מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת הריוןתמי04/03/2009
שלום, אני בתחילת ההריון חודש 1 ורציתי לדעת כמה סיגריות אפשר ומותר לעשן ביום? אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל סיגריה היא מיותרת
ד''ר יזהר בן שלמה04/03/2009וגם כזאת שמעשנים לידך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שהבנתי
שלי05/03/2009כל סיגריה מזיקה אבל אם לא מצליחים להפסיק אסור לעבור 3-5 סיגריות ליום . אני הפחתתי לשלוש ליום ומשם הדרך להפסיק לעשן בכלל היתה ממש קצרה ( אם כי לא קלה כלל) עכשיו אני לא מעשנת משבוע 13 ומאוד מרוצה מכך שגם נפטרתי מרוע שהשתלט על חיי במשך 12 שנה, וגם גיליתי שאני חשופה למספיק חרדות בהריון מבלי להוסיף עליהן את חרדת פגיעת העישון בעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור לעשן בכלל... ושלא יעשנו לידך
tuly8207/03/2009השיליה לא יודעת לסנן את הניקוטין והוא מגיע ישירות לעובר! אני בטוחה שקשה מאד להפסיק מעכשיו לעכשיו - אבל אל תשכחי שעכשיו את פוגעת לא רק בעצמך אלא גם בעובר חסר יישע שאת זו שעושה את הבחירות עבורו... אם חס וחלילה העישון יגרום לו לנזק כלשהו - את בחיים לא תסלחי לעצמך! אז אני חושבת שזה שווה את המאמץ, לא? בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובראורטל04/03/2009
שלום, אני בשבוע השישי, מאיזה שבוע יש לעובר דופק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקרון בשבוע 6 כבר יש.. אבל
tuly8204/03/2009מומלץ בדר"כ לחכות עוד שבוע-שבועיים כי לפעמים ההריון יותר צעיר ממה שחושבים ואז מגיעים לבדיקה ואין עדיין דופק...אז אומרים לך לבוא שוב אחרי 10 ימים וסתם מודאגים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהשבוע הששי
ד''ר יזהר בן שלמה04/03/2009אבל אם לא רואים בשבוע זה יש לחזור, כי יתכן שההריון בעצם צעיר בכמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל -משמעותנטלי04/03/2009
שלום אני בהריון בשבוע 33.4 בצעתי הערכת משקל בשבוע 32 ונאמר לי שמשקלו של התינוק מתקדם בשבועיים כלומר 2.100 ק"ג אני יודעת מעל משקל של 4.200 מנתחים קייסרי האם מהערכת משקל זו ניתן לקבוע ש יש לי סיכוי לקיסרי ?? הילדה הראשונה נולדה בלידה רגילה במשקל של 3.690 בבקשה תענו לי אני מאוד חרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתרגש
ד''ר יזהר בן שלמה04/03/2009הערכה היא בסך הכל הערכה. המסקנה היחידה מהערכת המשקל היא, שיש להמשיך ולעקוב. יתכן שבהערכה חוזרת בעוד שבועיים, משקלו יוערך שוב אותו דבר, ואז הוא יהיה כאילו קטן. למעשה, שעור השגיאה של הערכות הוא כל כך גדול, שלא צריך להתרגש מהן בטווח זמן כל כך גדול מהלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נטלי10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןרינת03/03/2009
שלום אני שבוע 8 +3 מתחילת ההריון עם הפרשות חומות עד עכשיו עם העובר הכל בסדר, כולל דופק וגדילה. נאסר קיום יחסי מין עקב ההפרשות, עד שיחלפו, השאלה שלי האם הכוונה ליחסים עם חדירה או גם אורגזמה ללא חדירה אסורה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדירה היא המהותית
