מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קיסרימזל28/12/2008
שלום אני בשבוע 39 מיועדת לניתוח קיסרי ביום חמישי הקרוב בע"ה. יש לי סכרת סוג 2 שמטופלת באינסולין 4 זריקות ביום, לידה שלישית, הקודמת היתה קיסרי. שאלתי, אני מתה מפחד מהאפידורל כל לידה היתה מלווה בהיסטריה עד שהיצליחו להזריק לי כי יש לי רגישות במקום ההזרקה ואני כל הזמן קופצת וזה סיפור להזריק, הפעם אני לא מוכנה לעבור את הסיוט הזה שוב ורוצה לבקש ניתוח בהרדמה מלאה הרופא שלי אמר לי שרק המרדים מחליט, אני בהיסטריה שאני לא אצליח לשכנע אותו ותהיה לי בעיה.אני לא ישנה בלילות מהחרדות שזה גורם לי. מה ההשלכות של הרדמה מלאה לי ולעובר? האם יכולים להתעקש איתי כל כך לגבי ההרדמה? אשמח קצת לתגובה מאחד הרופאים בפורום וכן מבנות הפורום שיש להן מה לומר בנושא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילחוש לניתוח קיסרי.
ד''ר שמואל פנסקי29/12/2008כעיקררון אחוש אזורי עדיף ולכן הפך לפופלרי מאוד , האלחוש המקובל היום בניתוח יזום אינו אפידורל כי אם אלחוש ספינלי , המתבצע באותומקום בגב אך עם מחט דקה הרבה יותר , ובד"כ הוא פעולה קצרה שאינה טראומתית, המרדימים מאוד מנוסים בה.
הרדמה כללית אפשרית, הסכון בה נמוך אך יש לה חסרונות מספר ואף סכון קצת יותר גבוה . אני מציע שתנסי להתכ\גבר על פחדייך (אופטימיות) ותעברי אלחוש ספינלי. בכל מיקרה ההחלטה האחרונה הינה שלך שלגבי צורת ההרדמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר על תשובתך המהירה
מזל29/12/2008תודה רבה על תשובתך. אנסה לבדוק עם המרדים על האופציה המוצעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 50חסוי28/12/2008
בבדיקת העמסת סוכר 50 גרם נתקבלה תוצאה 65.2 הרופא שלי אמר שזו תוצאה נמוכה מדי, שגם היא עלולה להצביע על סכרת הריון סמויה (כי הגוף מגיב תגובות קיצון לסוכר, ולא רק תוצאה גבוהה מדי מדאיגה אלא גם נמוכה). מצד שני - לדעתו אין צורך בהעמסת סוכר 100 גרם. לא הצלחתי להבין מה כן. האם יש צורך לדעתכם בהמשך בדיקה? האם אכן זו תוצאה שיכולה להעיד על סכרת הריון? ואם כן איזה טיפול נכון? אודה על תגובתכם ודעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
חסוי29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא אנא אנא תגובתכם. תודה
חסוי01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע מתעלמים משאלה שוב ושוב?
חסוי04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת 50 גר
ד''ר שמואל פנסקי05/01/2009חשד לסוכרת הריונית ע,"פ העמסת סוכר הינה רק אם הערכים גבוהים מערך הסף (בד"כ 140 )
אומנם התוצאה בד"כ גבוהה יותר אך אין הדבר מצביע על סוכרת.
