מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטא גבוההמיכל09/01/2014
שלום,
מחזור אחרון שלי היה ב7.12
ביוץ לפי מקלונים היה ב 23.12
היום עשיתי בדיקת בטא ויצא 1766.
האם זה לא גבוה מידי?
מתי מומלץ ללכת לרופאת נשים?
תודה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא גבוהה - תגובה
ד``ר אריה לידור14/01/2014שלום לך
אפשר כבר לבצע אולטרהסאונד לזהוי שק הריון תוך רחמי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 28זוהר09/01/2014
הייתי בביקור אצל האחות מלווה היריון והיא אמרה לי לקבוע תור לשעלת היריון... היא אמרה שזה לא חובה אבל ממש מומלץ...מה אומרים..?מה הסיכויים? והאם כדי באמת לעשות את החיסון הזה...אני בהיריון שבוע 28 לאחר טיפולי פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 28 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ14/01/2014שעלת לילוד קשה
לכן ההמלצה לחסן את האימהות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מוגזם להריון או לאיונתן09/01/2014
שלום. אמש קיימתי יחסי מין עם חברה שלי, בתחילת קיום יחסי המין השתמשתי בלי קונדום ויש לי חשש אולי טיפה אחת בודדה ולא יותר יצאה במהלך יחסי המין לפני שהוצאתי בזריזות את הפין והלבשתי את הקונדום. האם הסבירות להריון במקרה שיצאה טיפה אחת קטנטנה היא גבוהה או נמוכה? אני מעט לחוץ. כי פוסטינור הבחורה לא תרצה לקחת. יש לציין שהיא צריכה לקבל מחזור בעוד כשבועיים. כמו כן היא מתחילה ליטול גלולות החל משבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מוגזם להריון או לא - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2014שלום לך
יהיה עליה לקחת פוסטינור
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים על הפניםנטלי 2709/01/2014
אני שבוע 25 הכל תקין היום גיליתי שיש לי מן כתמים אדומים על הפנים. זה ממש מזעזע לא היה אותם אף פעם מזה?? היו לי קצת חצ'קונים ליפעמים אבל זה מין נפיחות כזאת ממש מכוער ומוזר לא יכולה להסתכל על עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים על הפנים - תגובה
פני לבדיקת רופא עור
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! - חשיפה לקרינה בזמן הריוןנועה09/01/2014
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 21.
אתמול נחשפתי לקרינת לייזר.
אחות בקופת חולים כיוונה לעברי את קורא הבר-קודים (בחדר אחיות יש קורא אופטי שנועד לקרוא את הבר קוד שעל המבחנה שנשלחת לבדיקה).
מהקורא האופטי יוצאת אלומת אור אדומה, שמתוך בירור נאמר לי שהיא קרינת לייזר.
עקב סיכסוך עם האחות, שסירבה להעביר את המבחנה שלי בברקוד - העברתי בעצמי את המבחנה, ותוך כדי כך היד היתה קרובה לקורא האופטי.
אני מאד מודאגת שהעובר נחשף לקרינה.
אודה על תשובתכם המהירה. זה מאד דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!! - חשיפה לקרינה בזמן הריון - תגובה
אין כל סכנה להריון או לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורפוס קלוסום,Corpus callosum עבהסתם אני09/01/2014
שלום,
אני בשבוע 23, והיום עשיתי סקירה שניה, במכון פרטי.
כל הממצאים תקינים, מלבד 2 דברים: הראשון, שהבנתי שהוא לא קריטי, הוא ציסטה קטנה כלשהי, שללא כל תמיכה בתוצאות של החלבון עוברי והשקיפות עורפית, רוב הסיכויים שאין בה סיכון. הרופאה גם אמרה לי שאין סיבה לעשות דיקור מי שפיר.הציעה בדיקת דם ב4000 שקל, במקרה במכון שהיא עובדת בו, במקרה כבר יום למחרת כשהיא במשמרת...לא יודעת, נשמע קצת עקום.
השני, שקצת יותר מלחיץ אותי, הוא הקורפוס קלוסום, גשר המוח, שיצא קצת מעובה (2.4 מ"מ).
