מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת הריון כתמים חומיםתחילת הריון23/01/2014
אני בת 37 בסוף נובמבר עברתי גרידה בעקבות הפלה נידחית בשבוע 16. בבדיקת רופא נשים בסוף דצמבר נאמר לי שאין מניעה להיכנס להריון.
המחזור האחרון שלי היה ב 26\11.
ביום ראשון 19\1 עשיתי בדיקת הריון חיובית (פס ילש מאוד)
מאתמול החלה הפרשה חומה (בעיקר בני
היום 23\1\14 הייתי אמורה לקבל מחזור, עשיתי בדיקת הריון ביתית חיובית אך ההכתמה החומה נמשכת ויש תחושה של חוסר נוחות או כאב קל.
מה זה יכול להיות האם זאת הפלה מאיימת ?
האם אני צריכה להיבדק או לחכות ולראות ?
האם זה בהכרח אומר שההריון לא הצליח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון כתמים חומים - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2014שלום לך
בכדי להוכיח בודדאות יש צורך בבצוע בדיקת דם כמותית לHCG
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת הריון
תחילת הריון23/01/2014תודה, לצערי אוכל להיבדק רק ביום ראשון מיכיוון שאין בדיקות מעבדה בשישי ולכן הרגשתי בצורך לפנות לפורום, האם זה סובל דיחוי ? האם עלי לפנות למרכז חירום ? יש סיבה להילחץ או שזה שכיח בשלב זה של ההריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפ גנטידנה22/01/2014
שלום
קיבלנו המלצה לעשות מי שפיר וצ'יפ גנטי
את מי השפיר אנחנו מקבלים בסל הבריאות
אך לא את הצ'יפ גנטי
מה העלות של צ'יפ גנטי
התקשרתי למספר בתי חולים כל אחד אמר מחיר אחר
הפקידות שם לא ידעו ושאלו אחרים
יצאנו מאוד מבולבלים
האם יש מחיר אחיד בכל בתי החולים?
אשמח לדעת מחיר שאוכל לבחור בית חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפ גנטי - תגובה
כנראה שלא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטק לטיפול בשארית הריוןד22/01/2014
שלום
אני 5 שבועות אחרי לידה. לפני שבועיים התחיל דימום טרי עם קרישי דם.בבדיקה ב-US שארית. היום ב-US בחלל הרחם נצפה איזור היפואקוגני עם זרימות בתוכו. בשבוע שעבר סיימתי טיפול במטרגין-אך הדימום ממשיך. היום קיבלתי ציטוטק 400 מ"ג חד פעמי. ביקורת רופא נשים ו-US עוד שבועיים.
מה יעילות הטיפול בציטוטק כשיש שארית ברחם? מה הסיכוי שאצטרך לעבור היסטרוסקופיה-אני מאוד מפחדת מהבדיקה.בינתיים הדימום ממשיך מלווה מידי פעם בקרישי דם קטנים.
יש לציין שבדיקת בטא בדם ושתן שלילית.
אשמח לתשובה בהקדם
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטוטק לטיפול בשארית הריון - תגובה
לאחר הציטוטק שהוא בהחלט יעיל יש לבצע אולטרהסאונד ובמידה ועדיין תמצא שארית יש לבצע היסטרוסקופיה לסלוק השארית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא מומחה ב cmv בבקשהחסוי22/01/2014
שלום, אני בהריון שבוע 22.
בשבוע 18+6 ביצעתי בדיקת cmv.
עד היום לא חליתי מעולם ב cmv ולכן עשיתי בדיקה שגרתית ולהפתעתי קיבלתי תוצאות חיוביות.
Cmv IgG 17.5 positive
cmv IgM חיובי
Cmv Avidity 0.23
Cmv IgM (Add - VIDAS ) positive
בהערות של cmv IgM רשום:
חשד ל - seroconversion
בדקו לי cmv במבחנות ממעבדות זר. יצא לי שבשבוע 12+1 שני הערכים היו שליליים. בשבוע 17+0 יצא לי IgG שלילי ו - IgM גבולי. מכיוון שהבענו את רצוננו לסיים את ההריון במידה והעובר נדבק, נאמר לנו בייעוץ בבי״ח כרמל שיש לקבל את התשובות עד שבוע 24. לכן, נקבע לנו מי שפיר לשבוע 22+6. כלומר כמה ימים פחות משישה שבועות. האם התשובה אמינה לפי מי שפיר בתאריך זה? אני מפחדת שאם נקבל תשובה שלילית היא עלולה להיות שגויה!
