מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת התריסדנה21/04/2008
שלום,
אני בהריון שני שבוע 13+5
כחודשיים לאחר הלידה הקודמת (שהיתה לפני קצת שנה וחודש) התגלה לי תפקוד יתר בבלוטה.הוראות הרופא היו לחכות כחצי שנה ולחזור על הבדיקה בנתיים ללא טיפול.
כחודש לפני שנכנסתי להריון הנוכחי ביצעתי בדיקה של תפקודי הבלוטה ויצא תקין.
לפני שלושה שבועות ביצעתי שוב בדיקה והתוצאות הן:
T4=1.14 טווח 0.8-1.9
T3=169 טווח 84-172
TSH=1.27 טווח 0.4-4
מה המשמעות של T3 יחסית גבוה וTSH תקין? מתי עלי לחזור שוב על הבדיקה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/2008השאלה נענתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרטה לאחר הפלה, ורצון עז להרות שובהמעודדת21/04/2008
לרופא שלום רב ותודה על הסבלנות.
אני בת 36, ובעשר שנים האחרונות עברתי 4 לידות רגילות ועוד 3 גרידות יזומות בין לבין, של הריונות לא מתוכננים ובהשפעתו התובענית של בן זוגי דאז. לפני כארבעה חודשים הריתי לבן זוגי הנוכחי, ושוב נאלצתי לעבור גרידא מאחר והוא נלחץ מן ההריון הבלתי צפוי. אציין כי תמיד נקלטתי בקלות (כשרציתי בכך). כיום בן זוגי מביע חרטה עמוקה ורצון עז לממש את אהבתנו באמצעות ילד שנלד יחד. למרות הכאב והצער שחשה גם אנוכי (היו לי 2 עוברים בהפלה האחרונה), כעת אנו מנסים להיכנס להריון. לא היו לי זיהומום, הווסת הגיעה כרגיל לאחר 6 שבועות מיון הגרידא, וכל חודש מגיע הדימום בצורתו התקינה. האם לדעתך עקב הנתונים הללו יכולים להיות לי סיבוכים להיקלט ? האם יכולות להיות הידבקויות ברחם בלי שאדע על כך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/2008סביר להניח שלא יהיו בעיות. במידה ולא תהרי תוך חצי שנה רצוי לבצע צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות בבטןא21/04/2008
שאלה נוספת בבקשה,
אולי זו תופעה מוכרת, אבל אני מרגישה כל הזמן סוג של תחושות, כאבים בבטן התחתונה ומעלה, ותחושות אלו כל הזמן מלוות בפחד שחלילה תהיה הפלה.
לאחר פעילויות שונות, אני מרגישה כאבים שונים. למשל אם אני מרימה את כף רגל ימין לכסא עליו אני יושבת, אחרי זה אני מרגישה כאבים ברחם בצד ימין.
האם צריך כל הזמן להיזהר כל כך ולהשתדל "לא לזוז" בגסות??
בנוסף אני כל הזמן מציצה בתחתונים כדי לוודא שאין דימום...
האם יש מקום לפחד? איך מתמודדים עם זה?
אציין שבשבוע ה 6 היו לי כמה דימומים, שברוך השם, פסקו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/20081 - בעיקרון בזמן הריון אפשר לבצע כל פעילות שהיא ללא הגבלה, פרט למאמץ גופני חריג. במקרה של כאבים רצוי להיבדק כולל אולטראסאונד, אני בטוח שכאשר יסתבר שההריון תקין תהיי רגועה יותר.
2 -לגבי ההמשך, אולי כדאי להתייעץ עם הרופא שלך לגבי תרגילי הרפיה או כל אמצעי אחר שיעזור לך לעבור את ההריון ללא מתחים מיותרים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , חג שמח!
א21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונדא21/04/2008
שלום רב,
אני בתחילת השבוע ה- 8, והייתי רוצה בבקשה לדעת מתי אוכל לשמוע דופק עובר בבדיקת אולטרסאונד חיצונית ולא ואגינאלית.
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה!
א21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק.
ד``ר איילון לחמן21/04/2008לא שלום.
את דופק העובר ניתן לשמוע במכשירי עלקול חדשים כבר בשבוע הזה.אבלהדבר דורש אנרגיה רבה מאד, והאנרגיה הזו המוקרנת על העובר מסוכנת מאד לעובר.לכן המתיני בסבלנות עד לאחר השבוע 14-16.חז"ל לכן אמרו,טוב מראה עינים ממשמע אוזנים.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר לחמן
א22/04/2008אכן, זה מה שהאינטואיציה אמרה לי. אמתין בסבלנות ואשאיר את העבודה לבורא עולם.
