מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המסת סוכר 50 גרם המשך תוצאות...נירית05/01/2014
ד"ר שלום
אני בשבוע 27 ועשיתי היום בדיקת המסת סוכר 50 גרם ועוד כמה בדיקות דם.
תוכל לומר לי מה אומרות התוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת סוכר 50 גרם המשך תוצאות... - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ06/01/2014הצילום מאד לא ברור תשאלי ספציפית על בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי פשתןמיכל05/01/2014
שלום,
אני בשבוע 19 להריון,
רציתי לשאול האם יש בעיה לצרוך 2 כפות של זרעי פשתן ביום במהלך ההריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעי פשתן - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2014שלום לך
אין בכך כל בעיה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8לי05/01/2014
שלום רב,
אני נמצאת בתחילת שבוע 8 להריון ראשון {לפניו היה הריון שהופסק בגלל אי התפתחות של העובר}.
לפני כשבוע עשיתי בדיקות דם ושתן. תוצאות בדיקות דם תקינות {כל הערכים נמצאים בגדר הנורמה}
בדיקות שתן הראו :
Protein 10 mg/dL
Leukocytes 500 LARGE Leu/uL
יש לציין ששאר הערכים בבדיקת השתן נורמה/שלילי.
אשמח להתייחסות- מה זה אומר, והאם עליי לעשות בדיקה חוזרת?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיקת הודעה
לי05/01/2014בשל טעות וזיהוי פרטים אישיים אבקש למחוק את ההודעה המקורית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 8 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ06/01/2014כדאי לחזור ולהראות לרופא הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיקת הודעה
לי06/01/2014שלום רב,
שוב, אשמח למחיקת ההודעה המקורית "שמעון רייך 3" משום שיש בכך אפשרות לזיהוי פרטים אישיים שנרשמו בטעות.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון... בבקשה מחכה לתשובהליבי04/01/2014
אורח
שלום, אני בת 30 עברתי הפלה בשבוע מאוד מוקדם בחודש מרץ, אני מנסה עד היום להכנס להריון אך ללא הצלחה ( חשוב לציין כי המחזור שלי לא סדיר) החודש אוקטובר התחלתי טיפול באקקלומין ללא מעקב זקיקים אך לא היה הריון, בחודש נובמבר שוב שתיתי אקקלומין והפעם הרופא עשה לי מעקב זקיקים, הוא לא ראה כל כך טוב התפתחות של זקיקים. ביום ה21 למחזור ביצעתי בדיקת דם פרוגסטרון שהתוצאה 3.6 הרופא אמר שזה נמוך ושאני אצטרך לעבור לשלב הבא והוא הפנה אותי לפרופסור לפוריות.
האם יש סיכוי שאני כן אקלט החודש? האם יש סיבה לחשש? האם זה שהייתי בהריון מעיד שהכל בסדר? ואם כן למה אני לא נקלטת להריון? ואיזה שלב יש אחרי הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק והמלצה
נטלי05/01/2014אני מבינה את התסכול והבלבול. אני לא מומחית (כלומר מומחית רק מניסיון אישי) וברור שיש כל מיני פרמטרים, אבל מה שלא יהיה אני ממליצה לך לפנות במקביל לטיפול הקונבציונלי גם לטיפול תומך, יש היום הרבה טיפולים ברפואה סינית, קואוצ'ינג לפיריון וכו. אני יכולה להגיד שבתקופה שאני הייתי מטופלת הרגשתי ממש בודדה, עצובה וכו וכו... והטיפול המלווה ( טופלתי בתזונה נטורופתית אצל מרב גודוביץ ) עזר לי להתעודד, ואני מאמינה שבמידה רבה עזר לי בסופו של דבר להיקלט. בהצלחה ושיהיו בשורות טובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לגוף שלי?יעל03/01/2014
היי, אני ובעלי מנסים להקלט להריון... לפני כחצי שנה היה לי הריון חוץ רחמי שהסתיים בעזרת זריקת מטוטרקסט(משהו כזה...), הוסת האחרונה שלי הגיעה ב6.12 ( מה-3.12 התחילו הפרשות חומות), כעת, מיום רביעי 1.1.14, יש לי מעט הפרשות חומות, היה פעם אחת דם בהיר בניגוב, וכעת רק כתמים חומים. שאלתי היא, האם ייתכן שמדובר בהריון? אם לא ואקבל מחזור רגיל בימים הקרובים(בתקווה שלא...) למה זה קורה? ההפרשות הללו? אציין שבדרך כלל הייתי מקבלת כל 30-34 יום, וכעת זה פחות... אשמח לעזרה וייעוץ... תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה...
