מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה פולית-שאלהתותי17/01/2013
אני בת 31, בהריון, שבוע 3+6.
לפני כשנה וחצי עברתי DVT (טרומבוזיס) ברגל שמאל וטופלתי בקומדין וכן
בקלקסן לתקופה של כ-8 חודשים.
כעת שאני בהריון בשעה טובה הלכתי למרפאת הריון בסיכון באיכילוב,
שם אמר לי הרופא ליטול חומצה פולית 5 מ"ג.
לפני כעשרה ימים התחלתי ליטול 'פרנטל 9 חודשים' שבין היתר מכיל חומצה פולית
במינון של 400 מק"ג.
שאלתי היא- האם זה לא יותר מדי חומצה פולית??
גם 400 מק"ג וגם 5 מ"ג?
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית-שאלה - תגובה
ד``ר אריה לידור20/01/2013שלום לך
לא הוצע לך להתחיל בקלקסן?????. מינון זה של חומצה פולית סביר
לדעתי חייבת להתחיל בקלקסן ויפה שעה אחת קודם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאדניאל17/01/2013
שלום דוקטור,
אתמול ביצעתי בדיקת בטא התוצאה יצאה 188
ווסת אחרונה ב17/12
ביוץ היה ביום ה17-18
האם התוצאה תקינה או נמוכה מדי?
אני יודעת שיש כאלה שאומרים שאין ערך והעיקר ההכפלה אך יש מקומות שאומרים שהערך נמוך מדי.
אנא עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
חשוב להמשיך ולעקוב אחר צמיחת ערכי הביטא. מעבר לערך שך 1500 אפשר כבר לבצע בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון בשבוע 7קרן17/01/2013
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 7 . אני מרגישה אי נעימות וגירודים באזור למטה.
אני חוששת שיש לי פטריה. האם אני יכולה לרכוש את משחת האגיסטן ?
אני אודה לכם על התייחסותכם המהירה ...
תודה מראש,
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון בשבוע 7 - תגובה
אגיסטן הוא טיפול בטוח בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרע+הזרעהיניב16/01/2013
שלום רב:
אני ואישתי בני 37 אישתי עברה טיפול הורמונלי להגברת ביציות ואני עשיתי השבחת זרע על מנת לעבור הזרעה אנחנו נמצאים כרגע בהזרעה שניה וניראה לנו שגם היא נכשלה הרופא בדק את אישתי בכל הפרמטרים הקשורים להריון ונמצא תקינה ומוכנה להזרעה אני ביצעתי בדיקת זרע+השבחה ואילו הנתונים שהתקבלו.
נתונים לפני השבחת זרע:
volume:1.0 ml
liquefaction:normal
concentration:18*10^6
motility:8*10^6(45%) x
progressive motility:3*10^6
נתונים לאחר השבחת זרע:
gradient(isolate) results
concentration:10*10^6
motility:100%
total motile cells:5*10^6
אילו הנתונים שהתקבלו אני מבקש בכל לשון של בקשה האם התשובה לגבי הבדיקה היא תקינה סבירה טובה? האם חסרים עוד נתונים לגבי השבחת זרע? האם הזרע לפני השבחה יכול להביא הריון? אנחנו בנסיון שני ולא מבינים לא לא נתפס אם וכאשר ההשבחה תקינה מבקש את עזרתך מה יכול להיות אי הריון תודה רבה ומקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחת זרע+הזרעה
יניב24/01/2013מה אף אחד מהדוקטורים לא מוכן להתייחס לשאלה שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחת זרע+הזרעה - תגובה
ד``ר אריה לידור27/01/2013שלום לך
חסר פרמטר מאד חשוב והוא אחוז התאים הנורמליים
כעקרון תהליך הה"שבחה" אינו משפר את איכויות הזרע אלא מאפשרות את השימוש בו לצורך ההזרעה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהנורית16/01/2013
בת 24, שבוע 20, הריון ראשון.
התנפחו לי הכפות רגליים בצורה מפחידה, ולא רק הם אלא כל השוקיים גם.
