מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןתותי13/01/2013
שבוע טוב,
אני בשבוע 6 להריוני.
שמתי לב כי לאחרונה אני סובלת מעצירויות רבות..
יש לי ובקושי יוצא.. הרגשה לא נעימה...
האם זה הגיוני בתחילת הריון?
איך אפשר לטפל בזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור13/01/2013שלום לך[
בהחלט אפשרי בתחילת הריון. ניתן להשתמש בנרות גליצרין או שמן פרפאפין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה מתחת לחזה ימיןאנונימית12/01/2013
שלום,
אני בשבוע 23+5 מזה כמה שבועות יש לי צריבה מתחת לחזה ימין בבטן העליונה ממש בתיאור מדויק זה ממש בקו החזיה מתחת לשד ימין.
זה מתחיל בדכ בשעות הצהריים ערב וממשיך לתוך הלילה.
מה זה יכול להיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה מתחת לחזה ימין - תגובה
ד``ר אריה לידור13/01/2013שלום לך
כדאי שתפני לבדיקת רופא עור
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה בהריוןנתי12/01/2013
אני נמצאת בשבוע ה-8 בהריון, בבדיקות הדם נמצא כי יש לי כלמידיה. קיבלתי 2 סוגי אנטיביוטיקה: מוקסיוויט לשבוע וארבעה כדורים של זטו לנטילה חד פעמית.
האם הכדורים עלולים לפגוע בעובר או בהמשך ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה בהריון - תגובה
אין להם כל השפעה שלילית על ההריון.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאדם11/01/2013
היי אני אדם אני וחברתי (בני 23) מודאגים בעקבות איחור מחזור של חברתי כבר כשבוע החלטנו לעשות בדיקת הריון וכל הבדיקות יצאו תקינות אחרי שהבנו שצריך לחכות 14 מרגע קיום יחסי המין אז המשכנו לחכות והיום בוצעה הבדיקה הנוספת לאחר 16 יום מרגע ששכבנו יצאה תוצאה מאוד מוזרה בבדיקה כמו פס קטן קטן עקום מאוד לפי מה שיודע לנו זה לא פס של הריון אז אנחנו רוצים להבין מה זה אומר ומה אפשר לעשות ... אני מצרף גם תמונה של זה כדי שתוכלו לספק תשובה יותר טובה:)
תודה מראש ,אדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי הבדיקה שלכם פגומה
שני13/01/2013תעשו בדיקה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי בטוח תעשו בדיקת דם
טליה13/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור13/01/2013שלום רב
מציע שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןטל11/01/2013
היי , עשיתי בדיקת הריון של מקלון הזהב והיה כתוב יש לטבול בשתן את הקצה הסופג בלבד של המקלון
ואני שמתי קצת יותר שתן שעבר את הקצה הסופג
האם לסמוך על התוצאה במצב כזה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
אפשר לסמוך על התוצאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירדלית11/01/2013
שלום
הבוקר התקשרו לגבי המי שפיר- נאמר לי שהתשובה תקינה אך רמת החלבון הוא 2.98 ולכן עלי לבצע אולטרסאונד למערכת העצבים ועמוד השדרה מכוון.
ברצוני לציין שבשבועות הראשונים להריון לא לקחתי חומצה פולית.(עד השבוע ה 10)
עברתי 2 סקירות ,מוקדמת ומאוחרת והכל תקין.
גילי 40.
תודה מראש דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - תגובה
מציע שתבצעי סקירה מכוונת על מנת לשלול מומים במערכת העצבים המרכזית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר - תגובה - תגובה
כמו כן אני מקווה שנלקחה דגימת מי שפיר לאנזים אצטיל כולין אסטראז
בברכה
ד"ר לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיחות ברכב עם תינוקדפנה10/01/2013
רציתי לדעת כיצד להכין את הרכב לקראת הכנסת תינוק.
איפה הכי מומלץ למקם את הסלקל? האם רצוי לאוורר את הרכב לפני?
איזה אמצעי בטיחות נוספים קיימים היום... וכו' תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיחות ברכב עם תינוק - תגובה
ד``ר איילון לחמן10/01/2013שלום.
מומלץ לשים ברכב כסא תינוק קבוע ולא סלקל. חשוב לאורר הרכב באם הוא לא נקי כגון עשן סיגריות וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפים
ליה13/01/2013מנסיון אישי מהזמן האחרון. ילדתי לפני חודש אז להלן המלצותיי:
רכישת סל קל או כסא בטיחות עם תוו תקן (אני קניתי את מקסי קוזי). הושבת התינוק נגד כיוון הנסיעה כמובן ועדיף במושב האחורי.
שבעלך יקח את הרכב לשטיפה וניקיון יסודי ביום שהוא בא לאסוף אותכם מהבי"ח.
אנחנו גם התקנו מערכת התרעה חדישה מסוג איווקס שמתריעה מפני התנגשות או סתייה מנתיב ופגיעה ברכב אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן כחול קטן על הבטןלירן10/01/2013
שלום ותודה...
אני בשבוע 15+4 ושמתי לב ביומיים האחרונים על סימן כחול קטן מיתחת לפופיק. זה נראה קצת כמו הוריד שיש ביד.
אני זוכרת שקיבלתי סריטה קטנה באזור אבל לא נראה לי שזה קשור.
האם צריך לבדוק? האם הגיוני שיש שם וריד?
מרגישה רגיל אני חושבת...
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן כחול קטן על הבטן - תגובה
ד``ר אריה לידור10/01/2013שלום לך
אם מהלך ההריון תקין אין לכך כל חשיבות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןתותי10/01/2013
אני בשבוע 5+5.
