מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת הריוןלירון יתאח07/02/2008
לפני כשבוע גיליתי שאני בהריון , בשבועיים האחרונים אני מרגישה זרמים ברחם ובחזה האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אינו מעיד על בעיה.
ד''ר רמי אבירם08/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לצבוע את השיער בהריון?לימור07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא מומלץ
ד''ר רמי אבירם07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתהילה07/02/2008
שלום
עד מתי צריך ליטול חומצה פולית?
הרופא אמר לי עד שבוע 12, האם הכוונה עד סיום שבוע 12? ואולי יש גם דעות אחרות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם07/02/2008לאחר שבוע 12 ממשיכים עם טבלית שמכילה גם ברזל וגם חומצה פולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריוןהילה07/02/2008
שלום ביום ראשון עשיתי בדיקת בטא = 97
ביום שלישי בטא = 227
1. באיזה שבוע אני צריכה להיות היום (יום חמישי)?
2. נתבקשתי לעשות US ביום שני, באיזה שבוע אני אמורה להיות ביום שני? ומה אפשר לראות ב- US חוץ משק הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם07/02/2008את בשבוע 4
ביום שני יראו שק הריון ואולי גם שק חלמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה בהריוןמיכל07/02/2008
שלום אני בשבוע 11 ורציתי לדעת אם אני יכולה לישון על הבטן בלילה..? וגם הבת שלי בלי עין הרע שוקלת 10 ק"ג והיא עדיין בגיל שצריך פינוק (11 חודש) האם היא יכולה לשכב עליי היא נורא כבדה והיא מתעקשת להימרח עליי.. האם זה מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם07/02/2008את יכולה לישון על הבטן והילדה יכולה לשכב עליך בשבוע כזה בגלל שהרחם עדיין באגן ולא בבטן למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטווווווווווווווווווור הצילו חחחחמיכאלה06/02/2008
המחזור האחרון שלי הופיע ב20 לדצמבר
והנה הבדיקות להריון שיצא לי מס : 17952
לבדיקה : HCG-B Quantitative (B)
האם זה תאומים ?
האם המספר נורמאלי ?
לא גבוה מידי לשבוע שאני נמצאת בו ?
ועל מה המספר הזה אמור להעיד?
תוווווווווודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הצילו?
ד''ר בני שכטר06/02/2008מדובר בהיריון מתקדם.
בלי ספקולציות, תגשי לרופא/ה שלך ותעשי אולטרה-סאונד.
מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ANTINUCLEAR ABנורית06/02/2008
שלום
נשלחתי ע"י הרופא שלי לבדיקה הנ"ל ולעוד נוספות עקב הפלה שלי והפלות חוזרות במשפחה ( כרגע אני שוב בהריון )
ערכי היחוס הם 0-0.8 והתוצאה היא 0.30
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאה תקינה
ד''ר רמי אבירם07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא וסתמיכל06/02/2008
שלום רופאים יקרים,
במשך 10 חודשים אני ובעלי מנסים להכנס להריון, הרופא אמר לקיים יחסי מין בין 10-20 ימים מהוסת האחרונה(לפחות יום כן יום לא). וכך עושה. אך בחודשים האחרונים אני מקבלת וסת כל 21-22 יום. ולכן אם אני מחשבת וסת אחרונה פחות 14 יום (ביוץ לפי הבנתי 14 מהוסת האחרונה) אני בביוץ כאשר אני עדין בוסת(אורך הוסת אצלי 7-8 יום). בביוץ מתקיים פחות מהיום ה10 לוסת.
מה זה אומר, שאולי איני מבייצת?ואם כן אז איך אעשה ילדים בוסת?
וסת אחרון 5.2.08 ולפניו 15.01.08
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
מיכל07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם07/02/2008יתכן והביוצים באים מוקדם בימים 7-8 לאחר המחזור.
במצבים אלה יש אפשרות לדחות את הביוצים בעזרת תרופות מסוימות שניתן לקבל מרופא הנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטא בדםמאושרת...06/02/2008
שלום ד'ר...
ביום שלישי האחרון נתבשרתי שאני בהריון אחרי די הרבה זמן
ערך הבטא בדם הוא 54981 באיזה שבוע אני אמורה להיות כבר ?!?!?