יש לי כאבים נוראיים במפשעות שגם בהליכה גם בישיבה וגם בשינה כואב לי ממש.
אתמול עשיתי בדיקות והכל יצא תקין חוץ מזה שיש חשש לריבוי מי שפיר!!
מה עושים? ואיך מתמודדים?
ועוד שאלה..
אני התחלתי את ההריון במשקל 50 קילו, ועד עכשיו עליתי 10 קילו, ולא רואים עלי.
יכול להיות שזה קשור לבצקות או לריבוי מי שפיר?? זה תקין לעלות ככה הרבה ורק באמצע הדרך??
תודה, מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ20/01/2013שלום נורית. אינני יודע מהן כל הבדיקות שביצעת ויצאו תקינות. יש לבדוק תפקוד כלייתי והפרשת חלבון בשתן. ברור שהעלייה במשקל קצת מוגזמת אבל ייתכן וחלק ניכר מזה הם הנוזלים שאת מתארת. מציע לך לגשת לדיאטנית על מנת שתתאים לך תזונה מתאימה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכולה להיות תופעת הפלהאנונימית16/01/2013
אני וידיד שלי, היינו בקשר אינטימי ללא קנדום, אולם אני חושדת שהוא אולי מרח איזושהי משחת קוטל זרע. אינני יודעת בוודאות. השבוע הייתי צריכה לקבל מחזור, אולם הייתה לי תופעה כמו של הפלה טיבעית, ירדו לי כמה טיפות דם, אבל המחזור ממש לא הופיע. האם זאת הפלה טיבעית? האם זה יכול להיות כשיש קוטל זרע? או אולי אפשרות שנייה - יש לי היריון מדומה, בגלל שאני מאוד רוצה תינוק ואני לא נשואה, ואני חולמת על זה כי התאהבתי בידיד שלי. או אולי בגלל שבחודש הבא אני אהיה בת 40 הפכתי לזקנה? אבל רק לפני חודש היה לי מחזור של עשרה ימים. ואולי יכול להיות שבגלל שיפשוף המקום, אם הייתה קצת דלקת מהשיפשוף זה יכול לגרום להפסקת מחזור? ואולי בגלל שחזרתי להתאמן אחרי המון זמן זה יכול להיות בגלל פרץ של אנדרנלין, כי הסקס הביא לי חשק להתאמן המון. אני מאוד מודאגת? ואני יודעת שאין מה לעשות רק לחכות עוד חודש ולראות אם המחזור חזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקת דם
טליה16/01/2013זה הכי בטוח במידה ויש לך איחור!ותעשי ילד אנחנו מתבגרות מהר לצערנו!!!!!!אגב בנק הזרע מלא סתם עצה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם נלחצתי, היום קיבלתי מחזור
אנונימית17/01/2013זה היה רק חלום , הוא במילא שפך זרע בחוץ ולא היה לי בכלל סיכוי. חלמתי שלילדים שלי יהיה אבא אמיתי. והייתי מאוהבת. סליחה על ההטרדה באתר. בכלל לא היה לי סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת בשבילך אבל עדיף תרומת זרע
טלי17/01/2013בליאבא פיזית ולא אבא שלא ירצה בהם!!!חבל לך על הזמן מותק יש המון בנות שעושות לבד כנסי לפורום פוריות יחדניות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכולה להיות תופעת הפלה - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זאת השתרשות?שקד16/01/2013
הי,
המחזור האחרון שלי היה ב16.12
(מגיע בממוצע כל 35 יום)
לפני יומיים הופיע הכתמה ורודה בניגוב ומאז הפרשות חומות בניגוב.
מדי פעם גם דקירות קלות.
האם זה יכול להיות השתרשות?
לציין כי לפני מחזור גם יש לי הםרשןת חומות אבל תוך כמה שיות בודדות מהופעתן המחזור מגיע ואילו הפעם זה כך כבר 3 ימים...
