מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסוןרוני07/09/2015
כמה זמן אחרי שאני מקבלת חיסון לאדמת אני צריכה לחכות כדי להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון - תגובה
ד``ר אריה לידור07/09/2015שלום לך
3 חודשים
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפיריוכי07/09/2015
שלום רב,
מבקשת לקבל מידע על המשמעות של רבוי מי שפיר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר - תגובה
יש לבצע העמסת סוכר מלאה ,אולטרהסאונד מפורט ,אקו לב עובר וסקירת דרכי העיכול העליונות. כמובן בתנאי וםרופיל בדיקות הסקר לסיכון לתסמונת דאון אכן שלילי.
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליה ימנית אגנית מוקטנת וציסטהנועה06/09/2015
שלום,
בסקירת מערכות גילו אצל העובר כליה ימנית אגנית מוקטנת 0.85 סמ לעומת שמאלית 1.47 סמ, בתוך הכליה הימנית הודגמה ציסטה קורטיקלית 0.18 סמ.
מה הדבר הזה אומר?
הפנו אותי לייעוץ גנטי ולנפרולוג ילדים.
האם זה אומר שהתינוק יהיה חולה? האם אצטרך לבצע הפלה?
אשמח לקצת הכוונה אני ממש מיואשת..
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליה ימנית אגנית מוקטנת וציסטה - תגובה
יש לבצע אולטרהסאונד בקורת חוזר מוכוון כליות . להעריך תדירות את כמות מי השפיר לפנות ליועץ גנטי וכן נפרולוג . הפלה אינה אופציה רלוונטית לאור ממצא זה
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בבחילות בשבוע שביעי.רננה05/09/2015
שבוע טוב!
ביום שישי התחיל לי השבוע השביעי, עד יום שישי היו לי בחילות בלי בסוף. השבת לא הרגשתי בחילות בכלל(חוץ מהיום בבוקר ששתיתי נס קפה שרובו היה חלב וחלב תמיד עושה לי בחילה),אכלתי כמו שצריך לעומת הזמן האחרון שלא אכלתי כמעט.
חוץ מכדורי פטריות שהיו לנו במקרר ורק לחשוב עליהם בא לי להקיא(ועכשיו פחות) לא היו לי בחילות בכלל!
האם זה צריך להדליק לי נורה אדומה? אני ממש בלחץ...תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בבחילות בשבוע שביעי. - תגובה
בצעי בדיקת אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעה רועשת מאד בהריוןעדי05/09/2015
שלום,
שבוע 29 ב"ה.
נמצאת בהופעה מאד רועשת, בשורות הראשונות ממש מתחת לבמה.
מסוכן חלילה לשמיעתו של העובר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעה רועשת מאד בהריון - תגובה
אין כל סכנה . הוא מבודד היטב
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ בהליכהנעמה05/09/2015
שלום רב,
נמצאת כעת בתחילת חודש חמישי, הריון תקין בסה"כ.(קרוהן ברקע)
מתלבטים אם לעשות הליכה בחג(אחרהצ) לעיר אחרת במרחק של שעה וחצי הליכה.
האם מותר לעשות דבר כזה בהריון, או שבמידה וזה לא הכרחי עדיף לוותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ בהליכה - תגובה
אין כל מניעה מכך במידה וההריון אינו בר סיכון ובתנאי שפעילות זו לא תביא לתשישות
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7חרדתית03/09/2015
שלום
אני שבוע 7 להריון, כנראה קצת חרדה, התור הבא שלי לביצוע US ובעצם לדעת שהכל בסר הוא בשבוע 10, כיצד ניתן עד אז ניתן לדעת שההריון מתקדם ?האם סימני הפלה הם דימום בלבד?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/09/2015שלום.
בהחלט ממליץ שתקדימי את מועד הבדיקה כדי שכולנו ניהיה רגועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עודף -הפרשה חומהנטלי03/09/2015
שלום
אני במעקב הריון עודף 40 פלוס 1 הריון תקין עושה כל יומיים מוניטור ובדיקת רופא וגינלית לבדיקת התקדמות לידה( ואין התקדמות) , מאתמול ההפרשות נהיו חומות לעומת לבנות שתמיד היו והיום לאחר הבדיקה הוגינלית של הרופא לאחר מתן שתן הפרשה חומה וצמיגית האם זה תקין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עודף -הפרשה חומה - תגובה
ההפרשה החומה יכולה להיות גם עקב בדיקת הרופא לפתיחה וגם עקב התקדמות תהליך הפתיחה.כדאי להיבדק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים בהריוןשירה02/09/2015
שלום,
אני בהריון ראשון, שבוע 12 + 5.
גיליתי עכשיו במקלחת שיש לי טחור, לצערי.
מהו הטיפול האפשרי?
איזו משחה/טיפול תרופתי ניתנים לטיפול בטחורים בזמן הריון?
תודה מראש,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן03/09/2015שלום.
בנושא זה כדאי גם להתיעץ עם רופא כירוג,שהם המטפלים בבעיות טחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה להדבקות ב CMV בניסיון להרותנט02/09/2015
שלום,
אני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה כמה חודשים (עברתי לפני חודשיים הפלה טבעית בשבוע 6, וזה לאחר כ-3-4 חודשים שניסינו...)