אני יודעת שהרבה נשים מדווחות כי תחילת הריון מלווה בעייפות רבה..
אני לא מרגישה עייפות מיוחדת, רק בערב אחרי השעה 21:00 אני מנקרת
קצת מול הטלוויזיה.. זה הכל.
האם זה נורמאלי?
או שזה עוד מוקדם והעייפות עוד 'תגיע'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
העיניין מאד אינדיבידואלי . ייתכן וכן וייתכן ולא. מכל מקום העדר סימני עייפות אינם מעידים על הריון שאינו תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהנרתיקטלוש10/01/2013
היי ,
בשבועיים האחרונים אני רואה שיש לי הפרשות צהבהבות מהנרתיק שמלוות לעיתים בגרד ותחושת עקצוץ במהלך הטלת השתן , מה זה יכול להיות?
יש לציין שאני בשבוע 32 להריון.
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי ,
טלוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהנרתיק - תגובה
ייתכן ומדובר בזהום פטרתי האופייני ושכיח להריון. במידה ומציק פני לקבלת טיפול
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה..
טלוש12/01/2013האם מותר להשתמש בכמוסות להחדרה וגניאלית של פרוביוטיק פמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מרמות פרוג'שלי10/01/2013
שבוע 5 להריון
בטא שהכפילה עצמה יפה כל הזמן והיום 6900
לעומת זאת הפרוג רק הולך ויורד- מ60 ל50 והיום 36
אני על תמיכה מרובה+פרוג' ריטרד שהרופא הוסיף ולא עזר בכלום
האם מצביע על אי תקינות ההריון?
מה עוד אוכל לעשות?
הוזמנתי לא"ס רק בעוד 10 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שלי10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים
שלי10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מרמות פרוג' - תגובה
ד``ר איילון לחמן10/01/2013שלום.
החשוב כרגע הן רמות הבטא.בצעי בדיקת על קול,ברמת BHCG של מעל 5000,כבר רואים דופק. זה החשוב.רמות הפרוגסטרון מדוע נבדקות כל הזמן במקביל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שלי11/01/2013אמנם הבטא שלי אתמול 6900,אבל אני רק בשבוע 5.
האם ניתן יהיה לראות דופק בשבוע 5 בגלל שהבטא גבוהה?
האם זה פונקציה של השבוע או של הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריון - דחוף בבקשהרינת10/01/2013
אני גרושה (עם ילדים) ונכנסתי להריון (לפני כחודש) שאני לא רוצה בו כלל וכלל.
מה הפרוצדורה להפסקת הריון?? צריך וועדה?
הפסקת הריון בשלב מוקדם זה על ידי כדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתחננת לילד ואת לא רוצה?לה למה?
שני10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני יהיה לך בע"ה גם אני מתחננת וזה
טליה10/01/2013בה רק ההתחלה תודה לאל!! אל תישפטי אותה אולי היא לא מסוגלת נכון שהיתה צריכה לחשוב על זה לפני אבל תיתרכזי מותק בעיקר וזו את!סופ"ש נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת הריון - דחוף בבקשה - תגובה
לאחר אישור ועדה יש אפשרות להפסקת הריון תרופתית ( עד שבוע 7) או ניתוחית ("גרידה")
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא כמותיתטלי10/01/2013
ההחזרה היתה ב-12/12 בטא ראשונה 240 25/12 שניה 624 27/12 שלישית 2640 ב-30/12 בטא איכותית 7/01 גדול מ-1000 האם הערכים מעידים על הריון תקין ???????? משום שאין לי תופעות לווי מלבד מעט עייפות ומעט רגישות בשדיים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידי שרונה
שני10/01/2013כל פעם שבדקת את הבטא איך בדקת? ע''י בדיקת דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שני בטיפולי פוריות
טליה10/01/2013בודקים רק בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה זה חשוב לי בבקשה
טליה10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא כמותית - תגובה
נראה תקין . יכולה לבצע כבר בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישר כוח לכל צוות הרופים שתמיד
שרונה10/01/2013עוזרים לנו תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי פרינאוםמיכל10/01/2013
שלום רב. בעלי ואני ניסינו כבר שלוש פעמים לבצע עיסוי פרינאום בשמן שקדים. לצערי זה שורף, כואב ולא עובד.
ממש רוצה לצמצם אפשרות לחיתוך או קרע בלידה.
אודה מאוד לעצתכם הדחופה, אני בסוף שבוע 36* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי פרינאום - תגובה
עיסוי זה יכול להיות יעיל אך לא בהכרח. אם מציק או גורם לסבל מציע להפסיקו . אין חובה בעיסוי כזה בטרם הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי פרינאום המשך
מיכל10/01/2013תודה. השאלה היא אם יש חומר אחר שאפשר לנסות? אולי אני פשוט רגישה לחומר עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
לירן10/01/2013אפשר לנסות לעשות מאמבטיה. לא עשיתי הרבה והיה לי 2 תפרים עם תינוק גדול זה תלוי בעוד כל כך הרבה גורמים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא? בבקשה זה דחוףמשה ישראלי09/01/2013
אני וחברה שלי עשינו בדיקת הריון אבל לא בטוחים בתוצאה
מישהו יכול להגיד לי בוודאות מה זה אומר .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן זה חיובי
מיקה10/01/2013מזל טוב או שלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד משמעי הריון
שלי10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקרוב אצלי אמן אמן
שני10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את?
שני10/01/2013שיהיה לך במזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן ואמן!!!!!!!!!לא לוותר
טליה10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון או לא? בבקשה זה דחוף - תגובה
נראה כחיובי
ליתר בטחון בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)