והאם הערך תקין ?.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מאושרת...06/02/2008האם בבדיקה גניקולוגית שאמורה להיות ביום א' הקרוב אפשר יהיה לצפות כבר בדופק???? בע"ה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר רמי אבירם07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם07/02/2008הערך תקין.לרוב שבוע 7-8 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהניר06/02/2008
המחזור האחרון ב7.1 היום יש קצת הפרשה חומה האם זה עדיין יכול להיות הריון למרות שגם המחזור הוא מועט ממש. והאם מחזור כזה יכול להעיד על איזה שהם בעיות פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ניר06/02/2008המחזור בדרך כלל ממש מועט כמו הפרשות כהות יותר,וזה יכול להמשך מעל שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזורגילי06/02/2008
שלום,
האם אפשר לקבל מחזור כאשר עדיין לא עברו 14 יום ממועד הביוץ (מועד הביוץ ידוע מבדיקה שביצעתי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם07/02/2008בדיקות הביוץ לא מדויקות
המחזור מופיע 14 יום לאחר הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה, לכן אודה לתשובתכםלימור06/02/2008
אני ניסיתי להוסיף לשאלתי הקודמת שאלה נוספת וכל פעם השאלה קפצה למקום לר רצוי, אז קודם כל אני מתנצלת על הבלאגן.
כפי שצינתי אני בשבוע 4, ביתי בת ה-6 היתה חולה חום+ניתפס לה הצוואר, אני טיפלתי בא והיום אני מרגישה קצט חולשה בעצמות והתקררות.
מה הסיכון לפגיעה בעובר בשבוע זה?
ומהי בדיקת CMV והאם יש חשש לעובר בשלב זה?
איך עושים את הבדיקה, האם ההפניה דרך רופא משפחה?
(אני רוצה לציין כי זהו הריון רביעי, לאחר הפלה אחת ואני חוששת מאוד).
תודה ושוב סליחה על הבילבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה דרך רופא הנשים
ד''ר רמי אבירם07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהליאל06/02/2008
1. האם כאב תמידי ברחם למטה נורמלי?
הכאב ממש קבוע,כבר 5 ימים, באזור הכאבים כשיש מחזור.
מרגיש לי כאילו נמתחו לי שם שרירים כמו בתחילת ההריון (רק שאני בשבוע 38+6), נגיד כמו שהרצועות בשני צידי הרחם נמתחות.אולי כמו דקירות ארוכות של סכין, של משהו חד.
כואב לשכב, לעמוד ובכלל כשהאזור שם זז.
אני לא בטוחה שזה כמו התכווצויות וגם לא ממש התקשויות
2. מאיזה שבוע כבר מדברים על זירוז? האם 39+ או 40+ או 41+
אני כותבת בכוונה עם + מכיוון שיש כאלו שאומרים בשבוע 40 . שבוע 40 לפי חלק מהאנשים נחשב כבר לשבוע 39+1,2,3 ויש כאלו נחשב ל-40+1+2 וכן הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 תשובות בבקשה
ד''ר בני שכטר06/02/20081. אכן הרחם בשבועות האלה יכול לגרום למתיחה וללחץ ולאי נוחות (או-טו-טו זה יעבור...)
2. אם יש צורך רפואי חלילה לזירוז, עושים זאת בכל שלב. בסוף ההריון אם אין בעיה (רעלת, סכרת וכו') ישנם בתי חולים הממליצים לזרז בשבוע 41 (40 שבועות + 7 ימים) וישנם כאלה שדוגלים בגישה הישנה יותר של זירוז בשבוע 42 (41 שבועות + 7 ימים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שפעת של האם פוגעת בעוברלימור06/02/2008
אני בערך בשבוע 5-6, ויש לי שפעת האם העניין יכול לפגוע בעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם06/02/2008יכולות להיות הפלות כתוצאה ממחלה כזו.חשוב להבדק כדי לדעת האם שפעת או מחלה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זאת שפעת מה עושים?
לילוש07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין טיפול מיוחד.המשך מעקב רגיל.
ד''ר רמי אבירם08/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיעל06/02/2008
שלום! המחזור שלי לא ממש סדיר, וביום שבת 2.2 הרגשתי כאבים של ביוץ קיימתי יחסים עם בעלי מתי אוכל לבצע בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעוד שבועיים
ד''ר רמי אבירם06/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)