מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמות בטאגאיה10/08/2015
שלום ד"ר,
ביום שהייתי אמורה לקבל וסת עשיתי בדיקת דם, הבטא יצאה 36
הייתי בטוחה שזה הריון כימי בגלל הערך הנמוך. יש לציין שאני יודעת שהביוץ היה 14 יום בדיוק לפני כי עקבתי אחריו באמצעות בדיקה ביתית
כיום, 10 ימים אחרי לאחר שהוסת לא הגיעה עשיתי עוד בדיקת דם והתוצאה היא 1961.
האם זה תקין? האם זה לא נמוך מדי? לפי החישוב שלי אני בשבוע 5+3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות בטא - תגובה
ד``ר איילון לחמן10/08/2015שלום.
הטוב ביותר הוא לחזור שוב על הבדיקה ולשת לרופאך ,לבדיקת אולטרהסאונד.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת חומריםאני10/08/2015
דר נכבד
שאלתי היא האם קיימת אפשרות בזמן קיום יחסים לצורך הריון ש,
א. שאם נשאר שאריות חומר הדברה על הגוף על הבגדים כתוצאה מנגיעה בשאריות מפירות ירקות
ב. או ריסוס שמרססים על מדרכות נגד עשבים ועברתי ליד זה במקרה (נצמד לנעלים או לבגדים).
ג. או חיידק דלקת בשתן אם קיים Gbs בנרתיק בלי שאדע.
החומר ידחף פנימה ויכול לפגוע בדי אן אי של הזרע או הביצית וחלילה לגרום למומים כמו תיסמונת דאון,בדקות שנמצא שם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנ כפת לך
שירי12/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת חומרים - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2015שלום לך
אין חשש שכל שתארת ייקרה או ייסכן הריון עתידי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי-10/08/2015
אני בהריון ורציתי לדעת אם התייבשות רואים דרך הפיפי אם הוא צהוב או לא?הפיפי שלי רק בבוקר צהוב לימון ואחר כך הוא נהיה לי כבר שקוף האם זה בסדר ואני לא מיובשת?!בנוסף אני משלשלת פעם 1 ביום ולפעמים פעמיים וזה רק מיום שבת האם זה יכול להזיק?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ממליץ שתגשי להיבדק בענין השלשול אצל רופא המשפחה.בנושא ההתיבשות הקפידי לשתות הרבה מעל 2 ליטר ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה ושאלה קטנה..
-10/08/2015תודה רבה על המענה..
כאילו פיפי הוא מעיד על התייבשות??
זאת שאלתי..או שאפשר להתייבש בלי שום קשר לפיפי והפיפי יהיה רגיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמתרוני09/08/2015
היי ,
בהריונות הקודמים הייתי מחוסנת לאדמת ומשום מה הפעם התוצאה שונה. אשמח להסבר מה היא אומרת
ומה מומלץ בהתאם. אני בשבוע 9
ועובדת עם ילדים בביה"ס יסודי יום-יום.
rubella ab lgg כייל נמוך מ-18
rubella ab lgm שלילי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/08/2015הכן טיטר הנוגדנים ירד מתחת לגבור המומלץ.
תקבלי חיסון שוב לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכון לכך ?
רוני10/08/2015למה כדאי לשים לב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות העמסת סוכר 100חן09/08/2015
ערב טוב,
אני בשבוע 26 (מחר) , הריון תאומים.
עברתי העמסת סוכר 100 היום
התוצאות הם : בדיקה 1: 93 לפני שתיית הסוכר
בדיקה 2: 182
בדיקה 3: 188
בדיקה 4: 136
בנוסף בדיקה hc1 5.6
האם יש לי סכרת הריון ?
אציין שעברתי ישר את הבדיקה של ה 100 ללא 50 .
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות העמסת סוכר 100 - תגובה
הערכים התקינים של הבדיקה הם בצום עד95,אחרי שעה עד180 ,אחרי שעתיים עד155,אחרי שלוש שעות,עד ..140.כלומר אצלך ערך שלישי גבוה 188 במקום 155 וערך מס 2מעט גבוה 182 במקום 180.כלומר את זקוקה לפנות לרופאך להמשך טיפול.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מ ה6.8 11:53-האם אפשר לענותאני09/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלה מ ה6.8 11:53-האם אפשר לענות - תגובה
ד``ר איילון לחמן10/08/2015מה השאלה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא העברה חומרים
אני10/08/2015דר נכבד
לרשום מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומה ברחםיפעת09/08/2015
היי, בשבוע שעבר ביצעתי US על מנת לבדוק עובי רירית לפני החזרת עוברים. עובי הרירית היה 7.8 . הרופא המטפל הראה שיש "משהו שלוחץ" מעליה ומתחתיה (כנראה מיומות) שיכול למנוע את התעבותה. אני נוטלת 4 פעמים ביום פרוגינובה, ומדבקות אווראל כל יומיים. אמורה להגיע אליו היום שנית לראות אם המצב אידיאלי להחזרה. שאלתי: 1. האם המיומות מפריעות לקליטת עוברים?
2. האם יכול להיות שאבוא היום והן ייעלמו מעצמן?
3. במידה והן לא נעלמו מה אמורים לעשות?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה ברחם - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/08/2015אם יש חשש ניתן לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתרעות08/08/2015
היי,
קיימתי יחסים לא מוגנים ( ללא חדירה ) ב6.7 .
בדיקות הריון ביתיות יצאו שליליות במהלך כל התקופה הזאת ואני ממשיכה לעשות כדי לוודא שאין הריון..
בדיקת הריון שעשיתי אתמול הראתה אחרי יותר מ10 דקות (לא יודעת בדיוק אחרי כמה זמן אבל כשאני באתי לזרוק את המקל אחרי 8 שעות) ראיתי פס בהיר נוסף..
