מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לורטדין 10 מג של כצטאייל04/05/2014
אשתי לקחה כדור כזה בזמן שהיא אולי בהריון האם לדאוג וכמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רגליים מתנפחותאמא +204/05/2014
שלום ... אני בהריון שלישי בשבוע שש .רב היום עובדת בישיבה שמונה שעות ושאני קמה ועומדת בערך חצי שעה אני מרגישה לחץ על כפות הרגליים והאצבעות והם מאדימות לי ואם אני ממשיכה לעמוד הם אפילו מתנפחות לא סבלתי מתופעה כזו בהריונות הקודמים אף לא בחודש תשיעי לכן אני קצת בלחץ האם זה תקין או לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים מתנפחות - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/05/2014שלום.
אכן זה לא ממש תקין בשבוע 6. לגשת לכן ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBS בהריוןטל04/05/2014
שלום
בת 31 הריון שני. בהריון הראשון עשיתי בדיקת GBS ויצא שלילי. בהריון הנוכחי (שבוע 35) עשיתי בשנית את הבדיקה ויצאה תשובה "צמיחה של".
קראתי שיש לקחת אנטיביוטיקה במהלך הלידה ומינימום 4 שעות לפני הלידה.
במידה והלידה קצרה מ 4 שעות האם האנטיביוטיקה אפקטיבית? האם מתן האנטיביוטיקה אינה מסוכנת לעובר?
כיצד ייתכן שבהריון הראשון היתה תוצאה שלילית וכעת חיובית? האם זה יכול שוב להשתנות לתשובה שלילית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS בהריון - תגובה
האנטיביוטיקה הניתנת היא עבור העובר ולא עבורך כמובן לכן שאינה מסכנת אותו אלה רק שומרת על בריאותו.יתכן ונדבקת בין ההריון הראשון לנוכחי.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר ביכומי טרימסטר ראשוןאושרה04/05/2014
שלום,
רציתי לדעת אם את הסקר ביכומי טרימסטר ראשון צריך לעשות באותו יום של השקיפות עורפית או שאפשר גם יום אחרי השקיפות עורפית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקר ביכומי טרימסטר ראשון - תגובה
ד``ר איילון לחמן06/05/2014שלום.
מומלץ ב-72 שעות שלאחר הבדיקה האולטרהסאונדית,לבצע את בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ראות בהיריוןמירי03/05/2014
1. יש לי דלקת ראות (לפי המר"מ) / או לפחות דלקת בקנה הנשימה (לפי הרופאה במיון).
2. אני בשבוע 28 וחרף התנגדותי לבצע צילום רנטגן, עברתי צילום רנטגן עם כיסוי עופרת לבטן.
השאלה שלי - האם עשיתי טעות כשהסכמתי לבצע צילום רנטגן ? זה עושה נזק לעובר?
שאלה שנייה - האם אנטיביוטיקה מסוג ZINNAT הוא בטוח לשימוש בשלב זה של היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - החזרהרונית03/05/2014
שלום ...
החזירו 2 עוברים מוקפאים ב 28-4
ביום השליש כאבי גב ובטן ...והיום כאבים ועיפות זה היום השישי של החזרה
ביום השלישי של החזרה היה חוט חום ורוד..
האם זה אומר שזה לא הצליח ??
מה הסיכויים להצלחת מוקפאים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
עדין קשה לדעת.המתיני בסבלנות.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנורמפלור בזמן היריוןאלי3103/05/2014
האם מותר להשתמש בנורמפלור ( טבליות ויטמין סי לנרתיק) בזמן היריון - שבוע 19?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת הריוןאוראל03/05/2014
הייי רציתי לדעת מה הבדיקה הזו אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה אבל מזל טובב
אנה03/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות במהלך ההריוןמעין02/05/2014
שלום,
אני בשבוע ה31 להריון ועד כה הכל תקין (טפו טפו טפו...).
אחת לחודש אני מגיעה לרופא הנשים שבודק דופק ולחץ דם כמעקב הריון. הבנתי שלרב אמורים לבצע בנוסף בדיקות נוספות של דם ושתן אחת לחודש ובחודשים מתקדמים אחת לשבועיים.
הרופא שלי לא הפנה אותי לבדיקות כאלו מאז השבוע ה24 ובביקור האחרון נתן לי הפניה לבדיקות אותן אמר שעלי לבצע לאחר השבוע ה35, כלומר 3 חודשים בין הבדיקות הקודמות לבאות. האם בשל ההפרש הגדול עלול "להתפספס" משהו? האם כדאי שאקדים ואבצע את הבדיקות עכשיו ולא ב35?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות במהלך ההריון - תגובה
התיעצי שוב עם רופאך בענין מועדי ביצוע הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מודאגתאדוה02/05/2014
אני בתחילת ההריון ומאחר ולא ידעתי שאני כלל בהריון בשבוע הראשון כנראה ואכלתי דג נא.
אם יש סכנה לעובר שהוא נדבק בחיידק שעובר בבשר נא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מודאגת - תגובה
אין דרך כרגע לבדוק זאת. יש להיות במעקב אצל רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי יסמיןנינה02/05/2014
התחלתי בכדורי יסמין כבר 15 יום אם אני מפסיקה לנטול האם אני מקבלת מחזור אחרי הפסקת התרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי יסמין - תגובה
אכן צפוי דימום אך לא מובטחת המידיות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהנטע01/05/2014
אני לאחר 6 וחצי שבועות מאז לידה שקטה בעקבות מום שבוע 17. לאחר אולטראסאונד נמצא כי יש ככל הנראה נוזל/ שארית, לא ברור כל כך מה.. כנראה שארית בגודל 14 על 9, אני לאחר מחזור. השאלה היא האם לבצע היסטוסקופיה או להמתין עוד שבועיים, יש רופא שטוען שכדאי להמתין עוד שבועיים ויש רופא שטוען שיש לגשת לבצע, מה אתה חושב? אני כמובן מעדיפה להמתין שיצא לבד (שאמתין) מבלי התערבות אבל האם יש סיכוי כזה? יש לי הפרשות חומות בעיקר, האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור01/05/2014שלום לך
המלצתי לבצע היסטרוסקופיה ולסלק את השארית לקראת הריון נוסף
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאשני01/05/2014
היום עשיתי בדיקת דם יצא 537 .
שבוע 4 היום.
מה משמעות התוצאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - תגובה
המשמעות היא תחילת הריון. יש להמשיך ולבצע מעקב ביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתמצפה30/04/2014
שלום בת 33 וחצי הריון ראשון שבוע 6 אני לא חשה בחילות או גודש בחזה. אני רק סובלת מעייפות מטורפת. לפני שבוע הרופא ראה שק הריון וחלמון וביקש שאבוא עוד שבועיים. אני י חוששת שמשהו לא תקין. מב עושים. זה הגיוני. ההריון יקר לנו כי הוא בא ספונטני אחרי הפוגה מטיפולי פוריות. מה עושים עם פחדים והאם ללכת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת - תגובה
בצעי בדיקת אולטרהסאונד נוספת להדגמת דופק עוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת הרדמה מקומית בטיפול שינניתגליה30/04/2014
שלום,
אני צריכה לעבור 4 טיפולים של ניקוי עמוק אצל שיננית ולשם כך יש צורך בזריקת הרדמה מקומית. האם בטוח לקבל זריקה כזו (אני אהיה בשבוע 27)? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת הרדמה מקומית בטיפול שיננית - תגובה
אין כל בעיה עם זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גליה06/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)