מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנידדה ודיכאון לפני כניסה להריוןשירה06/06/2007
שלום רב
ברצוני לדעת על כניסה להריון בעת טיפול בקנדידה וטיפול בכדורים נגד דיכאון , פלוטין. האם יש מניעה לכך ? האם כדאי לחכות?
תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר08/06/2007שלום לך!
בנוגע לקנדידה אין בעיה עם מדובר באגיסטן וטיפול וגנילי מקומי. טיפול בכדורים (כמו טריקן, ספורנוקס וכו') לא מומלץ.
בנוגע לטיפול נגד דיכאון, לא הכי מומלץ, אבל השאלה האם יש אלטרנטיבה. במידה ואין ברירה ניתן להמשיך להשתמש ולהיות במעקב צמוד יותר.,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לGBSיוליה06/06/2007
אני מודעת לזה שיתכן והחיידק נמצא בנרתיק והדגימה הזדהמה משם,למה לא הומלץ לעשות משטח נרתיק? פשוט להשלים עם זה שצריך לקחת אנטיביאוטיקה ליתר ביטחון? גם אם יש סיכוי שהחיידק נעלם לאחר טיפול שקיבלתי.אני יודעת שבארה"ב נוהגים לבצע משטח נרתיק לכל אישה בשבוע 35 ורק אז להחליט אם לתת אנטיביאוטיקה במהלך לידה,ובארץ הרופא פשוט קבע עובדה הייתי רק בשבוע 24 ,עכשיו אני שבוע 37 ורשום לי בכרטיס מעקב היריון שישנו החיידק,למרות שיש סיכוי שהוא נעלם לאחר טיפול אנטיביאוטי שקיבלתי בגללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק ערמומי
ד''ר בני שכטר06/06/2007שלום יוליה!
הסיבה שבארה"ב נעשית בדיקה רוטינית היא כי החיידק יותר שכיח ומה שיותר חשוב הזן האלים יותר הוא השכיח.
גם בארץ יש GBS ולמרבה המזל הזן הפחות בעייתי.
עדיין זיהום בילוד יכול לגרום לתוצאות חמורות.
למה הבדיקה הראשונה הייתה שלילית והשניה לא? לא יודע.
בכל אופן את יכולה לחזור על הבדיקה ואם היא חיובית את תזדקקי לטיפול אנטיביוטי בלידה שאמור להגן על תינוקך.
בכל אופן אין בעיה להניק בשל כך מיד לאחר הלידה או לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!
יוליה06/06/2007מרגיע לדעת שזה לא יפגע בהנקה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שינייםענת06/06/2007
אני בשבוע 15
האם מותר לי לקבל טיפול שיניים שכולל הרדמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב
ד''ר בני שכטר06/06/2007שלום ענת!
בעיקרון אין מניעה לטיפולי שינים במהלך ההריון, רק חשוב לידע את רופא השיניים על כך.
לא רק זה, טיפולי שיננית מומלצים בהיריון, ויש עבודות שהראו שטיפול נאות בשיניים במהלך ההריון מפחית את הסיכון ללידות מוקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתמאיה05/06/2007
שלום רב,
קראתי ששקיפות עורפית יש לבצע בין שבוע 11+0 ו-13+6 ובמידה וחורגים מכך יש בעיה במהימנות התוצאות שכן נוהגים להשוות אותן מול "האוכלוסיה הבריאה". נקבע לי תור לבדיקה לעוד כשבועיים, אבל כשספרתי את הימים - גיליתי שאהיה בשבוע 10+4 בלבד.
ידוע לי שהתוצאה הנמדדת באולטרסאונד היא מספר אבסולוטי אבל תקינות התוצאה נקבעת סטטיסטית. האם אתה ממליץ לדחות את מועד הבדיקה בכמה ימים?
תודה,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר06/06/2007שלום לך!
ניתן לדחות בכמה ימים.
אבל הכי טוב להתקשר לרופא שאמור לבצע את הבדיקה ולשאות אותו מה הוא מעדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מיםמיכל05/06/2007
בני בן השישה חודשים ניזון מהנקה, פורמולה וכעת החל באכילת מרק ירקות ופירות. שאלתי היא האם יש לתת לו לשתות מים באופן קבוע, בעיקר כימי הקיץ. אם כן באיזו תדירות ומתי (אחרי אוכל)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים
ג'ניס זאוסמר06/06/2007מיכל שלום,
תינוק מעל 6 חודשים המקבל כבר מוצקים אמור גם לשתות מים . שתיית מים נחשב כדבר בריא במיוחד ההרגל לשתיית מים ולא שתייה ממותקת בלבד.
