מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועות העוברנונה22/04/2008
שלום רב
אני נמצאת בשבוע 19 +3 ימים להריון ראשון , שיליה קדמית . לפני כשבוע הרגשתי , לפי דעתי תנועת העובר , אך מאז ההרגשה הזאת לא חזרה עצמה , האם זה מצב שצריך להדאיג ? מתי אני אמורה להרגיש בוודאות את תנועות העובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לנונה שלום.
תנועות עובר במצב של שיליה קדמית מורגשות משום מה יותר מאוחר ,כלומר בשבוע ה-22 להריון.כמובן שאם את מודאגת את יכולה לגשת להיבדק,אבל כאמור זה לא חריג.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ושחלה פוליציסטיתשרונית22/04/2008
לפני כ- 3 חודשים הפסקתי גלולות ואני מנסה להיכנס להריון (הריון שני).
המחזור שלי מגיע כל 35-37 יום.
האם הביוץ מגיע עם הפרשות?
האם זה בסדר שיש מדי פעם גם כתמי דם בביוץ?
בעבר אובחנתי עם שחלה פוליציסטית ועם טיפול באיקקלומין הצלחתי להיכנס להריון. האם אחרי הריון השחלה הפוליציסטית נעלמת או שהיא חוזרת למרות ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לשרונית שלום.
כן,הביוץ לעתים מלווה בכתמי דם.גם הפרשת יתר יכולה להופיע.לגבי מצב השחלות,מה פשוט יותר מלבצע ביקת אולטרה סאונד חוזרת,או אפילו בדיקות דם ולצאת מסימני השאלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפידורל ופריצת דיסקיולה22/04/2008
לפני מס' שנים פרצתי דיסק בגב התחתון- L4, L5, השיקום היה ארוך ומלווה בכאבים אך ללא התערבות כירורגית. כיום איני סובלת מכאבים אך נמסר לי כי לא אוכל לקבל אפידורל בלידה, רציתי לקבל דעתכם. תודה ומועדים לשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל
ד``ר איילון לחמן22/04/2008ליולה שלום.
התשובה צריכה להינתן עי רופא מרדים.מנסיוני ,כמו שנאמר לך,לא תוכלי עקב הסיכון שבדבר,לקבל זריקת אפידורל. המילה האחרונה ניתנת למרדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהיעל22/04/2008
שלום! אני כשלושה חודשים אחרי גרידה מאז המחזור לא ממש סדיר ומגיע בדרך כלל בטווח של 33 יום באמצע החודש הרופאה ביצעה מעקב זקיקים ואמרה לי שהביוץ התקיים ב11.4 קיימנו יחסים היום בעת מתן שתן כאשר ניגבתי היה גוון טיפה כהה מה שמוזר הוא שזה קצת מוקדם לחשוב שזה מחזור מצד שני מה זה האם זו יכולה להיות השרשה? מתי היא מתבצעת? יש לציין שהמחזור האחרון היה ב27.3 היו סימנים חלשים וב30.3 התחיל ממש המחזור הרופאה חישבה מהשלושים, האם אני צודקת שזה אולי מוקדם האם יש סיכוי שזה לא מחזור? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
ד``ר איילון לחמן22/04/2008ליעל שלום.
מעקב זקיקים מגלה בצורה מאד אמינה את יום המחזור. מותר שתיהיהנה מספר טיפות דם בזמן הביוץ
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לחשב הריוןזיוה22/04/2008
אני כרגע בשבוע 6+4 וידוע לי שזה ניקרא גם שבוע 7 לאיזה מונח אני צריכה להיתיחס כשאני עושה בדיקות לפי שבועות?(אם הרופא אמר לי לעשות למשל בדיקה בשבוע 7 להתיחס לשבוע הנוכחי או לשבוע הבא כנכון?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבונות.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לזיוה שלום
כאשר הגעת לשבוע שש,סיימת ששה שבועות כמו מישהו שהגיע לגיל שנה ,כבר סיים שנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנושא גרידהשולי22/04/2008
שלום רב,
בת 31, לפני כשבוע עברתי גרידה - עובר ללא דופק, (גרידה בשבוע 12 ,גיל העובר מתאים לשבוע 9, עד שבוע 8 שתי בדיקות בהן היה דופק). מיד לאחר הגרידה היו לי מעט מאוד דימומים אם בכלל, בעיקר נוזל שנראה כמו נוזל חיטוי או משהו כזה אך ממש מעט מאוד דם. 7 ימים אחרי התחיל דימום- דם בצבע כהה יותר אך ללא רירית כמו בווסת. הדימום נמשך כבר יומיים הוא אינו מאסיבי אך בהחלט יש כמות ,בעיקר בניגוב.
