מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שליה נמוכהתמר24/12/2008
שלום. אני בהריון שבוע 20. בסקירת המערכות נמצא שהשליה נמוכה. הרופאת נשים אמרה שאני צריכה להיזהר בקיום יחסי מין כי זה יכול לגרום לדימום. זה נכון??? אם כן, אז מה עליי לעשות? לא לקיים יחסים בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא
ד''ר בני שכטר25/12/2008עד כמה נמוכה ומה המרחק מצוואר הרחם.
אם השליה צמודה לצוואר אכן עדיף להמנע מיחסי מין הכוללים חדירה ויש האומרים אפילו בכלל.
בכל אופן תבררי את הסוגיה הזו אצל הרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוף!!!תמר24/12/2008
שלום ד"ר אני צריכה לבצע סקירת מערכות מאוחרת בבי"ח והתור היחיד הפנוי הוא ב-1.2.09 תאריך הוסת האחרון היה ב-31.7.08. אבל העובר היה קטן אז הרופא קבע שלפי בדיקת האולטרסאונד התאריך הוא 7.8.08. לפי תאריך זה, האם אני יכולה עדיין לבצע סקירת מערכות בתאריך-1.2.09 זה יהיה בסדר? לא מאוחר מדי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל
ד''ר בני שכטר25/12/2008הבדיקה נעשית בין השבועות 22-24, לפי התאריך שציינת את תהי בשבוע 25+ ויתכן כי זה מעט מאוחר.
הכי טוב זה להתקשר ולהתייעץ עם הרופא שאמור לעשות את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בהריוןקרן23/12/2008
שלום , אני בשבוע 9 . סובלת כבר שלושה שבועות מבחילות. אני לא מצליחה להקיא שזה יותר גרוע כי אין לי הקלה כל הזמן אני מרגישה שאני צריכה להקיא , גם בלילה וגם בעבודה , וממש קשה לי לעבוד ככה ולרוץ כל הזמן לשירותים. אמרו לי שיש איזה שהוא כדור שניתן לקבל לבחילות אחרי שבוע 8 , רציתי לדעת איזה כדור יש, והאם זה לא מוסכן לקחת בשליש הראשון של ההריון כי אני לא רואה שהרבה ממליצים על נטילת כדור כלשהו . והאם זה באמת עוזר ? גם אם הבחילות עוברות כשמסתיים השליש הראשון, עדיין יש לי חמישה שבועות שזה לא מעט זמן לבחילות שהם 24 שעות ביממה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ל24/12/2008חברה שלי הייתה בדיוק באותו מצב. הוא עשתה בדיקות דם וקאליום היה מאוד נמוף בגלל זה היה לה בחילות כל כך הרבה. לא צריך להיות לך כאלה בחילות חמורות אם ל הבדיקות בסדר תעשי כל הבדיקות דם דחוף!!! שיהיה המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אין לי פיתרון ...
מירב כץ24/12/2008מכירה את התופעה מקרוב. גם אני עברתי תקופה לא קלה ...
אני יכולה להבטיח לך שבסוף זה משתלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תרופות
ד''ר בני שכטר25/12/2008שניתן לקחת בהיריון גם לפני שבוע 6.
גשי לרופא/ה שלך ואת יכולה לקבל מרשם לכדורי או נרות פרמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברתמר23/12/2008
שלום האם הגיוני שבשבוע 20 עדיין לא מרגישים תנועות עובר? כיצד ניתן לזהות תנועות עובר? איך אני יכולה לדעת שאלו תנועות עובר ולא קרקור בטן????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר25/12/2008אני מאמין שאת תרגישי בזמן הקרוב וגם תדעי להבדיל בין תנועת העובר (יש כאלה האומרים שזה כמו "דג" ששוחה בבטן או תחושה של בלונים שזזים) לבין קרקורי בטן או תנועות המעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטאין מעט גבוה בשתןמירב23/12/2008
בבדיקת שתן שנעשתה באותו מועד של העמסת סוכר וספירת דם יצא לי ערך 50 בפרוטאין בשתן. בספירת הדם הכדוריות הלבנות מעט גבוה (12) והנטרואפילים גם מעט גבוהים. שאר הערכים בשתן והתרבית יצאו תקינים. קראתי שיש קשר בין פרוטאין בשתן לרעלת הריון, אבל במיקרה שלי אין כל סימנים נוספים (לחץ דם תקין). מה יכול להיות הגורם לפרוטאין הגבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע
ד''ר בני שכטר25/12/2008אצל נשים בהיריון עשויה להיות רמה מסויימת של חלבון בשתן. כאשר הרמה מוגברת (וזה לא המצב אצלך) זה עשוי להעיד על רעלת היריון.
