מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזור שבוע 6יעל13/02/2013
שלום, אני בסביבות שבוע 6 רציתי לשאול אם מותר לי לרקוד בחתונה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזור שבוע 6 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור14/02/2013בוקר טוב
אין בעייה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק אנטרוקוקוסT.r13/02/2013
שלום עשיתי תרבית שתן וגילו לי שיש לי חיידק אנטרורוקוקוס מחר צריכה להגיע לרופאה כדי לקבל טיפול הבעיה היא שזה חיידק שעמיד בפני אנטיביוטיקה ולא יודעים כיצד לטפל , והבעיה השנייה עקב זה שאני ובעלי מנסים יש מצב שאני בהריון עדיין אין איחור במחזור אבל מפחדת לקחת טיפול שיכול ליפגוע בהריון אם אני אכן בהריון ...
רציתי גם לשאול אם זה חיידק מסוכן ויכול להזיק לי או להריון ועובר?
האם הוא בר טיפול ? כי קראתי על החיידק הזה דברים נוראים!!!
יכול להיות להיות שנידבקתי ממנו בבי״ח הייתי מאושפזת חודשיים בהריון בסיכון גבוה ובחודש תשיעי הייתה לי לידה שקטה לצערי זה היה ליפני 3 חודשים ...
אודה על תשובה בהקדם לגבי החיידק הנוראי הזה מממש מודאגת ומפחדת !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק אנטרוקוקוס - תגובה
ד``ר אריה לידור17/02/2013שלום לך
אין קושי לטפל החיידק זה על פי רגישות הנבדקת במעבדה. הטיפול חשוב ואינו מפריע להריון עתידי או לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 16מיכל13/02/2013
גיליתי היום שאני בשבוע 16 אני נוטלת ריספידל שתי מיליגרם האם אני או העובר בסכנה ? האם להמשיך ליטול את התרופה ? מצפה לתשובה בדחיפות תודה. ( גיל 42)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 16 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ14/02/2013ממליץ לצור קשר עם המכון הטרטולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיה בהריון- ויטמיניםמירב13/02/2013
שלום ותודה,
בבדיקת דם האחרונה שביצעתי - HB- 10.3
אני נוטלת באופן קבוע:
פרנטאל- אלטמן
ברזל- SOFT IRON מ"ג 30
בנוסף, כף אחת ביום של סירופ של טטנבלוט - גם בו ברזל 30 מ"ג
השאלות-
א. האם המינון הוא בסדר, אינו חורג ?
ב. האם אפשר להוסיף/להמיר במשהו וליטול כדור מציצה אחד ביום של B12 שהבנתי שעוזר לספיגת הברזל בגוף?
איני יודעת אם זה קשור אך אני עייפה ללא הרף ...
אודה לתשובה,
מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה בהריון- ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/02/2013בוקר טוב
לקיחת ברזל אפשר על ידי תוספי מזון
לקיחת ברזל אפשר על ידי תרופות
באופן עקרוני עדיף תרופות בפיקוח משרד הבריאות
תרופות מכילות 150-300 מג
ממליץ מאוד לקחת מהרופא תרופה במירשם 2 כדורים ליום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגני כליה מורחביםאלכס13/02/2013
שלום, שבוע שעבר עשיתי סקירת מערכות מורחבת ונראה שיש לעובר אגני כליה מורחבים: צד ימין 81 מ"מ וצד שמאל 61 מ"מ. הרופא נשים שלי בחופש עד סוף החודש ואיני יודעת כיצד להתקדם עם הידיעה (הרופא הבודק אמר להיות במעקב). אני שבוע 24 ולא יודעת האם יש ממה להילחץ ובכלל, מה זה אומר אגן כליה מורחב? (מה הגודל הנורמלי שצריך להיות)?
אודה להתייחסותכם.. תודה והמשך יום מקסים,
אלכס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגני כליה מורחבים - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/02/2013ערב טוב
בשבוע הזה אין אגני כליות 81 ממ
מה כתוב בתשובה ?
8 ממ ?