שאלותיי: 1. מה התהליך באופן כללי שקורה לאחר גרידה- הגוף מזהה שאין הריון ואז מגיע הווסת או שמתחיל כל התהליך של המחזור החודשימהתחלה ?
2. האם מצב זה של דימום שמתחיל שבוע לאחר גרידה, נורמלי?
3. האם יכול להיות שזה ווסת?
4. יש לי חששות גדולים מאוד מההריונות הבאים , שאני מקווה שיהיו, האם יש דרך לגלות באם מדובר בבעיה אוטואימונית של הגוף( כמו קרישיות יתר או מצב בו הגוף תוקף את העובר/ שיליה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרידה.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לשולי שלום.
התיאור שלך הינו תיאור שגרתי של דימומים לאחר גרידה, יכול להימשך עד שבועיים.לכן יש להיבדק אצל רופאך לאחר שבועיים.אם הדימום מאד חזק,לא להמתין.לגשת להיבדק.המחזור מגיע בין 4-6 שב.אם זוהי הפלה ראשונה שלך אין כלל סיבה להילחץ. זוהי תופעה יחסית שכיחה ואינה דורשת כל בירור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת דם-פענוח בבקשה!!שני21/04/2008
אשמח לדעת שהכל בסדר ומה זה אומר:
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
NEG - COOMBS INDIRECT
O RH+ BLOOD TYPE ABO+Rh
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לשני שלום.
התשובה פשוטה ביותר ואומרת שסוג הדם שלך הוא O+. ואין לך נוגדנים לסוג הדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 40+מיטל21/04/2008
שלום רב וחג שמח!
אני כרגע בשבוע 40+3 , הריון שני.
לפני ארבעה ימים הייתי אצל הרופא נשים , עשיתי מוניטור ואולטרה סאונד , הכל תקין ברוך השם.
קראתי באינטרנט שניתן לדעת על פי היפרדות השילייה אם הלידה מתקרבת. האמנם?
בנוסף רציתי לשאול מה עושים בשבוע כזה? מחכים עד 42 ?
הבנתי שלכל בית חולים יש מדיניות משלו (למשל בוולפסון נותנים זירוז בשבוע 41).
מה אתם ממליצים לי לעשות למעט בדיקות כל כמה ימים של מוניטור ואולטרה סאונד?
מיותר לציין שבשבוע כזה "קצת" קשה למרות שאני לא בעד מזרזים מלאכותיים.
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 40.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008למיטל שלום.
היפרדות שיליה שאת מציינת זהו מצב חירום לחיי התינוק וסיכון גדל גםלבריאותך. כך שאני מקווה ומאחל שלא תחווי אותו.אני בהחלט בעד המדיניות של בה"ח וולפסון לילד בשבוע ה-41,זאת עקב מקרי מוות עוברי פתאומי הקורים לצערנו מהשבוע ה-42,עקב אי ספיקת שיליה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לשארית שיליה. בהמשך לשאלתיסילביה21/04/2008
ראשית תודה על תשובתך. רציתי לשאול האם יש צורך לגשת במיידי לבצע בדיקה זו?? כפי שציינתי נשלחתי ע"י רופא שקיבל אותי היום ברפואה דחופה לבצע מחר בדיקת דם לבטא. למה הוא לא שלח אותי לבצע הסטרוסקופיה?? זו בדיקה שלא מתבצעת בבי"ח סורוקה??? האם המתנה של יומיים עד להגעתי לרופאת נשים שלי מסכנת / מחמירה את המצב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לסילביה שלום.