ישנה אפשרות לחזור על הבדיקה , כי יכולה להיות טעות טכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון? BETAflor28/12/2008
שלום, עשיתי בדיקת הריון וקיבלתי תוצאות הבאות: BETA-HCG 62408 IU/L אשמח אם מישהו יעזור לי בניתוח התוצאות, האם אני בהריון? אם כן באיזה שבוע אני? (האם ניתן להעריך זאת לפי תוצאות אלה? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהריון
חסוי28/12/20083 שבועות: 5-50 4 שבועות: 5-426 5 שבועות: 18-7,340 6 שבועת: 1,080-56,500 7-8 שבועות: 7,650-229,000 9-12 שבועות: 25,000-288,000 13-16 שבועות: 13,300-254,000 17-24 שבועות: 4,060-165,400 25-40 שבועות: 3,640-117,000 אלו הערכים של ההרומון בהתאן למספר השבועות . תעשי לבד את החישוב.....בהצלחה ומזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!!!!!!!!!!!!
flor28/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתבת אל28/12/2008
אני בשבוע 10 ולקחתי במשך יומיים 800 מג חומצה פולית . לא שמתי לב שבאומגה 3 יש גם חומצה פולית. האם זה מסוכן????? רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פולית.
ד``ר איילון לחמן29/12/2008לרינת שלום. לא לא מסוכן.יש מקרים שאנו נותנים כמויות גדולותיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת בשנית ...שק הריון ללא ...שיר28/12/2008
שלום לכם , אני נימצאת בשבוע 5 .5 לפי בדיקת אולטרא סאונד ששם ניצפה שק בתוך הרחם אך עדיין ללא קוטב עוברי . שאלתי מה זה אומר ? האם ההריון הזה תקין או לא ? הרופא שאל אותי עם יש לי כאבי גב או בטן. שאלה נוספת :במידה וההריון הינו תקין ..... {אני לא מיתכוונת להשאיר אותו בכול מיקרה }האים יש צורך בוועדה להפסקת הריון או שהוא יפול לבד בשלב כול שהוא? תודה מיראש מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שנית
ד``ר איילון לחמן29/12/2008לשיר שלום.
אי צפיה בעובר בגיל זה של ההריון עדין יכול להחשב תקין.יש כמובן לחזור על הבדיקה.אם ההריון הינו תקין הוא יצא לבד בחודש התשיעי. אם ההריון אינו תקין יש לנקות הרחם מחשש לסיבוכים מאוחרים..להפסקת הריון תקין יש צורך בועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאורול28/12/2008
אני מאחרת כבר חודש וחצי במחזור הייתי ברופא נשים ועשיתי גם בדיקת דם הבדיקת דם יצאה שלילית וגם הרופאת נשים לא ראתה כלום היא הציאה שאני צריכה לקחת כדורים כדי לזרז את המחזור ואני לא לקחתי רציתי לחכות עד קצת ואני עדיין לא קיבלתי מחזור כבר שבועיים ויש לי סחרחורות שילשולים ודימום שבא והולך רציתי לדעת אם יש סיכוי שאני ילך עכשיו יראו משהו ?ואם יש סיכוי בכלל שבדיקת דם יוצא שלילי ובעצם זה חיובי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.
ד``ר איילון לחמן29/12/2008לאורול שלום.
המלצתי שתחזרי על בדיקת הדם להריון על מנת להסיר ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותאפרת28/12/2008
אני בשבוע 22 להריון. 1. קורה לי הרבה שבשעות הבוקר כאשר אני מתעוררת, אני נמתחת ותוך כדי גם מכווצת את שרירי הבטן אפילו בלי כוונה, האם יש סיכון בכך לעובר? 2. אני מתכופפת הרבה ולא תמיד דרך הברכיים. האם זה מסוכן? האם יש שיטה מסויימת לכיפוף בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2שאלות.
ד``ר איילון לחמן29/12/2008לחסוי שלום
1. לא מסוכנות ההתכוציות בשריר הבטן שלך לעובר.
