מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יום ביוץ אחד בחודש!!!!חסוי10/04/2008
על פי בדיקות יומיות לגילוי ימיי ביוץ הופיע אחד מה צריך לקחת להגברה
כדי שאבייץ יותר ימים בחודש????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר הבנה בסיסי
ד''ר בני שכטר11/04/2008ביוץ הוא ארוע חד פעמי. יכול להיות מצב שיש ביוץ כפול ומשולש (משתי השחלות) וכך יש תאומים או שלישיות.
לנשים שסובלות מבעיות פוריות ניתנים לעיתים תרופות המדבירות את הביוץ, דהיינו יש יותר זקיקים בכל ביוץ.
לא מדובר ביותר ימים של ביוץ.
אני מקווה שכעת הענין מובן יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה אחרי הזרעהשסק10/04/2008
מאז ההזרעה אני לוקחת כדורי אוטרוגסטן 200 מ"ג פעמיים ביום וכדור אסטרופם 2 מ"ג.
אני כרגע בסוף שבוע 8.
מתי צפוי שהרופא יחליט להפסיק את התמיכה והאם מפסיקים בהדרגה או בבת אחת?
תודה,
שסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
ד''ר בני שכטר11/04/2008שלום לך!
יש כאלה שמפסיקים בסוף השבוע ה-7. אבל הרבה גם ממשיכים עד לשבוע 10.
בד"כ ההפסקה היא מיידית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלבום חדשני לתינוקטלי10/04/2008
היי שוב,
אני מחפשת אלבום מיוחד לנסיך הקטן שבבטן
אני מעוניינת באלבום בו יש מלל יצירתי + מקום להוספת תמונות כולל אולטרסאונד
אשמח לשמוע המלצות
המשך יום נפלא,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלבום.
ד``ר איילון לחמן10/04/2008לטלי שלום.
בהחלט שאלה מרעננת.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת סימני מתיחהטלי10/04/2008
שלום לכולם ,
האם יש איזשהו שמן או מוצר טבעי שכדאי ומומלץ למרוח על הבטן למניעת/טשטוש
סימני המתיחה ?
במידה ויש, מאיזה שבוע עליי למרחו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחה.
ד``ר איילון לחמן10/04/2008לטלי שלום.
כן כמובן ישנם מספר תכשירים המיודים למנוע את סימני מתיחת העור. כדאי להתחיל מוקדם.התיעצי עם רופאך או בבית המרקחת איזה תכשיר לשים.יש מגוון החל מתוצרת דר פישר ועד טיפול תרופתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוקסופלסמהמיטל10/04/2008
קישורים ממומנים
שלום,
אני בשבוע 12+1. אינני מחוסנת לטוקסופלסמה אני מנסה להיזהר מהמחלה בכך שאינני מתקרבת לחתולים ולא אוכלת בשר לא מבושל
בתי בת שנה וחודש וכשהיא זוחלת בגן שעשועים ואני מניחה שהיא נוגעת בכל מני מקומות שאולי חתולים שהו בהם וצרות אחרות, רציתי לדעת האם יש חשש שהיא תדבק במחלה ואני אדבק ממנה
האם אני צריכה לנקוט אמצעי זהירות כלשהם איתה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקסופלסמה.
ד``ר איילון לחמן10/04/2008למיטל שלום .
היה נדמה לי שעניתי כבר על שאלה זו.על כל פנים המומלץ לשלוח את בתך הקטנה לזחול במקומות נקיים.בכל מקרה אם תדבק,לא עלינו, את תוכלי אולי להידבק ממנה.אז שוב-מקומות נקיים.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוש תוצאות בדיקת SMAענת10/04/2008
להלן התוצאה שקיבלתי, האם יש סיבה לדאגה?
נבדק מספר העותקים של הגן SMN1
נמצאו 2 או יותר עותקים.
אין עדות לנשאות למחלת ניוון שרירים מסוג SMA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sma
ד``ר איילון לחמן10/04/2008לענת שלום.
את בעצמך כותבת שאין עדות לנשאות-קרי את לא נשאית,יותר פשוט וברור אין.אז על מה הדאגה? בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות העובריםחסוי10/04/2008
שלום,
שאלתי כבר את השאלה הזו אך לא נעניתי- אני בשבוע 21+5 עם תאומים, הריון ראשון, ועדיין לא מרגישה תנועות. זה הגיוני? האם אני צריכה להיבדק? האם יתכן שזה קשור לעובדה שיש לי עודף משקל מלפני ההריון (רקמת בטן עבה...)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות.