אני בטוח שפעולת היסטרוסקופיה מבוצעת בסורוקה.אם הדימום חזק ,או יש כאבים, או חום, לגשת למיון חדר לידה. אם לא להמתין לרופאה המטפלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןרונית21/04/2008
אמי בת 44, בחודש ה-9 להריונה, כיום ביצעה בדיקה בה נתבשרה כי יש לה שק הריון של 23 מ"מ ריק מתוכן, האם ייתכן כי בשלב כזה לא יראו עדיין עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את בטוחה שאת מתכוונת לחודש 9??
שלי22/04/2008או שבוע 9?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע תשיעי
רונית22/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה - אנא אנא תגובתכםחסוי21/04/2008
שלום רב.
סובלת מדלקת פרקים ריאומטיד ארטריטיס.
הריאומטולוג המליץ לי שהגיע הזמן להתחיל לקחת תרופת פלאקווניל - על בסיס יומי, עד להודעה חדשה.
לדבריו - אין מניעה לקחת את הכדור גם בהריון. גם בתחילת הריון.
קיים סיכוי שאני ממש ממש בהתחלת הריון (וקיים גם סיכוי שלא, אדע רק בעוד כשבוע).
בהוראות של התרופה מצויין - "אל תשתמשי בתרופה כאר הנך בהריון שליש ראשון/אחרון.
אני נואשת - מצד אחד, הרופא אמר, שלמרות שכתוב, עליי לקחת את התרופה, כי חברת התרופות רק מכסה את עצמה והכדור אינו מזיק בשום אופן, מצד שני - כתוב שחור על גבי לבן - אל תשתמשי! (לא כתוב היוועצי עם הרופא לפני שימוש, אלא : אל תשתמשי בהריון).
בטח תפנו אותי למכון הטרטולוגי.....ואכן אתקשר אליהם בהקדם אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם כרופאי נשים ומנסיונכם.
בנוסף - מה יותר "גרוע": להזניח הטיפול ולנסות להיכנס להריון, או לקחת הסיכון (כלומר האם הדלקת שיש לי ואולי החרפתה, יכול לפגוע בסיכוי להיכנס להריון?) האם עלי לרפא את עצמי קודם?
סליחה על אורך השאלה, אני פשוט בלבטים מאוד גדולים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראומטואי ארטריטיס.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008שלום.
בעקרון דעתי אינה שונה מדעת המכון למניעת מומים מולדים.עשי כדבריהםבשילוב כמובן עם ירוע ודווח לרופא הראומטולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
חסוי22/04/2008לא הבנתי את דעתך.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לחסוי שלום.
דעתי הינה :1. לקבל חוות דעת מהמכון למניעת מומים מולדים,לגבי התרופה והטיפול במחלתך.2.אם תשובתם שלילית לגבי הכדורים שקיבלת,מה שלא נראה לי סביר,פני שוב לראומטולוג ובקשי טיפול חליפי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירה בבטן העליונהדנה21/04/2008
שלום,
אני בשבוע 13+5, היום בזמן ישיבה פניתי שמאלה לכיוון בתי ובעוד אני נוטה שמאלה פתאום הרגשתי דקירה או כאב חד בבטן העליונה בצד שמאל שהקפיץ אותי וחלף מיד.
לפני שבועיים פתאום הרגשתי כאב דומה דווקא בצד ימין (בטן עליונה)
מאז הכאב הקודם הייתי אצל רופא הנשים אך הוא לא ידע להסביר את מקור הכאב.
מה יכול להיות מקור הכאב? האם עלי לפנות לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה.
ד``ר איילון לחמן21/04/2008למיטל שלום.
יתכן וההסבר לדקירה הוא מתיחת שרירי הבטן,המחוברים לצלעות,והם נמתחים עקב ההריון.התנועה המהירה מדיגרמה לכאב מהשריר המתוח.זאת כמובן רק אפשרות,הרי לא בדקנו אותך. כמובן אם ימשיכו התלונות,למרות שתשתדלי לא לבצע פניות חדות,יש להיבדק.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לשארית שיליהסילביה21/04/2008
שלום, ביצעתי היום אולטרסאונד בשל הפרשות דמיות שלא הפסיקו מאז הלידה (26.03.08 - 26 ימים)הממצא הינו: תוכן הטרוגני בגודל 40*10 מ"מ בחלל הרחם עם זרימת דם מועטה אליו. בנוסף ביצעתי תבחין שתן להריון והתוצאה היתה שלילית. כרגע ממתינה לביצוע בדיקת בטא לדם כמותי. שאלותי הן: מה התוצאה שצריכה להתקבל מבדיקת הדם על מנת שאדע בוודאות כי הינה שלילית ובאם לא מדובר בשארית שיליה מה עוד יכולה להיות הסיבה למצבי?? בבקשה הענותכם המהירה אני מאוד לחוצה. תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית שיליה.
