מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץחסוי14/01/2008
בת 24 מנסה כבר שנה להכנס להריון,עדיין לא נבדקנו העדפנו בדרך הטבעית.
מחזור היה מגיע כל 28 יום בחודשים/שלושה האחרונים כל 31 יום,כיצד לחשב את מועד הביוץ?
האם אתם ממליצים להבדק ובמידה וכן באיזה בדיקות מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם15/01/2008מומלץ לעבור ברור מסודר לך ולבעלך
הברור כולל בדיקות הורמונליות,צילום רחם ובדיקת זרע
הביוץ מתרחש 14 יום לפני קבלת המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשרה14/01/2008
אני בת 25 ללא ווסת כבר שנתיים כי ירדתי במשקל וגם היום אני אוכלת מעט קלוריות מן הדרוש לי.
האם עשיתי לעצמי נזק בלתי הפיך?
מה ההשלכות שיכולות להיות לזה שכבר שנתיים אין לי ווסת?
מה הסיבות שיכולות להיות שבגללם שנתיים אני בלי ווסת? יכול להיות שזה בגלל האוכל הלא מאוזן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם15/01/2008הנזק אינו בלתי הפיך
רצוי לעשות בדיקות הורמונליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתלילי14/01/2008
אני לפני השלב של שקיפות עורפית.
האם אני צריכה לעשות גם בדיקת דם מסויימת ולהגיע איתה לרופא שמבצע שקיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם14/01/2008את בדיקת הדם כדאי לבצע אחרי בדיקת השקיפות ולהראות את התוצאות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות מי שפיר מוגדלתאולגה14/01/2008
שלום רב אני בשבןע 28+ בבדיקה התגלה כמות צי שפיר 25.5 נשלכתי לבדיקת סוכר אקולב ןרופע גנטי לצורך דיקור מי שפיר צה עלי לעשות אני נורה לחוצה הריון שלי ivf ixi pipel מה אלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם14/01/2008כמות מי השפיר של 25.5 היא בהחלט גבולית.
מומלצת בדיקה של 2,3 בודקים שיסכימו שהכמות מעל 25 סמ AFI .
במידה ואכן כך, רוב הסיכויים שהסיבה לא ידועה והעובר בסדר גמור.
העמסת סוכר ואקו לב עובר כדאי לעשות.
במידה ועדיין יש ריבוי מי שפיר כדאי לשקול דיקור אחרי שבוע 30 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיב והריוןדנה14/01/2008
שלום,
האם אפשר להמשיך ליטול כדורי רמוטיב (גלולות טבעיות נוגדון דיכאון) בזמן הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם14/01/2008מומלץ להפנות את השאלה למרכזי היעוץ הטרטולוגי בירושלים,שניידר או אסף הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מי שפירפלפולית13/01/2008
שלום רב. עברתי דיקור מי שפיר לפני כ-5 ימים. לאחר הבדיקה נבדקתי 3 פעמים (לפי בקשתי) במכשיר אולטראסאונד במקום. הבדיקה היתה תקינה. נצפה דופק וכמות המים היתה טובה. הנני בשבוע 18 כיום. עדיין אנני חשה בתנועות עובר. האם יש צורך בבדיקה נוספת? ואם כן..מתי? האם יש צורך במעקב מסויים לאחר הבדיקה? ביקורת? ובכלל ..מה נהוג לבצע לאחר הדיקור? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם14/01/2008רוב הנשים לא חשות בתנועות בשבוע 18 .
אין צורך ללכת לבדיקות חוזרות בשלב זה
רוב הסיכויים שהכל בסדר
כדאי לקבוע תור לסקירה בשבועות 22-24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןליאת13/01/2008
אני רוצה לדעת האם אפשרי לעשות סרית מערכות אחת לעובר?
ומה עדיף לעשות סריקת מערכות מוקדמת או סריקת מערכות מורחבת?