יעל03/01/2014היי, ראיתי שענו לשאלות וטרם קיבלתי תשובה. אשמח לתשומת לבכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים לאחר קיסריתהילה02/01/2014
שלום,
רציתי לשמוע מהי חוות דעת הרופאים על לידת תאומים לאחר ניתוח קיסרי (מצוקת עובר). זהו הריון שני.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון ...
שירה04/01/2014מנסיון שלי [לידת תאומים לאחר קיסרי] אצל רב הפרופסורים הגדולים בארץ!! הם לא לוקחים סיכונים ומדברים רק על ניתוח, אני התעקשתי כי הניתוח הראשון היה ממש טראומה... קיבלתי המלצה על בית חולים מעייני הישועה בבני ברק אצל ד"ר בני חן- מנהל מחלקת יולדות, יש לציין שהלידה היא לידה פרטית, ובחדר ניתוח על כל מקרה שלא יקרה, ב"ה עברתי לידה מדהימה ולגמרי רגילה. וזה היה שווה מכל הבחינות גם כספית!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2014שלום לך
לידת תאומים נרתיקית (במידה והתנאים מאפשרים זאת ) אינה מומלצת לאחר ניתוח אך בהחלט אפשרית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 27+5ב02/01/2014
הייתי בבדיקת אולטרסואנד בבקירות שגרתית וברופא אמרה לי שהעובר נמצא עם הראש למטה...יש מה לדאוג בשבוע כזה מוקדם שהראש הפך להיות למטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 27+5 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור02/01/2014ערב טוב
אין דאגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרן02/01/2014
שלום אני וחברתי התחלנו לשכב ללא אמצעי מניעה מלבד שהיט התחילה לקחת גלולות של מיליאן בערך לפני שבועיים רציתי לדעת אם יש סיכוי להיכנס להריון אפילו שאני לא גומר בפנים ? מטיפות אהבה או משו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור03/01/2014בוקר טוב
שבוע אחרי לקיחת גלולות מוגנים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בנרתיקשרית01/01/2014
שלום,
אני בשבוע 35 להריון ויש לי כבר כמה ימים גירוד נוראי בנרתיק ותכיפות במתן שתן. אין לי חום או בחילות או משהו כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בנרתיק - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור02/01/2014ערב טוב
כדאי תרבית שתן
כדאי תרופה נגד פיטריות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת הריון ואין הריוןאילי01/01/2014
שלום רב, בחודש האחרון הרגשתי במהלך כל החודש סימפטומים של הריון.נפיחות בבטן, רגישות לריח, בחילות ,, רגישות יתר וכו.
עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי ואף קבלתי מחזור.שאלתי היא איך זה יכול להיות שחוויתי תחושת הריון כל כך ממשי?בת 41 ילדתי לפני שנה בדיוק בניתוח קיסרי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת הריון ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור03/01/2014בוקר טוב
כדאי לעשות בדיקת דם כולל בטה, פרוגסטרון, פרולקטין
כדאי לעשות בדיקת על קול לשחלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקצרות צוואר רחם שבוע 28עדה01/01/2014
שלום לכולם,
אני בשבוע 27+5 בהריון עם תאומים לא זהים. עד כה מהלך הריון תקין.
