מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף - טיפול פריון+מחסור בפרוגסטרוןמעיין19/06/2015
שלום,
אני מטופלת באיקקלומין ומיועדת לקהל זריקת אוביטרל מחר לפי מעקב זקיקים (יום 14).
בבדיקת דם שעשיתי היום רמת E2 של 530, ורמת פרוגסטרון של 1.
רופא הפריון שלי בחו"ל ונראה לפי המידע שאני קוראת שאני צריכה השלמת פרוגסטרון לתמיכה בהריון.
חשוב לציין שאני כבר אחרי סבב טיפול אחד בו לא היה מעקב על פרוגסטרון בבדיקות דם , סבב זה הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 7.
מה אני עושה ??
וממתי נטילת פרוגסטרון סיננטי הופכת קריטית לשם התפתחות תקינה של הריון במידה וייקלט בימים הקרובים ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - טיפול פריון+מחסור בפרוגסטרון - תגובה
ד``ר אריה לידור21/06/2015שלום לך
אפשר להתחיל בתמיכה פרוגסגנית עם תחילת ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצלחים- מתוסכליםמתוסכלת17/06/2015
6 חודשים של נסיונות ללא הצלחה..
מה הסיבות? מה צריך לעשות.. אני בדכאון- זה מתסכל.
חשוב לי לציין אני לא לקחתי גלולות אף פעם ולא שום אמצעי מניעה אחר!
למה
מה צריך לעשות ?
זה נשמע עדיין טבעי ? או שצריך לעשות טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצלחים- מתוסכלים - תגובה
עלייך לפנות לרופא לתחילת ברור
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף וקצת לחוצה ...מלי17/06/2015
עשיתי נערכת משקל שבוע 32 אמרו לי שהיא שוקלת 1.500 ק"ג
זה תקין ??? יש סיבה להלחץ ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף וקצת לחוצה ... - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/06/2015שלום.
ממש תוצאה תקינה ,העובר יעלה בממוצע עוד שני קילו עד הלידה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בהיריוןמור17/06/2015
היי.. לא כלכך התעמלתי בכל תקופת הטיפולים (כ9 חודשים)..
עכשיו אני בשבוע 17 לאחר שנקלטתי להיריון...
רוצה לעשות ספורט מתון אבל נכון לכרגע יש לי שיליית פתח נמוכה.. זה בסדר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מור20/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט בהיריון - תגובה
כל עוד מעקב ההריון תקין אפשרי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנרותאסתי16/06/2015
שלום למומחים
שאלה קטנה...הייתי אצל רופאת נשים הציעה לי להשתמש בנרות אוטרוגסטן 200 מג. במידה וניקלטתי להריון.
זאת לאחר שבחצי שנה האחרונה היתה לי הפלה אחת בשבוע 7. והריון כימי..(דימום אחרי איחור של 6 ימים מהמחזור)
איך נשמע לכם טיפול זה?
רוצה לציין שכל הבדיקות שעשיתי תקינות. (פרוגסטרון. בלוטת תריס. קרישיות יתר. הורמונים)
מחכה בקוצר רוח להתייחסותכם. תודה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנרות - תגובה
בהחלט אפשר להסתייע בטיפול זה עם תחילת ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חלש שבוע 13נופר16/06/2015
שמתי לב לכתם ורדרד על התחתונית. אני בשבוע 13.
ביומיים האחרונים כאבים בצד הבטן, לא יודעת אם זה קשור לקיבה או לא.
האם ללכת לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חלש שבוע 13 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/06/2015כדאי לפנות לרופא לבצע אולטרסאונד ולודא סוג דם שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיבה על הגבחגית16/06/2015
שלום,
אני בשבוע 32
מוצאת את עצמי לפעמים ישנה על הגב.
כתוצאה מכך, כאשר מתעוררת מרגישה כאב בצדי הבטן ליד הצלעות.
שחולף זמן קצרצר לאחר שמתגלגלת לצד.
