות. אני כמובן איני מצפה לדבר. מעניין אותי לדעת אם העובדה שבמהלך חיי סבלתי כמה פעמים מהתפרצויות של הפרעת אכילה יכולה להשפיע על פוריותי? אני חייבת לחדד את השאלה. מעולם לא אושפזתי , המשקל הנמוך ביותר אליו הגעתי היה 45 ק"ג וגובהי 1.63 . אך הייתי סרבנית לאוכל ותקופות די ארוכות בחיי היתה לי תזונה נוראית. בסביבות הגילאים 12-14 השתדלתי להימנע מאוכל עד כמה שיכולתי. למרות זאת קיבלתי מחזור חודשי למרות שהוא לא היה מסודר במיוחד. לאחר תקופה של תזונה נורמלית , בצבא חזרתי להרגלי הרעים והתנזרתי ממזון בצורה אף קצונית יותר... מכיוון שנטלתי גלולות באותה התקופה אינני יודעת איך השפיע הדבר על המחזור החודשי שלי. לאחר הצבא חזרתי לעצמי אך עדיין לא לתזונה מסודרת ומאוזנת אלא לאכילה מזדמנת כשהיה זמן... ובעיקר מתוקים. אציין כי אני נוטלת גלולות במשך כ10 שנים. פעם אחת הפסקתי לקחת למשך חודשיים וסבלתי מאקנה נוראית שבסופה קיבלתי מחזור ומיד חזרתי לגלולות. נכון ל5 השנים האחרונות אני חיה בתזונה מסודרת של ארוחות מסודרות ודי מאוזנות. אשמח לדעת מה ידוע על השפעה של אורח חיים כמו שלי על הפוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם הסטוריה של הפרעות אכילה
שלי18/02/2009הסיפור שלך נשמע לי מאוד מוכר, גם לי הסטוריה של בעיות אכילה. אשר שיאן בגיל 24-25 במשקל של פחות מארבעים קילו. נטלתי גלולות כחמש שנים, נכנסתי להריון כשבועיים לאחר שהפסקתי עם הגלולות. ( אני בת 32) מקווה שהצלחתי לעודד אותך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדומה לשלי
נועה18/02/2009אני עד היום עם בעיות אכילה מגיל 14- בולמיה- ונכנסתי להריון בפעם השנייה שניסיתי. מקווה שהצלחתי לעודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנורקסית כנערה וכניסה להריון
ד''ר שמואל פנסקי19/02/2009לא הגלולות ולא הפרעות האכילה בעבר אמורות להפריע לך להרות , בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון נוסף אחרי הפלה...דנה18/02/2009
שלום. רציתי לדעת כמה זמן צריך לחכות אחרי הפלה - לא טבעית, עד שאפשר לנסות שוב להיכנס להריון? אשמח לתשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון נוסף אחר הפלה...
דנה19/02/2009טרם קיבלתי תשובה בנושא... העניין מאוד מאוד חשוב לי מאחר ואני צריכה לעבור הפלה כי לא נמצא דופק בעובר בשבוע השמיני.... רציתי לדעת מתי מותר להתחיל ולנסות שוב להיכנס להריון. אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון נוסף
ד``ר איילון לחמן19/02/2009לדנה שלום.
המומלץ הוא לחכות להופעת מחזור אחד לאחר ההפלה.מופיע בין 4 ל6 שב לאחר הפעולה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)