מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילת סושיפלפולית09/02/2008
האם ניתן לאכול סושי בהריון? לתשובתכם אודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר10/02/2008שלום לך!
לא מומלץ לאכול בשר נא או דג נא (במקרה של סושי) בזמן היריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרה סאונד ראשוןר09/02/2008
שלום, אני בהריון לאחר הזרעה. בשבוע רביעי וארבע ימים עשיתי אולטרה סאונד ראשון לגילוי שק הריון. בבדיקה נצפה שק נוזל זעיר בקוטר 3 מ"מ בחלל הרחם. רציתי לשאול האם התוצאה תקינה ומתי אמורים לראות שק הריון בצורה ברורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות
אני מניח שבעוד שבוע כבר יצטרכו לראות משהו ברור יותר.
אבל אם תתעזרי בסבלנות בסביבות שבוע 7 כבר צריך לראות ממש עובר עם דופק.
אז במקום לבצע בדיקות אולטרה-סאונד מיותרות שרק יכניסו אותך ללחץ מיותר, כדאי להתעזר בסבלנות ולעשות את הבדיקה במועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהניר09/02/2008
האם מחזור מועט ממש הפרשות כהות שיכולות להמשך שבוע מעידות על איזה שהן בעיות פוריות,שאלתי את רופא הנשים שאמר שזה לא .אם המחזור שלי הוא ב7.2 מתי הזמן הכי נכון לקיים יחסים לצורך כניסה להריון אנו מנסים כמה חודשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר10/02/2008ההפרשות אינן מעידות על דבר הקשור לפוריות.
אם המחזור שלך סדיר (כל 28 יום) אזי תספרי 14 יום מהיום הראשון של המחזור ואז ברוב המקרים מתרחש הביוץ. כמו כן יש ערכות בבתי המרקחת שעוזרות לבדוק מתי בדיוק זה קורה.
אם המחזורים שלך אינם סדירים, גשי לרופא/ה שלך ותתיעצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסם09/02/2008
שלום, אני מנסה להכנס כ10 חודשים בערך ללא הצלחה. הרופא נשים נתן לי הפניה למרכז לבריאות של האשה של הקופה. שאלתי היא האם כדאי למצוא רופא מומחה לפריון באופן פרטי או ללכת למרכז זה?האם יש עדיפות כלשהי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתור התחלה
לפי ההגדרות, את עדיין אפילו לא מוגדרת כאישה עם בעית פיריון.
רק לאחר שנה של ניסיונות לא מוצלחים ניתן לומר כי מדובר בבעית פיריון.
בכל אופן לבירור רא/וני, בהחלט ניתן להתחיל במרכז בריאות האישה, ששם יש רופאים מיומנים מאד שיוכלו להתחיל את הבירור לפי הצורך ולהתאים טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהליאל08/02/2008
יש לי בירכיים משני הצדדים דליות/בצקות אין לי ממש מושג מה הם..
כמו ורידים בולטים כאלה ורודים בתוך העור
הבעיה שמאתמול התחיל לצאת לי משם מן בלוטות קטנות(כמו עקיצת יתוש) וזה כואבב ושורף מאוד
אין לי לעזאזל שום מושג איך אפשר להקל על העניין- לא יכולה לישון, לשבת ואפילו התחתונים שנוגעים בזה גורמים לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב אני בשבוע 39+2
ליאל09/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לומר
ד''ר בני שכטר09/02/2008על מה מדובר.
אני מציע שמחר בבוקר תגשי לרופא/ה שלך (נשים או משפחה) שיבדקו ויראו במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתהילה08/02/2008
אני בשבוע הרביעי, לאחר טיפולי I.V.F
עד עכשיו שתיתי חומצה פולית 400 מיקרוגרם,
היום נגמרה לי החפיסה האם אני צריכה לשתות את אותו הדבר, או להגדיל את המינון ל5 מ"ג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך אותו דבר
ד''ר רמי אבירם08/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמיכל08/02/2008
אני בשבוע 11 להריוני וכבר בשבוע 6 הפסקתי להניק את ביתי בת ה11 חודש..
החזה לא מראה סימני גדילה וכאב כמו שהיה לי בהריון הראשון האם ההנקה השפיעה על כך? מה הסיבה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה.