8.1 ממ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה ואפידורלחגית12/02/2013
שלום
אני נמצאת בשבוע ה34, בהריון ראשון. אובחנתי לפני כ15 שנה כאפילפטית בעקבות התקף בודד. כרגע נוטלת קפרא 500 מ"ג פעמיים ביום. האם ישנה בעיה לקבלת זריקת אפידורל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה ואפידורל - תגובה
ד``ר אריה לידור12/02/2013שלוםפ לך
אין כל בעיה בבצוע אפידורל אם רצונך בכך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת עובר דואגתגילי12/02/2013
היום הייתי בבדיקת אצל הרופא שבוע 26+6 ולפי אולטרסאונד יצא שהיא קטנה
BPD-מתאים לשבוע 26.3
HC -מתאים לשבוע 26.1
AC - מתאים לשבוע 25.3
FL -מתאים לשבוע 25.4
גיל הריון לפי US -מתאים לשבוע 25.8
משקל 820 גרם
האם זה תקין נרא לי יש ממש עיכוב בגדילה?
ממש דואגת :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת עובר דואגת - תגובה
ד``ר אריה לידור12/02/2013שלום לך
מדדים תקינים לחלוטין . ההפרשים הקטנים חסרי כל משמעות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זידובאל ופלאג'ילתותי12/02/2013
אני בת 31, הריון ראשון שבוע 10.
אני הולכת לסיים טיפול של 10 ימים בזידובאל ג'ל לנרתיק ונרות פלאג'יל, בגלל זיהום בנרתיק.
היום בצעתי בדיקת אולטרסאונד וגינאלי.
האם יכול להיות ששאריות הג'ל או הנר מאתמול בלילה, יכנסו לי לרחם במהלך הבדיקה? אני מפחדת מנזק כלשהו
הבנתי שהרחם הוא מקום סגור וסטרילי.
תודה על היענותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זידובאל ופלאג'יל - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/02/2013זידובל ופלאגיל הם טיפול דומה לBV.
בדיקת אולטרסאונד לא מחדירה זיהום לרחם והוא ישאר סטרילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה קטנה נוספת
תותי12/02/2013אני אמורה לסיים את הטיפול התרופות הנ"ל היום (סה"כ טיפול בן 10 ימים).
לאחר כמה זמן אוכל לקיים יחסי מין?
תודה על ההיענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה...
תותי13/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים- אודה לתשובתכם הנ"ל
תותי14/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים- אודה לתשובתכם הנ"ל - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ14/02/2013תותי תותי,
ברגע שתרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטיפיריןתותי12/02/2013
אני בת 31 הריון ראשון, שבוע 10.
בקשתי מרופא הנשים שלי מרשם לאקטיפירין, המליצו לי לקחת אותו.
השאלה אם יש לו תופעות לוואי שיכולות לסכן אותי בהריון.
הומלץ לי על 2 כדורים ליום. זה מינון מספיק?
תודה על היענותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטיפירין - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/02/2013בוקר טוב
אקטיפין לא מזיק להריון
מינון מצויין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר סיכוןגלי11/02/2013
שלום,
רציתי לדעת ,אם חלילה כתוצאה מבדיקת מי שפיר יש פגיעה בעובר,
זיהום או התפתחות צירים או כל פגיעה אחרת-תוך כמה זמן מהבדיקה מרגישים בפגיעה זו?
כלומר, כמה ימים (או שעות) מביצוע הבדיקה אפשר להירגע ולהגיד בוודאות שלא נוצרה פגיעה מהבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי. כמה עצות.
גילי11/02/2013עשיתי את הבדיקה לפני כמעט 3 שבועות ועדיין מחכה לתשובה.
הרופא באותה בדיקה אמר לי שאני נמצאת שבועיים ב"איזור סכנה"!!!
תתכונני לכמה דברים :
תבואי עם מלווה.
הרופא ישפוך עלייך המון נוזל חיטוי ... וזה קר :)
הכאב הוא בערך כמו זריקה בטוסיק.
תשתדלי להיות רגועה. לא מורעבת ולא צמאה.
מיד אחרי הבדיקה - הביתה למיטה!!! ... כמו שהרופא אמר לי :) ...
למחרת גם כן תשתדלי להיות במיטה רוב הזמן, פשוט לנוח, אפשר לשבת מדי פעם וללכת לעשות פיפי וכאלה ... אבל שום מ א מ ץ !!!!!!
לי לקח 4 ימים לחזור לעצמי. היו לי קצת כאבים כשניסיתי לעמוד יותר מעשר דקות או ללכת. אז הקשבתי לגוף !!! נחתי הרבה.
ב ה צ ל ח ה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי. כמה עצות. - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עצהטל11/02/2013
שלום לכולן
זאת הפעם הראשונה שלי כאן. אני קצת נואשת אז ככה:
המחזור האחרון שלי התחיל לפני 35 ימים. בדרך כלל אני מקבלת בין 28-33 ימים.
אני מבייצת אחרי 20 יום מתחילת המחזור.