אם התשובה תהיה שלילית אפשר לישון בשקט עד סוף ההריון או שעדיין יש לפחד??
אני ממש לחוצה !!!!!!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא מומחה ב cmv בבקשה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ22/01/2014לכל בדיקה יש פולס נגטיב ופולס פוזיטיב
ממליץ לפנות לזיהומולוג המתמחה בזיהומי CMV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי24/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בשנית, תודה מראש
חסוי25/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר פעם שנייהחסוי22/01/2014
שלום,
בשבוע 18+1 עברתי דיקור מי שפיר ללא המלצה רפואית באופן פרטי.
לצערי אחרי מספר ימים התברר כי חליתי ב cmv ועלי לעבור דיקור נוסף ב 22+6.
האם העובדה שאני עוברת שני סיקורים מעלה את הסיכוי להפלה?
כמה זמן מומלץ מנוחה לאחר מכן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר פעם שנייה - תגובה
כל דיקור מלווה בסיכון. אין סיכון יתר משום שעברת דיקור אחד קודם בשלום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהמיכל22/01/2014
האם הגיוני שקיבלתי היום מחזור כארבעה וחצי שבועות אחרי הלידה? אם כן, האם להתחיל ליטול את הגלולות היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ22/01/2014מזל טוב
הכן כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ושק הריון מטרידעדי22/01/2014
שלום רב.
אני ממש בלחץ, מחזור אחרון 18.12.13
ביצעתי בטא ב 19.1.14 יצא 57.1
ביצעתי שוב ב21.1.14 יצא 57.4
וכתובה הערה בדיקה נבדקה פעמיים
ביקרתי אצל רופא נשים אתמול נמצא שק הריון מתאים לשבוע
זה הגיוני שההריון בכל זאת תקין??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ושק הריון מטריד - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ22/01/2014BHCG חייב לעלות בתחילת הריון אחרת אינו תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבעבועות בהריוןהשרגאוניאן22/01/2014
חליתי באבעבועות, ולאחר שבועיים (כאשר הפצעים בשלבי החלמה מתקדמים) גיליתי שאני בהריון (כנראה שבוע 4).
קראתי שהדבר יכול לגרום למומים בעובר, רציתי לדעת מה ההשלכות על העובר, והאם ניתן לבצע בדיקה על מנת לבדוק מומים ובאיזה שלב.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל יעוץ מה עליי לעשות
השרגאוניאן22/01/2014בשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבעבועות בהריון - תגובה
הסביכוי לנזק קטן ביותר וזאת משום שבוע ההריון המוקדם (הסיכוןהוא משמעותי בסביבות שבוע 19-24) ומשום שמירב האוכלוסיה מחוסנת.
מציע שתבדקי את רמת החיסון שלך וכן מציע שתפני ליועץ גנטי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות קשות בהריוןמממ21/01/2014
שלום אני בשבוע 10 להריון ברוך השם הכל נראה תקין, יש לי 3 ילדים ואחריהם פעמיים הריון מולארי, לצערי יש לי הרבה בחילות והקאות פעם עד פעמיים ביום שבדרך כלל יוצא רק חומציות. ..
ביומיים האחרונים כשהקאתי בערב יצא לי די הרבה דם והגרון כואב צורב שורףףףף יום שלם אחרי. ... מה לעשות??? זה דבר שכיח??? לפנות לטיפול? במה זה יכול לפגוע??? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת לציין
מממ21/01/2014פראמין לא עזר לי בכלל. ..