ד``ר איילון לחמן10/04/2008למירי שלום.
אכן מקובל עד שבוע 22 להתחיל ולהרגיש תנועות העוברים.קשה יותר להרגיש תנועות כאשרהשיליה הינה במיקום קדמי ברחם וגם יתכן ,כמו שהצעת,כאשר יש "הרבה אמא" מעל הרחם.אם לא תרגישי בימים הקרובים ששווה,בלי לחץ,לגשת ולהיבדק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בשפתייםשני10/04/2008
שבוע 22.
הופיע לי הרפס בשפתיים. תופעה שהיתה לי לעיתים גם לפני ההיריון.
1. האם זה מהווה סיכון להיריון?
2. מותר למרוח משחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס.
ד``ר איילון לחמן10/04/2008לשני שלום.
בתור פניה רפואית לגינקולוג ,לא ברור אם את מתכוונת לשפתיים של הפה או לשפתיים באבר המין.אם מדובר בשפתיים של הפה אין בעיה. אם באברי המין בהחלט כן יש בעיה לגבי צורת הלידה.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעיר מאודאביבה10/04/2008
הווסת האחרונה שלי היתה ב-17/2, ב- 20/3 בתא 78, וב-23/3 בתא 428.
ב-6/4 עסיתי אולטרסאונד ונצפה שק הריון 8 מ"מ (בתא בערך 6,700)
היום עשיתי שוב ונצפה שק הריון בגודל 12 מ"מ + שק חלבון קטנטן (מתאים ל-4-5 שבועות).
אני מודאגת מאוד, האם יש סיכוי שההריון תקין והוא פשוט מאוד מאוד צעיר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר.
ד``ר איילון לחמן10/04/2008לרחלי שלום.
עלית רמות ההורמון בדם הם בגדר הסביר.כרגע עדין לא ניתן לשפוט כיצד יתקדם ההריון. אני מניח שהוזמנת לבדיקה חוזרת,עלפיה נדע מצב התפתחות ההריון.כי הרי בינתים שק ההריון מתפתח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת טרמסטר שלישירביד10/04/2008
שלום רב אני בשבוע 32.4 בבדיקת הטרמסטר השלישי ראיתי שלפי חישוב של כל הנתונים אני כיביכול בשוע 34.2 ( התינוק שוקל 2227) האם אני באמת בשבוע הזה או שרק התינוק קצת גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרימסטר שלישי
ד``ר איילון לחמן10/04/2008לרביד שלום.
אני מניח שבצעת בדיקות על קול קודמות בהריון. ראוי שתפני עם כל התשובות לרופאך שיראה את ממוצע הגיל על פי הבדיקות. ככל שהבדיקות מבוצעות יותר מוקדם בהריון ,הן יותר מדויקות.אם ימצא שהועבר אכן גדול לגיל ההריון,בהתיחס לבדיקות קודמותכאמור,יש צורך לבצע בדיקות נוספות כמו העמסת סוכר מלאה וכו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל גם תשובה של רופא.א10/04/2008
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
ד``ר איילון לחמן10/04/2008ל-א שלום.
אני מרגיש שאת בלחץ גדול.נראה לך שהרופא יגרום לך נזק,עם בדיקת העלקול?אם זה היה המצב הרי כך היו מבצעים הפסקות הריון...
ממליץ לך קודם כל בבקשה קצת להירגע ולגשת לבדיקה חוזרת.כתמים חומים או דימום קל בתחילת הריון זוהי תופעה די שגרתית.אבל מצריכה בדיקה.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה, שנית
א10/04/2008מה לגבי זה שהדימומים מופיעים במקביל לכך שהתופעות שהיו בימים האחרונים, כמו נפיחות בשדיים, שתן דחוף, והרגשת התרחשויות ברחם, פסקו.
בנוסף, הדימומים חומים כמו בתחילת הווסת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה, תענו לי!!!!א10/04/2008
שלום , אתמול בערב כתבתי הודעה שכותרתה " תוופעות תחילת הריו",
רציתי להוסיף שמאז יש לי גם כתמים חומים. האם זה אומר שההריון מגיע לסיומו???
אני נורא מודאגת!!! הווסת שלי התקבלה ב 1 למרס, ושלשום, יום ג, הייתי אצל רופא נשים, ולאחר שהגיע תשובה חיובית, הוא ביקש לבדוק אותי שיש שק הריון, והכניס לרחם מוט ארוך, שבעזרתו נראה באולטראסאונד, שק. האם ייתכן שבדיקה זו הזיקה ואפשר לגרום נזק ע"י חדירתו של הרופא???