בכל אופן אם לחצי הדם תקינים ואת חשה בטוב אין צורך לדאגה, רק להמשיך את המעקב הרגיל אצל הרופא/ה המטפל/ת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיפית23/12/2008
עדיין לא הבנתי מתי הזמן הכי טוב להקלט? ביום הביוץ? לפני או אחרי? תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביום הביוץ סיכוי הכי גבוע
ל23/12/2008אבל גם לפני יום ואחרי יום גם יש סיכוי. יותר טוב תעשי כל ה3 הימים האלה. המון בהצלחה תתחילו לשתות חומצה פולית את וגם בן זוגך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יפית24/12/2008תודה.. מה גם גברים צריכים לקחת חומצה פולית?? אני לוקחת FOLIC ACID מ"ג5 את זה הוא גם צריך לקחת? למה זה חשוב שהגבר יקח הרי העובר מתפתח בגוף האישה...? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
ד''ר שמואל פנסקי24/12/2008ביום הביוץ נהדר להרות אך זרע תקין יכול להמתין לביץ 2-3 ימים, הבייצת מרגע שחרגה מהזקיק ( ביוץ) חייבת לעבור הפרייה תוך 24 שעות ולא "הלך" החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון, תעזרו בבקשהל23/12/2008
מנסה להיכנס בהריון 5 חודשים. אני יודעת שלהתחיל טיפול מומלץ רק אחרי שנה אבל אני איננה מבייצת באופן סדיר על פי מחזורים מגיעים לעיתים נדירות ורוצה להתחיל כבר טיפול. אם איזה טיפול כדאי להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מאמינה גדולה23/12/2008אני לא רופאה ואין לי הסמכה רפואית .. אבל אני בדיוק כמוך במשך כמעט שנה ניסיתי להיקלט.. תביני בחצי שנה היה רק פעמיים מחזור.. קיבלתי כדורים שהמחזור ייגיע... התפללתי וביקשתי והאמנתי והנה קרה לי הנס הכי מדהים ..נקלטתי טבעי...ב"ה.. החלטה שלך אבל רק רציתי להביא לך סיפור אישי שלי.. תעשי את כל הבדיקות ותבררי מול הרופא נשים שלך- בטוחה שהוא ייעזור לך :-) מאחלת לך בהצלחה ונס חנוכה גם לך..בשורות טובות בעז"ה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןדניאל22/12/2008
ד"ר שלום, האם מפעם אחת שמקיימים יחסים ביום הביוץ אפשר להיכנס להריון ? מה הסיכויים מבחינת אחוזים.. אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי הכי גבוע ביום הביוץ.
