מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת בטאאתי14/08/2015
שלום אני בת 25, הריון בשבוע 5 פלוס 0
הריון ראשון
בדקתי בדיקת בטא ויצא 165988
אני מאוד מודאגת
איזה סיבות יכולות להיות לזה חוץ מהריון מרובה עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2015שלום לך
בשלב זה בצעי בדיקת אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתלי14/08/2015
שבוע 8.הומלץ לקחת פראנטל.רשום שחומצה פולית 1 מג זה לא הרבה מדיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2015שלום לך,
המינון המומלץ הוא 400 מיקרוגרם. אין חשש ממינון זה שציינת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים כששוכחים להזריק levemirאפרת14/08/2015
שלום,
אני בשבוע 35 ומטופלת ב levemir בעקבות סכרת הריון במינון 38 יחידות אותו אני נוטלת לרוב ב 22:30.
אתמול שכחתי להזריק, והבוקר הסוכר שלי היה 100 (לעומת 82-90 עם טיפול).
האם ניתן להזריק בבוקר?
תודה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים כששוכחים להזריק levemir - תגובה
רצוי שלא . המשיכי בלוומיר במתכונת ערב כרגיל
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שיניים מורכבות בהיריון.הצילווליאור13/08/2015
האם אפשר לטפל? יש לי עששת ונופלים לי כתרים ודיניים מתפוררות לי. מה לעשות? הצילוווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שיניים מורכבות בהיריון.הצילוו - תגובה
ניתן לבצע ללא חשש את כל טיפולי השיניים הנדרשים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות הריוןעדי13/08/2015
שלום. אנע בהריון שבוע 10+1
בשבוע 8+0 נצפה דופק
סבלתי מבחילות ורגישות בחזה משבוע 5 אך הן נעלמו כליל בשבוע 9. היות ועשיתי א"ס שבוע לפני הפסקת התופעות אינני יודעת מה מצב ההריון ויש לי שקיפות רק בעוד שבוע.
האם העובדה כי הבחילות והרגישות חלפו כה מוקדם כשויה לרמז על סיןם ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות הריון - תגובה
ממש לא . בצעי אוטרהסאונד נוסף לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות הריון - תגובה
ממש לא . בצעי אוטרהסאונד נוסף לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ים שבוע 8לי13/08/2015
שבוע 8 האם יש סיכון ללכת לים לשבת בחול מבחינת זיהןמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים שבוע 8 - תגובה
אין כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בבקשהדריה12/08/2015
שלום למומחים...
רציתי לשאול מה הן הסיבות שיכולות להיות שבגללם אני לא מצליחה להכנס להריון.
ב10 חודשים האחרונים היתה לי הפלה טבעית בשבוע 7. מספר חודשים לאחר מכן הריון כימי .
עשיתי בדיקת דם:בלוטת התריס. קרישיות דם. בדיקת הורמונים. בדיקות גנטיות , דרך רופא יועצת גנטית.
זה מאוד מתסכל. אני כל כך רוצה את זה. לא מבינה למה לא מצליחה להיקלט להריון תקין ובריא.
מה אתם מציעים לי בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בבקשה - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2015שלוםלך
בצעי צילום רחם או היסטרוסקופיה . כמו כן רצויה בדיקת זרע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי גרידהמורן11/08/2015
שלום, עברתי גרידה לפני 5 ימים. שלושת הימים הראשונים עברו ללא כאבים. ביום הרביעי עבדתי קצת בגינה ולאחר מכן החלו כאבים עזים ברחם כצירים.הלכתי לרופא שעשה אולטראסאונט ולא ראה משהו חריג. היום פסקו הצירים אך כל אזור הרחם עדיין לא נעים-כואב כשלוחצים ועם כל פסיעה.הרופא אמר שכנראה מדובר בהתכווצויות של הרחם, אך לא הרגשתי כך בעבר. אני נחה הרבה אבל קצת לחוצה שאולי גרמתי נזק. מה לדעתכם קורה ומה עליי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי גרידה - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2015שלוםלך
במידה ויתגברו הכאבים או יופיע חום יש לפנות מיידית לבדיקת רופא נוספת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורן16/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך הירך עובראיירין11/08/2015
שלום, רציתי לדעת האם יש סיבה לדאגה כאשר בבדיקת אולטראסאונד האחרונה שבוצעה בשבוע 29+2 אורך של הירך עובר מתאים לשבוע 27+3 מה יכולה להיות סיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך הירך עובר - תגובה
לא . יש לחזור על מדדים אלו של אורך הירך והשואתם לפרמטרים של צמיחה אחרים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהריוןהילה11/08/2015