בהריון הקודם ועד להיום אני ללא נוגדני CMV נכון לתוצאות עדכניות מבדיקת דם היום-
IgM ו- IgG שלילי
בני הקטן (בן שנה וחצי) חלה החודש ובבדיקות הדם מלפני שבוע התגלה שהוא כעת עם CMV פעיל-
IgG Negative
IgM Positive
אך הוא כבר מרגיש יותר טוב מזה כמה ימים וללא חום.
מתי בטוח עבורי להכנס להריון?
מאז ההפלה המחזור שלי אינו סדיר ולכן המעקב אחרי הביוץ קשה - מה אני עושה במידה והחודש בכל זאת נקלטתי ואני בהריון?
כמה זמן בני ימשיך להיות מדבק וסכנה עבורי?
אנחנו מחכים מאוד לילד נוסף, אבל אני לא רוצה לסכן את המשפחה הקיימת שלנו בהריון בסיכון.
מה דעתך?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה להדבקות ב CMV בניסיון להרות - תגובה
סימני ההדבקות יכולים להופיע לאחר מספר שבועות.התיעצי גם עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים איחור ובדיקה ביתית שליליתצפונית01/09/2015
שלום,
אני 10 חודשים אחרי לידה,
לא משתמשים באמצעי מניעה, חשוב לציין כי ברקע בעיות פוריות של בעלי ולבסוף נקלטנו בהריון ספונטני.
שכבנו בזמן הביוץ (מועד הביוץ ידוע לי וכעת עברו 16 ימים ממנו) וכעת יש איחור של יומיים אך ערכה ביתית שנחשבת מדוייקת מאוד מראה שאין הריון.
האם יתכן כי לא מדובר בהריון? אם כן מה יכול להיות?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומיים איחור ובדיקה ביתית שלילית - תגובה
סיבות לעיכוב במחזור הן רבות.אם המחזור ימשיך להתעקב ,כדי לשקול בדיקת רופאך ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץא01/09/2015
שלום ד״ר
אני יוצא עם בחורה שלושה שבועות היא משתמשת בגלולות ואנחנו מקיימים יחסי מים כבר מהשבוע הראשון היחסים הם ללא אמצעי מניעה וגם יצא לי פעמיים לגמור בפנים
עכשיו יום חמישי היא הייתה צריכה לקבל מחזור והיא לא מקבלת אתמול היא ביצעה בדיקת דם שיצאה שלילית ועדיין היא לא מקבלת יכול להיות שהבדיקה נותנת תשובה מוטעת כי לא עבר מספיק זמן .פשוט אני לא יודע כמה זמן אחרי צריך לבצע את הבדיקה כי אני לא יודע מאיזו פעם לספור את הזמן
השאלה שלי האם אני יכול להיות רגוע ?
דרך אגב היא עדיין לוקחת את בגלולות והיא אומרת שעכשיו היא לא תקבל כל החודש כי היא ממשיכה איתם
אני ממש לחוץ כי היא בעבר עשתה הפלה על ידי כדורים
נגיד והיא תצטרך לעשות שוב על ידי כדורים זה גם מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ - תגובה
המומלץ לחזור עלבדיקת הדם. אם התשובה שלילית ניתן להיות רגועים.אם ממשיכה עם הגלולות רצוף,היא הרי לא צפויה לקבל מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים, שק הריון קטןגל31/08/2015
שלום,
אני בשבוע 8 (לפי וסת) לאחר החזרה של שני עוברים.
בבדיקת האולטרסאונד נמצאו שני שקי הריון עם שני עוברים עם דופק תקין.
שני העוברים מתאימים לשבוע 8+4 בגודל. אבל שני השקים בגדלים שונים.
שק אחד מתאים ל 8+3 והשק השני ל 6+6.
האם יש סיבה לדאגה? האם השק השני קטן מדי לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים, שק הריון קטן - תגובה
החשוב יותר הוא גודל העוברים. כמובן שצריך להמשיך ולעקוב.נקוה לבשורות טובות.שנה טובה ופוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34 והעובר לא יתהפךסאלי31/08/2015
שלום לכולם...
אני מתוסכלת העובר שלי במצג עכוז.
ואתמול הרופאה אמרה לי שעד השבוע הזה הוא כבר היה אמור להיות הפוך ומעכשיו צריך לעקוב כל שבוע עד שבוע 37 ואם לא יתהפך אז זה או היפוך ע"י רופא או ניתוח קיסרי שממש ממש לא בא לי לעבור. היות וזה הריון ראשון אני מאוד רוצה לעבור את חווית הלידה בדרך הטבעית.
מה הסיבה לכך? האם יש דרך טבעית להיפוך העובר?
אמרו לי לעמוד על ארבע ולהזיז את האגן מצד לצד אבל משום מה יש לי הרגשה שהחמרתי עם התנוחה מכיוון שכעת אני מרגישה את הראש יותר למעלה לכיוון החזה במקום מה שהיה קודם בצד ימין....
עזרה בבקשה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 34 והעובר לא יתהפך - תגובה
המסר שקיבלת מהרופאה הוא בהחלט נכון.אין הרבה מה לעשות אחרת.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי צ'יה בהריוןדנה31/08/2015
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 31. במהלך ההריון צרכתי זרעי צ'יה.
לאחרונה קראתי שהם מכילים כמות מאד גבוהה של זרחן, ואני יודעת שעדיף להימנע מזרחן בהריון.
האם זה מותר בהריון?
תודה רבה על המענה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)