יש לי בת - מה שכבר קראתי שידוע שאצלן זה עבה יותר מבנים,
אני בת 25, הריון ראשון, כל התוצאות של הבדיקות הקודמות היו ב"ה בסדר גמור.
יש סיבה לדאגה?
די הפכתי את האינטרנט...לא עלינו, לפי מה שהבנתי הנושא הזה בעייתי במידה ויש חלק ממנו או חוסר בו, אבל לגבי עובי לא מצאתי כלום...
בבקשה קצת תרגיעו אותי, לחכות למעקב בעוד 3 שבועות יוציא אותי מדעתי...
בתקווה לתגובות טובות,
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורפוס קלוסום,Corpus callosum עבה - תגובה
לשני הממצאים אין כל חשיבות קלינית . יש לבצע בדיקת בקורת בעוד 6 שבועות לפחות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, תודה על התגובה...דבר נוסף,
סתם אני09/01/2014במילים אחרות, זה משהו שסביר שיקרה ושבאותה מידה סביר שייעלם? כלומר, סליחה שאני חוזרת על השאלה, אבל מה בדיוק המשמעות של עיבוי של החלק הזה? במידה וחס וחלילה במעקב יתברר שזה לא השתנה, איך זה מתבטא בדיוק?
שוב תודה גדולה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורפוס עבה
ל07/08/2014אהלן אני ממש באותו סרט כמו שאת היית בו... אפשר לדעת מה קרה עם ההריון בסוף?
אני גם לא מוצאת כלום על זה וגם לא הרופאים..:-::* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקד אקוגניאירה08/01/2014
שלום רב,
בת 30, כרגע שבוע 27, עובר 1.
שקיפות תקינה
סקירה מוקדמת תקינה פרט למוקד אקוגני בחדר שמאל של לב העובר
סקירה מאוחרת תקינה פרט למוקד אקוגני בחדר שמאל בלב העובר.
חלבון עוברי תקין.
לפני כן הרופא לא ראה שום צורך בבדיקות נוספות, אך בביקור שגרתי מהיום פתאום החליט לשלוח אותי לאקו לב עובר.
אני ממש לחוצה, כי בשבוע כזה מתקדם גם אם תוצאה של אקו לא תהיה תקינה, אין כבר הרבה מה לעשות.
כועסת ברמות מטורפות על רופא, שרק עכשיו החליט לבצע את הבדיקה.
הוא טוען ששולח אותי לבדיקה מכוון שמוקד אקוגני מופיע בשתי הסקירות.
אני לא מפסיקה לבכות, כל המשפחה בשוק.
הייתי רוצה לדעת, מה באמת הסיכוי שיתגלה משהו לא תקין באקו לב.
האם יש נצונים סטטיסטיים לגבי זה?
המון תדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקד אקוגני - תגובה
אין ממה להלחץ . במיוחד לאור העובדה שהסקירות תקינות בד"כ אין כל משמעות לממצא זה . ליתר בטחון אפשר לבצע ע אקו ללב העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלהריונית08/01/2014
שלום, זה הריון ראשון טבעי, שבוע 33 פלוס חמש.
הייתי היום בהערכת משקל בעקבות חשד לעוברית גדולה ואלה התוצאות:
B.P.D 88 מתאים לשבוע 36
Femur 68 מתאים לשבוע 35 פלוס אחד
H.c 321 מתאים לשבוע 36 פלוס שתיים
Ac 312 מתאים לשבוע 35 פלוס אחד
משקל 2654 גרם
אחוזון 71
כמות מי שפיר תקינה
אני מאוד מודאגת כיוון שהעוברית גדולה בכל המדדים מגיל ההריון,יש לציין שעשיתי סקירה מוקדמת ומאוחרת שיצאו תקינות ובנוסף לפני שבוע וחצי עשיתי סקירה שלישית שגם יצאה תקינה. העמסת סוכר של 50 יצאה 133.9, אושפזתי בבית חולים לפני שבועיים עקב צירים מוקדמים ושל בוצעה לי עקומת יום ששללה סכרת הריון.