2.ההתכופפות צריכה להיות כמו שאת מציינת על ידי קיפול הברכים לפני הבטן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב הריוןמיקי28/12/2008
שלום, אני בהריון בשבוע 14 +6. אני מגיעה כל שבועיים-שלושה לגינקולוג ובינתיים עשיתי שקיפות עורפית והכול בינתיים נראה בסדר. השאלה שלי: עד כה לא ביקרתי אפילו פעם אחת אצל האחות בקופ"ח או בטיפת חלב. האם זו הזנחה מצדי? יש לציין שאני גם לא שוקלת את עצמי, כי נראה שאיני מעלה משקל יוצא דופן. עד כמה חשוב לשלב גם ביקורים סדירים אצל האחות מלבד מעקב ההריון אצל הגינקולוג? מה הן עושות שהגינקולוג לא עושה? (חוץ משקילה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב הריון
ד''ר שמואל פנסקי28/12/2008טיפת חלב היא שריד של תקופה בא לא הי בטוח רפואי אוטמטי לכל אזרח . בתקופה זו היה אינטרס של המדינה שנשים הרות וילדים יקבלו שרות רפואי מתאים. כיום מרפאת הגניקולוג במיקרים רבים יכולה לדעתי לתת את המענה ההולם, אך בשבועות האחרונים של ההריון תדירות מדידת לחץ הדם על מנת לזהות אפשרות של התפתחות "רעלת הריון" צריכה להיות גדולה מזו של הביקורים אצל הגניקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרידנה27/12/2008
שלום! אני בשבוע 32 הריון שני אחרי שהראשון נגמר בניתוח קיסרי עקב מצוקת עובר. לאור הפעם הקודמת שהיתה לי קצת טראומתית החלטתי הפעם לקבוע ניתוח קיסרי מראש כאשר הרצון לטווח הארוך הוא לארבעה ילדים. שני רופאים שהתייעצתי איתם אמרו לי שאין שום בעיה להביא ארבעה ילדים בניתוח קיסרי. מאז פגשתי הרבה "נשמות טהורות" ושמעתי הרבה דברים וכולם אמרו למה את לא מנסה? ואני רואה את זה אחרת הסיכון שיכול להיות בלידה רגילה יותר מפחיד אותי מצד שני גם מפחדת שזה יגביל אותי. אני נורא בלחץ ובחרדות עוד לפני ההריון הראשון תמיד היה לי חשוב שהכל יעבור בסדר לא הייתי פנטית לשום דרך רק התוצאה היתה חשובה אין לי איזה צורך מיוחד ללדת "טבעי" אם זאת אני מאוד מבולבלת. יש תחושה שהכל זה הפתעה אחת גדולה. אין שום דרך לראות באולטרסאונד האם יש הדבקויות? ולצפות איזה סיכון? הבנתי שהדבקויות זו נטיה של הגוף האם אין דרך לראות זאת? ולהמליץ לפני הלידה? האם לאור נסיונותיכם אתם מכירים הרבה נשים שעברו בהצלחה יותר משלושה ניתוחים קיסריים? אשמח לתשובתכם ולהרגעתכם כי אני מאוד בלחץ ומאוד חסרת אונים, ומתנצלת מראש על המילים הרבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים קיסרים חוזרים ....
ד''ר שמואל פנסקי28/12/2008בנסיון לידה נרתיקי לאחר ניתוח קיסרי קיים כחצי אחוז סכון לקרע של הרחם . זהו סיבוך קשה המסכן את עוברך ואותך , אך הוא נדיר .
במקומות רבים במערב לא מקובל ללדת מספר פעמים רב ולכן קיימת נטייה בארצות מסוימות לעבור ניתוח קיסרי נוסף באופן יזום .
ניתוחים קיסריים חוזרים אפשריים , אין מגבלה אוטומטית למספר הניתוחים , אך באופן כללי הסכון עולה עם מספר ניתוחים רב , בעיקר להשתרשות לא תקינה של השלייה .
לא ניתן ליצפות מראש אם9 הניתוח הקיסרי הנוסף יהיה קל או מעט בעייתי טכני.
