מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנה06/07/2015
הי,
קצת מוטרדת- אודה לתשובתכם
הייתי ברכב עם ידיד , שנינו עם תחתונים, הוא עם בוקסר.
אברי המים התחככו אחד בשני- עם התחתונים. הוא אף ניסה עם התחתונים להכניס את הפין שלו כאילו לנרתיק שהיה כאמור מכוסה בתחתונים- הוא לא גמר ולא הגיע לשפיכה. בוודאות.
אבל מה הסיכוי במקרה המתואר להכנס להריון אולי מהטיפות שיש לפני שפיכה או מטיפות אחרות?
האם יש סיכוי שזה יעבור את התחתונים של שנינו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/07/2015הסיכוי קטן מאד.
אם יש ספק תקחי פוסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילית פתחמור06/07/2015
האם אורגזמה מסוכנת במצב של שיליית פתח?
ומה בדבר יחסי מין?
תודה (שבוע 20)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילית פתח - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/07/2015שלית פתח היא הוראת נגד יחסים היכולים לגרום דמום משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא קרוטןעדי05/07/2015
שלום. מזה כל בוקר שותה מיץ גזר סחוט מ5-6 גזרים. הבנתי כי כוס כזו מכיל 20 אלף יחידות ויטמין a בטא קרוטן.
גיליתי היום שאני בהריון שבוע 5. האם סיכנתי העובר? האם יש בדיקת דם לויטמין זה שכדאי לבצע לבדוק רמתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא קרוטן - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/07/2015דברי עם היחידה הטרטולוגית של קופ"ח או פרופ אור נוי מהדסה ירושליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי ונשירהגלי05/07/2015
שלום
לפני כחודשיים טופלתי בזריקת מטוטרוקסט לאחר שגילו לי הריון מחוץ לרחם.
בחודש וחצי האחרונים אני סובלת מנשירה חמורה מאד של השיער שממילא דליל אצלי.
1. האם זו תופעת לוואי של זריקה אחת? או של איבוד ההריון?
2. איך ניתן להפסיק את הנשירה? אני מודאגת ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי ונשירה - תגובה
ד``ר אריה לידור05/07/2015שלום לך
אין כל קשר למטוטרקסט או להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נעוצה לאחר קיסרימור03/07/2015
הסתברות מאוד גבוהה שאגיע לסוף הריון עם שיליית פתח נעוצה בצלקת של ההריון הקודם. הילד מתפתח מצויין.
אשמח לשמוע מנסיונכם האם יש סיכוי לסיים לידה (בקיסרי כמובן) בצורה טובה ללא הוצאת רחם וכו... אני בת 31 ומאד רוצה עוד ילדים...
כמו כן, לפי דברי הרופא שלי ניתן להתנהל רגיל.. האם עדיף לדעתכם להיות במנוחה מוגברת או כל דבר אחר שעשוי למנוע נזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה נעוצה לאחר קיסרי - תגובה
יש לבצע הערכת "נעיצות " השליה לפני היתוח המתוכנן ובמידה ויש סיכוי לנעיצות גבוהה נית יהי להשתמש במידת הצורך בצנתרים מיוחדים למניעת דמם וכריתת רחם אפשרית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
DINA05/07/2015תודה רבה...
באיזה שלב מומלץ לעשות זאת??
ואיך שורדים 3 חודשים בלחץ הזה??
(יש לי ילד בבית וקראתי על מקרים שמסתיימים לא עלינו במוות או בניתוחים עם החלמה מאוד מסובכת.. המחשבה על זה הורסת אותי...)
יש לכם המלצה למנתח שמתמחה בתחום?? או בי"ח ספציפי שטוב יותר בעניינים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת בית בהריוןדנה02/07/2015
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 7 אחרי הזרעה.
אני צריכה לצבוע את הבית בגלל תיקונים של רטיבות ועוד.
מאיזה שבוע בהריון, הסיכון להריון קטן מחשיפה לצבע?
או שהסיכון להריון קיים באופן שווה בכל תקופת ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת בית בהריון - תגובה
אין סכנה להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירונים שבוע 24ורד02/07/2015
שלום
יש לי סוגיה לא ברורה כל כך, אשמח לדעתכם..
אני בשבוע 24, הריון ראשון (יותר נכון רביעי אבל הקודמים לא צלחו לצערי) , בת 42
בביקורת השבוע במכבי , עשו לי מוניטור (כי לא הרגשתי תנועות), במוניטור ראו צירונים.
בביקורת אתמול (3 ימים אחרי) שוב היו צירונים אבל אחרי עירוי שקיבלתי הצירונים נעלמו במוניטור שעשו אחריו בפעם השניה. עוד שבוע שוב ביקורת
אני מאד תזיזתית ואוהבת לעשות יוגה ופילאטיס ואני חוששת עכשיו להתאמץ מדי. חוץ מזה אני מרגישה טוב ואין שום תופעות מלבד לעיתים לחצים באזור המפשעות.