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009האיסור על יחסי מין נובע מכך שהאיבר החודר ללדן יכול לגרום לעליית זיהום ב"מסלול" ההפרשה הדמית. אין מחקרים מבוססים המורים על כך שהאורגזמה עצמה עלולה לגרום להפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה בהריוןאתי03/03/2009
שלום. אשמח לשמוע עד מתי מותר להניק בהריון, והאם הנקה אחת ביום על הבוקר דינה שווה. גם כן רציתי לדעת אם מומלץ להמשיך להניק לאחר גיל שנתיים. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיותר, אך לא מזיק
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009הנקה לילד, שאוכל מלא מעבר ליניקה, היא מיותרת. הנקה יחידה ביום אינה גורמת לכל בעיה בהריון. נראה לי שהבעיה תיווצר כשהמתחרה שבפנים ייצא החוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אדע שהכל בסדר?שלי03/03/2009
שלום רב, אני בשבוע 11 +4, ומאז השבוע ה-6 לא ביקרתי אצל רופאת הנשים. א- האם זה תקין שהתורים נקבעים במרחק רב כל כך (של מעל לחודשיים זה מזה), או שזו סתם דרכה להתמודד עם עומס המטופלות, וכדאי לעבור למישהי קצת יותר פנוייה? וב- איך בעצם אדע שהכל בסדר? במידה וחלילה קרה משהו- האם הייתי אמורה להרגיש או לראות איזשהם סימנים כך שהיעדרם אומר שאכן הכל בסדר?אמנם השקיפות העורפית כבר ממש קרובה, אבל בוודאי שלא הייתי רוצה להתקל שם בהפתעות... תודה, שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שהכל בסדר
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009אם חס וחלילה הריונך אינו כשורה, היית חשה בנסיגת תחושות ההריון, או שהיית רואה הפרשה דמית כלשהי. העובדה שהכל כרגיל, מעלה על הדעת שהכל גם בסדר. אין צורך אמיתי לראות את הרופא יותר מפעם בחודש בשלב זה של הריונך. צריך לפעול לפי לוח הסקירות והבדיקות שמתוכנן להריון, ועל פי זה לפגוש את הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
שלי03/03/2009על התגובה המהירה... אתם עושים עבודת קודש אמיתית!!! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ממצא בסקירה מוקדמתגליה03/03/2009
שלום רב, אני בשבוע 16+4. לפני שבוע, בשבוע 15+3 נמצא בסקירה מוקדמת נוזל סביב הריאה של העובר (כל השאר היה תקין). לאחר יומיים, נשלחתי לאולטרא-סאונד בבי"ח והנוזל לא היה שם יותר (ואין ספק שהוא היה שם יומיים קודם). מאז, למרות שקיבלתי תשובות מהרופא, אני חשה לא מסופקת ולא מוצאת חומר על כך גם באינטרנט. אני כמובן גם לחוצה...בכל מקרה קבעתי תור למי שפיר. מה זה אומר שהנוזל היה ונספג? על מה זה יכול להצביע? האם אתם מכירים את התופעה? כי כמעט ולא נתקלתי בה בפורומים ובאינטרנט... אשמח לתשובתכם ותודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבט אופטימי עדיף
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009אין אף מחקר מבוסס, שסקר מאות מקרים מסוג זה שאת מתארת, כדי שאפשר יהיה לתת תשובה מוסמכת. יחד עם זאת, לו מאחרי הופעת הנוזל היה עומד תהליך מתקדם, הרי שההצטברות לפחות הייתה נותרת בעינה, שלא לומר, גדלה. היעלמות הנוזל יומיים אחרי התצפית הראשונה מדברת בעד מקריותו של הממצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! תשובתך מאד עזרה לי...
