מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטויות הריונית חדשהההנינה22/01/2013
שלום לכולם
עשיתי בדיקת הריון ביתית, התוצאה היתה שני פסים ברורים.
עכשיו זה הריון ראשון שלי, ואני רוצה להתנהג נכון.
יש לי מספר שאלות:
1. האם הבדיקה אמינה? האם אני 100% בהריון?
2. מה עכשיו? רופא נשים? דחוף?
3. מה עדיף? רופא נשים פרטי או לפנות לקופת חולים? מה ההבדל?
תודה מראש על ההכוונה.
נינה
נ.ב. מצורפת תמונה לבדיקת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטויות הריונית חדשההה - תגובה
ד''ר עפר תדמור22/01/2013ערב טוב
ללכת לקופה לעשות בדיקת דם להריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסME22/01/2013
שלום
כמה זמן לפני הניסיונות לכניסה להיריון צריך להפסיק עם ציפרלקס? (10M)
אני לא מעוניינת לקחת בזמן ההיריון
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/01/2013שלום.
כדאי להתיעץ עם הרופא שרשם התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע + אולטראסאונדRinat22/01/2013
שלום,
קיבלתי מחזור אחרון בתאריך 21.12.2012
ובשעה טובה לפי בדיקה ביתית אני בהריון ;)
מתי כדאי לבצע בדיקת אולטראסאונד ... באיזה שבוע? זה מבלבל חישוב השבועות ;)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע + אולטראסאונד - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/01/2013שלום .
כדאי לבצע הבדיקה בשבוע 7.-6.תספרי מהיום הראשון למחזור האחרון.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות
Rinat22/01/2013אם אני בשבוע 4+4, זה אומר שסיימתי שבוע רביעי וביום הרביעי של שבוע 5?
ושתיים האם לבדוק דופק רק בסיום שבוע 6 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה בספירת השבועות?
קרין25/01/2013שבוע 4+4 אומר שנותרו לך עוד 3 ימים כדי להגיע לשבוע 5,וכן הלאה. אני ממליצה לך מניסיון על מנת למנוע לחץ ועוגמת נפש ללכת לבדיקת א״ס רק בשבוע 7-8. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט וכניסה להריוןאדוה22/01/2013
שלום רב. אני בת 38 ומנסה להיכנס להריון ראשון.
רציתי לברר לגבי שחייה ובכלל לגבי ספורט. האם יש פעילויות ספורט שמומלץ לי להימנע מהן בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט וכניסה להריון - תגובה
ספורט לכשעצמו כידוע אינו מונע הריון.אבל בהחלט שוה למתן הפעילות גם כשאת בהריון,חשוב שהאנרגיות שלך תופננה להתפתחות ההריון.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר? ...שירי22/01/2013
האם מותר בהריון לאכול סרדינים/אנשובי מקופסת שימורים?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר? ... תדמור
ד''ר עפר תדמור22/01/2013ערב טוב
אין סיבה שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגלייםסיון21/01/2013
שלום!
רציתי לדעת אם זה נורמלי שאני חשה בכאבי רגליים בזמן שענה או סתם מנוחה במיטה, הכאבים הם לאורך שתי הרגליים בדר"כ כשאני שוכבת על הצד, ואז אני מחליפה צד והכאב נעלם וחוזר אח"כ שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/01/2013בוקר טוב
תופעה מקובלת
לנסות לקחת מגנזיום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר מלאהp21/01/2013
עשיתי העמסת סוכר מלאה בתחילת ההריון (בשבוע 10) שיצאה תקינה.
עכשיו אני בשבוע 24 ועשיתי היום העמסה חלקית (50 ג') ויצא לי 144, ערך שאני מבינה שמצריך הפניה להעמסה מלאה שוב לצערי הרב מאד...
שאלתי היא, האם יש אפשרות לעשות את בדיקת ההעמסה המלאה באמצעות "פרפרית" (אינני בטוחה אם זה המינוח הנכון, כוונתי לאותה מחט שעושים בה שימוש בזמן אשפוז, שנותרת בתוך הווריד לכל משך הזמן בו יש צורך בגישה אליו), במקום לדקור ארבע פעמים שזה מבחינתי היה החלק הנוראי ביותר בבדיקה הזו.....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר מלאה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור23/01/2013בוקר טוב
אפשר לבצע העמסת סוכר עם צינורית קבועה בוריד
הבעייה שלאחיות אין סמכות להכניס צינור כזה.
צריך לברר במעבדה האם יכולים להכניס צינורית כזו ל 4 שעות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
p24/01/2013תודה ד"ר תדמור על תשובתך המהירה.
ברור לי שהדבר אפשרי מבחינה טכנית.
כתבתי את שאלתי, כיוון שבפעם הקודמת מי שטיפלה בי במעבדה אמרה שאינה יכולה לעשות זאת כיוון שאיננה אחות מוסמכת.
שאלתי היא האם ישנן מעבדות או מרפאות אחיות מסוימות שעם הפנייה מיוחדת אליהן אולי ניתן לבצע כך את הבדיקה...
תודה רבה בכל מקרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה דחופה לפענוח תוצאות מעבדהליז21/01/2013
שלום לרופאים, הרופא שלי כבר לא זמין וקיבלתי תוצאות באתר האינטרנט בבקשה אם מישהו יכול לענות האם אני בהריו או לא?