באולטרסאונד מהיום נמדד אורך צוואר של 26 מ"מ, צוואר רחם סגור ( לפני כשבועיים נמדד אורך צוואר 39.6 ממ)
מזה כשלושה שבועות אני מרגישה התקשויות של הרחם ללא דימום ( בבדיקה במיון נאמר לי שאלו צירים מדומים).
האם התקצרות זו היא נורמאלית? האם זה בסדר יש לי תור לרופאה שלי רק בעוד שבוע, והרופא שעשה לי את בדיקת האולטרסאונד לא ממש ענה לי כששאלתי עם זה תקין
האם זה מצריך מנוחה? שמירת הריון או חלילה אישפוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקצרות צוואר ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור03/01/2014ערב טוב
באורך צוואר כזה הייתי פונה למיון נשים להערכה נוספת.
בהחלט אפשרי אישפוז או מנוחה מוחלטת בבית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv מולדשני31/12/2013
שלום
יולדת שבהריון נמצאה עם CMV, בלידה לא ראו על התינוקת בעיות מיוחדות, כעת מספר ימים לאחר הלידה התקשרו מבית החולים לעדכן שהתינוקות עם CMV.
מה המשמעות של זה?
אלו בדיקות נדרשות בטווח המיידי ו/או הארוך?
עד איזה גיל נדרש מעקב במידה ואין בעיות?
האם יש שלב שלאחר שעוברים אותו בשלום אפשר להיות רגועים ובטוחים שהכל בסדר לגבי העתיד?
האם יש בדיקה כלשהי שיכולה לתת אינדיקציה לגבי העתיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv מולד - תגובה
ד``ר אריה לידור01/01/2014שלום לך
אם המעקב עד כה תקין וההתפתחות תקינה אף היא יש להמשיך במעקב רופא ילדים שגרתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריון?מיטל31/12/2013
שבוע 31 עברתי המסת סוכר 50 והתוצאה היא 175.
היה לי קושי אמיתי בבליעת השתיה קלוקוז , עם הקאות ונתפס לי הגב ממאמץ ההקאה, לכן ויתרנו על המסה של 100, לגבי הדקירות של 4 פעמים ביום לבדיקה גם בזה היה לי קושי לאחר שנים רבות של הזרקות בטיפולי הפריה.
קיבלתי מהאחות תפריט דיאטה , מאז ההריון עליתי 7 קג הבדיקות הכלליות שלי כולל סוכר תקינות.
הרופא דיבר איתי על הזרקת אינסולין, אני מאוד מתלבטת , כי בדרכ אני בריאה ומעולם לא הייתה לי בעיית סכרת, מה שכן התזונה שלי בהריון השתנתה ואני אוכלת לרוב פחמימות וחוטא במתוק לפעמים.
האם דיאטה נכונה תעזור מה עלי לעשות ? אני מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון? - תגובה
אם מעקב הסוכר תחת דיאטה שתבצעי 4 פעמים ביום לאחר ארוחה הוא תקין אין צורך באינסולין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם טבורימיטל31/12/2013
עוד מעט חודש שמיני ומתלבטת מאוד לגבי דם טבורי, הוצאה לא מבוטלת שומעת קולות של בעד ונגד, שאלותי:
1. האם בכלל כדאי או שזה בסופו של דבר מיותר ?
2. מה עדיף בנק פרטי או ציבורי?
3. האם מרגע השימור יש מיגבלת זמן לשימור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם טבורי - תגובה
נכון להיום אין המלצה גורפת לבצוע שימור דם טבורי . 2 סוגי הבנקים אמינים . זמן שימור מקסימלי= 25 שנים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לקראת הריוןאילי30/12/2013
שלום רב,
מנסה להכנס להריון,בת 41 לאחר הריון אחד. הרופא עשה לי בדיקה להלן התוצאות:
l.a-7.11
fsh-10.43
prolactin- 231.9
tsh--1.13
מה פירוש התוצאות? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לקראת הריון - תגובה
תוצאות תקינות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)