תודה רבה, ומקווה לבשורות טובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל
ורדית10/04/2008למיטב ידיעתי ומנסיון בד"כ יורד דם, ממש נקודה שתיים...
לי אחרי כל בדיקה היה כתם דם בניגוב וב"ה היום אני כבר בשבוע 29 עם הריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, תודה רבה לך וורדית,
א10/04/2008רציתי להוסיף שהדימום אצלי הופיע כ 40 שעות לאחר הבדיקה.
הבדיקה נעשתה בשלישי בבוקר, וברביעי בלילה הבחנתי בכתם חום על התחתונית, ובבוקר בעוד כמה קטנים. האם אצלך זה היה כך, או שמיד אחרי הבדיקה?
שאלה נוספת, האם גם את ביצעת בדיקה שכזו בשלב כל כך מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף, שיהיה לך המון הצלחה בהמשך!
א10/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתחילת ההריון
ורדית10/04/2008היו לי דימומים כמו שאת מתארת וכתמי הדם הופיעו מעט מאד בהפרשה של יום אחרי, היה נראה כאילו נגמרו הכתמים ואחרי כמה שעות הייתי מגלה עוד איזשהו כתם. והבדיקה הראשונה שלי בוצעה רק בשבוע 8
יש לציין שגם אני נלחצתי נורא וישר התקשרתי למוקד וגם הלכתי להיבדק והכל היה בסדר ב"ה.
המשך הריון קל ורק בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות ורדית!
א11/04/2008ההפרשות החומות אכן פחתו משמעותית. היום בבוקר היו לי ממש מעט. ואני מקווה גם שלא יחזרו.
אכן נרגעתי קצת, ובכל אופן אני משתדלת להיות רגועה ומקווה לטוב.
שיהיה לך המשך הריון קל, ולידה קלה של תינוק/ת בריא/ה בע"ה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהרגע
רותם11/04/2008להרבה בחורות יש דימום בתחילת ההריון ורק אצל חלקן מסתיים בהפלה. אני דיממתי במשך שבוע וחברה שלי במשך הרבה יותר זמן ולאף אחת לא קרה כלום. זו תופעה נפוצה. והמוט הארוך שהוא הכניס זה מה שצריך לעשות על מנת לבדוק אם יש שק הריון ואם ההריון בתוך הרחם. אם בדקו אותך כבר אז בכלל אין סיבה לדאגה. המוט ממש לא מה שגורם לדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום לא בגלל הבדיקה
ד''ר בני שכטר11/04/2008חד משמעית.
כפי שציינו כאן, בהרבה הריונות יש דימומים בתחילתם. ברוב המקרים הדימום מפסיק וההיריון נמשך בהצלחה. בחלק מהמקרים הדימום מתחזק ומסתיים בהפלה.
בדיקת האולטרה-סאונד שעשו לך, אינה מזיקה ולא אמורה לגרום לדימום.
תמשיכי את המעקב אצל הרופא/ה שלך ונקווה שההמשך יהיה מוצלח יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיטה או לא?איריס10/04/2008
אני בהריון שני בשבוע 16+3.
האם זה יכול להיות שבשלב הזה הרגשתי את העובר, אני יכולה להישבע שהרגשתי בעיטה די חזקה, משהו שממש נבהלתי ממנו ולא היה צפוי.
בהריון הראשון הרגשתי את העובר בשבוע 20, האם יכול להיות שכעת בשבוע 16+3 מה שהרגשתי היה העובר???
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיטה
ד``ר איילון לחמן10/04/2008לאיריס שלום.
התשובה תינתן אם תמשיכי להרגיש הבעיטות-אז זה זה.אם לא אז אולי מדובר בגזים או תנועת מעי אחרת.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןגלית10/04/2008
בוקר טוב,
תאריך מחזור 04/03/08
בבדיקת בטא אתמול התוצאה הינה: 6461 אשמח לדעת באיזה שבוע אני?, כמו כן מתי ניתן לראות דופק עובר
בתודה מראש,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/04/2008שבוע 5 + 4 ימים
ניתן לראות דופק בשבוע 6 בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלמונית10/04/2008
הי. כמה ימים אחרי חשד להדבקה ב CMV אפשר לבצע את הבדיקת דם ( אם לא היו נוגדנים לפני כן ) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/04/200810-14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)