האם זה מעיד על הריון?!
בדיקה יום לפני שנעשתה בשעות הערב לא הראתה פס נוסף גם אחרי יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
למען הסר ספק בצעי בדיקת דם להריון.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסריפאולה08/08/2015
שלום רב
ילדתי בניתוח קיסרי לפני 20 יום למרות תפר נראה טוב ולא אדום אני עדיין סובלת מכאבים במקום וגם שורף לי
האם זה נורמלי או יתכן יש דלקת פנימית שלא נראת לעין?
אשמח לתשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
כדי שתקבלי תשובה רפואית, את חייבת להיבדק.כיצד נאבחן ללא בדיקה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית בהריון עם תאומיםשירה08/08/2015
שלום רב,
אני בהריון ראשון, עם תאומים לא זהים (2 שקים נפרדים), שבוע 9 + 1.
הופניתי ע"י רופא הנשים שלי לביצוע שקיפות עורפית בבית חולים (היות ולא ניתן לעשות בקופ"ח לפי דבריו). רציתי לשאול, מהי הסיבה שבדיקה זו נעשית בבי"ח? והאם היא נעשית ע"י רופא מומחה או ע"י מתמחים? (במקרה שלי, קבעתי תור באיכילוב).
בנוסף, נאמר לי ע"י רופא הנשים שבהריון תאומים לא עושים בדיקות סקר ביוכימי לאחר השקיפות העורפית. האם תוכלו להסביר לי מדוע? והאם יש בדיקה חלופית שכן ניתן לעשות כדי לקבל תמונה מדויקת יותר לגבי בריאות העוברים?
בתודה רבה מראש על תשובתכם,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית בהריון עם תאומים - תגובה
בדיקת השקיפות עורפית,נעשת להערכתי גם עי רופאי מכוני העלקול בקופות.מי מבצע באיכילוב אני לא יודע אבל בטוח שרופא בכיר נמצא ומשגיח.בדיקות הדם מעט פחות אמינות כי קימות שתי שיליות.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שבוע 7לי08/08/2015
שלום.שבוע 7.יצא הרפס לשפתיים.האם רצוי לטפל במשחה זובירקס?
אם לא אטפל האם יש נזק לעובר בשבוע 7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס שבוע 7 - תגובה
את יודעת שאת מתיעצת עם רופאי נשים אז השאלה האם מדובר בשפתי הפה או בשפתי הנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסור יחסי מיןמור08/08/2015
אני בשבוע 24 עם שיליית פתח
2 רופאים אמרו שאסור לקיים יחסי מין.
שאלתי היא אם הבעיה זה החדירה או האורגזמה.
(ניתן לאונן או לגמור מסקס אנאלי??)
די קשה לי עם האיסור כי החשק שלי בשמיים... רוצה לדעת מה כן ניתן לעשות...
כמובן מבלי לסכן את ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איסור יחסי מין - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/08/2015שלום.
האיסור הינו על חדירה ,משום שאבר המין הגברי נוגע בצואר הרם ,היכן שממוקמת השיליה ויכול לגרום לדימומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישוןשלי07/08/2015
שלום.
גיליתי אתמול בבדיקת דם שאני בהריון בשבוע ה5 .
רציתי לשאול כמה שאלות.
איך זה הגיוני שהרופא לא ראה שק הריון בבדיקה שהייתי אצלו לפני שלושה ימים עם הבדיקה יצאה תקין וחיובית .
והאם מותר להפסיק לאט לאט לעשן עכשיו או שמומלץ להפסיק לגמרי ?
זה שבוע 5
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון - תגובה
בגיל הריון זה שק ההריון הינו ממש קטן ולעיתים קשה לאתרו.אגב נקוה שהשק כמובן הינו בתוך הרחם ולא חוץ רחמי.לכן שוה לחזור על הבדיקה לאחר מס ימים.לגבי העישון,בבקשה להפסיק לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ
שאנל08/08/2015תודה לך ד״ר , אני ממש פוחדת עם זה הריון חוץ רחמי מה עושים במצב כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון וכו.
דראילון לחמן13/08/2015שלום. אני מניח שיש כבר יותר מידע על מיקום ההריון.אגב הטיפול בהריון חוץ רחמי,בתחילתו עם תרופות ולאחר מכן בניתוחון קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר מול h1cעדי07/08/2015
שלום רב,
האם אפשר במקום העמסת סוכר בהריון לעשות בדיקה אחרת עם אותה משמעות כמו המוגלובין h1c או בדיקת סוכר בגלוקומטר בצום לתקופה או משהו אחר
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר מול h1c - תגובה
לצערי לא. אם ניתן היה,הרי לא הינו מציעים את העמסת הסוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלובין נמוך- שבוע 28Adi06/08/2015
שלום
אני בשבוע 28 להריון . המוגלובין שלי עומד על 9.9.
אני לוקחת כדור פולקס אחד, 2 כדורים של אפרין. ואתמול התחלתי בנוסף לשתות ספאטון(שקית אחת ליום).
אני מאוד חוששת שההמוגלובין שלי ירד עוד לקראת הלידה.
האם כל התוספים שציינתי יספיקו כדי להעלות את ההמוגלובין ?
או שהגזמתי בכמויות,וזה אפילו מסוכן?
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין נמוך- שבוע 28 - תגובה
ד``ר איילון לחמן06/08/2015שלום.
מקוה שאינך לוקחת התרופות ביחד.משום שאחד מפריע לשני להיספג. ממליץ שתקחי פולקס אחד בבוקר ואחד בערב. את הספטון בצהרים.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)