אין תדירות מסויימת אך בימי קיץ חמים אם הוא לא מבקש לינוק יש להציע מים או אפשר לעודד את היניקה
מתי לתת - גם אין הנחיות מדויקות, כשצריך או כשרוצה, לא כל כך משנה. יש האומרים שאם נותנים שתייה מיד לפני הארוחה עז לא אוכלים - קשה לדעת.
לרוויה
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תג זיהוי תינוק בניתוח קיסריאורית04/06/2007
לצוות בית החולים מאיר שלומות.
ילדתי ב"מאיר" לפני כחצי שנה בניתוח קיסרי. סביר להניח ששאלתי מטופשת אך אני חייבת בכל זאת לקבל אישור....
האם תינוקות שנולדים בחדר הניתוח מגיעים לתינוקייה כבר עם תג זיהוי? כלומר האם תג הזיהוי נענד על היד והרגל כבר בחדר הניתוח או רק בתינוקייה?
תודה מראש.... שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תג זיהוי
ג'ניס זאוסמר05/06/2007שרון,
חייבים לענד את תג הזיהוי מיד לאחר הלידה גם בחדר ניתוח וגם בחדר לידה - וכך נעשה.
שאלה לא מטופשת !
לבריאות,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לי תעזרו לי בבקשהzina03/06/2007
שלום רב לכולם!!
הנני נשואה למעלה משנה וחצי ועדיין לא נכנסתי להריון היינו אצל אורולוג וגילו אצל בעלי פרוסטוטיט ובמשך חודש הוא היה בטיפול אנטיביוטיקה לפני הטיפול היה ריח כזה גועלי לזרע אחרי הפליטה לא ריח רגיל אלא ממש ריח רקוב וזה כתוצאה מהדלקת פרוסטוטיט
אני מקבלת מחזור כול ה 1 לחודש מקסימום ב 2 לחודש ויש לי כאבים ממש נוראים כשבוע מראש
אחרי האנטיביוטיקה אין כול כך ריח חזק,והיום כבר ה 4 לחודש ועדיין לא קיבלתי מחזור וגם אין לי את כאבי המחזור אבל אפיו נגיעה קטנה בבטן כואבת לי.אני כול פעם ממש מרגישה צורך ללכת לשירותים והשתם ממש בהיר..או ירוק מדי ובהיר או ממש לבן אפשר להגיד
נמצד אחד אני מושדת שסוף סוף נכנסתי להריון ומצד שני אני נורא פוחדת שפתאום אני אקבל מחזור
אין לי כבר את התיקווה אפשר להגיד שיום אחד אני אעשה בדיקה והתשובה היא חיובית והופ אני בהריון
האמת שעדיין אין לנו ילד ולא מצליחים להרות נורא מקשה לנו על חיי הזוגיות ויש חרדה אומנם אני בהתחלה הייתי מאוד אפשר להגיד בחרדה ובדיכאון למה אני לא בהריון וזה הפריע לי אז עכשיו למדתי קצת להפסיק להלחץ ולמדתי שבעלי עובר טיפול ויכול להיות וזה יעזור בל שוב אני ממש פוחדת שיהיה לי המחזור...האם זה שאני כול כמה זמן צריכה לשירותים ואיך שזה בא לי אני לא יכולה להתאפק איזשהו תסמין ?
תעזרו י בזה בקשה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר04/06/2007שלום לך זינה!
נתחיל בזה שאכן נראה לי שאת חרדה ולא רגועה בצורה יוצאת דופן.
הבעיה אצל בעלך כנראה טופלה ואני מקווה שכעת הכל בסדר.
התסמינים שלך יכולים להתאים גם לדלקת בדרכי השתן וגם אולי להיריון.
מכיוון שיש לך איחור במחזור, אני מציע שכדי להרגע תקני ערכה לבדיקת היריון, וכך תדעי אם יש היריון או לא.
