מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי ניתן לבצע בדיקת הריון בייתיתעלמה23/05/2014
שלום,
המחזור שלי לא סדיר ואני חוששת שאולי יש חשש שהיחסים שקיימתי לפני מספר ימים לא היו לגמרי מוגנים. רציתי לדעת מתי אוכל לבצע את הבדיקה הביתית בזמן האידאלי כך שתתן לי תוצאות אופטימליות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ניתן לבצע בדיקת הריון בייתית - תגובה
ד``ר אריה לידור25/05/2014שלום לך
לפחות שבועיים מקיום יחסי מין אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלילך22/05/2014
מחזור אחרון ב6.4 ביום חמישי שעבר הייתה בטא 974 והיום בטא 1997 האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
קיימת צמיחה תקינה. המשיכי במעקב ביטא . מעל ערך 6000 ניתן להדגים דופק עוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרולט בהריוןמילה22/05/2014
שלום רב,
הנני בשבוע 23 להריון ולוקה באנקילוזינג ספונדיליטיס. עד ההריון טופלתי בזריקה ביולוגית. בערך בשבוע 12 התחילו שוב הקשיון והכאבים. אקמול ואופטלגין עוזרים לכמה שעות בלבד. לאחר זריקת דפו מדרול שלא השפיעה פניתי לרופא כאב שרשם לי אלטרולט 10 מ"ג. ישנה הטבה גדולה אך הקשיון והכאבים עדיין קיימים אם כי בצורה פחותה בהרבה. במאמץ קל של הליכה או עמידה המצב מחמיר ומדי פעם עדיין נזקקת לאקמול/אופטלגין.
ברצוני לדעת עד איזה שלב בהריון אפשר לקחת מינון זה של אלטרולט והאם אפשרי עד סוף ההריון, כולל בהנקה. האם יהיו לכך השלכות כלשהן על היילוד? האם מותר מינון של 2 כדורים ביום (20 מ"ג)?
רופא הכאב אמר שלמיטב ידיעתו אפשרי לקחת עד סוף ההריון גם במינונים גבוהים יותר אך המליץ שאתייעץ.
אודה מאוד לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דיקורדנה21/05/2014
שלום, בת 36.5, שבוע 18 , כל הבדיקות יצאו מצויינות כולל שקיפות עורפית סקירה, בדיקת דם DNA המחליפה דיקור מי שפיר יצאה תקינה וכו'.., האם עדיין מומלץ עקב גילי שאעשה דיקור מי שפיר למרות שלא נמצא שום דבר חריג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור - תגובה
אין כל צורך בדיקור אם תוצאות הבדיקות שבצעת תקינות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ?שי21/05/2014
הינני בעל שחלות פוליצסטיות. ולכן במעקב זקיקים. בתאריך 13.5 (היום ה 21 למחזור) נצפה זקיק בגודל של 20 מ"מ והיום ( יום ה 29 למחזור) ביצעתי בדיקת דם לפרוגרסטרון שיצאה 48.5nmoi/l.
מה משמעןת התוצאה? האם היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היה ביוץ? - תגובה
כן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק של העובריוליה21/05/2014
שלום רב,
ווסת אחרונה 12.4.2014
מתי אפשר לראות דופק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק של העובר - תגובה
בימים הקרובים - מעבר לשבוע 6
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
אדל25/05/2014שלום רב
בדיקת בטא נעשית ביום ה12 או 13 לאחר החזרת העוברים ?האם לפי הבטא ניתן לדעת האם תאומים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בהריוןשירן20/05/2014
שלום..אני בהריון שבוע 8.
נדבקתי מהילדה ויש לי שיעול טורדני. לפני ההריון הייתי שותה מדכא שיעול.
האם מותר בכלל לשתות תרופות בהריון?
אופטלגין? קולדקס? סינופד? תרופית טבעיות של אלטמן?
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חשוב! תוצאות בדיקותמירי20/05/2014
היי לכולם,
קצת בלחץ! הריון שני שבוע 25+4
היום בבוקר עשיתי בדיקות העמסת סוכר ושתן ותרבית והתוצאות ברובן טובות אך יש כמה לא בערכים שלהם. אשמח לדעת מזה אומר ומה אני צריכה לעשות בנידון.
GLUCOSE 50g 143 mg/dl
LEUCOCYTES - U STRIP 500 WBC/microl
HB 11.8 g/dl
HCT 35.2 %
אלו הערכים שנמצאים מחוץ לנורמה בבדיקות שלי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תוצאה גבולית
מירי20/05/2014PROTEIN- U STRIP 30 mg/dl
אשמח לתגובה מהירה! אני לחוצה מהתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב! תוצאות בדיקות - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/05/2014שלום.
