מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Verify או niftyפזית25/12/2013
שלום רב
בת 38.5 בהריון שבוע 12 . מעוניינת לדעת איזו בדיקה לעשות verify או nifty מבחינת אמינות ותוצאות מהימנות .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Verify או nifty - תגובה
ד``ר אריה לידור01/01/2014שלום לך
שתיהן אמינות במידה שווה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןמודאגת25/12/2013
האם יש בעיה בהכנסת הבטן כשמנסים לסגור את המכנסיים :) בתחילת הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון - תגובה
לא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה מטורפתרבקה25/12/2013
אני בשבוע 11+1 (תאומים)
מאתמול בלילה לא עוזבת אותי מיגרנה. לא עוזרים לי אקמול ואופטלגין במצב הזה.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה מטורפת - תגובה
יש לפנות לנאורולוג וטפל במיגרנו בהתאם לממצאיו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטות בפהגילה25/12/2013
בוקר טוב
בשבוע 17, ובזמן האחרון אני סובלת מאפטות בפה ובלשון.
זה נפוץ?
איך מקלים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות בפה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013משחה מקומית
שטיפות
חלב עיזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו משחה מותרת לשימוש בהריון?
רינת25/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד ראשון מתי?אביגיל24/12/2013
ווסת אחרונה 15.11
טיפול IVF
החזרת עוברים 4.12
בטא חיובית
ממתי לספור את גיל ההריון? באיזה שבוע אני?
מתי לעשות אולטראסאונד ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד ראשון מתי? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013מהחזרת העוברים פחות שבועיים
הרופא שיבצע אולטרסאונד ראשון לגיל הריון ותקינותו יקבע את הגיל סופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים בהריוןג24/12/2013
שלום
שבוע 38 . לפני שבוע יצא לראשונה טחור גדול שאינו מדמם, אך גורם לכאב ואי נוחות
חוששת להגיע ללידה במצב כזה. איך אפשר לשפר את המצב ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013אין חשש מהלידה
שיפור עי משחה מקומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה על הישבןמודאגת24/12/2013
אני שבוע אחרי ביוץ ועדיין לא יודעת אם נקלטתי מקווה מאוד שכן (עברתי הפלה לפני 4 חודשים ) היום נפלתי על הישבן , במידה ואכן הצלחתי להיקלט האם יש סיכוי שבגלל הנפילה הוא יפול ? או לא ייקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה על הישבן - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013הנפילה חסרת חשיבות לקליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה מוזרה לאחר קיסריאורית24/12/2013
שלום,
לפני שבועיים עברתי ניתוח קיסרי מספר 4.
לפני יומיים היתה לי תחושה של נימול בשפה התחתונה ובקצה הלשון,
מלווה בהרגשה פיזית כמו שפעת,ובכאב ברגליים כמו הרגשה של כבדות לאחר זריקת אפידורל.
יש לציין כי הניתוח עבר ב"ה בשלום,עד ליום זה הרגשתי טוב,בתפקוד מלא וללא שום קושי.
ההרדמה היתה ספינאלית.
הנימול בפה עבר,אך הכבדות ברגל שמאל עדיין מורגשת,אני הולכת ומתפקדת כרגיל וגם תחושת הה"שפעת" עברה.
רופאת המשפחה שבדקה אותי,אמרה שלא מצאה משהוא ספציפי ונראה שזה יעבור מעצמו.
האם התופעה מוכרת? האם יכולה להיות קשורה לניתוח ולהרדמה?
למעט זאת לא היו סחרחורות או כאבים דומים בידיים.
אשמח לשמוע את דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה מוזרה לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013ממליץ לפנות לרופא נשים שלך או קופ"ח או מיון בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון בהריוןשני24/12/2013
שלום,
ברצוני לדעת האם עישון של סיגריה אחת פעם בכמה ימים יכול להזיק לעובר? אני מתחילה שבוע 9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
עדנוש2925/12/2013כול עישון הוא מזיק.. אבל לא ניראה לי שמסיגריה אחת לכמה ימים יקרה משהו.. אני בהריון שבוע 22 עם תאומים ומעשנת 7-8 ביום והכול בסדר טפו טפו טפו 55555555555555 לא שאני גאה בזה אלה ההפך הלוואי ויכולתי להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013ולעדנוש
חבל שאת מעשנת, הנזק לעובר מתחלק לתקופת ההריון ולתקופת הילדות.
ממליץ לך לקרוא על הנזק הפוטנציאלי לעוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013כל סיגריה ואפילו עישון פסיבי מזיקים לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריון והערכת משקל*אלה*24/12/2013
שלום רב, אני מטופלת בסטרואידים בעקבות גרד הריוני puppp, שמעלה את הסכרת שלי ובעקבות כך מזריקה אינסולין.
אני בשבוע 37+3 ובשבוע 38 רוצים לשקול יילוד.
בשבוע 35+1 הערכת המשקל של העובר הייתה: 2,780 ברצוני לדעת אם ניתן להעריך מה יהיה משקל התינוק בלידה בעקבות מצבי הרפואי..
