מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות ביטאתותי06/01/2013
היי למומחים
אני בת 31, מנסה להיכנס להריון.
אני חושבת שאני בהריון, המחזור מאחר לי ב 3-4 ימים.
אני אמורה להיות היום בשבוע 4 ועוד 6 ימים.
היום בבוקר עשיתי בדיקת דם להריון וזו תוצאת הביטא:
BETA-HCG 3754 IU/L
אפשר לשאול מה זה אומר?
האם הביטא גבוהה מספיק? תקינה\לא תקינה?
אודה לכם על תשובתכם.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביטא - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013שלום תותי. ערך הבטא מעיד על הריון אך לא יותר מכך. מעתה ואילך תקינות ההריון תקבע על ידי בדיקות על קול. אין בטא גבוה או תקין משום שזה תלוי בגיל ההריון וגם אז יש טווח תקין מאד רחב. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מים בהריוןמירב06/01/2013
אני בהריון ראשון. תקין.
שבוע 30.
אני משתדלת לשתות 2 ליטר ביום, אך אני מסיימת את הרוב בשעות העבודה שלי, טווח של 6 שעות בערך וכשאני חוזרת הביתה לא שותה בכלל.
1. האם 2 ליטר זה מספיק?
2. האם זה בסדר לסיים את מכסת המים היומית בחצי הראשון של היום ואז בקושי לשתות?
עד כה אני מרגישה ברוך השם בסדר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים בהריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013שלום מירב. רצוי לשתות כ 2.5 ליטרים ביום בכל צורות השתייה (כולל מרק או מזון). אם את חשה בטוב עם שני ליטר - אין בעיה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדים לוחצים - אודה לתשובה!מירב06/01/2013
אני בת 24
הריון ראשון ותקין
בשבוע 29.
הבטן שלי יחסית מאוד קטנה.
אני עדיין לובשת את הבגדים הרגילים שלי. החולצות לא בעיה כי הן נמתחות, אך המכנסיים והחצאיות לוחצים מעט על הבטן (לא גומי, אלא כפתורים ורוכסן מקדימה). זה לא ברמה שכואבת לי הבטן, אבל מרגישים שזה לא כרגיל ורואים שזה לוחץ. האם זה מזיק לי או לעובר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגדים לוחצים - אודה לתשובה! - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013שלום מירב. מעבר לזה שלא נשמע לי נח במיוחד - אין כל נזק לך או לעובר. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורשי05/01/2013
3 שבועות איחור בבדיקת דם להריון = שלילי? מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013שלום שי. לגשת לרופא נשים, לבצע אולטראסאונד ובדיקות הורמונליות ואם הכל תקין, לקחת הורמונים לגרימת מחזור (פרוגסטרון). בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועתיות רבה של עובר - שבוע 38עידית05/01/2013
שלום רב,
אני בשבוע 38, מיועדת לניתוח קיסרי בשבוע הבא בשל 2 לידות קודמות בקיסרי. היום הרגשתי תנועות רבות מאוד (הרבה יותר מהרגיל) של העוברית שלי. האם הדבר עשוי להעיד על מצוקה? האם עלי ללכת להיבדק מחר?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועתיות רבה של עובר - שבוע 38 - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013שלום עידית. למרות אי אילו אתרים שכותבים על הקשר בין תנועתיות עובר מרובה לבין מצוקה עוברית, למעשה אין כל תצפיות הקושרות בין השניים. עובר שזז הרבה הוא עובר שטוב לו. את יכולה להרגע לקראת הניתוח בשבוע הבא. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להריוןליסה04/01/2013
שלום רב,
אני בת 28 ובעלי ואני מקיימים יחסי מין עם קונדום ללא אמצעי מניעה הורמונליים נוספים. יש לי מחזור סדיר כשעון כבר שנים. פעם ראשונה שיש לי איחור במחזור מזה ימים בודדים, בד בבד בשבוע האחרון יש לי צורך במתן שתן לעתים תכופות וגם ימים ספורים שיש לי בחילה.. האם יש סיכוי שנכנסתי להריון למרות שהשתמשנו בקונדומים?
אם לא מה זה יכול להיות..?
תודה מראש,
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים להריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013שלום ליסה. ישנם סיבות רבות לאיחור במחזור ואחת מהן היא הריון אותו קל מאד לבדוק והייתי מציע שתעשי זאת על ידי בדיקת שתן או דם להורמון ההריון. קונדום אינו יעיל ב 100% ולכן קיים סיכוי להריון. באשר לתלונות השתן - יש לבדוק על מנת לאתר דלקת בדרכי שתן ולטפל בה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בנסיעה-בזמן ההנקה?שמואל.04/01/2013
אשתי מניקה הנקה מלאה כבר 12 חודש, ומאז הלידה היא לא קיבלה מחזור.
בכל נסיעה יש לה בחילות , וכן בבקרים היא סובלת מבחילות קלות. כשהיא אוכלת הן עוברות.
השאלה היא אם ישנן תופעות של הריון בזמן ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בנסיעה- ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור07/01/2013בוקר טוב
מציע לבצע קודם כל בדיקת דם להריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשינו בדיקת דם ואין הריון.
שמואל.07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד במרתיקניר04/01/2013
בוקר טוב!!
אני בתחילת ההיריון ובימים האחרונים התחיל לי גרד בנרתיק ואחרי כמה ימים בדגדגן.
אתמול בבוקר זה היה נראה כאילו העור בדגדגן מתקלף אז האמת כי קצת נבהלתי והלכתי לרופא וזה אמר כי זה ההפרשות שיש לי מההיריון ולא קילוף עור.
האם זה הגיוני? איך ההפרשות מגיעות לדגדגן?