האם שכיבה על הגב יכולה לגרום בשלב זה נזק לעובר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיבה על הגב - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/06/2015לא אבל עדיף לשכב על הצד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני בשבוע 32 שאלה דחופהמלי16/06/2015
והייתה לי נפילה קטנה בזמן הליכה על הבטן אני מרגישה את העובר וכל תקין ואני גם נחה ..
קבלתי מכות יבשות ברגל .
האם יש סיבה להחלץ ?? האם יכול לגרום משהו לעובר ?
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני בשבוע 32 שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/06/2015מומלץ לבצע מוניטור ממושך של העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאני15/06/2015
שלום,
אני רוצה לשאול בשביל התערבות...;)
האם אפשר לראות יום לאחר יחסי מין ,הריון בערכה ביתית?
או שלושה ימים אחרי בבדיקת דם?-והערכים יצאו 460 בבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/06/2015בשביל הבריאות תפני לבדיקת גניקולוג כולל אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריון לשבוע 4+4אחת15/06/2015
יצא לי 266, האם זו תוצאה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הריון לשבוע 4+4 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/06/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון בתחילת הריוןאחת15/06/2015
תמיד סבלתי מכאבי גב תחתון עם הקרנות מדי פעם לרגל.
אבל זה די עבר עם אימונים.
עכשיו נכנסתי להריון ואני בשבוע 5, והתחילו לי כאבי גב חזקים עם הקרנה לרגל ימין.
יש איזה דרך להקל על זה? זה לא מוקדם מדי בשביל שזה יתחיל? עוד אין לי בטן..
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון בתחילת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/06/2015תפני לאורטופד ורופא נשים הם ידעו כיצד לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיה בחודש תשיעייעל14/06/2015
שלום,
אני בשבוע 36+3, רגילה להיות פעילה טרם ההריון ובמהלכו.
כרגע הפעילות היחידה שנעימה לי ולא מקשה עליי היא שחיה ורציתי לדעת האם יש בעיה עם כניסה לבריכה בחודש התשיעי להריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיה בחודש תשיעי - תגובה
אין כל מניעה לכך אם מעקהב ההריון תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בהיריוןDINA14/06/2015
אני לוקחת מאתמול זינאט עקב דלקת בדרכי הנשימה (שיעול נוראי, ליחה, צינון..)
האם אפשרי לקחת בהיריון פרוביוטיקה?? אני מרגישה שזה קצת הופך לי את הבטן וחוששת שלא נספג בגלל שאני קצת משלשלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה בהיריון - תגובה
ד``ר אריה לידור14/06/2015שלום לך
כדאי להמשיך בזינט . אין כל חשש מפרוביוטיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילת11/06/2015
שלום,
שאלה אולי מטומטמת אבל הכל מלחיץ בהריון ראשון.
בגיל 40 ...שבוע 14, גרבתי גרבי ניילון קצרות שנצמדות עם גומי לקרסול כל היום, כשחזרתי מהעבודה לאחר 10 שעות ראיתי שהגרבי ניילון (שבאות עם גומי מהודק על הקרסול) כנראה לחצו לי ועשו סימני מתיחה חזקים מהגרב על הקרסוליים, כמעט התנפחות, אפילו לא הרגשתי..האם זה עלול לעצור את זרימת הדם התקינה לעובר או לגרום איזשהו נזק? מצטערת כבר שלבשתי גרבי ניילון כאילו.
ממתינה לתגובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אין כל סיכון להריון לעובר או לך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר נשימהפאולה11/06/2015
אני סיימתי שבוע 35 היום ,במהלך הריון כולו היה לי קוצר נשימה למרות שלא מצאו תסחיף ריאות ושום בעיה בלב , אך במהלך שבוע אחרון קוצר נשימה שלי ממש החמיר לפעמים אני מתעוררת בלילות כי קשה לי לנשום, האם תופעה הנל תקינה לשבוע הזה או כדאי לפנות לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר נשימה - תגובה
כדאי שתפני לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)