בבקשה דוקטור האם יש ממה לדאוג?? מה ההשלכות למצב של עוברית גדולה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
אין כל חשש מכך . במיוחד עם הערכת הסוכר תקינה .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ALPHA FETOPROTEIN TMיפעת07/01/2014
שלום רב,
אני בשבוע 11 וביצעתי הבוקר בדיקת דם שנקראת ALPHA FETOPROTEIN TM.
התוצאה יצאה: ng/mL 14.74.
אשמח לדעת מהי בדיקה זו וכמו כן האם הבדיקה תקינה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ALPHA FETOPROTEIN TM - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2014שלום לך,
בדיקה זו אינה מבוצעת בהריון . יש לבצע תבחין משולש המכיל חלבון עוברי החל משבוע 17
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיק לפני לידהנעה07/01/2014
שלום
יש לי פטריה שלא מגרדת ולא מפריעה אלא רק גורמת להפרשות לבנות מרובות. אני צריכה ללדת בקרוב ורציתי לדעת האם כדאי לטפל בפטריה לפני הלידה, כלומר האם זה לא טוב לתינוק או יכול לגרום לכאב בזמן הלידה. אני מעדיפה לא לטפל אם זה לא עקרוני ללידה אלא לחכות לתום ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק לפני לידה - תגובה
יכולה לטפל ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטהאנה07/01/2014
שלום,
שמתי לב שיש לי מין ציסטה קטנה בבטן מתחת לתבור, מרגישים את זה ברור מאוד כשנוגעים עם האצבעות וזה קצת כואב. אני בשבוע 30 להריון, האם זה קשור? צריכה לפנות לרופא? אם כן, באיזו התמחות? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה - תגובה
פני לבדיקת רופא נשים או כירורג . נראה כבקע טבורי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בהריוןט'06/01/2014
שלום לכולם.
מזה חודשיים אני מנסה להיכנס להריון, והמחזור שלי מגיע פחות או יותר כרגיל - כלומר איחור של יום יומיים או הקדמה כזאת, שזה לא דבר נדיר אצלי. בנוסף המחזור שלי מאוד כבד, ויש לי כאבים קשים ובעיות מעיים, אבל גם זה רגיל אצלי, אף שהמחזור הנוכחי מרגיש גרוע מהרגיל - הכאבים חזקים יותר, העייפות קשה יותר (אף כי הדימום לא מסיבי מהרגיל), אני מתקשה לישון ויש לי בחילות, וכדורים נגד כאבים לא משפיעים - ניסיתי גם אדוויל וגם אופטלגין (אני לוקחת בד"כ מינון של 400 מ"ג לפחות כי פחות מזה לא פועל) שלפחות אחת מהן בדרך כלל פועלת. בפעם הראשונה מזה שנים נשארתי בבית במקום ללכת לעבודה בגלל שאני מרגישה רע במיוחד. בכלל בחודש האחרון אני חשה רגישות בשדיים ועייפות מוגברת, ובשבוע האחרון גם בחילות.
התייעצתי עם אימי, כי זכרתי שהיא סיפרה לי פעם שהיה לה מחזור רגיל במהלך ההריון. היא אישרה: לאורך שני ההריונות שלה, מתחילתם ועד הלידה, היה לה מחזור רגיל עם כאבים רגילים, ולכן היא פספסה את ההריון השני וגילתה רק אצל רופא בחודש רביעי. את הראשון (אותי) היה קשה לפספס, כי הייתה בשמירה מחודש שני ועד הלידה. אני דומה מאוד לאימי מבחינה גופנית - המחזור שלנו זהה באופיו, גובה ממוצע כ-166 ס"מ, ומשקל נמוך (כרגע אני שוקלת כ-47 ק"ג). באופן טבעי הגיוני להניח שהבת תדמה לאימה בכל הקשור בהריון ולידה, כי חלק מהדברים גנטיים, אבל גם ייתכן שלא יהיה כלל דמיון, לא הכל גנטי וחלק מהגנטיקה גם באה מאבא.