היי . אז ככה אני וחבר שלי קיימנו יחסים לפני שבוע וקרה מקרה קצת מלחיץ . היינו עם קןנדום הכל היה בסדר הקונדום לא נקרע חלילה רק שבסוף כשהוא סיים ראיתי שזלג כמה טיפות על האיבר למטה חשופות שהוא היה רפוי וקצת עליו ואני הייתי מעליו שתי דקות בערך יכול לקרות מקרה של הריון מהמצב שתיארתי ? יכול להיות שהנוזל שיצא זה ממני ? קיים סיכוי להריון ממקרה כזה? או שאני סתם לחוצה מזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהריון - תגובה
אם השתמשת בקונדום קיימת הגנה שהקונדום מספק גם בתנאים שציינת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שפתיים שבוע 7לי11/08/2015
הרפס בשפתיים שבוע 7.האם חייבים לטפל בזובירקס או ניתן להמתין עד שיחלוף בעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס שפתיים שבוע 7 - תגובה
אפשר לטפל. למה לסבול?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ כעס וחרדהעדי10/08/2015
שלום. אני בשבוע 9+5 להריון. היה לי יום רווי כעסים צעקות ומתחים. אני חוששת שמא פגעתי בעובר או שזה יכל לגרום להפלה. קראתי על רמת קורטיזול היולה במצבים כאלה ומסוכנת. האם אפשרי שפגעתי בהריון?? חוששת מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ כעס וחרדה - תגובה
אין חשש להריון או לעובר אך השתדלי בהמשך להיות רגועה עד כמה שניתן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים לא סדירים והתכווצויות מחודש רביעייפית10/08/2015
שלום
הריון שני (לאחר קיסרי בעקבות עובר גדול הקפים ומשקל הגדול שלי בן 1.7) כרגע שבוע 24 מחודש רביעי אני סובלת מצירים/התכווצויות לעיתים משתקות ולעיתים סתם לא נעים. לפעמים מתלווים כאבים חזקים בבטן התחתונה (הריון ראשון קיסרי) נמצאת במעקב שבועי לאחר כמה ביקורים במיון במסגרת המעקב מוניטור צירים וצוואר רחם. כל בדיקות ההריון תקינות צוואר הרחם תקין לא התקצרות. מוניטורים מראים פעילות ריחמית וצירים לא סדירים. ההתכווצויות אינן סדירות יכול להיות בוקר בסדר וצהריים של צירים ויום סביר מול יום שלם של קושי. נמנעים כמעט לחלוטין מקיום יחסים, מקפידה על מים ואוכל. אנמיה קלה בטיפול. רופאים טוענים שאין לדעת ממה הצירים ומלבד מעקב אין מה לעשות אלא לקחת כדורים להרפיית השרירים שזה בא להקל עלי בלבד. אני מעדיפה שלא לקחת אותם.
אשמח לשמוע את דעתכם, האם באמת לא ניתן לדעת ממה הצירים?
רופא הקופה שולח אותי למיון כבר באופן קבוע ושם רק עושים עירוי מרגיעים צירים ומשחררים כל עוד צוואר רחם תקין.
אשמח להכוונה או למידע שלא נכספתי אליו עד עכשיו.
לציין שאני עובדת מהבית משתדלת לנוח ולא להרים את הבן הגדול שלי אך כן גרה בקוצה שלישית ללא מעלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים לא סדירים והתכווצויות מחודש רביעי - תגובה
בצעי בדיקת שתן לשליילת זהום בדרכי השתן . הקפידי על שתיה מרובה וניתן להשתמש בתכשירי פרוגסטרון למיתון ההתכוצויות הכל כמובן תחת מעקב אורך צוואר הרחם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות אין היריון ואין מחזורמודאגת10/08/2015
שלום
בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון ראשון מזה 3 חודשים.
המחזור האחרון שלי התחיל ב 26.6 למשך שבוע.
בחודש יולי בדיקת ביוץ הראתה ביוץ ב 15.7.
ב 27.7-29.7 הופיעו הכתמות חומות קלות במשך שלושה ימים...
מאז אני ללא מחזור, בדיקות היריון שליליות.
נבדקתי עי גניקולוגית לפני שבוע שאמרה שהרחם נראה עם רירית עבה, כלומר שאני אמורה לקבל מחזור.
אז-
האם ההכתמות היו מעין הפלה?... אין לי מעולם הכתמות. ואם כן, האם צריך לדאוג מזה? האם סימן לא טוב לניסיונות עתידיים?
אני כעת למעשה ביום 46 למחזור. עד מתי סביר לחכות בלי להתערב?? אם אכן הייתה "הפלה" אז אני רוצה כבר מאוד לקבל מחזור כדי להתחיל לנסות שוב. האם ניתן לזרז אותו באיזו צורה או פשוט להמשיך לחכות ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות אין היריון ואין מחזור - תגובה
יש לבצע בדיקת דם להריון ובאם שלילית ליזום הופעת וסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרוני10/08/2015
אנחנו רוצים ילד ראשון האם אני או אישתי אמורים לבקש לבדוק מחלות גנטיות אישתי חתי תימניה וחצי עירקית אבל אישתי צברית ואני צבר אבל ההורים מרומניה אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות
רוני27/08/2015אפשר לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה
רוני07/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/09/2015ישנו יועץ גנטי בקופה או תוכנת גנומטר שתתן לכם את שמות הבדיקות שמומלץ לכם לבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)