עברו כבר 14 ימים מהביוץ ואין מחזור.
3 בדיקות ביתיות = שליליות.
היום התחיל לי דימום ממש חלש ובהיר. לא נראה כמו וסת.
מה אתן אומרות וסת או השתרשות?
לעשות בדיקות דם או לחכות ?
תודה רבה !!!!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עצה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/02/2013תפני לרופא נשים שלך לבדיקה והערכה.
חבר להיות נואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלחץ!!!!רונוש11/02/2013
שלום,
בת29.8 בהריון עם לאחר החזרת עובר מוקפא.
תאריך וסת אחרון 18/11/2012 וההחזרה בוצעה ב 2/12/2012.מדובר בהריון שני (עובר אחד) בהריון הראשון תאומים והכל היה תקין (כיום בני 3 מדהימים)
היום עשיתי שקיפות עורפית ולהלן הנתונים:
CRL 67.4 גיל ההריון לפי וסת: 12.1 גיל ההריון לפי CRL 13.2 עצם האף הודגמה.
השקיפות יצאה 2.7 מ"מ( פעם אחת יצא 2.1, 2.4 2.3 ושלוש פעמים 2.7 מ"מ).
אני בלחץ אטומי!!! הרופא אמר שעל פי משרד הבריאות הבדיקה תקינה:
סיכון לפי גיל האם: 1:891 ומתוקנן לפי השקיפות: 1:464
ובנוסף אמר שאין סיבה לדאגה כי ייתכן ומאחר והעובר גדו ל בשבוע מהתאריך וסת אחרון אז אולי לכן יצא מעט גבוה אך בכל זאת לא ציפה ךתוצאה כזו בגילי ולכן הציע לעשות תבחין משוקלל.
מה אתם אומרים? יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקש ה
רונוש12/02/2013...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץ!!!! - תגובה
תוצאת השקיפות תקינה . כמו כן אינך בסיכון מוגבר הן לפי השקיפות והן לפי גילך. רצוי לחזור על בדיקה זו בעוד שבועיים שוב וכן לבצע HCG וPAPPA ובהמשך תבחין משולש
בהצלחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ליר12/02/2013התכונת לחזור על השקיפות? ובבדיקות שצייהת אתה מתכוון לחלבון עוברי? שמבצעים בסמוך לשקיפות ובשבוע 16?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
בדיקת HCG וPAPPA המבוצעות סמוך לשקיפות וכן חלבון עוברי בשבוע ה 17
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאציין שגם
ליר12/02/2013הוא ראה עמם אפ וזה חשוב נכון? ראה אונה ימנית ושמאלית במוח לב ידיים רגליים טסהכ נראה לט עטבר תקין. אם היה משהו קריטי היה שולח אותי כבר אתמול לבדיקות נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
רונוש15/02/2013שלום ד"ר, לצערי לא כ"כ הצלחתי להירגע והלכתי לשקיפות נוספת היום (שבוע 12+5) כאשר הקודמת הייתה ב 12+1. היום יצא 3 מ"מ והסיכון עלה מ 1:464 ל 1:327 כך שהרופא אמר שאני זכאית למי שפיר (מה שאני הכי לא רוצה). אבל שוב עשה לי שיחת הרגעה כמו הרופא הקודם ולהלן דבריו: המשמעות של התוצא היא שישי סיכוי של 0.3% שהעובר עם תסמונת דאון או מום. אין מה למהר ולעשות מי שפיר או סיסי שיליה אלא לאחר הסקירה והתביחין המרובע. בנוסף אמר שאם רואים עצם אף כמו שהודגם אצלי הסיכוי לתסמונת דאון יורד משמעותית. בנוסף עשה מיני סקירה על העובר וראה ידיים רגליים (עם חמש אצבעות ב"ה) אונה ימנית ושמאלית במוח, לב פועם ב"ה, עובר פעיל (זז הרבה) סה"כ לא ראה משהו חריג לדבריו שמצריך סיבה לדאגה. שאלותיי: 1. מה דעתך על מה שאמר? 2. האם כדאי לבקש את התוצאה המוקדמת של החלבון העוברי שמנבאת רק 80% (בגלל הלחץ שלי קשה לי לחכות עד שבוע 17 :-( 3.אם היה משהו לא תקין כבר היה מפנה אותי בדחיפות למי שפיר או סיסי שיליה נכון? סליחה על הנודניקית ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
ליר17/02/2013היום תשובת הדם הראשונה של החלבון העוברי יצא 1 ל 310 אני לא מפסיקה לבכות. היועצת הגנטית אמרה שהחל מאפריל מי שפיר יהיה בסיכון של 1 ל 250 כך שאין מה לדאוג. מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטרוניזדולתותי11/02/2013
אני משתמשת בתרופה זו כבר שבוע (ג'ל), ויש לי עוד 3 ימים - סה"כ 10 ימים לשימוש.
