מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת בטאשירה24/06/2015
מחזור אחרון 20/5
בטא ב 14/6= 79
בטא 16/6= 222
בטא 24/6=593
ניתן לראות שאם בודקים הכפלות רק מהבטא הראשונה, יש הכפלות של 1.5 עד היום, אך אם בודקים מהבטא השניה אין הכפלות כלל
בבקשה תשובה!! האם יכול להיות הריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
ד``ר אריה לידור25/06/2015שלום לך
בהחלט ייתכן . יש לבצע ביטא נוסף וכן בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי??
שירה26/06/2015האם יש סיכוי להריון תקין למרות עליה איטית בבטא?
בטא נוסף ב 25/6= 680* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שדייםDINA24/06/2015
היי. שבוע 18.
השדיים שלי מאוד רגישים (בעיקר הפטמות). כמו כן אם לוחצים על הפטמה היא משירה מעט עור (מעין התפוררות של העור) ולעיתים גם מופרש מעין חומר צהבהב (קצת כמו שמפוצצים חצ'קון.. סליחה על התיאור הדוחה).
העניין עם ההפרשה לא חדש (לדעתי שנה או שנה וחצי.. אך לא כאב ולא הטריד כלל)
האם כאבי שדיים בשלב זה שכיחים?? אני מאוד רוצה להניק. נראה שזה עלול להפריע לכשיבוא הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שדיים - תגובה
ד``ר אריה לידור25/06/2015שלוםלך
עקב השינויים ההורמונליים בהריון מורגש גם שינוי ברגישות השד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשוקגל24/06/2015
שלום,
מזה שבוע שיש לי כאבי תופת בשוק רגל ימין, החל ממתי שאני קמה מהמיטה וכמה פעמים במשך היום,הכאב הוא באחורי השוק ובנוסף במגע באזור זה רגיש וכואב מאוד ואפילו שורף. יש לציין שאני בשבוע 9. מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשוק - תגובה
יש לפנות ולהבדק בדחיפות רצוי אצל כירורג כלי דם ובמידת הצורך לבצע דופלר לשוק זאת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופירין בהריוןרינה23/06/2015
שלום אני בשבוע 7 להריון השני שלי . ההריון הקודם היה עם רעלת הריון וזירוז לידה עם תינוק שנולד 2.450. הרופא נשים שלי אמר לי לקחת מיקרופירין 75 מ״ג פעם ביום כדי למנוע רעלת הריון למרות שכרגע כל הבדיקות והלחץ דם תיקינים , האם זה בטוח לעובר והאם להתחיל כבר משבוע 7 להריון ?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרופירין בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור25/06/2015שלוםלך
יכולה להתחיל ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גברוני23/06/2015
אישתי נימצאת בחודש השישי להריון סובלת כבר חודשים מכאבי גב נוראים דרך קופת חולים אין לנו פיזטורפיה שאלתי האם היא יכולה לעשות באופן פרטי מסאז דיקור ורפסולוגיה אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי
רוני01/07/2015לא עניתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב - תגובה
ד``ר איילון לחמן01/07/2015שלום.
ממליץ בדיקת רופא אורטופד לפני הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שעלת בהריון כן או לא?טל22/06/2015
שלום, רופאת המעקב שלי המליצה לי לעשות חיסון שעלת ואני מרגישה שהדעות נורא חלוקות בנושא. אני אישית חוששת שהחיסון יגרום לנזק או תופעות לוואי בטח גם אחרי שהבנתי שהחיסון מורכב גם מטטנוס ודיפתריה ובאתר מכבי מציינים במפורש שלא מומלץ להתחסן נגד שניהם בהריון ועדיף לדחות לאחרי. מה עלי לעשות? איך אוכל להיות בטוחה שאני לא מסכנת את העובר בכך שאני מתחסנת בהריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שעלת בהריון כן או לא? - תגובה
חיסון שעלת אכן מומלץ החל משבוע 27 ואילך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בליחה בבוקראן22/06/2015
היי,
בת 31, שבוע 14+2. היום בבוקר אחרי צחצוח שיניים, הייתה לי ליחה עם דם אדום וטרי.
זה הפסיק אחרי שירקתי מספר פעמים, החניכיים לא פצועות ולא כואבות. חוצמזה מרגישה בסדר גמור.
האם זו תופעה נפוצה בהריון, כמו דימום מהאף, שהבנתי שזה די שכיח?
לא יודעת אם זה קשור, אבל סבלתי מהקאות עד לפני מספר ימים, כרגע לא.