ד''ר רמי אבירם08/02/2008אני מניח שהחזה יתחיל לגדול בקרוב וזה לא קשור להנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון הגייניאורי08/02/2008
שלום!
האם השימוש בסבון הגייני יכול להזיק בהריון, והאם הוא מייבש את הנרתיק עד כדי הופעת פטריה
תודה ויום נפלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם08/02/2008מומלץ להמנע מהסבון בגלל שהוא אלקלי ויכול לעודד פטרת נרתיקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול כרוניגיל08/02/2008
אני בשבוע ה21 להריוני, כבר שבועיים משתעלת שיעול כרוני יבש וחזקת שמכווץ מאו את שרירי הבטן, האם עלול להגרם איזשהו נזק לעובר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם08/02/2008לא נגרם נזק לעובר אבל לכי להבדק ולקבל טיפול נגד השיעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפידורל עם ציפראמילדנה07/02/2008
האם מותר לקבל זריקת אפידורל במהלך לידה ביחד עם כדורי הציפראמיל שאני לוקחת?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להערכתי אפשר
ד''ר רמי אבירם08/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעיראילנה07/02/2008
שלום רב!
אני בת 26. וסת אחררונה 8.1.08. היום 7.2.08 עשיתי בדיקת בטא והערך היה 83.
מה משמעות של ערך זה? האם זה ערך תקין?
בנוסף היום היה לי דימוםן קל מאוד. שנמשך בדיוק דקה. האם עלי לדאוג?
מה משמעות הדימום?
לתשובתכם אודה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה.
ד''ר רמי אבירם08/02/2008הערך תקין ומצביע על תחילת הריון.
אם אין דימום אז רוב הסיכויים להריון תקין.
המשיכי לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית ומין העוברימית07/02/2008
ערב טוב!
בשבוע 12 עברתי שקיפות עורפית והרופא אמר לי שהוא לא בטוח במאה אחוז אבל כנראה זה בן.
השאלה שלי היא מה הסעכוי שהוא טעה והאם בשלב כל כך מוקדם ניתן לדעת את מין העובר.
ערב מקסים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם08/02/2008הסיכוי שהוא טועה הוא 10-20% .ניתן להעריך בסבירות גבוהה את מין העובר בשבוע 12 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה, מענה מהיר בבקשהטלי07/02/2008
שלום רב,
אני בשבוע 8 + 4 ימים בערך.
שאלתי היא האם מותר לי לטבול בג'קוזי, אפילו ל- 5 דקות בלבד, או שמא עדיף להמנע לגמרי?
בבקשה מענה זריז
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה אבל
מיכל08/02/2008לפי דעתי כדאי להימנע. גקוזי במים חמים מעלה את הלחצ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.
ד''ר רמי אבירם08/02/2008אפשר לזמן קצר.הטבילה בגקוזי עלולה להוריד את לחץ הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בסקירת מערכות מאוחרת נספרו 13 צלעותלילך07/02/2008
בצעתי סקירת מערכות מאוחרת שיצאה תקינה לחלוטין פרט למספר הצלעות- נספרו 13 צלעות.
12 צלעות+ צלע קטנה משני הצדדים.
בהנחה ששאר הבדיקה נמצאה תקינה, מה המשמעות של 13 צלעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לוודאי חסר משמעות.
ד''ר רמי אבירם08/02/2008כדאי לבצע סקירה מכוונת ולספור שוב בבדיקה תלת מימדית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Rh שלילי וזריקה בשבוע 30שרון07/02/2008
שלום רב,
אני בשבוע 30+2, הריון ראשון ,אובחנתי בתחילת ההריון ל Rh שלילי . בעלי נמצא Rh חיובי.עשיתי בדיקת COOMBS בשבוע 28 שנמצאה שלילית.
כיוון שאני מתגוררת באירופה ולא נהוג לתת את הזריקה במהלךההריון אלא רק עד 72 שעות אחרי הלידה ביקשתי לקבל אותה באופן פרטי.
שאלתי: האם ניתן לחסן בשבוע 30? אני יודעת שבארץ נוהגים לחסן בשבוע 28
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לחסן גם בשבוע 30 .
ד''ר רמי אבירם08/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)