העמסת הסוכר יצאה עם תוצאה גבוהה. מומלץ ביצוע העמסת סוכר מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקטור 5 ליידןשני20/05/2014
שמי שני בת 28 הריון ראשון עבר בסדר בשבוע 28 היה לי הרדמות ביד וחצי פנים הרופא שלח אותי לבדיקות ונמצא פקטור 5 ליידן משבוע 28 לקחתי אספירין ורק במשכב לידה קלקסן כרגע בהריון שני בשבוע 6 הנומרולוגית אחרי בדיקות המליצה רק על אספירין ברגע שרואים דופק ולקלקסן במשכב לידה, האם זה מספיק כדי שההריון הזה יצליח ויהיה תקין והאם מספיק אספירין 75 או 100
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקטור 5 ליידן - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/05/2014ממליץ להתיעץ בהמטולוגית ולא נומרולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות שלי זה אצל המוטולוגית
שני23/05/2014דוקטור קוזאק נטשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשולים וכאבי בטן בהריון מתקדםנעמיל20/05/2014
אני בשבוע 35 וסובלת כבר שבוע משילשולים דימום בצואה כאבי בטן חדים וחולשה מאוד גדולה .
מה עלי לעשות?
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשולים וכאבי בטן בהריון מתקדם - תגובה
עליך לפנות לרופאך,להיבדק ולבצע הבדיקות הנדרשות ועל פי התוצאות,הטיפול הנדרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר גדול מגיל ההריוןאירית19/05/2014
אני בשבוע 28, העובר שלי מתחילת ההיריון גדול בשבועיים מגיל ההיריון..
התחיל השבוע להיות לי כבד.. הבטן נימתחת...
למה לצפות?
ממה נובע עובר גדול מגיל ההיריון?
האם יש משהו שאני יכולה לעשות שישאיר אותו בטווח הנורמה?
האם משהו בתזונה שלי יכול להשפיע עליו??
אני בת 42 וכבר נאמר לי שבגילי יש עדיפות להוציא עובר גדול לפני הזמן..על איזה שבוע מדובר בערך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר גדול מגיל ההריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/05/2014משקל העובר נקבע עי אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלובין נמוך וברזל גבוה בהריוןנעה19/05/2014
שלום רב,
אני נשאית של תלסמיה בהריון שבוע 22.
לפני חודש וחצי ביצעתי בדיקת דם: רמת המוגלובין נמוכה 9.1, פרטין בטווח הנמוך של הנורמה 10 ורמת ברזל חופשי 113.
מזה חודש וחצי אני נוטלת תוסף של ברזל פריפול 100 מ"ג ליום.
רמת ההמוגלובין נשארה 9.1, רמת הפרטין עדיין בטווח הנמוך של הנורמה 12.6 לעומת זאת רמת הברזל החופשי בדם גבוהה 201.
א. מדוע הרמת ברזל גבוהה וההמוגלובין והפרטין עדיין נמוכים?
ב. האם עלי להחליף את תוסף הברזל או להפסיק?
ג. האם רמות גבוהות של ברזל חופשי עלולות להזיק לעובר?
ד. האם יש קשר להיותי נשאית של תלסמיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין נמוך וברזל גבוה בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/05/2014כן הטלסמיה גורמת לאנמיה עם עתודות ברזל תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת cmvשירן19/05/2014
עשיתי בדיקת cmv
Cmv igg
Cmv igm
שניהם יצאו שלילי. מה זה אןמר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת cmv - תגובה
אומר פשוט שלא חלית מעולם ב-CMV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם עכשיו שבוע 8 אני חולה?
שירן22/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שעלתמיכל19/05/2014
שלום
אני בשבוע 32+5 להריון , הבנתי שמומלץ להתחסן בשעלת.
הרופא שלי לא ממש מאמין בכל העניין.
לפי הבנתי שעלת היא מחלה שמתפרצת בחודשי החורף, אם הלידה שלי ,בע"ה, צפוייה בתחילת יולי. האם זה בכלל אפקטיבי להתחסן? , אם תינוקות מקבלים חיסון לשעלת כבר בגיל חודשיים שזה לפניי החורף.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שעלת - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/05/2014שעלת מתפרצת בסתיו וחורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שוב האם אפקטיבי בכלל להתחסן?
מיכל21/05/2014אם הלידה היא בע"ה ביולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןיוליה18/05/2014
שלום,
מאיזה ערך של בטא רואים שק הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור18/05/2014שלום לך
1500 לערך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור18/05/2014שלום לך
1500 לערך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)