מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכה בגבדנה20/07/2015
שלום,
אני בשבוע 8.
חטפתי מכה בגב מידית של דלת.
יש לי כאב בגב, אך קשה לי לראות כחול
האם זה יכול להשפיע על תקינות הריון מבחינת כלי דם ועוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בגב - תגובה
ד``ר אריה לידור20/07/2015שלום לך
אין סכנה להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדת זרעטליה19/07/2015
שלום,
עברתי לפני כשנתיים כריתת חצוצרה בעקבות הריון מחוץ לרחם. חודש לאחר הכריתה נקלטתי להריון. ילדתי בשעה טובה בת שנייה. מאז מנסה להכנס להריון שנית.. עד כה ללא הצלחה. מבדחקות שערכתי הכל תקין והכל בסדר.. חושבת לנסות הזרעה ומעונינית כבר "על הדרך" לעשות הפרדת זרע כדי לשפר סיכוי לבן (יש לי שתי בנות). ידוע לכם למי כדי לפנות ומה סיכויי ההצלחה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת זרע - תגובה
ד``ר אריה לידור20/07/2015שלולך
לא קיימות שיטות לכך . אלו הרפואיות הקיימות מיועדות לנשים שילדו 4 תינוקות בני אותו מין בעבר וזה לא המקרה שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
טליה20/07/2015ד"ר אריה לידור שלום,
אני לא מתכוונת להפריה חוץ גופית. ידוע לי ששיטה זאת כרוכה בוועדה מיוחדת ואפשר לגשת רק מ-4 ילדים מאותו מין. אני מתכוונת להפרדת זרע והזרעה.. ידוע לי כי יש אפשרות להגדיל סיכוי לכמעט 90% למין היילוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בתחושותעדי19/07/2015
הי. אני בשבוע שישי פלוס חמישה ימים. עד כה היו לי כל יום סחילות ורגישות רבה בחזה. אתמול ביצעתי אולטרסאונד וראו עובר עם דופק. מהבוקר נעלמו לחלוטין כל התסמינים.
עברתי כבר הפלה בעבר בשל הריון שלא התפתח. האם הירידה בתופעות מעידה על בעיה בהתפתחות או הפסקת דופק? מה לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתחושות - תגובה
לתחושות אין חשיבות כמנבא תקינות ההריון . ליתר בטחון בצעי אולטרהסאונד נוסף בעוד מספר ימ ים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןיעל19/07/2015
שלום,
המחזור שלי סדיר, הרגשתי ביוץ ואת כל התופעות הרגילות לפני מחזור.
בתאריך שהייתי אמורה לקבל היה דימום קל ביותר.
ביצעתי לאחר 3 ימים בדיקה ביתית, תשובה שלילית.
מה הסיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ליתר בטחון בצעי בדיקת דם להריון שהיא מדוייקת יותר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכה קצתמירי19/07/2015
הי. אני בהריון בשבוע 5+5 ויש לי פרסינג אינטימי. אתם מבינים איפה בדיוק. האם הוא יפריע ללידה ועם כדאי להוריד אותו? תודה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מביכה קצת - תגובה
ד``ר אריה לידור20/07/2015שלךום לך
אם אפשרי מומלץ להסירו משם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף חומצה פוליתקרנית_אלמונית19/07/2015
שלום, שאלה לגבי חומצה פולית
קיבלתי מהרופא תוסף של חומצה פולית, כנהוג במהלך הריון, התזונה שלי סה"כ מאוזנת וראיתי שיש בהרבה מאכלים שאני אוכלת חומצה פולית
ואני חוששת מעודף חומצה פולית
יש דבר כזה?
מצד שני אני בת 42 ככה שבא לי להקפיד
אשמח לתובנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף חומצה פולית - תגובה
יש להוסיף 400 מקג ליום של חומצה פולית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בבטן שבוע 16דנה19/07/2015
הריון לאחר טיפולים רבים.
אתמול בערב קיבלתי מכה בבטן התחתונה במקום בו אני מרגישה את הרחם ממש. הרגשתי זעזוע לכמה דקות ועבר. אין הפרשות או כאב. אך גם נעלמה "תחושת הרחם" שהיתה קודם.
החל מהבוקר אני משלשלת כבר מספר פעמים (אחרי שבוע וחצי של עצירות קשה) ותוהה אם יש קשר ואם הצורך להיבדק הוא דחוף. אין לי מרפאה זמינה קרובה וזה כרוך בביקור והמתנה ממושכים במיון בעיר אחרת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בבטן שבוע 16 - תגובה
יכולה לפנות למוקד כלשהוא או לכל רופא נשים לשם ביצוע בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלה..חסוייה19/07/2015
מתי מתחילים לראות בטן הריונית..?!לבחורה טיפה מלאה..
ומתי צריך להפסיק לקחת פרנטאל בהריון ולעבור לברזל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה.. - תגובה
הצןרך ברזל ייקבע על פי תוצאת ספירת הדם .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותמור19/07/2015
הריון שני שחיכינו וציפינו לו... הגיע אבל ...
