מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר האפי-נוקרן16/04/2012
שלום,
שמעתי המלצות רבות על שימוש במכשיר האפי-נו להרחבת פתח הנרתיק ע"מ למנוע את חתך החיץ. הרעיון נראה לי קצת מוזר.כולי תיקווה שהנרתיק יחזור למימדיו אחרי הלידה והשפעת הבלון (הרחבה שיטתית במשך לפחות שלושה שבועות) שונה מהשפעה של לידה ללא בלון בה התינוק עובר פעם אחת וזהו.
בקיצור, האם השימוש במכשיר בעצם מקשה על חזרת הנרתיק לגודלו ההתחלתי בשל פעולת ההרחבה המתמשכת?
ובאופן כללי, למיטב הבנתי כל האיזור לעולם לא יחזור למימדיו לפני הלידה. האם זה נכון? מה מידת ההרחבה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר האפי-נו - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2012את שואלת שאלה מצויינת.
אין עליה תשובה עדיין.
לא ברור מה הנזק שגורם הבלון וההרחבה הממושכת של הנרתיק לעתיד האישה.
לדעתי רק עוד מספר שנים של ניסויים אלה,
נוכל לדעת האם הנשים המשתמשות באמצעי עזר להרחבה בלתי מבוקרת של הנרתיק,
עושות לעצמן טוב או רע.
יתכן כמו שאת שואלת, שהרחבה שיטתית ארוכת טווח, תפגע במבנה הנרתיק, בקוטר שלו, תגביר תלונות של בריחת שתן במאמץ, צניחת רחם ודפנות נרתיק.
רק לאחר איסוף נתונים ארוך טווח נוכל להמליץ לנשים מה לעשות עם בכלל.
בברכה דר' פומרנץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפלהמישהי16/04/2012
שלום רב,
לצערי בשבוע שעבר נודע לי שלעובר שלי הפסיק הדופק (שבוע 8), וסיימנו את ההפלה עם ציטוטק. ב"ה כבר אמרו לי בביקורת ששק ההריון יצא בשלמותו אז כנראה שלפחות הסיפור הזה מאחורינו.
הרופא במיון אמר לנו שמאוד לא מומלץ להיכנס להיריון במחזור הראשון אחרי הפלה, ואני יודעת שמקובל לומר זאת, אך הייתי שמחה לקבל איזשהו הסבר קצר לכך (מעבר להסבר ש"הרחם היה עכשיו חולה" שאמר הרופא במיון). מאחר שאני לחוצה מאוד על היריון נוסף (אני בת 40) קשה לי עם כל חודש שעובר בלי לנסות, אז הסבר יקל עליי.
האם מדובר בסיכון לאם?
האם היריון שייקלט כל כך מהר אחרי הפלה הוא בעל סיכוי גדול יותר ליפול שוב?
תודה מראש על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר הפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור16/04/2012שלום לך
אכן מומלץ להמתין תקופת מה עד להריון הבא. אך משום גילך אפשר להתחיל כבר לאחר הוסת הבא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל להסביר
מישהי16/04/2012אפילו בכמה מלים קצרות, למה מומלץ בדרך כלל להמתין לפני ההיריון הבא?
אם זה משום תקינות ההיריון, הרי שגם גילי המתקדם לא אמור לשנות את ההמלצה, כי אין לי כמובן עניין להיכנס לעוד היריון לא תקין. לכן כל כך חשוב לי להבין את העניין, כדי לקבל החלטה מושכלת, ולא להצטער אחר כך למה עשיתי כך ולא כך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. תודה רבה!!
מישהי17/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הנקה יכולה לפגוע בהריון?טלי16/04/2012
שלום,
בתי בת שנה וחודש ויונקת כפעמיים-שלוש ביום (בבוקר ולפני השינה). אני מנסה להיכנס להריון נוסף (מחזור סדיר מזה כ-5 חודשים) ורציתי לדעת האם יש בזה סיכון לעובר או שיכול להיווצר קושי בקליטת ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הנקה יכולה לפגוע בהריון? - תגובה
סיכון לא ייגרם אך הסיכוי להרות עלול להפגע היות וההנקה מונעת את הביוץ הסדיר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת ייעוץגלי16/04/2012
שלום לכולם. יש לי שאלה בעלי ואני מנסים להרות כבר 4 חודשים ולצערי עדיין לא צלח. העניין שבחודש האחרון אני מרגישה מוזר עם הגוף שלי. ... המחזור או לא מחזור הקדים זמנו בשבוע והוא לא היה כמחזור רגיל.בדרך כלל המחזור הוא 7 יום ולא פחות והפעם היה רק 3 יום וגם התוכן ( סליחה על הגועל ) היה מוזר זה לא היה דם אלא מן כתמים חומים כאלו. דימום רגיל לא היה. בדקתי באינטרנט מה זה אומר ומצאתי שיכול להיות שזאת השתרשות. עשיתי בדיקת הריון בייתית ויצאה שלילית.ואתמול עשיתי בדיקת דם בטא. ויצא לי 2.7 וברור לי שבטא גדולה משתיים זה מעיד על הריון. העניין הוא שיש לי את כל התופעות והסימנים עייפות כרונית כאבים בבטן התחתונה חשק למשהו מתוק או מלוח ( תופעה מוזרה ביותר מלפפון חמוץ עם תה שזה שילוב גועלי ולי היה טעים:-) מוזר......) סחרחורת. אז השאלה היא מה קורה לגופי אם זה לא הריון אז מה זה?
