מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת אשמח לחוות דעתאלין03/01/2009
נודע לי לפני כשלושה שבועות כי הנני בהריון תוך כדי דימום שחשבתי שהינו מחזור. מאז אני עוברת בדיקות אולטרהסאונד פעם או לעיתים פעמיים בשבוע לוודא תקינות ההריון. ביום שלישי האחרון לשמחתי קמתי בבוקר והדימום פסק לחלוטין, ביום רביעי האחרון הייתי בבדיקת אולטרהסאונד לוודא שהכל תקין נמצא כי אני בשבוע 7 ויום ואף שמענו את הדופק כל כך התרגשתי ושמחתי.. חזרתי מהרופא מאושרת ובערב שוב דימום מה עושים? שוב ללכת לאולטרהסאונד? היום הדימום פחת ורובו רק בניגוב יש לי תור ביום רביעי הקרוב האם לחכות עד אז או לרוץ מחר על הבוקר? אחות מהקופת חולים אמרה לי שזו תופעה מוכרת דימום אחרי אולטרהסאונד כי הרחם עדין האם כך הדבר? ושאלה הכי חשובה.. פיתחתי כל כך הרבה ציפיות לגבי ההריון הזה.. כבר סיפרתי להורים.. האם יש סיכויייי שההריון ימשיך להתפתח תקין? בתודה מראש וסליחה על אורך ההודעה אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לאלין שלום. אין מה לרוץ לאולטרהסאונד זה לא טיפול. יש להרבות במנוחה ולגשת להיבדק אצל רופאך. שווה גם לבדוק צואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות יתר בפנים - סוף הריוןחסוי03/01/2009
שלום רב, הנני בשבוע 39 להריוני הראשון. בחודשים האחרונים החל שיעור יתר בצידי הפנים אשר הגיע לשיאו כעת. האם נובע מהמצב ההורמונלי? האם שיער זה ינשור לאחר הלידה? מציק לי מאד ושוקלת טיפול להורדתו. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לחסוי שלום.
יתכן ואכן קשור להריון. המלצתי לא להוציעו בהריון. להמתין מס שבועות ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותשירי03/01/2009
שלום רב, אני בת 29 בעלי בן 26 עברתי לפני כשבוע הזרעה+השבחה מכיוון שלבעלי נתוני זרע מעט ירודים + איקקלומין 1 מהיום החמישי+אורביטול לתזמון הביוץ (אצלי הכל תקין), כשבוע אחרי ההזרעה מופיעים אצלי מן הפרשות חומות-שחורות על מה הדבר יכול להעיד ? יכול להיות שזה מהשתרשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לנועה שלום.
התשובה כן. בהחלט יכול להיות שזאת ההשתרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברחוף03/01/2009
שלום, אני בשבוע 19 להריון (הריון ראשון). יש לי שתי שאלות: 1. כבר משבוע 14 הרגשתי את תנועות ה"פרפור" של העוברית, אך החל משבוע 17 לערך אינני מרגישה כמעט כלום. אמנם אני יודעת כי מתחילים להרגיש את תנועות העובר משבוע 20 לערך בהריון ראשון, אך מכיוון שחשתי במעין תנועות חלשות לפני, האם זה נחשב תקין? 2. אני ישנה כ-8 שעות בלילה( ולעיתים אם מתאפשר לי גם 10). רציתי לדעת האם העובדה שאיני שותה / אוכלת במשך כל כך הרבה שעות עלולה להזיק להריון? אודה מאוד למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנעות.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לחוף שלום.אם בבדיקות העלקול ההתפתחות תקינה אין כלל מה לחשוש מה"ההפסקה" בתנעות.מאד יתכן שמה שהרגשת לא היו תנועות. שוב, אם הכל תקין להמתין לשבוע ה20+.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פטריהאלמונית02/01/2009
שלום, אני נמצאת בהריון בשליש הראשן, למרות שאני ובעלי לא מקיימים יחסי מין יש לי תחושה של גרד , האם יתכן שיש לי פטריה שנוצרה כתוצאה מכל השינויים של ההריון מכיוון שאני ובעלי לא מקיימים יחסי מין, ומה מותר לקחת בזמן של תחילת הריון נגד פטריה בנרתיק. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לאלמונית שלום.
