מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום השתרשות?נ24/02/2008
יש לי מחזור ממוצע של 33 יום. בתאריך 11-12.2 לפי ערכות הביוץ בייצתי. ביום שבת האחרון (כ-11-12 יום אחרי הביוץ) התחילו הכתמות חומות וחשבתי שהמחזור הקדים. ההכתמות נמשכו במשך היום, היו חלשות יחסית ולוו בטיפות דם אדומות בודדות. אולם היום הכל נעלם (הדימום נמשך אצלי לרוב 5 ימים).
מה מאפיין דימום השתרשות? האם ייתכן שזה דימום השתרשות או שמא עלי להתייחס לדימום / ההכתמות כמחזור? האם יש טעם בבדיקת הריון אחרי האיחור (ציפיתי למחזור ביום שלישי)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
נ26/02/2008כיוון ששאלתי טרם נענתה, אני מוסיפה.
למעט 5-6 טיפות ביום, חלקן חומות, וחלקן אדומות (בעיקר לאחר יציאה), המחזור טרם הגיע (עד היום יום שלישי). אני סובלת ממעט כאבים בצד ימין. האם להתייחס לדימום המוזר כאל המחזור? האם לעבור בדיקת הריון למרות הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר26/02/2008שלום לך!
הייתי עושה בדיקת היריון בכל אופן אם יש איחור.
ולאחר הבדיקה ניגש לרופא/ה שלך להמשך התייעצות לפי התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת ירכייםשוש24/02/2008
האם ניתן לעבור ניתוח להצרת ירכיים אחרי הריון? אם כן, אחרי כמה זמן?
האם זה עשוי לפגוע בהריונות עתידיים?
בתודה מראש,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום האסתטיקה
ד''ר בני שכטר24/02/2008זו שאלה לפלסטיקאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנציג
נציג27/02/2008שאלתך הופנתה לד"ר דן רגב להלן תשובתו:
"הצרת ירכיים לא תפגע בהריונות עתידיים. מאידך, עקב עליה צפויה במשקל ייתכן מאד כי הצרת הירכיים תשתנה ולא תהיה כפי שהיתה טרם ההיריון.
ניתן לעבור ניתוח זה כחצי שנה אחר הלידה או מעט פחות מכך (תלוי מתי חזרת למשקל לפני הלידה)."
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום האסתטיקה
ד''ר בני שכטר24/02/2008זו שאלה לפלסטיקאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מודאגתהילה24/02/2008
שלום,
אני בשבוע 6+6ימים ביום חמישי לפני שבועיים היו לי דימומים (דם אדום גיליתי אותו בתחתונית ואז כשהלכתי לשירותים ירד לי המון דם שאחר כך הפסיק), ביום שישי (כשבוע לאחר מכן) החלו לי שוב אותם דימומים הייתי בביה"ח ואמרו שהכל נראה תקין (צואר הרחם סגור יש דופק לעובר והדימום לא פעיל) אך לא לזלזל וללכת לרופא אני מעוניית לדעת ממה יכול לנבוע הדימומים הללו אם לא מהריון?
התרופות שאני לוקחת:
אנדומיטרין 3 ביום
אסטרופם 4 כדורים ביום (כל כדור 2 מ"ג)
חומצה פולית
טבעפירין
גסטון בקבוק אחד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר24/02/2008כפי שכבר עניתי היום, כל דימום בהיריון נקרא "הפלה מאיימת". הסיבות לא תמיד ברורות.
בכל אופן את צריכה להתייעץ עם הרופא/ה שלך בנוגע להמשך המעקב.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעפירין בהריון???
לימור03/03/2008ממתי מותר לקחת טבעפירין בהריון????
לפי מה שאני יודעת אסור לקחת את זה בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעפירין
הילה03/03/2008לקחתי את התרופה לפני החזרת העוברים המוקפאים ונתבקשתי ע"י הרופאים להמשיך עד לשבוע 12, אני מקווה שהם מבינים מה הם עושים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה!!!!!!!!!!!
יעל03/03/2008את יכולה להתקשר למכון הטרטולוגי בירושלים להגיד להם את שם התרופה והם יגידו לך אם היא מותרת בהריון או לא.
שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשתן יום לאחר ביוץ
גל13/03/2008יום אחרי קיום יחסים בביוץ הרגשתי כאבים שזהים לדלקת בשטן ולקחתי סדורל. האם הסדורל יכול לפגוע בסיכוי כניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרונה24/02/2008
שלום רב.
ברצוני לשאול בהנתן הריון תקין מלבד סוכרת הריון קלה,
האם יש הגבלה כלשהי על הפלגה בספינת תענוגות נוסח "מנו" ואם כן אז עד איזה שבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שצריכה להיות בעיה
ד''ר בני שכטר24/02/2008אבל מכיוון שאיני מכיר אותך ואת הרקע הרפואי שלך, זו שאלה שכדאי להפנות לרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון2יעל24/02/2008
בוקר טוב! רשמתי לפני שבוע וייתכן שאחזור על כמה מהדברים אני מתנצלת מראש. אז ככה ב21.1 היתה לי גרידה עקב הריון שלא התפתח, לפני כשבועיים ביום שישי הרגשתי כאבי ביוץ שכבנו אני ובעלי מאז לא הגיע לי המחזור ביום חמישי האחרון משהו כמו פעמים ביום בעת מתן שתן כאשר ניגבתי היה לי גוון חום כמו לפני מחזור ממש מעט זה קרה אולי עוד פעם באותו היום ולמחרת עוד כשתי פעמים פעם אחת יותר אבל התחתונית נקיה לחלוטין חיכיתי וראיתי שהמחזור לא הגיע. ביום שישי בבוקר עשיתי בדיקה ביתית כי חברה אמרה לי שאולי זו השרשה יצא לי שלילי היום יום ראשון הכל נעלם האם ייתכן שביום שישי עוד לא היה ניתן לראות הריון? וכדאי לחזור על הבדיקה שנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יכול להיות
ד''ר בני שכטר24/02/2008אם את רוצה להיות בטוחה את יכולה לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאודעדן24/02/2008
ד''ר הרופא פוריות שלי שלח אותי לעשות אולטראסאונד וגינלי ויש לי מחרותיים תור והיום אני קיבלתי מחזור השאלה שלי האם במחזור אני יכולה לעשות את האולטראסאונד? כי יש לי גם מיד אחרי האולטראסאונד תור לרופא פוריות שלי........ אשמח עם תענה לי... עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר בני שכטר24/02/2008לעשות אולטרה-סאונד בזמן מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברךגיל23/02/2008
שלום רב
אני בת 31 הריון ראשון שבוע 23 ובימים האחרונים מרגישה כאב בברך שמאל בזמן ההליכה, הרגשה כזו כאילו כווצה. מה עלולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע
ד''ר בני שכטר24/02/2008גשי לאורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותאורי23/02/2008
שלום
אני בשבוע ה-18 ורציתי לדעת...יש לי בימים האחרונים הפרשות שקופות לפעמים מימיות ולפעמים כמי נזלת {איתך הסליחה} האם משהו לא תקין או שזה חלק נורמלי ממהלך ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לומר בלי לבדוק
ד''ר בני שכטר24/02/2008באופן כללי לא נשמע כמו משהו חריג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןגלי23/02/2008
תוצאות בדיקת הדם IU/L13142 BETA-HCG
מה ההבדל ביחידות הללו לעומת ערכים ב- Mu/ml?
האם ניתן לייחס לערך את מספר העוברים?
תאריך הוסת האחרון הוא ה-9.1.08.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר24/02/2008שלום לך!
לצורך הענין הערכים דומים, תלוי במעבדה.
בכל אופן נראה כהיריון נורמלי וכעת צריך לבצע אולטרה-סאונד בכדי לאמת זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףף בבקשהנלי22/02/2008
לפני שבוע עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה חיובית שאני בהריון.
יום למחרת הרגשתי לא טוב והלכתי לרופא נשים שעה לי אולטראסוונד ונמצא שהכל תקין חוץ מדבר אחד שלא היה ברור זה שבשק הרחם לא היה חומר נוזלי.