מה שמוזר זה שההריון המולארי וסתם ההריון הראשון הקאתי הרבה יותר מעכשיו ולא הייתה לי תופעה כזו. ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות קשות בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2014שלוםלך
אם מעקב ההתפתחות העוברית תקין בהחלט יש לטפל בהקאות ולעקוב גם בבדיקות שתן ותפקודי כבד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דם לגילויי הריוןמורני21/01/2014
שלום,
בדיקות ביתיות העידו על הריון
אני שבוע 4 ו - 3 ימים
ובבדיקת HCG
יצא לי ערך - 841
האם זה בוודאות הריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה אבל כל בטא חיובית זה הריון
טליה22/01/2014וזו תוצאה יפה אז נראה לי שאת בהריון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל כל בטא חיובית זה הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ22/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/01/2014ערב טוב
ערך חיובי להריון
כדאי לעשות בדיקת דם חוזרת לראות שהכפיל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שייט באוניה בהריוןנטע21/01/2014
שלום, אני מעוניינת לטוס לחו"ל בסביבות שבוע 24-25 ומשם לקחת שייט באונייה של 5 ימים. האם זה בעייתי לטוס בשבוע זה? ובייחוד האם יש בעיה לקחת שייט באונייה גדולה בשבועות אלה. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שייט באוניה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2014שלוםלך
אם מעקב ההריון תקין אין בכך שום סכנה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בחישוב גיל ההריוןלימור21/01/2014
שלום אני בתחילת הריון שנקלטתי אליו לאחר נטילת איקקלומין. ווסת אחרון 13.11 גיל הריון על פי מדידת הרופא שבע פלוס חמש ועל פי רופא במוקד נשים 6 פלוס 5. האם הפרש של שבועיים בין גיל ההריון לפי מדידה וגילו לפי ווסת הגיוני בשל נטילת האיקקלומין שדוחה את הביוץ? בנוסף, האם הבדל של שבוע בין מדידת שני רופאים במקומות שונים הכיוני?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בחישוב גיל ההריון - תגובה
שינויים ייתכנו בין בדיקה לבדיקה ובמיוחד אם נעשתה על ידי רופאים שוניץ חזרי על בדיקה זו לוידוי גיל ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 28 כאב ראשאירה21/01/2014
שלום רב,
כל השליש הראשון סבלתי מכאבי ראש והקאות. הכל עבר לבד בשליש השני.
כרגע אני נמצאת בשבוע 28 וכבר כמה ימים סובלת מכאבי ראש שחזרו שוב.
בשליש הראשון הייתי אצל נוירולוג, בדיקה תקינה.
לפני פחות משנה עקב סיבה אחרת ביצעתי בדיקת
MRI מוח שיצא תקין. נוירולוג אמר שאין צורך בMRI חוזר.
כמו כן חזרו לי קצת בחילות בשעות הבוקר.
אבל מלחיץ אותי כאבי ראש,קראתי סיפורים על גידולי מח בהריון ואני נורא לחוצה.
כל הבדיקות תקינות, המוגלובין 13.10.
לחץ דם תקין.
לפעמים בבוקר סובלת קצת מסחרחות.
אין חלבון בשתן, אין בצקות.
אני ממש בלחץ מכל מה שקראתי.
האם יש סיבה לדאגה? או מכאבי ראש בשליש האחרון זו תופעה ידועה?
אשמח לתשובה מרגיעה.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אירה22/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 28 כאב ראש - תגובה
יש לבצע מדידות לחץ דם חלבון בשתן תפקודי כבד וכליה וכן ס.ד. ותפקוד קרישתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויות אחרי קיסרירינת20/01/2014
שלום, עברתי 2 ניתוחים קיסרים, הניתוח האחרון לפני 5 שנים. היו לי המון הידבקויות בניתוח השני וגם לפני שנה היה לי ניתוח לציסטה בשחלה והמנתח כתב שהיו המון הידבקויות והרחם דבוק לדופן הבטן. אני מתלבטת אם להיכנס להריון שלישי והאם זה לא מסוכן לי או לעובר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקויות אחרי קיסרי - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2014שלום לך[
אין כל סכנה לעובר או להריון. תהיה בעיה טכנית בבצוע הניתוח הבא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע בלבד וכזאת קפיצה זה בסדר? דחוףאולגה20/01/2014
שלום רציתי לברר לגבי התשובה של הבדיקת דם להריון מה זה אומר אני קיבלתי וסת ב10/12/13 עד אז במשך חצי שנה לא קיימתי יחסי מין אז מן הסתם גם לא הייתי בהריון אחרי הווסת קיימתי יחסי מין רק ב19 /12 בתאריך ה12/1/14 עשיתי בדיקת דם להריון יצא לי 948 ברור לי זה הריון היום ה20/1/14 עשיתי שוב בדיקת דם להיון יצא לי 19130 מה זה אומר כמה שבועות זה וכמה עוברים??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
אולגה23/01/2014למה לחלק עונים פה ולחלק לא
אלה ששאלו אחרי ענו להם
או שעונים או שלא ואני בטוחה שיש פה עוד כמה כמוני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע בלבד וכזאת קפיצה זה בסדר? דחוף - תגובה
אכן קפיצה גדולה אך כדי לדעת שהכל תקין יש לבצע אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך יש עוד שאלה
אולגה23/01/2014יש מצב שזה הריון של תאומים יכול להיות דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)