יש לי תור לרופא רק עוד שבועיים, האם אפשר לחכות עם זה עד אז, או שמומלץ לפנות אליו כבר עכשיו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בליחה בבוקר - תגובה
תופעה שכיחה בהריון . רצוי יחד עם זאת לבצע ספירת דם כולל טסיות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8- דחוףטל21/06/2015
אני בשבוע ,8 לאחר 4 הפלות.
בשבועיים האחרונים מאז גילוי ההיריון הרשתי רגישות משמעותית בחזה.
והשבוע האחרון אני מרגישה הפחתה משמעותית. מה יכולה להיות הסיבה???
נתמכת בפרגניל ודופסטון.
תודה,
מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 8- דחוף - תגובה
ד``ר אריה לידור25/06/2015שלום לך,
לא חייבת להיות לזה משמעות כלשהיא. ליתר בטחון בצעי בדיקת אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שאלה דחופהמלי21/06/2015
אני בשוע 32 מה אני צריכה לאכול או לעשות כדי שהעובר יעלה במשקל ,
נכון לשבוע היא 1.6 ק"ג
מה אני צריכה לאכול שעוזר לה לעלות במשקל ??? חייבת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אני אקבל תשובה
מלי24/06/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף שאלה דחופה - תגובה
קביעת גודלו או משקלו של העובר אינה תלויה בדיאטה שאת אוכלת .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל דוקטור מה כדי לאכול ?? מה צריך
מלי28/06/2015אבל דוקטור מה כדי לאכול ?? מה צריך בהריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףפאולה21/06/2015
שלום
שבוע 36+3 אכלתי דג מעושן ושעתיים לאחר מכן הקאתי ושלשלתי , לקח בערך שעתיים עד שזה הפסיק ,האם יש סיכוי שהדבקתי את העובר בחיידק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
הסיכוי לכך אפסי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל סיכוך על בסיס מים בהריוןעדי21/06/2015
שלום,
האם מותר להשתמש בהריון בג'ל סיכוך על בסיס מים (למשל- של לאב ג'ל)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל סיכוך על בסיס מים בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור21/06/2015שלום לך
כן ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה....מצפה למענהADI20/06/2015
בשבוע 30+4 עשיתי אולטרסאונד.
בממצאים:
גיל הריון ממוצע: 31+3.
הערכת משקל: 1798.
כמות מישפיר: תקינה
AFI: 21.00 ס"מ. שיליה אחורית דרגה 2.
הרופא אמר שבגלל שיש ריבוי מי שפיר ועובר גדול בכשבוע, עלי לבצע העמסת סוכר 100. הבדיקה של 50 תקינה. האם הפרמטרים הנ"ל מצדיקים הפניה לבדיקת העמסה חוזרת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה....מצפה למענה - תגובה
כמות מי השפיר בגבול העליון של התקין . רצוי לבצע העמסת סוכר מלאה גם לאור העובדה כי העובר גדול מעט לגילו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהe19/06/2015
האם תיתכן שנכנסתי להריון מקיום יחסי מין 4 ימים לפני קבלת המחזור החודשי? כאשר ידוע לי שבדיקת הריון היתה חיובית ביום איחור המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
e19/06/2015תיקון:הבדיקה היתה חיובית מס ימים בודדים לאחר איחור במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה - תגובה
כיוון שהביוץ אינו סדיר וקבוע ייתכן בהחלט . בנוסף לכך לא כל דמם נחשב לוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרהרוני19/06/2015
שלום רב, אני בחורה בת 31 עם מחזור סדיר, כל 28 יום, תמיד לפני המחזור מופיעות אצלי הפרשות חומות או דמיות שבסופן מגיע המחזור, מנסה להיכנס להיריון, החודש הופיעו אצלי הפרשות חומות אך לא הגיע המחזור, כבר למעלה משבוע, באופן לא סדיר, בעיקר בניגוב, המחזור מאחר ביומיים, ויש לי גם כאבים בחזה, האם יכול להיות מחזור שהוא רק הפרשות חומות ללא דימום רציני? אשמח להבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מוזרה - תגובה
רצוי שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם באמת אני צריכה העמסת סוכר 100??ADI19/06/2015
בשבוע 30+4 עשיתי אולטרסאונד.
בממצאים:
גיל הריון ממוצע: 31+3.
הערכת משקל: 1798.
כמות מישפיר: תקינה
AFI: 21.00 ס"מ. שיליה אחורית דרגה 2.
הרופא אמר שבגלל שיש ריבוי מי שפיר ועובר גדול בכשבוע, עלי לבצע העמסת סוכר 100. הבדיקה של 50 תקינה. האם הפרמטרים הנ"ל מצדיקים הפניה לבדיקת העמסה חוזרת???
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם באמת אני צריכה העמסת סוכר 100?? - תגובה
ראי תשובתי למעלה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)