הלכתי ועשיתי שוב בדיקות בטא וקיבלתי תוצאה חיובית בה היה רשום IU/L חיובי 6082
ביום ראשון אני צריכה ללכת עם התוצאות לרופא.
השאלה שלי היא מה להסיק מתוצאות הבדיקה? האם יש מצב שמדובר בהפלה? האם יש מצב שההריון תקין ?
בבקשה תעזרו לי מאד קשה לי עם המצב מבחינה נפשית ורציתי שלפחות לדעת למה לצפות ביום ראשון.
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה
ד''ר בני שכטר24/02/2008שהבדיקה היום הייתה תקינה.
נראה לי שהשאלה לא רלבנטית כבר.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןניר22/02/2008
אם המחזור האחרון היה ב7.2 מהם התאריכים המומלצים לצורך כניסה להריון ומתי הכי קרוב אפשר לדעת אם זה הצליח,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ניר22/02/2008המחזור היה ב7.2 האם לקיים יחסים יום כן יום לא מ21.2 והלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי
ד''ר בני שכטר24/02/2008במידה והמחזורים בני 28 יום והם סדירים אזי ניתן להתחיל החל ב-18-19 לחודש יום כן-יום לא.\
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קרה לד"ר אבירם??????היכן הוא????אורי22/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לכל אחד מגיע קצת חופש
ד''ר בני שכטר24/02/2008....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.גילי.22/02/2008
באיזה שלב מומלץ לבצע את האולטרסאונד הראשון עמ"נ לוודא שיש דופק עוברי וכו'.
אני מעדיפה להגיע לשלב שבו זה לא יהי וואגינלי כי אני מאוד סובלת מזה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם את סובלת אבל בוואגינאלי רואים
מיכאלה23/02/2008הכי טוב מה מתרחש בשק ההריון
רק בשבוע מאד מתקדם רואים מהבטן בשלבים הראשונים חייבים ואגינאלי תתגברי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר24/02/2008שלום לך!
בכדי לראות בבירור בגישה בטנית, צריך להמתין לשבוע 7-8 וגם אז לא תמיד רואים היטב (תלוי במבנה הגוף שלך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב.גילי.22/02/2008
שלום,
עשיתי בדיקת שתן ביתית להריו ( של"סנסו טס")
הבדיקה יצאה חיובית.
א.עד כמה זה אמין?
ב.האם כדי לקבל מרופא הנשים הפניה לאולטרסאונד ראשון אני חייבת בדיקת דם ולהראות לו מסמך?
בברכה,
גילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
ד''ר בני שכטר24/02/2008הבדיקות די אמינות.
את לא צריכה להוכיח כלום. הרופא ידע מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת..אודליה22/02/2008
שלום לך דוקטור,
ראשית תרשה לי לברך אותך על פועלך המקודש בייעוץ לנשים כמוני און-ליין!!!
שנית, אני ביצעתי אולטראסאונד ביום רביעי 20.02.08 האחרון, ואני נמצאת כעת בשבוע השישי+2 להריוני. לאחר כמה שעות החל לי דימום מזערי אך הוא התעצם במהלך היומיים האחרונים, וזאת בליווי כאבים ברחם, בבטן התחתונה ובגב התחתון. זה הגיע אף לגושי דם..
אני מאוד מודאגת וחוששת שעברתי הפלה טבעית.
האם זה נורמלי בשלב זה של ההריון לדמם כך?...
הרופא שלי אומר שאני צריכה לגלות סבלנות, כמה שזה כשה, ושנבצע אולטראסאונד ביום רביעי הבא על מנת לראות אם ישנה התפתחות לעובר.
דעה שנייה מאוד תסייע לי, אני די מתוסכלת מרוב דאגה!!!!
תודה לך.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן צריך סבלנות
ד''ר בני שכטר24/02/2008שלום אודליה!
למרבה הצער הרופאה צודקת.
כל דימום בהיריון הוא לא תקין ונקרא "הפלה מאיימת". בכל זאת חלק גדול מהדימומים מפסיקים וההיריון ממשיך באופן תקין וחלק כן מתפתח להפלה.
צריך סבלנות ולהמתין לבדיקה הבאה, אלא אם כן ישנה החמרה בדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)