ומה אפשר לעשות בנידון מאוד מגרד לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שטעיתי באיות- נרתיק
ניר05/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן שטעיתי באיות- נרתיק - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קודם כל תודהשיר03/01/2013
על התגובה המהירה.
רציתי לדעת האם יש בדיקה או משהו שיכול לעזור לעובר הזה? כלומר לדוגמא שהיועץ או תוצאות של כל בדיקה אחרת יוכלו לעזור כשאבוא ללדת? או שבעצם עלי לחכות ללידה ואין משמעות שאבוא איתו?.
(אני מזכירה את שאלתי הקודמת כדי לתת רקע..
שלום רב!
אני בשבוע 37+3 וקיבלתי הפנייה לייעוץ גנטי בעקבות
1.ריבוי מי שפיר 257AFI
2.ראש מתאים ל3 שבועות קדימה ותינוק ששקל לפני שבועיים 3000 גרם,ו
3אגן כליה שמאלי 6.8 מ"מ.
הסוכר אחרי המסת 100 תקין לחלוטין. רציתי להבין למה אני צריכה ייעוץ גנטי? מה זה יעזור עכשיו? ומה זה קשור?
אשמח מאוד לתגובתכם.
תודה.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה שוב להעלות את שאלתיתודה
שיר07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ08/01/2013יועץ גנטי מעביר אינפורמציה מלאה כולל אופן ילוד.
אינפורמציה חשובה גם בשבוע מתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רציתי
שיר08/01/2013גם לדעת האם אקו לב, וסקירה מכוונת חשובים כרגע?
במידה ואלד לפני הייעוץ יש משהו שאני צריכה לעשות או להגיד בלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..
שיר08/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בהריון צעירשלי03/01/2013
שאיבה ב20/12
היום יום 11 להחזרה- בטא 220.
הפרוגסטרון 62.
האם הפרוגסטרון נמוך מדיי? לאיזה ערך מצפים בשלב כזה (שבוע 4+0 לפי החישוב שלי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון בהריון צעיר - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/01/2013שלום טלי. הפרוגסטרון שלך בטווח התקין וההריון מאד צעיר. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ גנטישיר03/01/2013
שלום רב!
אני בשבוע 37+3 וקיבלתי הפנייה לייעוץ גנטי בעקבות
1.ריבוי מי שפיר 257AFI
2.ראש מתאים ל3 שבועות קדימה ותינוק ששקל לפני שבועיים 3000 גרם,ו
3אגן כליה שמאלי 6.8 מ"מ.
הסוכר אחרי המסת 100 תקין לחלוטין. רציתי להבין למה אני צריכה ייעוץ גנטי? מה זה יעזור עכשיו? ומה זה קשור?
אשמח מאוד לתגובתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ גנטי - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ03/01/2013שלום שיר. בכל פעם שנמצא ממצא חריג בהריון, רופא הנשים מפנה אותך לקבלת ייעוץ ממומחה על מנת שיסקור בפנייך את כל הגורמים האפשריים לממצא ואת דרכי הפעולה האפשריות. מניח שבשל גודל הראש וכמות מי השפיר הגבולית, הרופא שלך לא לקח סיכון והפנה אותך ליועץ גנטי. די מסכים איתך בשלב זה הייעוץ מיותר. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתותי03/01/2013
מעניין אותי לדעת
במצב של הריון חוצ רחמי, מאיזה שבוע מרגישים שמשהו לא כשורה?
(כאבי בטן, דימומים...)
האם רק מבדיקת דם להריון ניתן לגלות הריון חוצ רחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
תותי04/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא גבוהיםדנה03/01/2013
שלום,
ביום ה 12 לאחר ביוץ (שנצפה באולטראסונד), ערכתי בדיקת בטא והתוצאה היתה: 216.
יומיים א"כ תוצאות בדיקת הבטא היו: 612.
ממה שקראתי הערכים גבוהים מתווך הנורמה, שאלתי היא האם יכולה להיות לכך משמעות לגבי תקינות ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא גבוהים - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ03/01/2013שלום דנה. הערכים תקינים לחלוטין ואינני רואה השלכה כלשהי על תקינות ההריון. המתיני מספר ימים ובצעי בדיקת על קול לאישור נוכחות שק הריון ברחם. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת גדילת עוברסיון03/01/2013
שלום,
אני בת 30, הריון שני , נמצאת בשבוע 32 . בהעמסת סוכר של 50 גר' יצא לי ערך של 139(הרופאה אמרה שזה גבולי ושאני יהיה במעקב). אתמול ביצעתי הערכת משקל ויצא שהעובר באחוזון 50 ושוקל 1,940.
הרופא שלי נמצאת בחופשה וציינה כי אם הערכת המשקל תהיה גבוהה היא ממליצה לי לבצע העמסת סוכר של 100 גר'.
האם 1,940 לשבוע 32 נחשב לעובר גדול? האם צריך לבצע העמסה של 100 גר'?
אודה לתשובתכם.
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת גדילת עובר - תגובה
ד``ר אריה לידור03/01/2013שלום לך
משקל העובר תקין לחלוטין. גם בדיקת הסוכר תקינה
אין צורך בבצוע העמסת סוכר של 100 ג"ר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת גדילת עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור03/01/2013בוקר טוב
בערך של 139 כדאי לבצע העמסת סוכר 100 גרם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון ?קרן03/01/2013
אודה לכם אם תענו לי בקדם האם אני בהריון לפי תוצאת הבדיקה :
691 IU/L
BETA-HCG
2-3 weeks 100-5,000
0.2-1 week 5-50
1-2 weeks 50-500
3-4 weeks 500-10,000
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהריון ? - תגובה
ד``ר אריה לידור03/01/2013שלום לך
התוצאה חיובית להריון. המשיכי במעקב כדי לצפות בצמיחת הערכים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)