רופא הנשים שלי רשם לי אותה (אז היא בטוחה לשימוש בהריון)
וגם הרופאים כאן בפורום הסכימו כי היא בטוחה לשימוש בהריון.
אך על התרופה בתופעות לוואי רשום לא להשתמש בשליש הראשון.
אז אני לא מבינה.... זה מסוכן לעובר שלי או לא??
מאוד מבלבל....
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטרוניזדול - תגובה
התרופה אכן בטוחה לשימוש היות והתרופה אינה גורמת לעלייה בשכיחות מומים מולדים בעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת אלכוהול שבוע וחצי לאחר הביוץשרון11/02/2013
שלום,
בימים אלה התרחש הביוץ שלי ואנחנו מנסים להיכנס להריון.
בעוד שבוע וחצי אנחנו נוסעים לסוף שבוע באיטליה, ארץ היין. בשלב זה עוד לא אוכל לדעת האם אני בהריון, רק כשנחזור יעברו שבועיים מיום הביוץ.
רציתי לדעת האם בשלב זה ניתן לצרוך מעט אלכוהול (למשל כוס יין ביום) או שעדיף להימנע לחלוטין משתיית יין.
תודה רבה,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת אלכוהול שבוע וחצי לאחר הביוץ - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ11/02/2013שלום שרון, כוס יין ביום לא תגרום כל נזק לעובר הפוטנציאלי. החוכמה היא להפסיק לאחר כוס יין. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן - שבוע 10תותי11/02/2013
בת 31, נכנסתי היום לשבוע 10.
כבר שבוע שאני בטיפול עם התרופות הבאות בשל זיהום בנרתיק:
Zidoval- ג'ל לנרתיק
- פלאג'יל פתילות 500 מ"ג
- מונורול אבקה להמיס במים ולשתות פעם אחת.
מהיום בבוקר אני מרגישה מעט כאבי בטן, מעין חוסר נוחות,
ובנוסף שמתי לב שלאחר שאני מנגבת אחרי פיפי, נשארת לי על הנייר
הפרשה חומה-ורדרדה, גושית קצת (אולי מעורבבת עם שארית הנרות מאתמול בלילה).
מאוד מלחיץ אותי!!
קבעתי תור לרופא נשים בעוד יומיים ואני פוחדת מאוד שזו הפלה!
אני בחרדות, אודה לכם על תשובתכם המהירה מה זה לדעתכם ומה עושים.
*לא נראה לי שאלה תופעות לוואי של התרופות כי אני נוטלת אותן כבר שבוע
ולא היה לי כלום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה מאוד לתשובתכם
תותי11/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן - שבוע 10 - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ11/02/2013שלום תותי. ראשית, את לוקחת תרופה שנקראת מטרונידזול בשתי צורות שונות! וזו תרופה שבמינון מצטבר גבוה יכולה לגרום לכאבי בטן. שנית, בשבוע 10 מאד נפוצים כאבי "גדילה" של הרחם עם הפרשות. שלישית, אין שום דרך בעולם לומר לך משהו על מצב ההריון דרך האינטרנט....אינני סבור שיש מקום לדאגה אך אם את עדיין מודאגת אין מנוס מלהבדק. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
תותי11/02/2013אמרת שבשבוע 10 נפוצים מאוד כאבי גדילה עם הפרשות.
את כאבי "הגדילה" אני אכן מרגישה טוב מאוד, ממש כאבי מחזור,
בכל כמה שעות.
כאב הבטן שאני מרגישה כעת מעט שונה ונמשך ארוך מהרגיל...
הפרשות מרובות אכן יש לי אך לא הפרשות דמיות.
יש עוד סימנים להפלה (שלא נדע) - חוצ מאלה שיש לי?
גם הגב התחתון כואב לי מאוד...אני מאוד לא רגועה...
תודה לך שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ11/02/2013אין לך סימנים להפלה
אם את לחוצה - בצעי סונר והדגימי דופק
השתדלי להמנע להלחצה עצמית....ההריון עוד ארוך ארוך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה - יש לי גם הפרשות דמיות
תותי11/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה מה שמלחיץ אותי. סליחה על החפירה
תותי11/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)