בכל אופן, אם אינך מצליחה להכנס להיריון, בלי פניקה ולחץ, גשי לרופא/ת הנשים שלך לבדיקה והתייעצות. במידה ואכן יש בעיה אמיתית להכנס להיריון, את ובעלך תזדקקו למספר בדיקות בסיסיות לראות מה הבעיה.
לפי התוצאות יוחלט כיצד יש להמשיך.
אבל לפני הכל יש להרגע, לחץ אינו עוזר במקרים האלו, ואם את לא מצליחה להתגבר על כך לבד, גשי ליעוץ גם בענין הזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שכטר
zina05/06/2007ד"ר שכטר תודה רבה
אך היינו כבר בכול הבדיקות שקיימות וכול ההזעות שעשינו כמה פעמים
אגב יש לי עדיין איחור
אני רק קווה לטובבב
ותודה רבה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר או אסורמירי03/06/2007
אני בהריון בשלב ראשוני, האם מותר להיכנס לג'קוזי או בריכה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר03/06/2007שלום לך מיטל!
לג'קוזי מומלץ שלא, לעומת זאת שחיה היא הספורט המועדף והמומלץ בהיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
מירי04/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון הפרולקטין בזמן הנקהחגית02/06/2007
שלום,
יש לי תינו'ק בן חודשיים שיונק,
לאחר שסבלתי מכאב ראש חזק מאוד (כמו מיגרנה לפי מה שאמרו הרופאים) במשך מספר ימים, החליטה רופאת המשפחה לתת לי בדיקה על מנת לבדוק מה מצב הורמון הפרולקטין אצלי בגוף.
התשובה יצאה - 2777, הרופאה אמרה שההורמון בשמיים.
מה זה אומר? האם עליי לעשות משהו מיוחד? אשמח לקבל הסבר.
המון תודה לכם על הכל.
חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר02/06/2007שלום לך ומזל טוב!
אכן ההורמון בשמיים אולם יש לקחת בחשבון כי את מניקה.
אינני זוכר בע"פ את הערכים הנורמלים בזמן הנקה ויש צורך לברר זאת מול המעבדה באופן מדויק.
במידה ואכן ההורמון גבוה גם בזמן הנקה יש צורך בבירור נוסף לפי המלצות אנדוקרינולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סונר השליש השלישי עזרה בבקשהאורן01/06/2007
שלום רב,
ביצעתי בדיקת US של השליש השלישי, (אני בשבוע 34)
והתוצאות שקיבלתי- קוטר הראש- מתאים ל-36 W
היקף הראש מתאים ל-33.4 W
היקף הבטן מתאים ל- 33.2 W
קוטר הראש גדול ביותר משבועיים האם יש סיבה לדאגה?
אודה לתשובות מהירות
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר02/06/2007שלום לך!
בד"כ אין בעיה.
צריך להשוות את המדידות בבדיקות הקודמות ולראות האם יש פערים גם אז.
בכל אופן כדאי לפנות לרופא/ה המטפלים עם התשובות של כל הבדיקות שנעשו במהלך ההיריון ולראות האם יש צורך בבדיקה נוספת.
כפי שציינתי בהתחלה בד"כ לא מדובר במשהו בעייתי, אבל בכדי לקבוע זאת צריך להשוות את הבדיקות הקודמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורן03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור אישי
מירי07/06/2007לאימי בהריון השלישי היתה אותה בעיה, קוטר הראש היה ענק ביחס לשבוע ההריון והרופאים ממש דאגו שאולי יש לילד פיגור או משהו כזה, אבל אמא שלי ידעה שלאבי יש ראש גדול ביחס לגוף שלו (תמיד צוחקים עליו שכנראה יש לו הרבה שכל שם...) והוא היה ככה בתור תינוק ג"כ והם לא נרגעו עד שסבתא שלי שלחה להם מסמכים מההריון של אבי ואז הם נרגעו.
מקווה בשבילך שהכל בסדר גם אצלך ושתלדי בשעה טובה ומוצלחת ילד בריא ושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבים בהריוןמירי01/06/2007
אני בחודש ראשון של ההריון, יצא לי להילחץ ולהתעצבן מאוד מדבר מסויים
(שנראה בדיעבד פעוט למדי). אני יודעת שאני חייבת להישאר רגועה בתקופה הזו
ובכל זאת זה התפרץ ממני כאילו מעבר לשליטתי, האם זה בהשפעת ההריון?
