מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע מהנרתיק בהריוןיובל03/06/2014
בוקר טוב לרופאים!
אני בחורה בת 25, בריאה בד"כ, בהריון בשבוע 28+1. מזה מספר ימים הבחנתי בריח חריף ורע מהנרתיק (פעם ראשונה ששמתי לב אליו היה בעת קיום יחסי מין עם בעלי). אין לי גרד או תחושה צורבת באזור במהלך היום, רק בעת קיום יחסים יש מעט שפשוף ממש בהתחלה ואחר-כך זה עובר ולא מפריע.
אני חוששת מוגינוזיס בקטריאלי, ומזיהום שיטפס במעלה הנרתיק. מה עליי לעשות? האם הריח הרע הוא בכלל משהו שיכול להופיע באופן נורמלי בהריון?
תודה מראש,
וחג-שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהנרתיק בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור05/06/2014שלום לך
פני לבדיקה ובאם קיים זהום יש לטפל בו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןמעין02/06/2014
ביצעתי בדיקת שתן ותוצאותיה היו צמיחת חיידקים מעורבת וכמות לויקוציטים של 500 (כאשר הטווח התקין אמור להיות בין 0-10).
אני כרגע בסוף החודש השמיני להריוני והבנתי שזה עלול להיות מסוכן לעובר.
כאשר ביקרתי אצל הרופא הוא הפנה אותי לחזור על הבדיקה - התוצאות היו זהות. אני חושדת שהדלקת קיימת כבר כמה חודשים.
האם ישנה דרך שאוכל לטפל בתופעה ללא אנטיביוטיקה? האם עליי לחזור לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן - תגובה
כל עוד לא קיימת עדות ברורה לזהום בדרכי השתן ( ולך אין כזו) אין כל סיבה לדאגה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן - תגובה
כל עוד לא קיימת עדות ברורה לזהום בדרכי השתן ( ולך אין כזו) אין כל סיבה לדאגה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- צירים בשבוע 29איציק02/06/2014
שלום,
אשתי בת 20, בשבוע 29. זה ההיריון הראשון שלנו והתחילו לה צירים. הגענו למיון ואמרו לנו שיש לה פתיחה של 3. נתנו לה תרופה בשם מגנזיום סולפאט.
אמא שלי אמרה לי שהיא לא מכירה את התרופה ובדרך כלל נותנים משהו אחר לעכב את הלידה.
האם מה שנתנו לה במיון זה בסדר? זה יעבוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו
רוני05/06/2014זה אכן מה שנותנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה- צירים בשבוע 29 - תגובה
חלק מפרוטוקול טיפולי בצירים . בנוסף יש לבצע בדיקות חוזרות לאורך צוואר הרחם (ידני ועל קולי) ובמידת הצורך להוסיף טיפול תרופתי שתיה מרובה ומנוחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון - חשוב!!!!קרן02/06/2014
שלום,אני הפסקתי גלולות וקיימנו יחסים לפני מס' ימים אין לי מושג אם היה ביוץ ועקב הפסקת הגלולות המחזור אינו סדיר וקיבלתי פעמיים החודש אבל במדויק לא זוכרת לא עשיתי מעקב אני מרגישה בחילות בבוקר טעם מר ורוק תופעות שהיו לי בהריון הראשון השאלה אם יכול להיות תופעות תוך כמה ימים? אולי זה פסיכולוגי?
השאלה שלי אחרי כמה זמן אפשר לבדוק הריון
1. ע"י בדיקת דם
2.ערכה ביתית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - חשוב!!!! - תגובה
ד``ר איילון לחמן02/06/2014שלום..
בדיקות הדם והשתן,הופכות חיוביות לפחות לאחר שבועיים מיום הכניסה להריון.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובדיקה בייתית מתי?
קרן09/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשיש איחור בווסת
טולי16/06/2014הייתי מחכה כיומיים-שלושה של איחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה בקיסריליאת01/06/2014
ילדתי בניתוח קיסרי לאחר 5 לידות רגילות מה הסיכוי שאלד שוב בלידה טיבעית ?בלידה צריכה להתבצע בשבוע 38 בהשראת לידה עקב מוות של עובר בתוך הרחם בשבוע 40 בלידה החמישית.אני בת 39
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה בקיסרי - תגובה
ד``ר איילון לחמן02/06/2014שלום.
האמת שמעט קשה לגרום לזרוז לידה לאחר קיסרי.אגב מה היתה הסיבה לניתוח.כמובן שאם תתפתח לידה מעצמה,הסיכוי הוא טוב.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שקיפות עורפית ובדיקת דםלילך31/05/2014
שלום,
מה הזמן המקסימלי שיכול לעבור בין בדיקת שקיפות עורפית לבין בדיקת דם לשקלול התוצאות? הם עושים שקיפות ביום ו' בבוקר ובדיקת דם ביום א' - זה בסדר? האם זה יכול להשפיע על אמינות התוצאה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שקיפות עורפית ובדיקת דם - תגובה
ההמלצה היא לבצע בדיקת הדם בתוך 72 שעות. כך שאין בעיה ליום ו ויום א. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתןלילי31/05/2014
שלום רב, מצאו לי חלבון בשתן ( באיסוף) 240. יש היסטוריה של יל״ד. האם יש סיכוי שהחלבון בשתן ירד או יעלם באיסוף חוזר??? אני בשבוע 30.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון בשתן - תגובה
הסיכוי שרמת החלבון תרד היא נמוכה כי הסיבה לחלבון עדין בגופך במשך ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינה בזמן היריוןשירי כהן30/05/2014
שלום,
אני סובלת מפוביה חמורה מאוד של טיסות.