מה ממליצים בד"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם14/01/2008במידה ואת מעונינת בסקירה אחת עדיף לעשותה בשבוע 22-24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין dמיכל13/01/2008
שלום עשיתי בדיקת דם לויטמין די ויצא לי נורא נורא נורא נמוך אני נמצאת בשבוע 14 האם אני יכולה לקחת ויטמין די? מבית המרקחת ? ובאיזה מינון?
ד''ר רמי אבירם14/01/2008כדאי לפנות לרופא משפחה או תזונאית לצורך התאמת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפאני13/01/2008
שלום אני בהריון שבוע 29 , לפני יומיים יצאנו לבלות בפאב שרובם שם עישנו סיגריות, יש לציין שאני לא מעשנת, בילינו שם כ-4 שעות.
שאלתי היא האם יכול להיגרם נזק לעובר? כי ידוע לי שכשלא מעשנים ונמצאים בסביבה של מעשנים זה יותר גרוע , האם נכון?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי לפגיעה בעובר בשבוע כזה-נמוך
ד''ר רמי אבירם13/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות**נתי**13/01/2008
שלום....
יש לי שתי שאלות...
1) האם זה נכון ששתיה מרובה של מים עם נענע גורמם לצירים?????
2) יש לי משעות הבוקר כאבים בצד שבאים והולכים לא חזקים אבל אני מרגישה אותם...הכאבים הם בגב למטה לכיוון צד שמאל...
אני בשבוע 36+2...
תודה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם13/01/2008שתיה מרובה של מים עם או בלי נענע לא גורמת לצירים.לעתים זה דווקא מרגיע צירים.
אם יש לך כאבים לכי להבדק ולעשות ניטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלית בטאשלי13/01/2008
שלום,
בטא 6/1 - 237
בטא 8/1 - 562
היום 13/1 בטא 5408
ביום חמישי ראו שק קטן.
האם עליית הבטא לא גבוהה/ מהירה מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלית הבטא בתחום הסביר
ד''ר רמי אבירם13/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת...ליאת13/01/2008
שלום רב..
בהמשך לשאלתי הקודמת לגבי חידק בשתן בשם Acinetobacter baumannii.
הפעם האחרונה שעשיתי בדיקת שתן היתה בתחילת ספטמבר.
ומאז עברו כבר 4 חודשים, כלומר ייתכן שהחיידק נמצא כבר כמה חודשים ולא ידעתי מזה.
שאלתי האם ייתן שבזמן הזה נגרם איזשהו נזק לעובר?
האם הסכנה בדלקת שתן היא צירם מוקדמים או שזה יכול גם לגרום למומים בעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם13/01/2008דלקת בשתן עלולה לגרום לצירים ולידה מוקדמת.אין נזק ישיר לעובר פרט לסכנת הפגות.
לא ניתן לדעת ממתי החידק נמצא אצלך בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Acinetobacter baumanniiליאת12/01/2008
שלום
התגלה לי חיידק בשתן בשם זה. אני בשבוע 35
מה המשמעות של זה
.האם זה מסכן את העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם13/01/2008בשבוע כזה אין סכנה לעובר
יש צורך בטיפול אנטיביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםם רב,גילי.12/01/2008
יש לי מחזור לא סדיר, ואני מעוניינת להכנס להריון. כיצד ניתן להסדיר מחזור/לחשב ביוץ?
לקחתי תקופה גלולות,האם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם13/01/2008נא לפנות לרופא הנשים לקבלת הסבר והערכת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים בהריוןקרן12/01/2008
אני בהריון שבוע 10 וכמעט שבוע אני כבר עם שלשולים יש משהו מיוחד שצריך לעשות? זה יכול לפגוע בעובר או בהריון?
ד''ר רמי אבירם13/01/2008במידה והשלשולים לא חולפים השבוע לפנות לבדיקה וטיפול אצל רופא המשפחה
הסיכוי לפגיעה בעובר הוא נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)