אציין כי אני מצליחה לאזו את רמות הסוכר פחות או יותר בסיוע האינסולין..
תודה רבה על המענה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון והערכת משקל - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013התינוק גדול מעט
צריך לבצע הערכה חוזרת עי אולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה הפלהטניה23/12/2013
שלום רב זקוקה לעזרה אני בשבוע 7+4 הייתי היום אצל הרופאה נצפה רק שק הריון ללא קוטב עוברי וחלבון אמרה שאחזור אליה שבוע ביום רביעי ובמידה ולא יהיה שינוי תשלח אותי להפלה, רציתי לברר מה האופציה הכי טובה להריון ולאחר כזה זמן ניתן להקלט מחדש כבר הבנתי שהסיכוי קלוש להריון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה הפלה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013תשאלי את הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דימום לאחר לידה...עדי23/12/2013
ילדתי לפני שבועיים ויומיים בלידה די טראומטית. הגעתי לביה"ח עם פתיחה מלאה ועובר במצג עכוז (יותר נכון רגליים...). הכניסו אותי לחדר ניתוח, ואז התינוקת הוציאה רגל החוצה... בגלל שהייתי בפתיחה מלאה והרגל שלה הייתה בחוץ, ובנוסף- היא הייתה קטנה (2,400 ק"ג, שבוע 37)- יילדו אותי ככה. (מצג רגליים, בלידה רגילה, בלי שום משככי כאבים או משהו כזה...)
אחרי הלידה היה לי דימום ממש מטורף, והתחילו שוב לטפל בי, עד שהרופא זיהה אזור שהוא כנראה לא תפר או לא תפר כמו שצריך.
הוא תפר שוב, עד שהגיע למקום שאי-אפשר היה לתפור, ולכן שם פד-לחץ (מגנזיום...?!).
בשלב הזה הדימום סופסוף נרגע.
כרגע אני שבועיים ויומיים אחרי הלידה ועדיין יש לי הפרשות חומות (אמנם לא דימום, ולא הרבה אבל בכל זאת הפרשות...), במיוחד כשאני מתיישבת או נעמדת. ועדיין יש קצת כאבים בתפרים.
האם זה הגיוני?
תודה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דימום לאחר לידה... - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013הגיוני
במידה וכאבים או דמם חריג תפני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנה22/12/2013
ערב טוב,
אני באיחור של 5 ימים שמחזור שלי סדיר כבר 5חודשים
עשיתי בדיקת דם ביום שלישי לאיחור יצא 5
אני כאבים חזקים בחזה שחיים לא הייה
וכמו כאבי מחזור
מה זה עוד יכול להיות
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אנה25/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
יש לחזור ולבצע סדיקת הריון כמותית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים בצידי הבטןא.22/12/2013
שלום-
לאחר מספר הפלות בשבועות מוקדמים וכעת בהריון (עם קלקסן) שבוע 16
לפני יומיים החלו להופיע לי סימנים אדומים מאורכים בשני צידי הבטן
זה קצת גירד גם. כמה ימים קודם שמתי לב שהעור באיזור יבש ונקרע ,אבל הסימנים האדומים ממש יצאו ביומיים האחרונים
ממה שקראתי- אני מניחה שאלו סימני מתיחה.
אבל מודאגת שלא מדובר במחלות זיהומיות כגון אדמת או אדמדמת וכאן שאלותיי:
1) חליתי באדמת בילדותי, ואף לפני ההריון הראשון (שנפל, לפני שנתיים) ביצעתי בדיקת rubella - הכייל הראה נוגדנים בכמות 130 והיה רשום "מחוסן"- האם ניתן לשלול את המחלה לחלוטין? כלומר- האם החיסון הוא לכל החיים?
2) אדמדמת- האם היא גם הפרוו וירוס? כי אם כן- באחת מבדיקות הסרולוגיה בין ההריונות ביצעתי בדיקה אליה והתוצאה: נוגדני IGG חיוביים ו IGM שליליים
האם לאור הנ"ל אפשר להוריד מהפרק משהו זיהומי, או שעליי לבדוק משהו נוסף?
אציין שאין לי חום, תחושת מחלה, בלוטת לימפה מוגדלות וכו'- הכל רגיל- וגם אין פריחה בשאר אזורי הגוף
פשוט מוזר לי שמאז שהחלו הסימנים הללו- קשה לי ללבוש בגדים צמודים שלא יגרמו גירוי באיזור הזה משני צידי הבטן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים אדומים בצידי הבטן - תגובה
ד``ר אריה לידור22/12/2013שלום לך
אלו אכן סימני מתיחה הנובעים הן מצמיחת הרחם והן מההורמון האסטרוגני המצוי בשפע בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילוםרנטגן אצל גבר בזמן תכנון הריוןאלה22/12/2013
שלום,
אנחנו מתכננים הריון. בעלי צריך לעשות צילום רנטגן ריאות וסינוסים.
האם קיימת השפעה על זרע?
האם יש להימנע מיחסי מין? אם כן, כמה זמן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילוםרנטגן אצל גבר בזמן תכנון הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור22/12/2013שלום לך
אין כל השפעה על איכות הזרע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)