ל23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי שיש סיכוי
ד''ר בני שכטר25/12/2008לזוג שאינו סובל מבעיות פוריות יש סיכוי כל חודש של כ-30% להיכנס להיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת בטא עזרה בבקשה....פרלה22/12/2008
שלום! ביצעתי לפני שבוע בדיקת BETA-HCG והתוצאה הייתה 187.9 לאחר שבוע ביצעתי שוב את אותה בדיקה BETA-HCG והתוצאה יצאה 2255 רציתי לדעת בבקשה אם התוצאה תקינה ובאיזה שבוע אני נימצאת ביחס למדדים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירווווווןןןן
מאמינה גדולה22/12/2008אני חושבת שמגיע לך מזל טוב ענקייייייייייייייי ... אכן בטא הכפילה את עצמה! ב"ה..מזל טוב!!! :) איזה כייף לך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההההההה, מה זאת אומרת
פרלה22/12/2008מהזאת אומרת כייף לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"ר זאת שוב אני -שאלה חדשהמאמינה גדולה22/12/2008
מה שלומך?? עשיתי בדיקות דם שנראות מדאיגות.. PLATELETS 410.00 K/UL ( 150.00- 400.00) מה עושים? לקבוע תור דחוף לרופא? CMV-IGG 10.50 AU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*POSITIVE CMV-IGM NEGATIVE תודה מראש בברכה וחג שמייח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?!?! פליייייייז :")
מאמינה גדולה23/12/2008מחכה בקוצר רוח :-) חג אורים שמיייייח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המילים הטובות שלך :)
ל23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעלה
ל23/12/2008תגידי בבקשה איזה בדיקות לעשות, עשיתי בדיקות הורמונליות והכל בסדר, רק שלפעמים אין לי מחזור או מאחר 15 ימים. עכשו שותה צמחים "דונק קוואי" אמרו לי שזה עוזר לסדר מחזור ונעלם פולי ציסטות. איזה טיפול את קיבלת ואיזה תרופית בשביל שמחזור שלך הסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
מאמינה גדולה23/12/2008אין לי שום סמכות להביע דעה רפואית או הכוונה אני רק סיפרתי לך את סיפוריי כדי לחזק אותך ולתת לך תקווה ואמונה שהכל בידי שמיים ותפני לרופא -שלך שייתן לך את ההכוונה והכדורים שהוא חושב לתת לך.. מצטערת קטונתי... בהצלחה ובשורות טובות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ל23/12/2008תודה רבה, אני מאחלת לך הרבה אושר ושיוולד לך ילד בראי ושיהיה מאושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעז"ה.. תודה חומד
מאמינה גדולה23/12/2008בקרוב אצלך.. תתפללי... מישהו למעלה שומע תתפילות ואת הדמעות שלנו בקרוב אצלך בעז"ה... חג שמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה לגבי הפרשות חומותאנואנימי22/12/2008
שלום וסת אחרונה בתאריך 29/11, מועד ביוץ משוער 12/13 לדצמבר. לפי זה אני מבינה שאני כ- 10 ימים לאחר מועד ביוץ. לפני 4 ימים התחילו לי הפרשות חומות כאשר בפעם הראשונה היה דימום קל ביותר (ורדרד) בניגוב שאינו חזר. נראה לי שההפרשה מעט חזקה יותר היום מימים קודמים. האם ההפרשה יכולה להיות קשורה להשרשה? אם כן אז האם זה תקין? כמה זמן אמורה, אם בכלל להיות? האם בכלל מבשרת על וסת קרבה? אני בלחץ כיוון שעברתי גרידה לפני כ-3 חודשים. מפחדת שאולי שוב אשמח לתשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד``ר איילון לחמן22/12/2008כבר ענינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ושינייםאלמונית22/12/2008
שלום, אני בחודש השישי להריוני ומזה 3 חודשים סובלת מתופעה של דימומים רבים בפה בזמן צחצוח השיניים. האם יש לזה קשר להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינים
ד``ר איילון לחמן22/12/2008לאלמונית שלום.
יכולה להיות תופעה של התרחבות כלי הדם בפה. ממליץ שתגשי להיבדק אצל רופא השינים שלך.שיתן לך הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
חסוי22/12/2008גם אני בחודש שישי, וגם אני סובלת ממה שאת מתארת כבר מספר שבועות. החניכיים שלי מאוד רגישות ומדממות כשאני מצחצחת שיניים. לדעתי גם יש לי דלקות בהן. קראתי שאומר שהשיניים/חניכיים רגישות ומועדות לפורענות בעת הריון. אגב - אצלי זה מתבטא גם באף - כשאני מקנחת את האף יש לי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול והתקררות בחודש תשיעירויטל22/12/2008
לרופאים שלום. אני בשבוע 36 ומזה כשבועיים-שלושה מקוררת (שיעול-צינון-גרון). הייתי אצל רופא המשפחה לפני מס' ימים שבדק ואמר שהריאות נקיות ומלבד סטרפסילס אין מה לקחת. הבעייה היא שהשיעול לא עוזב אותי כבר כמה ימים, והלילות פשוט בלתי נסבלים, ומעבר לכך - כל שיעול, מלווה בכאבים חדים בצלעות. השאלה שלי, אם הכאבים נובעים עקב גובה הרחם שדוחס את אברי הנשימה ומשפיע על הכאבים בצלעות, או שזה משהו שמעיד על דלקת או בעיה כלשהי בבית החזה. במיוחד כאשר אני במצב של שכיבה, הכאב חמור יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
ד``ר איילון לחמן22/12/2008לרויטל שלום.