והאם יש סיכוי שבכך תיפגע תקינות ההריון?
תודה מראש,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין השפעה תודה לאל
ד''ר בני שכטר02/06/2007לפי זה במדינת ישראל היו צריכים להסתובב הרבה ילדים "פגועים" מעודף עצבים של הוריהם במהלך ההריון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 11 צלעות בסקירה מורחבתעדי01/06/2007
ד"ר שלום
רציתי לשאול אותך לגבי 11 צלעות שהתגלו לי בסקירה מורחבת
רציתי לדעת אם ידוע לך בעיה בנושא?
אני אציין שעשיתי מיי שפיר ושקיפות עורפית וכל בסדיקות שצריך הכל יצא חיובי חוץ מנושא הזה .
אני צריכה גם לציין שיש x שביר במשפחה של הבעל .{מצד האמא ז"ל }
מצפה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר01/06/2007שלום לך עדי!
כל בעיה שמתגלה בסקירה מחייבת התייחסות. רוב הבעיות כאשר הן ממצא בודד ללא דברים אחרים בד"כ אינן מהוות בעיה קשה או מסוכנת (שוב שלוי באופי הממצא).
זה שיש דיקור מי שפיר שנמצא תקין זה בהחלט מעודד, כי זה פוסל הפרעות כרומוזומליות.
את התשובה הסופית לבעיה לא תמצאי כאן באתר.
עליך להתייעץ עם יועץ גנטי, שיבדוק את כל הממצאים והבדיקות שעשית, יראה מה בנוגע ל- X השביר (למרות שלדעתי לא קשור לענין) וימליץ לך האם יש צורך בבדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברת בשיקוף כל יוםתמי31/05/2007
שלום, אני בת 24 הריון ראשון בשבוע 10. אני עובדת בשדה תעופה ובשביל להיכנס לשטח "סטרילי" אני צריכה לעבור בשיקוף איפה שמעבירים נוסעים בשביל למצוא דברים חדים עליהם, אני עוברת את השיקוף לפחות פעמיים ביום, תהיתי אם זה לא מזיק לתינוק? כי זה עדיין רנטגן וקרינה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לברר
ד''ר בני שכטר31/05/2007שלום לך!
שיקוף הרנטגן שעושים בשדה התעופה הוא לא עם קרינה מרובה. אבל בתור משהי שעוברת שם מספר פעמים ביום אני מציע לברר אצל הרופא התעסוקתי של רשות שדות התעופה את הנושא הזה.
כמו כן ניתן להתקשר למרכז הטרטולוגי בבי"ח תל השומר, בילינסון או בהדסה עין כרם ולברר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הביוץאורית31/05/2007
למנהלי האתר שלום רב!
איך ניתן לזהות את מועד הביוץ במדוייק? האם כאשר מרגישים כאבים בתאריך המיועד או לאחר הכאבים ומדוע בכל ביוץ קיימים כאבים רק בצד ימין האם זה מורה שקיימת בעיה בשחלה השמאלית?
תודה מראש אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות שונות
ד''ר בני שכטר31/05/2007שלום לך!
יש מספר שיטות:
החל ממדידת טמפרטורת הגוף בכל בוקר
ערכות מיוחדות שניתן לרכוש אותן בבית מרקחת
יש נשים שעשויות להרגיש את הביוץ
ביצוע בדיקות דם בתאריך המאים
ביצוע אולטרה-סאונד במטרה לנבא את הביוץ (די מדוייק ,אב למצריך לגשת לרופא בכל יום בתקופה מסויימת במחזור)
לכן אני מציע שתגשי לרופא/ה שלך, תתיעצי איתם ותראי מה הכי נוח לך לביצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף !!!תמי30/05/2007
שלום. אני בת 24 בשבוע ה 9 להריון (הריון ראשון), מאז תחילת ההיריון יש לי כאבים די חזקים בבטן התחתונה שבאים והולכים במשך כל היום..
הייתי אצל רופא נשים והוא אמר לי שההיריון הוא תוך רחמי ולדעתו אין מה לדאוג, אבל הכאבים הולכים ומתחזקים מיום ליום, תוכלי בבקשה להסביר לי מה פשר הכאבים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע
ד''ר בני שכטר31/05/2007צריך לבדוק אותך בשביל לדעת.
גשי שוב לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)