אודה לתגובתכם
תודה ויום נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זאת השתרשות? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ20/01/2013שלום שקד. אין כל דרך לדעת מתי חלה ההשתרשות ולכן אין כל דרך לזהות דימום מסוים כדמם השרשה. יש להמתין בסבלנות ולהתחיל לראות מבני הריון בעל קול בעוד כמה ימים. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשוע שבע +4ימים נצפה שק+דופקטליה16/01/2013
חלבון עובברי! תודה לאל. העניין שאני הולכת די הרבה בעבודה האם זה עלול להזיק לעובר בשליו הזה קצת חם במקום עבודתי כי זה מקום סגור !אציין שאני לא מרימה כבד ולא סוחבת !תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בבטן התחתונה וקצת בגב זה טבעי?
טליה17/01/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בבטן התחתונה וקצת בגב זה טבעי? - תגובה
תחושות היכולות ללוות תחילתו של כל הריון תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת...מבולבלת16/01/2013
סיימתי לקחת גלולות לפני 5 חודשים ובחודשיים האחרונים קיבלתי כל 28 יום.
לפי שיטת חום השחר, הביוץ היה לפני 16 יום, והחום ממשיך להשאר גבוה.
(לפני ביוץ הוא היה 35.8 ועכשיו 36.5)
בנוסף משבוע שעבר יש לי הפרשות צהובות סמיכות כאלה(סליחה על הגועל), ומיום ראשון עכשיו התחילו לי כאבים בגב התחתון (שאין לי אף פעם) והבטן התנפחה לי ומדי פעם כואבת (אבל לא כמו כאבי מחזור).
עשיתי היום בדיקת הריון (אני ביום ה30) ויצא שלילי.
הגיוני ?
יכול להיות שהתופעות שלי לא קשורות בכלל להריון?
הלוואי ותוכלו לעזור לי..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה לך!?
שני20/01/2013על איזה גועל את מדברת?!
זה בדיוק המקום לספר על דברים כאלה.
הלוואי ויכלתי לעזור לך.
אבל אני עובדת אצל רואה חשבון וממש לא רופאה.
מקווה שיעזרו לך פה.
פורום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת... - תגובה
מציע שתבצעי בדיקת דם להריון ואולי זה ההסבר לתחושותייך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון חשוב ושאלה,
מבולבלת20/01/2013עדיין לא קיבלתי מחזור(8 ימים אחרי) וחום השחר עדיין גבוה.
עשיתי בדיקת דם לפני 4 ימים שיצאה שלילית.
יש לי כאבי גב תחתון כל הזמן.
השאלה היא האם יש מצב שהבדיקת דם לא בהכרח נכונה? האם יש טעם לנסות ולבדוק שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון ושאלה חשובה
מבולבלת20/01/2013עדיין לא קיבלתי מחזור(8 ימים אחרי) וחום השחר עדיין גבוה.
עשיתי בדיקת דם לפני 4 ימים שיצאה שלילית.
יש לי כאבי גב תחתון כל הזמן.
השאלה היא האם יש מצב שהבדיקת דם לא בהכרח נכונה? האם יש טעם לנסות ולבדוק שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרי רביעיאיציק16/01/2013
שלום רב
אשתי בת 41.5 בריאה בדר"כ,3 ילדים :19,14,6
שלושתם בניתוחים קייסריים
כל ההריונות קשים:היריון ראשון-לידה בשבוע 30-רעלת היריון
היריון שני-שבוע 35
היריון שלישי-שבוע 36
כל ההריונות בסיכון גבוה עם השגחה צמודה
כרגע בהיריון נוסף (הפתעה) שבוע 6
מאוד מתלבטים לגבי המשך כשהשיקול הינו רפואי בלבד!בריאות האישה
הרופא כמובן ילווה אותנו בכל החלטה
אבל כשלחצתי אותו ושאלתי אם זאת הייתה הבת שלך?מה היית ממליץ?
ענה-הפלה!