אכן כן. ההריון דוחס את אברי הנשימה לכן השיעול יותר קשה ויותר כואב.כדאי בנוסף גם לגשת לבדיקה חוזרת אצל רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לאחר ביוץאנונימי21/12/2008
שלום וסת אחרונה בתאריך 29/11, מועד ביוץ משוער 12/13 לדצמבר. לפי זה אני מבינה שאני כ- 8 ימים לאחר מועד ביוץ. לפני 3 ימים התחילו לי הפרשות חומות כאשר בפעם הראשונה היה דימום קל ביותר (ורדרד) בניגוב שאינו חזר. נראה לי שההפרשה מעט חזקה יותר היום מימים קודמים. האם ההפרשה יכולה להיות קשורה להשרשה? אם כן אז האם זה תקין? האם בכלל מבשרת על וסת קרבה? אני בלחץ כיוון שעברתי גרידה לפני כ-3 חודשים אשמח לתשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות.
ד``ר איילון לחמן22/12/2008לאנונימי שלום.
אכן כן. ההפרשות החומות יכולות להצביע גם על השתרשות.אבל יש עוד הרבה סיבות. אז בואי ניהיה אופטימיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה בהקשר
אנואנימי22/12/2008אם אכן השתרשות, כמה זמן הן יכולות להיות? אני מנסה להיות אופטימית אבל נראה לי שהן כבר מספר ימים רב מדי ונראה לי שאולי אף מתחזקות. אם אכן היתה השתרשות, יכול להיות שההפרשה מוציאה הכל החוצה אם היא חזקה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט הפרשה חומה
אנונימי07/08/2009שלום,
בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון כ7 חודשים
הוסת שלי סדירה ביותר בין 28 ל30 יום . כשבוע לאחר הביוץ הופיעה הפרשה מעטה מאוד בצבע חום בהיר מאוד . מספר טיפות ביום ולאחר יומיים הפסיק.
האם גם זה יכול להעיד על השרשה או שאני אופטימית מדי...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי קרה אותו הדבר והיה הריון אז
מיואשת07/08/2009תהיי אופטימית... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בהקשר של הפרשות חומות
אנונמי30/08/2009היי,
אני בת 26 וגם מנסה להכנס להריון מזה מספר חודשיים עברתי לפני כשלושה חודשיים הפלה
וכיום אנחנו חזרנו שוב לנסות.
לפני כיומיים סיימתי מחזור של 7 ימים ומאז החלו הפרשות חומות האם יש צורך לדאגה?
כי בדרך כלל לא נתקלתי בהפרשות כאלה.
ושאלה נוספת האם יום הביוץ משתנה לאחר הפלה או שאין קשר בין השניים ?
אנא התיחסו לשאלתי הנושא מאוד חשוב לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתרשות
ד``ר איילון לחמן08/08/2009שלום.
ההפרשה לא יכולה להוציא הכל החוצה.שווה אבל לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יום הביוץ משתנה
אנונמי01/09/2009עברתי הפלה לפני שלושה חודשיים ורציתי לדעת האם יום הביוץ משתנה כי גם תאריך הווסת השתנה
איך אני יכולה לדעת ?
מאז שנגמר לי המחזור יש לי הפרשות חומות שהתנו לצבע חלמון ביצה מוזר לא היה לי את זה בעבר וכאבים חלשים בבטן תוכל לנסות להסביר לי במה מדובר?
זה דחוףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות שינהרותם21/12/2008
למה אף אחד לא עונה לי ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה
ד``ר איילון לחמן22/12/2008קשה לי לדעת למה אף אחד לא עונה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)