גליה04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיס מרה משמאל לוריד הטבוריטליה03/03/2009
שלום דר', אני בשבוע 26 . לאחר שתי סקירות מערכות נמצא ממצא יחיד שהכיס מרה משמאל לוריד הטבורי, אנחנו רוצים לדעת מה אומר ממצא זה והאם יש לחשוש ממשהו רציני..חלבון עוברי יצא תקין 1:5700 , הופננו ליעוץ גנטי ושם אמרו כי ממצא זה נדיר ונתנו לשיקולנו לעשות דיקור מי שפיר שעלול לסכן את העובר (בדיקת אקו לב עובר יצאה תקינה) מה דעתך? האם זה הכרחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור מי שפיר - כשיודעים מה מחפשים
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009אם ליועץ יש מידע, שמצביע על קשר בין הפרעה כרומוזומלית לממצא המדובר יש מקום לביצוע הדיקור. אם לא, כדאי לוותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעיינות חמים בהריוןעטרה03/03/2009
שלום, אני יודעת שאסור לנשים בהריון להיכנס למעיינות חמים (כגון חמת גדר), אך כשנכנסתי למעיינות החמים לא ידעתי שאני בהיריון. כנראה, שבאותו יום בו הייתי במעיינות החמים היה יום הביוץ שלי ובבוקר קיימנו יחסים. האם עליי לדאוג? האם זה יכול לפגוע באיזושהי צורה בהתפתחות העובר? תודה, עטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא היית בהריון
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009אם ביום היותך במעיינות התקיימו יחסי המין, לא ניתן לכנות זאת הריון. יתר על כן, ההמלצה להמנע ממעיינות חמים נוגעת להריונות יותר מתקדמים, כשקיים חשש שעודף החום יגרום להפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציריםאמא03/03/2009
אני נמצאת בשבוע 39+2, כבר יומיים אני סובלת מצירים והתכווצויות ברחם שלא מתקדמים ללידה, זאת לידתי השלישית ואף פעם לא היה ככה, תמיד ברגע שהיו מתחילים צירים היתי יולדת, שבוע שעבר היו לי אותם כאבים ונבדקתי בחדר לידה ונשלחתי הביתה, יש לציין שצירים די מציקים ומופיעים בהפרשים קטנים אך לא סדירים, אני מאוד עייפה מהם ולא יודעת מה לעשות, לנסוע שוב לחדר לידה, אך אני חושבת שישלחו אותי שום הביתה ואני מאוד רוצה להימנע מכך, מה המלצתך? אני מרגישה את העוברית זזה, אין ירידת מים או דימום, ולכן אני לא יודעת מה לעשות, צריכה יעוץ!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל מקרה של ספק - עדיף בדיקה מיותרת
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009גשי לחדר הלידה, גם אם קיימת "סכנה" שתישלחי הביתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ביום הזרעהלילך03/03/2009
האם צריך / מותר לקיים יחסים ביום ההזרעה? האחות אמרה שמומלץ לקיים יחסים ביום ההזרעה כי זה יום הביוץ... אבל זה לא פוגע בזרע שכבר נכנס לרחם? קראתי שביום ההזרעה אסור לקיים כי זה פוגע.. האם תוכלו לעזור לי בשאלה הזאת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי, אם מתחשק
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009ממחקר גדול שנעשה בבאר שבע, ידוע שאין קשר בין תוצאות בדיקת הזרע, למספר ימי ההמנעות שקדמו לה. יתר על כן, אין הוכחה אם זרע משפיכה שניה תוך זמן קצר הוא טוב יותר בכושר ההפריה או לא. המודד בסיטואציה הזאת לצורך בקיום יחסים הוא הרצון. אל תכריחו את עצמכם לכך, ואל תמנעו מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאלין03/03/2009
שבוע טוב לרופאים היקרים, שתי שאלות ברשותכם, אני בהריון שבוע 16 ברוך השם. 1. חברה טובה שלי אמורה לעבור צילום רחם השבוע, האם יש מניעה ממני ללוות אותה? האם יש בכך סיכון לעוברית? 2. לצערי הרב אני לא מחוסנת לCMV, השבוע היו לי יומיים של צינון מטריד, יש לי הפנייה לבדיקה חוזרת של הנגיף, שאלתי היא כזו: ב9.3 יש לי תור לחלבון עוברי האם אפשר להמתין עד אז לביצוע הבדיקה כך ידקרו אותי פעם אחת או שכדאי כבר מחר בבוקר לגשת ולעשות את הבדיקה לcmv אני ממש בחרדה בעקבות הנגיף הזה. בתודה רבה רבה מראש אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תכנסי לחדר הצילום
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009לווי אותה עד למסדרון שמחוץ לחדר הצילום.