מעוניין לשמוע את דעתך לגבי הסיכונים הרלונטים
כמו כן מעוניין להיפגש עם מומחה נוסף בתחום לחוות דעת שניה אשמח להמלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי רביעי - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ20/01/2013שלום איציק. לא ברור לי מדוע הרופא המליץ על הפלה. אמנם ישנם סיכונים לאחר 3 ניתוחים קיסריים אך הם אינם כה שכיחים ובהחלט יש נשים רבות שמבצעות 5 ו 6 ניתוחים. אם אתם רוצים עוד ילד - אין סיבה רפואית שתמנע זאת מכם. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזוזות עוברעלמה16/01/2013
שלום,
אני נמצאת כעת בשבוע ה-17 להריון - בשבוע האחרון הרגשתי את העוברית זזה בלילה, בזמן ששכבתי על הבטן. למעשה, עד כה יכולתי לישון על הבטן בלי בעיות ובשבוע האחרון זה כבר גרם לי לחוסר נוחות רבה. אלא שביומיים האחרונים תחושות אלה נעלמו. אני שוב יכולה לשכב על הבטן בלי להרגיש חוסר נוחות ואני לא מרגישה אותה. האם כדאי ללכת להיבדק במוקד או שזה לא נשמע מדאיג? (לא הייתי מתלבטת אלמלא הייתה עכשיו השפעת והמוקדים, אני חוששת, מלאים חולים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזות עובר - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/01/2013אין צורך במוקד,
תפני לרופא נשים שלך לביצוע אולטרסאונד.
את התנועות תרגישי היטב משבוע 20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - שאלה נוספת
עלמה16/01/2013תודה, ד"ר פומרנץ, על התשובה,
רופא הנשים שלי לא יכול לקבל אותי עד לתחילת פברואר (אז נקבע התור הבא למעקב). האם ניתן לחכות עד אז?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dתותי15/01/2013
אני בת 31, שבוע 6.
מזה כשבוע אני נוטלת פרנטל 9 חודשים-מולטי ויטמין לנשים.
בין היתר הוא מכיל 400 יחב"ל ויטמין D.
לא ברורה לי כמות ויטמין D שאני אמורה ליטול בכל יום כאישה בהריון.
האם הכמות מספקת או לא?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D - תגובה
ד``ר אריה לידור15/01/2013שלום לך
אם בריאות ך הכללית טובה ולא ידוע על חסר בויטמין D כמות זו סבירה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון - שאלהתותי15/01/2013
אני בשבוע 6 להריוני,
מאז שגיליתי שאני בהריון אני כאילו מפחדת להתמתח בבוקר כשאני קמה.
ממש מתיחות טובות כאלה של שחרור.
יש לי קצת כאבי בטן מתחילת ההריון, רופא הנשים הסביר לי
כי הרחם משתנה, הוא גדל ומתרחב ויכולים להיות כאבים.
האם התמתחות עלולה להזיק בכל אופן להריון בשבוע כלשהו
בהריון רגיל\בסיכון??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור15/01/2013ערב טוב
מתיחות לא גורמות לשום נזק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במקום תחושת רעב תחושת בחילותהדר15/01/2013
אני בהריון שבוע 7+2
אף פעם לא היתי רעבה על הבוקר ועכשיו שעה אחרי שאני קמה אני מרגישה "בחילות" וברגע שאני אוכלת זה עובר ותמיד במקום תחושת רעב אני מתחילה להרגיש בחילות ולעיתים די תחופות ממה שהיתי רגילה לאכול.. יותר רעבה כאילו..
זה בסדר? למה אני מרגישה בחילות במקום רעב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במקום תחושת רעב ד"ר תדמור
תופעה רגילה של הריון
הורמונים גורמים לבחילה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים בהריוןשושנה15/01/2013
שלום.. אני מתחילה שבוע 15 בעז"ה!
הריון תקין ב"ה.
אתמול קיימתי יחסים עם בעלי ואנחנו מיקיימים בצורה הרגילה רק שהוא לא נשען לי על הבטן.
מה שכן קרה זה שהוא טלטל אותי יחסית חזק, הרגשתי את הבטן שלי מיטלטלת.. רציתי לדעת אם זה יכול להזיק לעובר?
תודה רבה, וסליחה על הפרוט.. פשוט קצת מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים בהריון - ד"ר תדמור
לא יכול לגרום לשום נזק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)