המלצתי שתגשי להיבדק אצל רופאך.לפי הצורך בהחלט ניתן לקבל טיפול נרתיקי אנטי פטריתי בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב כי לא קבלתי עדיין תשובהאלמונית02/01/2009
שלום, אני בשבוע 10 וחצי. קבלתי תוצאה של TSH 0.03 כאשר TSH 3 +4 יצאו תקינים. יש לי בשבוע האחרון דופק של 100 (בדר"כ לא יותר מ- 80 ) רציתי לדעת האם הדופק מראה על בעיה עם בלטות התריס בהתחשב בזה שיצא לי TSH מאוד נמוך או שזה קשור להריון ,???. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לאלמונית שלום.
חשוב תמיד לציין את ערכי הנורמה לגבי הבדיקות,משום שהם שונים ממעבדה למעבדה.בכל מקרה ם הערך נמוך לגבי המעבדה שלך,ניתן לחזור על הבדיקה,ביחוד שאני מבין ש-F4 ו-F3 תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאוד ראשוןאבי02/01/2009
שלום, יש לאשתי אולטראסאוד ראשון בעוד שבוע וחצי. שאלתי,כמה אחוזים של הרינות נצפים באולטראסאוד הראשון כלא תקינים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרהסאונד.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לאבי שלום.
לא כתבת באיזה שבוע הריון נמצאת הגברת.עלכול פנים אם מדובר בתחילת ההריון-רק כ4-6% נצפים כלא תקינים.אבל בוא נחשוב חיובי ולא שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...sara02/01/2009
באופן כללי , האם אחרי הפלה טבעית אי אפשר להיכנס להיריון מסיבות רפואיות תקופה מסויימת (כדי שהרחם יחלים)? ואם כן, בכמה זמן מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לSARA שלום.
ניתן להיכנס להריון מבחינת הבראת הרחם לאחר הופעת המחזור הרשון שלאחר ההפלה. הופעת המחזור ,המופיע בד"כ לאחר בין 4-6 שב. מראה על הבראתו המלאה של הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכוןאילה02/01/2009
שלום, האם הריון לחולת אנדומטריוזיס נחשב הריון בסיכון. מה יכולות להיות התופעות/בעיות בהריון כזה? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לאילה שלום.
תופעת האנדומטריוזיס משפיעה על הכניסה בהריון. אם את בהריון והכל מתקדם, אין כל בעיה מבחינת האנדומטריוזיס.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ-בדיקת שתן מול הפרשות ריריותיפעת01/01/2009
כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון. שלום, בן זוגי ואני מנסים להרות מזה כחודשיים. יש לי שאלה שמציקה לי ...בבדיקת ביוץ ביתית (שתן) נמצא כי הורמון LH בשיאו, האם זה מעיד על כך שהביוץ יתקיים ב-24-48 שעות הקרובות או האם זה אומר שהביוץ התחיל ? שאלה שניה ואולי חשובה יותר- מזה חודשיים שאני מבצעת בדיקת שתן ביתית לאיתור ביוץ, אך במקביל אני בודקת את מידת הריריות של צוואר הרחם. בחודשיים האחרונים לא הצלחתי לאתר את ההפרשה הרירית הצמיגית למרות שהינני בודקת יום יום ולעיתים מספר פעמים ביום. מה עשוי להיות ההסבר לכך שמצד אחד לא קיימת הפרשה זו הרצויה לצורך הריון ומצד שני ערכה ביתית המעידה על ביוץ. האם יתכן ביוץ בלי הפרשות ? האם זה מעיד משהו על אופי הביוץ או על הסיכוי לקלוט הריון ? אשמח לקבלת כל תשובה בנושא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ.