אשר לבדיקת הדם, ניתן לבצע גם כמה ימים אחר כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34+3אושרת03/03/2009
שלום רב, מזה כשבועיים אני סובלת מגירוד באיבר המין, לא נבדקתי אצל רופא. אתמול שמתי טיפת שמן עץ התה על התחתונית והתופעה פחתה, כמעט ונעלמה. האם זה בסדר להשתמש בשמן אתרי - עץ התה? האם אני יכולה להמשיך ולהשתמש בשמן? תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מזיק, ואם מועיל, שיהיה לבריאות
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009ככלל, תמציות צמחים במריחה מקומית אינן מזיקות. אם עבר ולא מציק, אשריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכותיוליה03/03/2009
האם יש חשיבות מי מבצע את סקירת מערכות מוקדמת ושקיפות עורפית? ההתלבטות היא בין ביצוע בדיקה אצל רופא בהסדר קופ"ח ובין ביצוע אצל רופא בכיר ולקבל החזר מביטוח משלים - הבדל של כ- 1000 ש"ח. אני מתכוונת : האם יתכן שרופא מומחה באולטרסאונד בהסדר קופ"ח יפספס בעיה שרופא בכיר לא יפספס? או שמה כאשר מדובר בסקירה מורחבת - ההבדל הוא זניח וכל אותם פיספוסים ששומעים עליהם מדי פעם בתקשורת נכונים עבור סקירה רגילה שבסל ולא מורחבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניטין הם בעין המסתכל
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009כל רופא שהוסמך לבצע את הבדיקות הוא טוב לכך, כמו שכל מומחה בעל שם יכול גם לפספס. ההצדקה לפנות לרופאים בעלי שם נוצרת רק כאשר בסקירה נמצא משהו חריג, ויש רצון לאשש את הממצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאג'ווווו03/03/2009
האם הבטא מכפילה את עצמה כל יום או כל יומיים? ומתי ניתן לראות שק הריון + דופק? ואיך מחשבים את גיל ההריון? תודה על תשובתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובתכם המהירה ,,,
ג'וווווו03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יזהר בן שלמה !!!!!
ג'וווווו03/03/2009גם לי לא כל כך מגיבים להודעות ! ומססננים אותי !!! ראיתי שכתבת לפנות לרופא מסויים אז אינ פונה אילך לקבל מענה מחכה לתשובתך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי... אשמח לעזור
אלין03/03/2009אם את כל כך לחוצה לתשובה מיידית את כל שאלותייך ניתן למצוא בקלות ע"י חיפוש בגוגל, אשמח לענות לך מתוך נסיון ומכיוון ששאלותייך נשאלו בעבר: בטא מכפילה את עצמה +- כל יומיים ניתן לראות דופק בין השבוע ה6 ל7 ומחשבים את גיל ההריון לפי אולטרהסאונד ראשוני לפי גודל העובר והשק.. ולא לפי הבטא. שיהיה לך בהצלחה ואל תהיי כל כך לחוצה.... בייחוד אם את רק בהתחלה.... אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלין
ג'ןןןןןןן03/03/2009תודה רבה רבה רבה חמודה על העזרה .... ועזרת תאמיני לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכפיל כל יום וחצי יומיים
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009וכשבוע אחרי שהערך הוא 500 צריך לראות שק הריון. שבוע אחר כך - דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)