מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך ממספרייםפלונית22/04/2012
שלום שאלה קצת מביכה אני בשבוע 22 נפצעתי ממספריים באזור המוושעה ירד טיפה דם האם זה יכול לסכן את העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך ממספריים - תגובה
ד``ר אריה לידור22/04/2012שלום לך
לא
אם אינך מחוסנת לטטנוס כדאי לבצע חיסון זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובות לפני לידהרוית22/04/2012
אני בשבוע 38
רציתי לדעת כשהצוואר נמחק זו תחילת לידה?
שאלה נוספת,התאריך המשוער שהרופא נתן לי הוא5.5 שזה בעצם שבוע 40 אבל הבנתי שעד שבוע 42 זה בעצם הסוף,אפשר לקבל תשובה,איך זה הולך?
כל עוד אין לי צירים וירידת מים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות לפני לידה - תגובה
בהריון ראשון תהליך הלידדה מתחיל במחיקת הצוואר ולאחר מכן בפתיחתו . ההפך קורה לפני ליידה חוזרת. מעבר לשבוע 41 אנו נוטים ל"זרז" את הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי חוזרזוהר22/04/2012
בוקר טוב!
אני בחורה בת 22 וחצי,בריאה ולא נוטלת כדורים. עברתי לאחרונה שני הריונות כימיים רצופים שהסתיימו שניהם בתחילת שבוע חמישי ע"י ירידת בטא ולאחר מכן דימום ווסטי.
בדיקה דם מקיפה להורמונים היתה תקינה למעט Androstenedione ng/mL 6.26 שהיה גבוה במידה ניכרת.
שאלתי, האם אפשר לעזור לי בבעיה ? לאן אני צריכה לפנות?
אשמח לקבל את תשובה בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי חוזר - תגובה
עלייך לעבור ברור הורמונלי מלא , אולטרהסאונד מתוזמן , וכן היסטרוסקופיה.
מומלץ גם לברר את המערך כרומוסומלי שלך ושל בעלך
כמן כן מומלץ ברור פרופיל הקרישה שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה יכול להיות הריון??קרן22/04/2012
אני בת 25 וכבר כמה שנים שלא עליתי במשקל. החודש הזה שכחתי לקחת 2 גלולות ולמרות זאת אני וחבר שלי לא השתמשנו באמצעי מניעה. אתמול עליתי על המשקל וראיתי שעליתי 3 קילו (בחודש!!) ולמרות זאת אני לא רואה את זה על הגוף. בנוסף לכך אני בתהליך של החלפת הגלולות הקבועות שלי ולפני שבוע הפסקתי לקחת אותן כדי שאוכל לקחת את הגלולות החדשות ולפי מה שאני יודעת אמור להופיע מחזור מיד עם הפסקת הגלולות אך משום מה לא הופיע לי מחזור.אני אעשה בדיקה ביתית אבל בינתיים, לפי הנתונים יש סיכוי שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה יכול להיות הריון?? - תגובה
קיום יחסי מין בלתי מוגנים בהחלט יכולים להביא להריון. בצעי בדיקת דם להריון לפחות שבועיים לאחר קיום יחסי מין אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה אחרי בדיקת מי שפירטל22/04/2012
כמה זמן אחרי בדיקת מי השפיר אסור לטוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה אחרי בדיקת מי שפיר - תגובה
לאחר בדיקת הבקורת שלאחר הדיקור יכולה לטוס אם מהלך ההריון והתפתחותו תקינים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתחשיר מועשר בויטמין A השפעהאבי21/04/2012
שלום רב
שמי נועה שבוע 23 , אני סובלת מגרד זמן רב גם מליפני ההריון
ועד עכשיו כדי להקל על התופע
הישתמשתי בשמן אמול לשטיפה בזמן המיקלחת באיזור הוגינה ,לחרדתי גיליתי היום לאחר 23 שבועות כי שמן זה מועשר בויטמין A
הבנתי כי זה גורם למומים אני בלחץ מטורף האם עשיתי נזק אני לא מצליחה לישון ,האם שימוש בשמן אמול לשטיפה אינטימית יכול ליגרום לכזה נזק.
בבקשה תענו לי אני בלחץ מטורף
אני מיתקוונת לאמול של ד"ר פישר שקונים בסופר פארם
ממתינה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דימום אחרי לידהמיקה21/04/2012
שלום,
לאחר לידה בניתוח קיסרי,
מתי אמור להיפסק הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי לידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/04/2012שלום
בממוצע בסביבות שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה של נועה
רוית29/04/2012ולאחר לידה רגילה,מתי אמור להפסיק הדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורענתי20/04/2012
שלום
לאחר 5 שנים עם התקן הורדתי אותו ע"מ להכנס להריון,
לאחר ההורדה קיבלתי מחזור ראשון רגיל.
יש לי איחור של 4 ימים במחזור וביצעתי בדיקת הריון ביתית שהראתה תשובה שלילית.
האם זה נורמלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/04/2012שלום.
הוצאת התקן לא מוכרת כגורמת לאחר חודשיים לעיכוב במחזור. שוה להתיעץ עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
ענתי21/04/2012האם יש סיכוי שלמרות שבדיקת הריון ביתית הראתה תשובה שלילית אני כן בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והרניהבר20/04/2012
שלום אשמח לדעת אני ניכנסתי להריון כרגע שבוע 7 ולפני שנתיים עברתי ניתוח שבר טבורי רציתי לדעת האם זה שהבטן גודלת ואצלי המון מסוכן לאחר חיבור הטבור ורקמות העור .יש לציין שילדתי רגיל 1 והריון שני קיסרי האם יש קשר לזה שאני עכשיו בהריון האם יש סכנה שאחד מהם יקרע? מה הסיכוי ללדת רגיל? והאם כדי לי לאור ניתוחים אלו אשמח לקבל תשובות תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון והרניה - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/04/2012שלום9.
