מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת ויטמניםחני20/01/2014
שלום
בת29 שבוע 20
ויטמין d-42
ברזל iron-46
הרופא נשים ביקש שאני הקח טיפות ויטמין d ומולטי ויטמין prenatal
לקחתי כחודשיים ושבוע שעבר האחות לווי הריון אמרה שהברזל מאוד נמוך לכן אני חייבת לקחת ברזל
אז קניתי ברזל פלוס פמינה
השאלה האם אפשר לקחת את שלושתם או לוותר על מולטי ויטמין ולקחת רק ויטמין d וברזל?
תודה חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חני27/01/2014מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת ויטמנים - תגובה
ד``ר אריה לידור30/01/2014שלום רב
ויטמיןD וברזל בהחלט מספיקים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת טסיות דם.שמואל19/01/2014
אשתי בשבוע 37 לידה 8 . רמת טסיות 136 . האם מדובר ברמה סבירה לשלב הזה? אציין שבלידה הקודמת היתה היפרדות חלקית. האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת טסיות דם. - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור19/01/2014ערב טוב
מתחת ל 150,000 מחייב מעקב.
מעל 100,000 מותר אפידורל.
אין קשר להיפרדות.
יש צורך בבדיקה חוזרת מעקב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שבע וחצי נעלמו בחילותלימור19/01/2014
היי בת 29 וחצי שבוע שבע וחצי לילד שני. בשבוע שש נצפה דופק. התחילו בחילות עוד לפני גילוי ההריון ( איקקלומין חודש אחד ראשון ואחרון לנטילה). השבוע מאוד מרוררת משתעלת ומצוננת הסתיימו ההחילות לגמרי ומדי פעם (כבר שבועיים) כאב מדי פעם בצד שמאל בשחלה לדעתי לא כאב בלתי נסבל סתם מציק. נשמע תקין?
תודה רבה
לחוצה;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע שבע ד"ר תדמור
כדאי לבצע על קול וגינאלי לראות עובר עם דופק.
המעקב בשלב זה על ידי בדיקות על קול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חזק ברגל בהריוןמיכל19/01/2014
שלום, בשבוע 33, כואב לי מאוד ברגל שמאל מתחת לישבן, קשה לי מאוד ללכת. בעבר הייתי הולכת מרחקים בלי בעיה. כעת, אני צולעת. אני הולכת כל יום לעבודה בצליעה אטית מאוד ועוצרת לנוח בספסלים כשאין לי כבר כוח. בערב הכאבים מחמירים, קשה לי לקום משכיבה או מישיבה לעמידה. אם אני ישנה על צד שמאל קשה לי להתהפך לצד ימין ולהפך . האם זה נורמלי בהריון? בהריון הקודם לא הרגשתי כך. הלידה הקודמת הסתיימה בוואקום והרופאים טענו שהאגן שלי צר ושאשקול ניתוח קיסרי בלידה הבאה. האם זה אומר שעכשיו הגוף שלי מכין את עצמו ללידה? שהאגן שלי מתרחב? האם מותר לי להמשיך ללכת ולעבוד למרות הכאבים או שאני צריכה לנוח בבית? האם אני יכולה לקבל על זה חופשת מחלה או אפילו שמירת הריון? בביקורי אצל הרופא לא הזכרתי עניין זה כי הנחתי שזה נורמלי. האם טעיתי?
אשמח לתשובות,
בתודה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברגל ימין
מיכל19/01/2014התבלבלתי בהודעה הקודמת. כתבתי שהכאב הוא ברגל שמאל. אבל כתבתי כך בטעות. הכאב הוא ברגל ימין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב חזק ברגל ד"ר תדמור
כדאי ללכת לאורטופד.
יתכן ומדובר על כאב סכיאטי ( עצב מחוט השידרה )
או ראש הפמור.
מומלץ ללכת לאורטופד.
כדאי מנוחה בבית ושמירת הריון הכל לפי האורטופד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
מיכל20/01/2014לד"ר תדמור, תודה רבה על התגובה.
האם צריך הפניה לאורטופד? או אפשר לקבוע תור לאורטופד ישירות?
ואם צריך הפניה, אז ממי? מרופא נשים, או אפשר גם מרופא משפחה?
בתודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית בהריוןאריאלה17/01/2014
שלום
אני בשבוע 7 ונוטלת פרנטל שיש בו 0.4 מ״ג חומצה פולית.
היות והברזל שלי מאד נמוך הרופא הורא לי להוסיף אקטיפרין שיש בו עוד 0.5 מ״ג חומצה פולית.
אני רוצה להתחיל ליטול גם אומגה 9 חודשים אבל גם ב יש 0.4 מ״ג חומצה פולית.
השאלה אם זה מוגזם כל כך הרבה חומצה פולית? זה לא מסוכן? האם אני חייבת לוותר על האומגה בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/01/2014ערב טוב
כדאי לקחת 5 מג
כלומר כמיות של 0.4 + 0.4 זה אפילו מעט מידי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון לטוקסופלזמהמאי17/01/2014
שלום,
צריכה עזרה בפענוח בדיקת דם שנעשתה בשבוע ה- 6 להריון:
CMV-IGG 7.60 IU/ML
NEGATIVE
(CMV IGG <12 IU/ML = NEGATIVE ) החל מ26-06-12 שינוי ערכי ייחוס
(CMV IGG 12 -14 IU/ML = BORDERLINE) עקב שינוי שיטה
(CMV IGG >14 IU/ML = POSITIVE )
(CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE :26-06-12 עד)
CMV-IGM NEGATIVE
לפי מה שאני מבינה, נוגדני IGG אצלי שליליים- כלומר לא נדבקתי בטוקסופלזמה מעולם ונוגדני IGM גם שליליים כלומר אני לא חולה במחלה כעת. האם אני צודקת? ואילו אמצעי הגנה אני צריכה לנקוט למניעת הדבקות אם אכן זה המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון לטוקסופלזמה -ד"ר תדמור
קודם כל CMV זה וירוס ציטמגלו ולא טוקסופלאסמה.
שנית את לא מחוסנת לוירוס CMV
וירוס CMV נקרא גם מחלת הנשיקה.
המשך יבוא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון לטוקסופלזמה - ד"ר תדמור
מחלת CMV וירוס ציטומגלו מחלת הנשיקה
וירוס עובר בנוזלי הגוף שתן רוק נוזל זרע
פשוט לשמור מרחק מאנשים ובמיוחד מחולים במחלת חום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מתבקשת
מאי19/01/2014תודה על תשובתך.
אז איזה נוגדנים מוגדרים לטוקסופלזמה בבדיקת הדם? (כיצד כתובים באותיות באנגלית)?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוקסופלאסמה ד"ר תדמור
טוקסופלאסמה יהיה כתוב
TOXSOPLASMA
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבחין משולשרבקה16/01/2014
שלום רב
אני בת 30.5 שבוע 17.3לפי אולטראסאונד ו16.5 לפי ווסת
תוצאות הבדיקה:
Afp 0.95
Hcg1.35
Ue3 0.67
הסיכון לפי גיל 1:860
לפי גיל ובדיקה1:600
התוצאה נראית לי קצת נמוכה בהריון קודם לפני שנתיים יצא לי 1:3500
האם תקין? האם מומלץ לעשות בדיקת מי שפיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רבקה19/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בשנית
רבקה20/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בשלישית
רבקה24/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחין משולש - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ27/01/2014קשה מאד ליעץ
דברי עם הגינקולוג שלך
מה עם שקיפות עורפית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רבקה27/01/2014שלום רב
בהמשך לתשובתך להלן תוצאות שקיפות עורפית בשבוע 13: 1.73mm
crl:68.5
ולהלן תוצאות חלבון עוברי:
PAPP-A 0.66 MOM
HCGB 1.14 MOM
שקיפות 1.41 MOM
מה דעתך האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מאוחרתהילי15/01/2014
בוקר טוב,
מתי מומלץ לבצע סקירה מאוחרת?
האם שבוע 24 נחשב למאוחר מידיי?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מאוחרת - ד"ר תדמור
סקירה מאוחרת כדאי לבצע 21-22-23-24
כדאי להיזדרז.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמים בהריוןאריאלה14/01/2014
שלום,
אני בשבוע 7 והידיים שלי מאד יבשות בגלל החורף.