המון תודות! והמשך חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מוקדמים להריוןמאיה21/04/2008
האם סביב תאריך המחזור המשוער יכולות להופיע מעט הפרשות כהות, ובכל זאת שיהיה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברימיה21/04/2008
לרופאים שלום רב
להלן תוצאות חלבון עוברי שעשיתי בשבוע 17+3:
אני כרגע בשבוע 21
AFP 1.07
HCG 2.36
uE3 0.71
הסיכון המשוקלל יצא 1:290 , הבנתי שזה כנראה בגלל הרמה של ה hcg ומהיחס בינו לבין ה AFP
בבדיקת דם של סקר שליש ראשון הסיכון היה 1:2700 (שקיפות 1.1)וגם שם יצא ה hcg ברמה יחסית גבוה של 1.96
אך הסקירה המוקדמת היתה תקינה. אני בת 28.
היועצת הגנטית אמרה לי כי היא נותנת משקל גבוה יותר לסקר שליש ראשון מאחר והוא מנבא קרוב ל85%. ולכן משאירה את השיקול בידי.
האם בכל זאת עלי לבצע מי שפיר ,אני מאוד מפחדת מהפלה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/2008תשובות השקיפות העורפית ובדיקות הדם הנלוות כולל חלבון עוברי נותנות סיכון סטטיסטי להופעת תסמונת דאון כך שלא ניתן לקבל תשובת "תקין" או "לא תקין" אלא להשוות את הסיכון לפי הגיל בלבד לסיכון המתקבל לאחר שקלול הבדיקות הנ'ל.
הבדיקה האבחנתית היחידה ששוללת ב 100% תסמונת דאון היא בדיקת הכרומוסומים של העובר ע'י בדיקת סיסי שליה או דיקור מי שפיר. לפי הוראות משרד הבריאות מומלצת בדיקת מי שפיר בכל מקרה של סיכון גבוה מ 1:380 . (כמובן שניתן לבצע את הבדיקה גם במקרים אחרים, לפי רצון האשה, שלא בסל השירותים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמיעת העוברליאן21/04/2008
שלום אני בהריון בשבוע 17, הבנתי שבשבוע זה העובר יכול לשמוע !!! האם מומלץ להשים מוזיקה מיוחדת? האם זה יגיע אליו? או שזה ישמע רעש המום ובלתי מובן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/2008סביר להניח שהעובר אכן שומע צלילים מסויימים בשלב זה כך שהמוסיקה תגיע אליו. לגבי סוג המוסיקה - אני יכול להמליץ לך על מוסיקה שאני אוהב אבל אני לא יודע אם היא תהיה לטעמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת מי שפירr21/04/2008
שלום - מקוה שאוכל לקבל עצה כאן. לפני 3 שבועות עברתי דיקור מי שפיר (שבוע 17). יומיים לאחר מכן התחיל טפטוף מי שפיר שנמשך במשך שבוע וחצי והפסיק. כמות מי השפיר אובחנה כתקינה בשתי בדיקות אולטראסאונד שעברתי במשך אותו שבוע וחצי.
אשמח לדעת מה לדעתך הסיכון כרגע ללידת פג או לסיבוכים אצל התינוק לאחר הלידה? האם אפשר לחזור לפעילות רגילה או שההריון מעתה ואילך הוא בסיכון גבוה? האם יש בדיקות שכדאי לי לבצע במשך ההריון (מעקב גדילה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפת מי השפיר.
ד``ר איילון לחמן21/04/2008שלום.
על פי הכתוב בשאלתך אני מבין שכעת את כבר כ-10 ימים ללא דליפת מי שפיר וכן שכמות מי השפיר בשק ההריון -תקינה.בנוסף לא היו סיבוכים נוספים כמו חום או כאבים מיוחדים.לסיכום אם הבדיקות כולל בדיקת רופא תקינות,בע"ה,לא צפויות השלכות על העובר או התפתחות ההריון.
בהצלחה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה וחג שמח
r21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט וקליטת הריוןטי21/04/2008
שלום
אני מנסה להרות ורציתי לשאול האם התעמלות עלולה לפגוע בקליטת הביצית המופרית ברחם? אודה להתייחסותכם הן לפעילות אירובית (על מדרגה-הרבה עליות וירידות בקצב מהיר) והן פעילות כח (כפיפות בטן, הרמת משקוליות וכו).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט
ד``ר איילון לחמן21/04/2008ל-C שלום.