מה דעתכם בנושא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירונים שבוע 24 - תגובה
יש לבדוק בדיקה גינקולוגית וגם אולטרהסאונד להערכת אורך צוואר הרחם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמיניםעדי01/07/2015
האם בלקיחת חומתה פולית בכדור משולב עם בי 12 מתחת ללשוו החומצה הפולית נספגת כמו כשלוקחים רק כדור חומצה פולית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
נספגת היטב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודת חן בהריוןאורטלי01/07/2015
שלום,
הייתי רצל רופא פלסטיקה שהמליץ להוריד את נקודת החן הקטנה שיש לי בגב למרות שטען שזו נקודה שפיר.
האם מסוכן להסיר את הנקודה בהרדמה מקומית בתחילת הריון??
האם כדי לחכות לסוף ההריון, לשבוע מסויים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נקודת חן בהריון - תגובה
יכולה להסירה ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורטלי05/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ריאות בשליש הראשוןאורטל01/07/2015
כמה ימים לאחר שגיליתי שאני בהריון גיליתי גם שיש לי דלקת ריאות חריפה עם חום גבוהה שלא ירד במשך יומיים . אני לוקחת אנטיביוטיקה ומשאף וגם כדורים להורדת החום אופטלגין ואקמול . אני חושבת לעובר האם החשש מוצדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ריאות בשליש הראשון - תגובה
אין כל חשש לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?רינה01/07/2015
ביום ה 32 למחזור הקודם בד"כ מחזורים שנעים בין 34 יום ל 37 חום עומד על 36.7-36.8 אין הריון בוודאות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
מדידת חום היא מדד גרוע . בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH גבוה בהריוןרינת01/07/2015
היי ,בבדיקת דם בשבוע 5 + יומיים יצא TSH 4.16 , רופא הנשים אמר שזה גבוה מדי להריון וצריך להיות בסביבות 2.16 , שלח אותי לאנדוקרינולוג מומחה עם בדיקה חוזרת אחרי כמה ימים ובה
יצא TSH-3.63 , T4-12 , T3-5.94 . האנדוקרינולוג אמר ש"אין ממצא חרגי ,יש גויטר מרכזי (ידוע ובמעקב )בולט מעט , ללא גושים ייתכן ומדובר באשימוטו ונמשיך לעקוב " , רק אציין שבהריון לפני ארבע שנים היתה אותה רמה של TSH ולא נשלחתי לבדיקות ומעקב .רופא הנשים עדיין מודאג , האם צריך לעשות משהו , כרגע בשבוע 9 +2 .תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH גבוה בהריון - תגובה
פרט למעקב אחר ערכי TSH אין בשלב זה צורך במשהו נוסף
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם מקוצרלולי30/06/2015
אני עם הריון תאומים שני שקים שתי שליות. בשבוע 23 אושפזתי לאחר שבסקירה צוואר הרחם נמדד 20mm והיו צירים (לא כואבים, התקשויות של הבטן) כל חמש דקות. קיבלתי אוטוסיבן וצלסטון. הצירים נחלשו ל1 לעשר דקות והתחילו טיפול בפרוגסטרון ופרסולט. מאז חלפו שבועיים. הצירים נשארו אותו דבר ולפעמים גם נעלמים. צוואר הרחם התקצר בשבוע 23+4 ל15-18 , נשאר כך שבוע וחצי וכעת נמדד בין 6-12. לפי מה שאומרים לי פה אין מה לעשות ואין טיפול נוסף שאני יכולה לקבל. האם זה נכון שאין טיפול שיכול לשנות את המצב? האם הצוואר יכול להתארך חזרה? שמעתי על טיפול בפסרי באסף הרופא אבל זה מצריך שחרור שלי מביח כרמל, נסיעה ואשפוז מחדש באסף הרופא ואז יבדקו התאמה. האם שמעת על הטיפול? האם היית ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם מקוצר - תגובה
כל טיפול שיסייע במניעת התקדמות הקיצור מתקבל בברכה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורדנה30/06/2015
שלום לכולם.
אני בת 25 בריאה בדרך כלל ונשואה החודש המחזור מתעכב לי בארבעה ימים מה שלא קרה מעולם! המחזור שלי סדיר מאוד בדיקת הריון ביתית שעשיתי יצאה שלילית.. אין לי הפרשות חומות, רק כאבי בטן ולחץ בבטן וכאב בבטן התחתונה מידי פעם כמעט כמו של מחזור..
אז מה זה יכול להיות? הריון שהבטא שלו חלש ולכן הבדיקה לא מזהה אותו או משהו אחר?
המשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאor30/06/2015
היי,
שאלה...וסת אחרונה בתאריך 16/5,בראשון שעבר- 21/6 בוצעה בדיקת דם ערך הבטא היה 346, לאחר שבוע בראשון 28/6 בוצעה שוב בדיקת דם ערך הבטא היה 7500 האם העלייה תקינה?!האם הערך לא עלה בצורה גבוהה מידיי?!האם זה יכול לתת הערכה של יותר מעובר אחד?!בלחץ קצת!
כמו כן אשמח לדעת איזה שבוע אני.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר התייחסות מהמומחים בבקשה?!!?!?
or30/06/2015אפשר התייחסות מהמומחים בבקשה?!!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא - תגובה
ד``ר איילון לחמן01/07/2015שלום.
כל התשובות יכולות להינתן רק עם ביצוע בדיקת אולטרה סאונד.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)