האם מותר להשתמש בכל קרם שאני רוצה או שיש קרמים ספציפיים שמותר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרמים בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור14/01/2014שלום לך
יכולה להשתמש בקרמים מסחריים ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו
אריאלה14/01/2014אפילו אם יש בו אלכוהול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?מפוחדת14/01/2014
אני לוקחת גלולות יסמין באופן קבוע, אך ביום ראשון ה-12.01 שכחתי לקחת גלולה.
קיימתי יחסי מין ביום שישי ה10/01.
גיליתי את עניין הגלולה רק ביום שאחרי (ביום שני) ככה שכבר מאוחר לי לקחת פוסטינור.
בנוסף להכל, אני אמורה לבייץ מתישהו בין ה-12 ל14..
עד כמה אני אבודה ובהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
אובדן ההגנה הוא מרגע הדילוג ואילך ולא למפרע . תהיי מוגנת שוב מתחילת החפיסה הבאה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש כאן הריון?יעל13/01/2014
שלום,
קיבלתי תוצאות בדיקות דם BETA-HCG
התוצאה נראית כך: 37 IU/L
האם זה אומר הריון?
אשמח לתשובה מהירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש כאן הריון? - תגובה
ד``ר אריה לידור14/01/2014שךום לך
תוצאה חיובית להריון . חזרי על בדיקה זו לצפות עלייה בערכים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעל ר14/01/2014בשורה משמחת תודה על המענה המהיר!
לגבי הערכים .. מדוע לחזור? האם המספר מחשיד או משהו כזה ?
בנוסף, לפי מה שראיתי באתרים, ערך 37 מראה על 3 שבועות הריון
אבל לפי חישוב עם המחזור האחרון זה מראה שאני בשבוע 5 וארבעה ימים. האם זה הגיוני?
ושוב תודה על המענה המהיר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדין חשמליאושר13/01/2014
אני בשבוע 5 ועד עכשיו ישנתי כל הלילות עם סדין חשמלי במשך כל הלילה!!!
קראתי שייתכן מומים לעובר!!!!!
אני בחרדות נוראיות
בבקשה את עזרתך....
האם זה נוראי? האם דיקור מי שפיר בודק נזק שכזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדין חשמלי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ14/01/2014הכוונה לחימום יתר של הגוף
בטמפרטורה רגילה הסיכוי לפגוע בעור קטנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אושר16/01/2014תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריוןקרן13/01/2014
תוצאות בדיקת הריון: 2 IU/L -קטן מ
האם אני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הריון - תגובה
תוצאה שלילית להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס והתקררות ושיעולשרון13/01/2014
אני יום יומיים אחרי ביוץ ומאתמול יש לי כאבים בפנים עקב סינוסיטיס ואני משתעלת הרבה , בינתיים לא לוקחת שום תרופה...היה לי רק פעם אחת היום חום של 37.6 וירד לבד...ללא אקמול...אני משתעלת המון כך ששרירי הבטן התחתונה קצת כואבים לי. האם זה הורס את סיכויי ההצלחה להריון החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס והתקררות ושיעול - תגובה
אין כל סכנה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור - אתמול בערב היה לי דימ
מודאגת14/01/2014דימום מעט בניגוב, יום או יומיים אחרי ביוץ...זה יכול לקרות?האם זה מוריד מסיכויי החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון גם אם יש מחזור?מיכל13/01/2014
שלום רב,
אנחנו מנסים להיכנס להיריון.. מרגישה מתי יש ביוץ.. המחזור שלי מאוד מסודר.
קיבלתי מחזור ביום חמישי האחרון, חייבת לציין ללא תופעות מוקדמות מה שבדרך כלל לא קורה. המחזור עצמו מאוד דליל ואף קצר, אפשר לומר שאני כבר בסיום - בדרך המחזור שלי 7 ימים מלאים.
חייבת לציין שכל השבוע האחרון כולל בזמן המחזור הפיטמות שלי רגישות מאוד.
הייתכן שיש היריון למרות המחזור...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון גם אם יש מחזור? - תגובה
סבירות נמוכה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה קרה בהריון הקודם, ואני
נוקי21/01/2014אופטימית לגבי ההריון שלך. אני לא רופאה אבל למה שלא תעשי בדיקה ביתית? בהצלחה. משום מה אני מאמינה שאת דווקא כן בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)