ספורט כעקרון אינו מונע קליטת הריון,כי אם היה כן מונע היינו ממליצים לנשים במקום לקחת גלולות לעסוק בספורט.בכל זאת אולי כו כדאי מעט להוריד הפעילות באזור הביוץ.-לא חובה.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים וגם לבנות הפורום -חסוי20/04/2008
מזה יומיים משתמשת בנרות אנדומטרין.
אני קצת חוששת מההשלכות של הנרות -
א. קראתי שיכולות להיות תופעות לוואי כגון - דכאון, עייפות, אקנה וכו - האם הרופאים מנסיונם או בנות הפורום מכירים?
ב. האם שורף בנרתיק באיזשהו שלב (קראתי שקיימת אפשרות אחרי יחסים).
ג. הזיקה לסרטן.....האם זה נחשב טיפול העלול להיות קשור למחלה?
ושאלה רק לבנות -
ביומיים שהשתמשתי, לפתע מספר שעות לאחר החדרת הנר - יש לי הפרשה לבנה (הפרשה בצבע הנר, לא שקופה, אלא ממש של החומר עצמו). הפרשה לא מועטה. האם זה מוכר לכן? הנר הוחדר כראוי עמוק! אשמח לשמוע מנסיונכן עם הנרות הללו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין.
ד``ר איילון לחמן20/04/2008לחסוי שלום.
הנרות ניתנו לך לצורך רפואי כלשהו.עם אפשרות כמובן לתופעות לואי.כאשר השיקול הוא להשיג מטרה מסוימת גם במחיר תופעות לוואי. לזכור גם לחציית כביש יש לפעמים תופעות לוואי,אז מה עושים אם צריך להגיע לצד השני?.סרטן זה לא גורם.בכל מקרה אם אינך מסוגלת לקחת,נא להיועץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין
ציפי21/04/2008אצלי אמרה האחות במפורש על נשים שקוראות לחומרים הנ"ל "חילזון" כך ההרגשה ומתרגלים לזה שלוקחים את זה חודשיים . יש טבליות נוספות שנקראות אוטראגסטון שעושה את אותה העבודה אבל בסל הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה חמורה במשקלדנה20/04/2008
אני בשבוע 37, ורק בשבועיים האחרונים העליתי כ-3 ק"ג (!!) מבלי לשנות את הרגלי האכילה שלי!
הדבר מאד מתסכל אותי, שכן אני משתדלת לאכול בריא ולא מעבר לנורמלי. לציין כי במשך כל ההריון העליה במשקל שלי היתה כמצופה). אני כמובן רואה שהחלו לי בצקות בידיים וברגליים, אך האם זה מצדיק עליה חמורה כזו? האם יש דבר מסוים שאוכל לצרוך כדי להפסיק עליה זו במשקל/ להוריד בצקות (אני שותה הרבה, מן הסתם, בגלל ההריון, מה גם שהדריכו אותי שיש צורך לשתות הרבה כשסבלתי מצירים לא מזמן...).
לציין שהעוברית שלי באחוזון 20-25, כך שהיא קטנה, והדבר לא מצדיק עליה כזו במשקל.
כמו כן, אני סובלת מבכצ'ט ברקע, עם קרישיות יתר ועבר של pseudo tumor cerebri אך עברתי בדיקת נוירולוג השבוע שיצאה תקינה.
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל.
ד``ר איילון לחמן20/04/2008לסתו שלום.
אכן העליה במשקל היא מוגזמת. יתכן ונובעת על רקע של אגירת נוזלים.אמליץ לך קודם כל לגשת ולהיבדק, לחץ דם בדיקות דם כימיות לתפקודי כבד וכו,ע"פ הוראות רופאך.אם הכל תקין,שווה לבדוק האכילה שלך ולראות האם את למשל אוכלת מספיק חלבונים (כלומר מוצרי בשר עוף או דגים),שהירידה בכמות החלבון בדם יכולה לגרום להופעת הבצקות אותן את מתארת.לסיכום גשי לרופאך מוקדם ככל הניתן.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקיןרחלי19/04/2008
תודה על התשובה. אני בכל זאת מודאגת כי כבר עבר שבוע וקצת מאז שנאמר לי שהוא אינו תקין. ואני מניחה שלבצע הפלה זה לא מהיום למחר ויש גם כאן תהליך המתנה. אני לא יודעת אם לחכות לשבוע הבא יהיה נכון עבורי. אני חייבת לציין שיש לי לעיתים כאבי בטן ודופק מהיר (זה חולף אחרי כמה דקות). מה הסיבות לכך שהוא אינו נופל באופן טבעי ומה הצעדים הבאים שאני צריכה לעשות ? עד איזה שלב שבהריון אפשר להמתין ?