מנסיון של שנים רבות בחדר לידה , נשים שעברו ניתוח קיסרי עקב חשד למצוקה עוברית מנסים למנוע את החוויה האפשרית של ניתוח דחוף , חוויה בהחלט "מלחיצה". אך דווקא התוויה זו שלניתוח אינה מראה שאגנך אינו מתאים ללידה רגילה , ולכן סביר שסוייך להצליח ללידת רגיל טובים מאלו שעברה ניתוח קיסרי כיוון שהליידה "נתקעה". במידה ותצליחי ללדת רגיל תרוויחי חווייה מתקנת , החלמה מהירה יותר ואפשרות למניעת בעות בניתוחים חוזרים בעתיד.
זה רק על קצה המזלג, להחלטות יש יותר מהיבט אחד וזה קצת בעייתי , עצתי לך , לקבל החלטה ולהיות שלמה איתה . בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת cmv בחודשים ראשוניםענת25/12/2008
שמי ענת, ילדתי לפני שלושה וחצי חודשים בת. ביתי ככל הנראה סובלת מליקוי שמיעה. אני מצרפת בדיקת דם שעשיתי בסיביבות החודש השני-שלישי להריון, ישנו ערך מסויים של cmv הייתי רוצה לדעת האם הערך המצויין בבדיקה יכול לפגוע בשמיעתו של עובר אני בבדיקות אחרי הגורם לליקוי וזה חשוב מאוד לצורך הטיפול בה תודה מראש, ענת וירולוגיה CMV IgG | | לחץ לתוצאות | הודעות לבדיקת CMV IgG מתאריך 10/02/2008 250 AU/ml -מ לודג POSITIVE CMV IgM | | שלילי | Hepatitis B Surface Ag | | NEGATIVE | Rubella IgG | IU/ml | * 82.9 | Toxoplasmosis IgG | | NEGATIVE | Toxoplasmosis IgM | | NEGATIVE |
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה
ד''ר בני שכטר26/12/2008שיש קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות מטרידות- דחוףקטיה25/12/2008
שלום, אני בהריון, שבוע 27 ו-3 ימים לפי US. שבוע 26 לפי וסת. בדרך כלל אני מותכופפת להרים משהו מהריצפה, דרך ברכיים ולא קדימה. היום התכופפתי, ונורא נלחצתי מזה. האם יכול ליות שגרמתי נזק לעוברית? שאלה שניה, ניסיתי להדחף במשרד בין כיסא למכונת צילום, ונראה לי קצת נגעתי עם הבטן בכיסא וניסיתי להכניס את הבטן. האם יש חשש לנזק? לגשת לבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחץ
ד''ר בני שכטר26/12/2008שני הדברים שציינת לא יגרמו נזק.
נראה לי שאת צריכה להשתחרר קצת ולקחת את ההיריון קצת יותר בקלות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות חדשות לסיסטיק פיברוזיסאבי25/12/2008
שלום ביצענו בדיקות סקר גנטיות לפני 5 שנים. התבשרנו כעת (בתחילת הריון נוסף) כי כדאי לחדש את הבדיקה לסיסטיק פיברוזיס היות ויש בדיקה חדשה/גן חדש. ברצוני לשאול: 1. מה בעצם בודקים בבדיקה החדשה שלא נבדק בעבר? 2. מה חשיבות ביצוע הבדיקה החדשה? 3. מה הסיכוי הסטטיסטי הידוע לסיסטיק פיברוזיס בעובר אם האם לא נשאית של הגן שנבדק בבדיקה הישנה, ולא ביצעה את הבדיקה החדשה? 4. האם הגן החדש שבודקים שכיח בכלל האוכלוסיה או רק בעדות מסוימות? תודה רבה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה ומוסיפה
שאלה03/01/2010גם אני קיבלתי הנחיה לעשות בדיקת השלמה לCF נאמר לי שהיא גם בחינם אך מעבדה אליה נשלחה הדגימה טוענת שאין צורך.
למי פונים ואיך עושים את הבדיקה ?