באוגוסט הקרוב כאשר אהיה בשבוע 22, אני אמורה לטוס לניו יורק לשבועיים.
אני נוסעת הרבה לניו יורק מכיוון שהמשפחה שלי שם וגם הפעם אני נוסעת לחתונה.
כדי להתמודד עם הפוביה הייתי לוקחת כדורי שינה דיי חזקים (מפסיכיאטר) שהיו מרדימים אותי לכל הטיסה.
מה האלטרנטיבה שלי כאישה בהריון?
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת הריון! !!קרן30/05/2014
רציתי להתייעץ לא זוכרת מתי היה לי ווסת פעם אחרונה הפסקתי גלולות ובמקרה היום קיימנו יחסים לראשונה ללא גלולות ורציתי לדעת מתי אפשר לבדוק אם אני בהריון בערכה ביתית? אחרי כמה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים??????
קרן01/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון! !! - תגובה
לפחות לאחר שבועיים יש לבדוק.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן02/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספררי והריוןחן29/05/2014
לצוות הפורום שלום,
היום גיליתי שאני בהריון, ממש בתחילתו- שבוע 4+4. לפני יומיים השתתפתי בסדנתת יצירה שבמהלכה ריססתי ספריי (כמו זה שבגרפיטי) על גבי בד. הסדנא נערכה באוויר הפתוח אך ארחתי היטב את ריח הספרי וקראתי אח"כ כי הוא רעיל לשאיפה.
האם יכולהלהיות לכך השפעה לרעה על העובר בשלב זה של ההריון ?
תודה, חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת בטאמור29/05/2014
שלום. וסת אחרונה הייתה ב-25.4. לציין כי המחזור בערך כל 35 יום. בתאריך 27.5 עשיתי בדיקת דם והבטא יצאה 30. לאחר יומיים חזרתי על הבדיקה והבטא יצאה 110. האם זה תקין? זה לא עלה יותר מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא
מור03/06/2014אפשר תשובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ05/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה התשובה?
מור06/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים בהריוןשירה27/05/2014
שלום רציתי בבקשה לדעת אם יש סיבה מסוימת שיש לי כמעוט מתחילת ההריון כל כמה ימים שלשולים? חשוב לציין שקצת בחילות אבל בלי הקאות.
אני בשבוע 8 וזה הריון ivf.הריון ראשון שלי אני בת 25
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים בהריון - תגובה
השלשול ברך כלל אינו נחשב כשייך להריון.כדאי להתיעץ בנוסף עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות ועודדנה27/05/2014
שלום ד"ר, בת 40, שקיפות עורפית תאומים בשבוע 12,
1. מה הסטטיסטיקה לסיכון תסמונת דאון לפי שקיפות העורפית בהריון תאומים גיל 40?
2. האם בהריון תאומים מומלץ לעשות את בדיקת הדם לסקר (הבדיקה שעושים ביחד עם השקיפות)? האם הבדיקה בהריון תאומים נותנת תוצאה מהימנה?
3.האם בדיקת מי שפיר נותנת תוצאה של 100% בגילויי תסמונת דאון? אם כן, ואם אני מחליטה לעשות את הבדיקה, האם צריך גם לעשות את בדיקות שקיפות+דם? מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה עד שיענו
רעות27/05/2014ממליצה עד שיענו לך לפני ביצוע דיקור מי שפיר לעשות את בדיקת הדם המחליפה דיקור מי שפיר +כל הבדיקות האחרוות ובמידה וכולן יהיו תקינות לשלול שוב האם כדאי דיקור מי שפיר לתאומים שזהו סיכון כפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמיניםשיר27/05/2014
שלום, בהריון שבוע 15, לוקחת פריפול אחד שמכיל 100mg ברזל ו 0.4 מ"ג חומצה פולית. האם מומלץ לקחת גם פרנטאל? ראיתי שהוא מכיל כבר 1mg חומצה פולית, האם זה לא יהיה יותר מידיי חומצה פולית ליום? הפרנטל מכיל גם beta-carotene של 1500IU וגם ויטמין A עם 30IU, האם זה לא יותר מידיי? אומרים שויטמין A גם עלול להזיק בהריון לעובר? בבקשה עזרתכם והמלצתכם מה עדיף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים
שיר27/05/2014סליחה ויטמין A של 1500 IU גם כמו של הבטא קרוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עליי??
טל02/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים - תגובה
המומלץ הוא נטילת ברזל המותאם לספירת הדם שלך ., חומצה פולית ויטמיןD במידה וחסר וכן ויטמין B12
כל היתר תוספים שאפשר לקחתם בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופירין 75לרה25/05/2014
שלום רב,
אני בשבוע 11 להריון שני,
בגלל שבהריון ראשון בתי נולדה עם עיקוב גדילה תוך רחמי (IUGR) (נולדה בשבוע 39 במשקל 2250)
ולא מצאו סיבה כלשהי, הרופא נתן לי מיקרופירין 75.
בזמן האחרון יש לי לחץ דם מאוד נמוך 80-58, וחולשה, גופי רועד, קר לי, אני מאוד עייפה,
אני יודעת שזה חלק של הריון אבל אולי האספירין עושה לי לא טוב?
הרופא אמר לי לחזור אליו אחרי סקירת מערכות מוקדמת, כדי ללכת אליו לפני?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר, גם קיבלתי פרנטל פעם ביום
לרה25/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)