HCG QUANT.(S) 0.60 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא הריון
רות21/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה דחופה לפענוח תוצאות מעבדה - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/01/2013שלום,
כאמור אינך בהריון.ערך חיובי,כרשום בדף התשובה שרשמת,הוא מעל 25.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם מקוצר?סיון21/01/2013
שלום!
אני בשבוע 20.5 והיום ביצעתי אולטרסאונד שבסופו רופאת הנשים אמרה לי כי צוואר הרחם שלי קצר 28.3 מ"מ, לפני כשלושה שבועות כשביצעתי את הבדיקה צוואר הרחם היה 31 מ"מ, האם יש חשש כלשהו? יש לי פחד מלידה מוקדמת האם אפשרות זו סבירה במקרה כזה? וממה כדאי להמנע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם..
סיון21/01/2013והאם יש צורך בשמירת הריון? אם לא באיזה אורך של צוואר רחם מומלץ להיות בשמירת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
סיון22/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר רחם מקוצר ד"ר תדמור
כל ערך מעל 25 ממ תקין
הבדיקה לא מספיק מדוייקת כדי להגיד שיש הבדל בין 28 ל 31 ממ
כדאי להמשיך לעקוב
אין דאגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיון22/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה דחופהקרן21/01/2013
היי,
אני כבר 4 חודשים מנסה להיכנס להיריון שלישי ,
כרגע המחזור מאחר לי בש10ימים,לפי מחשבון היריון אמורה להיותשבוע 5.
עכשו עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלישית האםעדיין אפשרי שאני בהיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה דחופה - תגובה
כדאי לבצע גם בדיקת דם שהיא יותר אמינה.גם כדאי לגשת לרופאך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמתשירי21/01/2013
שלום
אתמול ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת.הבדיקה הייתה קשה- הרופא לחץ לי חזק על הבטן לאורך כל הבדיקה, התפתלתי מכאבים (הבדיקה עצמה הייתה וגינלית). הכל יצא תקין, אבל יצאתי ממש כואבת משם פיזית.
לא ישנתי כל הלילה מכאבי בטן- לא של העובר אלא מהלחיצות החזקות.
ממש סובלת. בקושי זזה היום.
האם מצב זה נורמאלי?
האם יש סיכוי לפגיעה בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מוקדמת - ד"ר תדמור
הבדיקה לא מזיקה
לא נגרם נזק לעובר
לדעתי עברת בדיקה טובה עם רופא טוב שהתאמץ לראות העובר
לא לדאוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה הריוןדיקלה21/01/2013
לאר שלוש שבועות איחור בדיקתה הריון בטא 13376 מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/01/2013מזל טוב
את בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דיקלה21/01/2013אבל זה לא גבוה לאיחור לא גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/01/2013בגדר נורמה.
תפני לרופא נשים מטפל.
בדיקת אולטרסאונד ודופק עוברי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברונכיט, שבוע 37שירי21/01/2013
שלום,
אני בשבוע 37 וכבר שבוע מקבלת זינט בגלל ברונכיט (קיבלתי מרשם ל-10 ימים,2 כדורים של 500 מ"ג)
אין לי כבר חום אבל השיעול לא משתפר ויש לי ליחה עם מוגלה.
האם יש טיפול יותר אינטסיבי שאפשר לתת בהריון או שכבר לחכות ללידה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיט, שבוע 37 - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/01/2013שלום.
ממליץ שתחזרי לבדיקה נוספת אצל רופא המשפחה.הם יותר מתמצאים בנושא דלקות בדרכי הנשימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפטמה ... בהריוןשלי21/01/2013
"ר שלום,
אני בהריון בשבוע 23.
לפני מס' ימים הבחנתי במשהו שנראה כמו פצע או יובש ממש במרכזה של הפיטמה (לא על העטרת, אלא ממש בליבת הפיטמה עצמה). אפשר היה לראות את זה בבירור בתוך הפטמה עצמה - כי הפנים שלה היה לבן וזה היה שחור.
לצערי, מתוך סקרנות וחרדה, מיששתי את האזור ו"שיחקתי" עם הנקודה השחורה הזו כשתי דקות ואז החלק הזה נפל.... זה היה נראה כמו חלקיק לבן עם ראש שחור. אציין שלא ירד דם...
האם יכול להיות שגרמתי לעצמי נזק אם תלשתי חלק מעור הפיטמה? האם יכול להיות שזה משהו אחר ולא פצע או יובש, שמצריך בדיקה ?
האם יש צורך בבדיקה אצל כירורד שד? אציין כי לפני כחודשיים הייתי בבדיקה שגרתית אצל כירורג שד שהיתה תקינה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפטמה ... בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/01/2013שלום.
קודם כל אין מה להבהל.אין אפשרות לתלוש עור הפטמה. אבל שוה לגשת להיבדק ,לא דחוף,בעיקר כדי להירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקוסמטיקה בהיריוןעינב21/01/2013
רציתי לדעת מהי ההגבלה לגבי הלבנת שיניים ביתית? הסכנה היא בבליעת החומר בטעות או שהחומר נכנס למחזור הדם דרך החניכיים ובכך הוא מסוכן לעובר?
ומהו הסיכון לעובר? מה הנזק שיכול להיגרם לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)