ד``ר איילון לחמן04/01/2009ליפעת שלום.
אני חייב להגיד שהדברים שאת עושה הם מוגזמים ומכניסים אותך ללחץ מיותר היכול לכשעצמו להפריע לכניסה להריון.כולו רק חודשיים מנסה להיכנס להריון. הממוצע זמן הינו שנה, אז תני לטבע לעשות את שלו.בדיקת ההפרשה הרירית לא יכולה להתבצע עלידך,רק עי רופא מטפל.כשהורמול ה-LH משמעו תהליך הביוץ החל.הביצית מחכה לזרע כ 72 שעות.הזרע חי במערכת אצלך ומחכה לביצית עד אפילו שבוע ימים.שוב בבקשה להירגע ותני לטבע חעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםאבי01/01/2009
שלום, אשתי בחודש הראשון והופיעו אצלה פצעים דלקתיים בפנים. האם קשור להריון והאם זה יכול להיות סימן לא טוב לגבי מצב ההריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר איילון לחמן04/01/2009לאבי שלום.
הפצעים בפנים יכולים השפעה של התהליך ההורמונלי של ההריון.ללא כל השלכותעל ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 10דפי01/01/2009
שלום, אני בשבוע 10, הריון לאחר טיפולי IVF, קיבלתי תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם עד לפני שבוע (26/12), בנוסף היו לי הכתמות שפסקו לחלוטין בשבוע שישי . לפני שלושה ימים התחיל לי דימום קל מאוד- טיפה או שתיים של דם טרי, בלי כאבי בטן. ראוי לציין שבמקביל התחיל לי גם גירוי בנרתיק ולטיפול אני משתמשת בקרם אגיסטן (הדימום הופיע לפני השימוש בקרם) האם יכול להיות קשר בין הדימום להפסקת ההורמונים או לגירוי? האם עליי לדאוג? תודה, דפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תגובתכם
דפי04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום שבוע 10
ד''ר שמואל פנסקי05/01/2009הסיכויים טובים מאוד שהריונך תקין , אך יהיה זה נכון לאמת זאת ע"י בדיקת אולטאסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץדליה01/01/2009
עשיתי US ראו שיש זקיק בגודל 19\22 עם קצת נוזל רירית 11 זה היה ב 8 בבוקר ובעשר בלילה קיצתי יחסים יום למחורת ב8 ראו שהזקיק 14.\22 במצב זה יש סיכוי להריון האם נמשך הביוץ עד הערב וזה נקלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ.
ד``ר איילון לחמן01/01/2009ללימה שלום.
תאי הזרע חיים בגוף האשה לפחות 72 שעות.כך שיש סיכוי.אגב עם הזקיק גדל,כלומר עוד לא היה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן קליםחסויה31/12/2008
שלום, אני בשבוע 10 ועד עכשיו ב"ה הכל תקין. ביומיים האחרונים אני חשה מדי פעם כאבי בטן כלים (דומה לכאבי מחזור) המופיעים לסירוגין ובתנוחות מסויימות (בעיקר כשאני קמה מישיבה לעמידה או נמתחת). האם לגיטימי או דורש בדיקה? עשיתי א.ס לפני שבוע והכל היה תקין. תודה רבה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן.
ד``ר איילון לחמן01/01/2009לחסויה שלום.
אכן שווה בלי לחץ לגשת ולהיבדק.לא ניתן לשלול בעיה כלשי,אפילו שהמדובר בהתפתחות תקינה של ההריון ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כן או לא ?!שרי31/12/2008
הקופה שלי סגורה מה זה אומר?! HCG QUANT.(S) 208.40 MIU/ML
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהריון! מזל טוב!
חסוי31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.
ד``ר איילון לחמן01/01/2009לשרי שלום.
אכן הבדיקה חיובית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)