מאחר וצמיחת הבטן בהריון היא יחסית איטית,שוה בהחלט לא לדאוג ,מהניתוחים שעברת.אין סכנה.לא צינת הסיבה לקיסרי,כך שקשה להעריך הסיבוי ללידה רגילה הפעם. בעקרון לאחר קיסרי אחד אנו מאפשרים נסיון ללידה רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב לי מאד מאד תודה!!שרוני20/04/2012
שלום
אני בת 28 מאחר לי בשבוע והמחזור שלי מדייק מאד החודש לקחתי כדורים שנקראים דונג קוואי(dong quai) שהרופאת נשים המליצה לי זה תוסף תזונה טיבעי וששאלתי אותה האם יתכן שזה גורם לאיחור במחזור היא אמרה לי "בדרך כלל לא" היום עשיתי בדיקת דם שתוצאתה <5 מה לעשות ?? אני כל כך חשבתי שהפעם זאת תיהייה תשובה חיובית לאחר 3 שנים של נסיונות
השאלה הגדולה שלי האם יכול להיות או קרה למטופלת שבדיקת דם שלילית
ובכל זאת הריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי מאד מאד תודה!! - תגובה
בעקרון ברפואה כבר הכל קרה. אבל הסיכוי ממש מאד נמוך.אם בספק חוזרים על הבדיקה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול חזק בשבוע 38אנני20/04/2012
שלום, אני בשבוע 38. מזה מס' ימים סובלת מהתקררות חזקה, עם שיעולים מרובים, ללא חום. מה שמטריד אותי זה השיעולים הרבים שכעת גורמים לי כאבים בצלעות.
שאלתי היא האם זה עשוי לגרום לשבר/סדק בצלעות? איך מגיעים במצב כזה ללידה?
שווה לעשות צילום? סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול חזק בשבוע 38 - תגובה
לא מוכרת תופעת שבר בצלעות לאחר שיעול.בכל מקרה גשי לבדיקה אצל רופא המשפחה שיקל עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנרגן בהיריוןשירי19/04/2012
שלום לכל רופאי הפורום
שבוע 32 .
קיבלתי היום מנה שניה של ונופר (עקב המוגלובין 8.4) דרך הוריד,מנה של שתי אמפולות.
בפעם הראשונה לא פיתחתי תגובה אלרגית,
אך הפעם,בפעם השנייה,פיתחתי תגובה אלרגית של תחושת שריפה ברגליים,שלפוחיות ברגליים ובקרסוליים וכאבי כפות רגלים.
מיד קיבלתי פנרגן גם דרך הוריד.
היות וההיריון שלי הוא היריון בסיכון (צירים מוקדמים החל משבוע 24, וסכרת הריונית),
אני יודעת שזה בדיעבד,
אבל רציתי לשאול האם קבלת פנרגן בהיריון היא מסוכנת לעובר??
בבקשה עזרתכם.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול היה במחלקה ההמטולוגית
שירי20/04/2012והרופא שם מן הסתם אינו גיניקולוג או מיילד, לכן שאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להרותשלי19/04/2012
ד"ר שלום,
קראתי שתאי הזרע יכולים להישאר בגוף האישה במשך עד שלושה ימים אחרי קיום יחסי המין. שאלתי היא מה יכול לזרז את היציאה של תאי הזרע מהגוף? ממה כדאי להימנע?
שאלה נוספת: האם הרמת דברים כבדים יכולה להקשות על הניסיון להרות? (בעבודה אני מרימה מדי פעם סטנדים במשקל 2 קילו).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון להרות - תגובה
לא מוכר טיפול לזרוז הוצאת תאי הזרע מהגוף. הרמת משקלות של 2 קג לא מקשים על קליטת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 23גל19/04/2012
שלום רב,
אני בשבוע 23, בשבוע 22 וקצת התחלתי להרגיש את העובר די יפה היום כמעט ולא מרגישה, האם תיקני? האם מקום לדאגה?
תודה על העזרה שלכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 23 - תגובה
שוה לגשת להיבדק,בלי לחץ,יתכן פשוט כי הוא צעיר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פרדניזון בהריוןאלה2819/04/2012
שלום רב, אני בחורה בת 28 ונמצאת עכשיו בשבוע 14. מזה שבועיים אני סובלת מהתקפי אסטמה נורא קשים המלווים בשיעול חונק וחוסר אויר. אני עושה אינהלציות פעמיים ביום ואפילו לקחתי 5 אנטיביוטיקה זינט אבל נראה ששום דבר לא עוזר לי. כמוצא אחרון כבר נתנו לי סטרואידים בשם פרדניזון. לקחתי 40 מג במשך 3 ימים אולם כשרופאת משפחה ראתה שאין שיפור אמרה לי כעת לקחת עוד 9 ימים עם הורדת מינון. אני מאוד בלחץ מהכדורים האלה ורק רציתי לבדוק שאכן מותר ליטול אותם בהריון בשבוע שלי וכי הם לא עושים כל נזק לעובר. אודה לעזרתכם בעניין כי אני כבר ממש מודאגת ויוצאת מדעתי. אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)