אני כרגע במחזור, ומחזור רגיל אצלי נמשך 7 ימים, כך שיקח לפחות עוד 4 ימים עד שאוכל לבצע בדיקה ביתית. אני קצת דואגת כי ממה שקראתי באינטרנט דימום מסיבי בתחילת הריון עלול גם להצביע על הריון חוץ רחמי, מה שעלול להיות מאוד מסוכן.
השאלה שלי היא - כמה נדיר זה הריון עם מחזור נורמלי לכל אורכו? והאם יש בכך סיכונים שיש לקחת בחשבון?
לאימי יש ביוץ יתר - היא מבייצת יותר מביצית אחת בחודש, וזו נשמעת סיבה הגיונית גם למחזור ארוך יותר וגם למחזור רגיל במהלך לידה, אבל לא מצאתי על זה שום מידע באינטרנט. היא גילתה על זה רק אחרי שני ההריונות שלה, וכששאלתי את הגניקולוג שלי אם יש דרך לדעת אם יש לי את אותה תופעה הוא הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח, שזה קצת מוזר כי הוא גם הרופא של אמא.
סליחה על המגילה ותודה מראש לעונים!
(שאלה זהה פורסמה גם בפורום גניקולוגיה ורפואת נשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בהריון - תגובה
ברגע שקיים הריון אין "מחזור" אלא דימום בהריון . בצעי בדיקת ביטא בדם . אם חיובי = דמם בהריון . אם שלילי = וסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובי06/01/2014
אני מנסה להכנס להריון .
המחזור לא סדיר קימנו יחסי מין ליפני כמה ימים, והיום קיבלתי מחזור.
מתי יתקיימו ימי הביוץ?
יש לי בערך כול 28 יום, והאורך של המחזור שלושה ימים פחות או יותר.
חש לציין שהמחזור אינו חזק במיוחד , ונראה רק עאשר אני מנגבת .
אשמח לתשובה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
הביוץ הצפוי בעוד כ 12-14 יום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - תגובה - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2014תיקון
הביוץ הצפוי ביום 12-14 לוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב , רוב תודות לך. יש המשך
מקפיצה שאלה10/01/2014לא הבנתי מה ההבדל .
שבועיים אחרי הווסת ושבועיים ליפני הווסת זה לא אותו הדבר?
עשיתי חישוב במחשבון, והמחשבון הראה לי שב23 החודש אהיה בביוץ.
בעלי טס עוד שלושה שבועות לח"ול ,לתקופה ארוכה ואנו רוצים להכנס להריון ליפני שהוא טס לחודשיים.
שוב תודה , גם על כך שחזרת ותיקנת , זה מראה שבאמת אכפת לך מהגולשים כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ יהיה מהיום הראשון של הווסת או
אבגדהוזחטיכלמ12/01/2014האחרון?
אם הבנתי נכון, שווסת זה שלושה ימים , והמחזור זה הזמן בין וסת לוסת?
יוווו זה לא מובן מאילו להבנה.
שבוע טוב לך, ולכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב , רוב תודות לך. יש המשך - תגובה
ד``ר אריה לידור14/01/2014שלום לך
כשהוסת מופיע במדויק כל 28 יום באמת אין הבדל.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח קיסריאמא מודאגת05/01/2014
שלום, יש לי תור לניתוח קיסרי בעוד כמה ימים. התינוק יושב ממש נמוך. האם זה נכון שיש לא ניתן יהיה לנתח בגלל מיקומו של הילד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ06/01/2014לא ניתן לנתח גם תינוק נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותאמא מודאגת05/01/2014
שלום, יש לי שתי שאלות:
יש לי תור לניתוח קיסרי שבוע הבא. אני אהיה שבוע 37 פלוס 6. עד כמה זה קריטי שזה לא 38 שבועות בדיוק? יש הבדל של יום אחד בלבד.
אם עשיתי בדיקת סוכר מאה גרם שכל מדדיה יצאו תקינים, האם עדיין קיים סיכוי לסכרת הריון בשלבים אחרונים של ההריון?
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ06/01/2014עדיף לעבור שבוע 38 להקטין את סיכויי הפגות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)