ד``ר איילון לחמן21/04/2008לסילביה שלום.
הממצא שאת מתארת של 4 ס"מX1 סמ נחשב יחסית גדול.,יתכן שהמדובר בקריש דם או שארית שיליה.בדיקות רמת ההורמון לא עוזרות כלכך במקרה כזה.ממליץ שתחזרי לבה"ח בו ילדת, שיחליטו האם יש צורך בהתערבות עם סיב אופטי (היסטרוסקופיה) עדין המוכנס לרחם ובודק ואם יש צורך גם מוציא הממצא.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
סילביה22/04/2008שלום, ביצעתי היום בדיקת בטא לדם כמותי בשל חשש לשארית שיליה. התוצאה הינה 7. האם זה חיובי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט שלילי.
ד''ר בני שכטר23/04/2008ברוב המעבדות מתחת ל-5 זה שלילי. השאלה מה במעבדה הספציפית.
אני מאמין כי בבדיקה הבאה זה כבר יהיה תקין לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח וכשר לכולם ד"ר?קרן21/04/2008
קודם כל אתחיל באיחולים לבביים ובברכת חג שמח לרופאים המקסימים והמרגיעים.............
יש לי 2 שאלות :
1 אני בהריון של תאומות בשבוע 21 ואני כבר מרגישה תנועות (בעיטות) מהחמודות השאלה שלי היא אם זה היה הריון של עובר 1 הייתי מרגישה תנועות ואומרת הכל בסדר אבל אם זה הריון של תאומות איך אני יודעת מי בועטת ואם שניהן זזות כמו שצריך? איך אני יכולה לדעת ולספור את התנועות שלהן במשך חצי שעה 5 תנועות?
2. והשאלה השניה יש לי לפעמים כשאני כנראה מתאמצת יותר מידי רטיבות כמו פיפי באיזור התחתונים והמכנסיים ואני יודעת בוודאות שזה לא פיפי ולא זיעה יש מצב שזה מי שפיר? זה די מדאיג אותי ולא נעים בכלל? מה זה יכול להית ומה אפשר לעשות?
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומות.
ד``ר איילון לחמן21/04/2008לקרן שלום.
ראשית תודה עבור האיחולים.שנית לגבי התנועות,בשלבים יותר מאוחרים בעזרת בדיקות האולטרהסאונד,תדעי למקם כל אחת לחוד ולדעת מי זזה.לגבי השאלה השניה,היא מדאיגה אותי. עליך להיבדק בדחיפות כדי לברר אפשרות של דלקת בנרתיק,או בעיה יותר חמורה של דליפת מישפיר,כמו שבעצמך את מצינת. בבקשה לא להזניח ולגשת להיבדק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר איילון לחמן
קרן21/04/2008שכחתי לציין שאת החששות הללו אני ציינתי בפני הרופא שלי והוא לא כל כך היתייחס לזה כי הוא אמר שהכמות של המי שפיר שלי תקינה ויפה?
ולגבי דלקת הוא לא העלה אפשרות כזאת בכלל?
מה אתה מציע?
תודה על העזרה והתשובה המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטיבות.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לקרן שלום.
ממליץ לחזור לרופא,אם התופעה ממשיכה כמובן, לבקש בדיקה פנימית לשלילת
דלקת או ירידת מים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה כאןנעמה21/04/2008
אני כל כך לא מוצאת את עצמי עם כל הבדיקות האלו, מתי לעשות מה , ולמה כל אחת מיועדת, קצת איבדתי את הידיים והרגליים מאז תחילת ההריון. כל שבוע מחדש אני מנסה להבין מה קורה? ואני רק בהתחלה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/2008כל התשובות בטווח הנורמה.
רצוי לחזור על הבדיקה בהפרש של 3 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)