כמו כן, האם המעבדה רשאית לדרוש ממני מכתב שמאשר השמדת הדגימה היות ואין להם אישור לבצעה בשנית (עשיתי הריון קודם במסגרת בדיקות גנטיות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה ומוסיפה
שאלה03/01/2010גם אני קיבלתי הנחיה לעשות בדיקת השלמה לCF נאמר לי שהיא גם בחינם אך מעבדה אליה נשלחה הדגימה טוענת שאין צורך.
למי פונים ואיך עושים את הבדיקה ?
כמו כן, האם המעבדה רשאית לדרוש ממני מכתב שמאשר השמדת הדגימה היות ואין להם אישור לבצעה בשנית (עשיתי הריון קודם במסגרת בדיקות גנטיות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה, אין מענהפרלה24/12/2008
שלום! ביצעתי לפני שבוע בדיקת BETA-HCG והתוצאה הייתה 187.9 לאחר שבוע ביצעתי שוב את אותה בדיקה BETA-HCG והתוצאה יצאה 2255 רציתי לדעת בבקשה אם התוצאה תקינה ובאיזה שבוע אני נימצאת ביחס למדדים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BETA ושבוע ההריון
ד''ר שמואל פנסקי24/12/2008ביום ה 28 לאחר הוסת האחרון (4 שבועות) בהתא הוא לערך 200 , בשבועות הראשונים הוא בד"כ מכפיל את עצמו כל יומיים , חשבי בהתאם , לפי הרמות שציינת ההריון מתפתח היטב , בשבועיים אחור ניתן לנסות לראות דופק עוברי , שק הריון ניצפה כבר באחור של כשבוע באולטראסאונד נרתיקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהריוןאלין24/12/2008
שלום, אשמח לחוות דעת נוספת מאז שנודע לי שאני בהריון אני סובלת מהפרשות חומות רובן רק בניגוב ולעיתים (רק בכיווץ חזק של הבטן הכתמה דמית) כיום אני בשבוע 6+ 3 ימים ותודה לאל היום הייתי באולטרהסאונד ונצפה דופק אולם הדימום כפי שתיארתי לעיל ממשיך המלצת הרופא- תמיכה ע"י טבליות להחדרה לנרתיק- אסטרופם אם אינני טועה מה דעתכם? ממה נובע דימום שכזה? הייתי במעקב אולטרסאונד כבר 5 פעמים ולא נמצא מענה ממה נובע הדימום.. אני רק רוצה לקוות שההריון ימשך כולי מלאת חרדות בתוודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בהריון
ד''ר שמואל פנסקי24/12/2008. אסטרופם אינו התכשיר המתאים , במידה ומחליטים לטפל , אין כל בטחון שהדבר יעזור הר מקובל לטפל בהורמונים "פרוגסטטיבים" כגון אוטרוגסטון.
במידה וניצפה דופק קיימת סבירות טובה שהדימום יפסק והמשך ההריון יהיה רגיל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזרה
אלין27/12/2008הפסיק לי הדימון תודה לאל ללא תרופות האם להיות שמחה ואופטימית שהכל טוב ולחכות לתור הבא שנקבע ב4.1 או להקדים את התור לוודא שבאמת הכל בסדר....... בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות פישגל24/12/2008
שלום רב, בשבוע 15 מצאו לי בסקירה מעי אקוגני , בשבוע 32 החלטתי לעשות בכל זאת בדיקת מי שפיר יחד עם בדיקת פיש , קיבלתי תשובה שלילית , בבדיקה בדקו רק את הכרומזון 21 ועליו עשו את הפיש האם למקרה שלי מספיק לבדוק את כרומזון 21 ? את התשובה המלאה אני אקבל רק עוד חודש בערך , האם אני צריכה להיות מספיק רגועה ?אלו עוד השלכות /או איזה עוד כורמוזונים יכלו להוות בעיה כאשר נמצא מעי האקוגני תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקר לתסמונת דאון
ד''ר בני שכטר25/12/2008ולכן הפיש שבוצע היה לכרומוזום 21 ובמקרים הרבה פחות שכיחים בבעיות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)