תודה מראש וחג שמח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין.
ד``ר איילון לחמן20/04/2008לרחלי שלום.
תהליך ההפלה באופן טבעי לוקח לעיתים אפילו מספר שבועות.לחכות יותר מדי זה בבאמת בעיתי,הן מבחינה רגשית והן מבחינה רפואית.המלצתי לנסות לקדם התור לפעולה.התיעצי עם רופאך בענין.בכל מקרה אם מופיעים כאבים חזקים או דימום יתר, לגשת לחדר מיון .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לטוס ממש בתחילת ההריוןשרון19/04/2008
האם מותר לטוס בזמן טיפולי הזרעה לצורך כניסה להריון ובתחילת ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסות.
ד``ר איילון לחמן19/04/2008לשרון שלום.
אין בעיה לטוס בזמן הטיפולים.בזמן ההריון בטיסות ארוכות,יש לדאוג לקום מהמושב כל שעתיים ולהסתובב.כמוכן להתיעץ עם רופאך.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתן- שבוע 40מיטל18/04/2008
הי,
חג שמח וכשר!
מחר אני מסיימת שבוע 40. היום פניתי על דעת עצמי למיון נשים במרכז לבריאות האישה ליד ביתי כדי לעשות מוניטור. עשיתי מדדים אצל האחות לפני שנכנסתי לרופא נשים. עליתי 18 קילו עד כה לחץ דם 120 על 58 למרות שלאורך כל ההריון באופן קבוע יש לי 90 על 60 ובבדיקת שתן עם הסטיק היא אמרה שיש לי חלבון בשתן (גם פעם ראשונה שהסטיק מראה על חלבון) ושיש לי לאוקוציטים (מקווה שכתבתי נכון) הרופא נשים לא אמר כלום (אני חושבת שהוא לא הסתכל על הדף כי הוא עשה לי אולטרה סאונד (בדק כמות מי שפיר, מצג וכו')
אציין שבימים האחרונים יש לי הפרשות סמיכות צהובות ולבנות בניגוב (סליחה על התיאור) ושכחתי לציין זאת בפני הרופא.
מה זה אומר חלבון בשתן ולאוקוציטים? האם יכול להיות שיש לי רעלת?
מה אתם ממליצים לי לעשות?
רב תודות ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון
ד``ר איילון לחמן19/04/2008למיטל שלום.
לאור התיאור מאד יכול להיות שהחלבון ולויקוציטים (כדוריות לבנות),נובעים מההפרשה מהנרתיק.כדאי לכן להיבדק בנושא הדלקת הנרתיקית. את עדין מאד רחוקה מהרעלת ,פשוט כי לחצי הדם בגדר הנורמה. לחץ הדם הוא המעיד על רעלת.החלבון בשתן חשוב,אך אם לא היה לך עד עכשיו,הוא אולי משני. כמובן חשוב מדי פעם לגשת ולהיבדק.עלפי הוראות רופאך.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלובין נמוך לפני כניסה להיריוןמיכה18/04/2008
במקרה גיליתי השבוע שיש לי המוגלובין נמוך 9.6 (עקב דלקת גרון עשיתי בדיקות דם ושם התגלה שההמוגלובין נמוך). אני מתכננת כניסה להיריון. אם עליי לשקול לא להיכנס להיריון עקב הרמה הנמוכה או שאפשר כן להיכנס להיריון ובמקביל לברר את נושא ההמוגלובין ולטפל בו כמובן?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין.
ד``ר איילון לחמן18/04/2008לכלנית שלום.
המלצתי לברר את סיבת האנמיה בשלב ראשון,לא לוקח הרבה זמן,להתחיל הטיפול ואז להיכנס להריון.כדאי אחרי שהמגלובין יתקרב לרמת ה11 גר.האמת שגם אם תיכנסי קודם לא יקרה שום אסון. המון הצלחה.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)