לחץ1:בבדיקת סינון לתסמנות דאון בשליש הראשון של ההריון
השקיפות תקינה הבדיקת דם מעידה על הסיכון לדאון 1:1300.
לחץ 2: סקירת מערכות ראשונה מוקד אקוגני בלב חדר שמאל.
הרופא ממליץ אקו לב עוברי וייעוץ גנטי .
ואני אומרת? מה ? איך אני אמורה לדעת מה לעשות עכשיו? יש דעות ללכת למי שפיר ויש המלצתו לחכות והכל יעבור ובינתיים אני בלחץ אטומי ....
אשמח לעצתכן! ורק בשורות טובות ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות - תגובה
לא חייבת לבצע דיקור מי השפיר . פני ליעוץ גנטי בצעי סקירה מאוחרת ואקו ללב העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקולד בהריוןאנונימית17/07/2015
שלום, כמה שוקולד מותר לאכול ביום בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקולד בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/07/2015שלום.
אין חוק קבוע. השאלה האם יש לך נאמר נטיה לסכרת,משקל עודף וכו. התיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשה בויאטנם בתחילת הריוןמיכל17/07/2015
שלום,
אני מתכננת להיכנס להיריון בקרוב (הריון ראשון) ובמקביל אנחנו מתכננים חופשה בספטמבר לויאטנם.
אנחנו חוששים שהחופשה תהיה בתחילת ההריון. האם זה בטוח לנסוע לויאטנם בחודשים הראשונים של ההריון?
אם כן, האם צריך לשים לב/ להימנע מדברים מסויימים?
בנוסף, למיטב הבנתי עלי לעשות את החיסונים הבאים לפני ויאטנם:
חיסון נגד דלקת בכבד מסוג B
חיסון נגד טיפוס הבטן
חיסון נגד דלקת מוח יפנית
צהבת A ו- B
חיסון טטנוס
מתי עלי לעשות חיסונים אלו? והאם ניתן לבצעם בהריון?
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה בויאטנם בתחילת הריון - תגובה
החיסונים כמובן לבצע לפני הכניסה להריון.הייתי ממליץ אולי לדחות הכניסה להריון עד לחזרה מהטיול.זאת משום שכידוע בתחילת הריון יכולים להיות תופעות של בחילות הקאות וכו. המצרכיות לעיתים טיפול באישפוז.גם יכול להיות מאורע של דמם המצריך אשפוז.כמובן ניתן לקבל כל הטיפולים בויטנאם,אבל לשקול זאת.בנוסף יש הוראות לגבי טיסות ממושכות ,כולל גרביים אלסטיות,עקב הסיבה שישיבה ממושכת והריון יכולים לגרום להוצרות קרישי דם ברגליים.על כך התיעצי עם רופאך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בהריוןשלי16/07/2015
שלום ,
אני בשבוע 18 להריון וברצוני לשאול האם שימוש במכשיר ביתי להסרת שיער (מכשיר שנקרא me) יכול להיות מסוכן בהריון? המכשיר פועל על קרן אור ואני משתמשת בו אחת לחודש רק באזור בית השחי. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בהריון - תגובה
קימת מחלקה מיוחדת במשרד הבריאות בירושלים הנותנת תשובות לגבי תרופות ופעולות הריון.כדאי להיועץ עמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להיריוןמתבגרת16/07/2015
האם ניתן להכנס להיריון ללא חדירה כלל?
גמירה סמוך לנרתיק מבחוץ? לא הייתה חדירה כלל במהלך כל האקט. רק שפשוף מעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להיריון - תגובה
כדי שיהיה הריון,הזרע צריך להיכנס לחלל הרחם בדרך הנרתיק וצואר.מה בדיוק היה במקרה שלך ,לא ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחזה שבוע ותופעות לוואיאנונימית16/07/2015
שלום בתאריך 18.6 התבצעה החזרה, רציתי לדעת באיזה שבוע אני? כמו כן בהתחלה הייתי מרגישה קצת גודש בחזה, כאבי בטן ועכשיו כלום, שבוע הבא יש אולטרסאונד ראשון, האם יש סיבה להעלות הסימפטומים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחזה שבוע ותופעות לוואי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/07/2015כמעט שב 6
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
אנונימית16/07/2015תודה, ומה זה אומר שתופעות הלוואי נעלמו, אני לא מרגישה כלום, האם זה מרמז על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?חרדתית15/07/2015
היי
מזה כשנה מנסה להרות, תאריך ווסת אחרונה 18/6
יום שני בצעתי US ואגינאלי לצורך התחלת טיפול במכון פוריות, הרופא בבדיקה שאל האם אני לפי מחזור
האם רירית הרחם לפני מחזור ובתחילת הריון זהה?האם יש עוד סיכוי שלא אקבל מחזור?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר אריה לידור16/07/2015שלום לך
ההוכחה היחידה לתחילת הריון היא בדיקת ביטא בדם וכן רירית רחם עבה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)