תודה וחג שמח
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת ייעוץ - תגובה
לעתים הרצון החזק להרות גורם לתחושות כמו הריוניות גם אם אין הריון. כמו כן אלו תופעות המאפיינות את תקופת הביוץ ונמשכות עד לקבלת הוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריפולאנני16/04/2012
שלום,
רופאת הנשים רשמה לי לקחת פריפול - תוסף ברזל וחומצה פולית טרם כניסה להריון.
רשום בעלון המצורף שאחת מתופעות הלוואי היא שצבע הצואה משתנה, ואין מקום לדאגה בעקבות כך.
אתמול לקחתי את הכדור הראשון אחה"צ, בשעה 16:30.
היום בבוקר היתה לי יציאה והיא הייתה שחורה לגמרי!!
זה די מבהיל!!
האם לשייך את זה לכדור?
מעולם לא היו לי בעיות מעיים בעבר, אבל האם זה אפשרי והגיוני שלאחר 15 שעות כבר כדור אחד השפיע?!!
יש לציין שתופעות אחרות (שלשול, עצירות, כאבי בטן, פריחה, בחילה) טרם חשתי.
אשמח שתרגיעו אותי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריפול - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2012המעי סופג את הברזל עודפים מופרשים וצובעים את הצואה בשחור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לאחר לידהלבנת16/04/2012
שלום.
ילדתי לידה ראשונה לפני 4 שבועות בדיוק ויש לי מס' שאלות:
1.חזה- החזה שלי הפך להיות יותר קטן ממה שהיה. האם זה הגיוני?
יש לציין שההריון היה תקין, הלידה טבעית ולא הנקתי בכלל.
האם החזה צריך לחזור לעצמו? ואם כן בעקך מתי?
2. כפיפות בטן- ממתי אפשרי להתחיל לעשות כפיפות בטן ותרגילי ספורט?
3.הורמונים- עוד לפני ההריון הייתי נורא רגישה וכרגע אני מרגישה שכל דבר מעצבן אותי, אני נורא לא סבלנית וברצוני לדעת מתי ההורומונים אחרי הלידה הופכים להיות רגילים ולא גבוהים כמו בהריון עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לאחר לידה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2012לבנת כל מה שאמרת הגיוני ותקין.
השד בנערה מורכב רובו משומן וצינוריות חלב, במהלך הריון השד משתנה מתווספות בלוטות וחלב וכתוצאה מכך יכולת הנקה.גם אם האשה לא מניקה השד יכול לקטון בנפחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר פומנרץ בהמשך לתושבתך
לבנת18/04/2012מה בדבר 2 שאלותיי הנוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתם לי רק על שאלה אחת ממתינה לתשו
לבנת20/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים???
לבנת22/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיכלי16/04/2012
אני בשבועות הראשונים של ההריון (תאריך מחזור אחרון ב- 13.3)
ואני לא סובלת משום תסמינים של תחילת הריון (עייפות, תיאבון גדול יותר, בחילות) האם זה אומר שמשהו לא תקין ? תודה לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2012נירה קרוב לודאי שהכל בסדר.
ממליץ לעשות תור לבדיקת תקינות ההריון עי רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Klebsiella oxytocaמיטל15/04/2012
שלום רב!
נמצא 60,000 בתוצאות
טופלתי 5 ימים בצפורל 500 מ"ג 2 כדורים ביום ולאחר בדיקה חוזרת נמצאה תוצאה של 10,000
ניתן לי ע"י הרופא סבב נוסף של אנטי' מסוג מקרודנטין 100 מ"ג 7 ימים 3 כדורים ביום
ברצוני לדעת האם הסוגים הללו טובים לטיפול בחיידק זה? והאם כמות כזו של אנטי' עלולה לפגוע בעובר?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Klebsiella oxytoca - תגובה
ד``ר אריה לידור15/04/2012שלום לך
אנטיביוטיקה זו אינה מזיקה לעובר או להריון. בד"כ סוגים אלו יעילים אך יש לבדוק את רגישותו הספציפית של החיידק לאנטיביוטיקה הניתנת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפירמיטל15/04/2012
שלום רב!
שקיפות עורפית:
בדיקה PAAP ריכוז 2229.4 אם או אם 0.70
בדיקה Free BHCG ריכוז 68.0 אם או אם 1.68
בדיקה NT ריכוז 1.31 אם או אם 1.12
תסמונת דאון לפי גיל 1:1100, שילוב גיל+ בדיקות 1:3100
טריזומיה 18- 1:10,000
חלבון עוברי :
בדיקה AFP, ריכוז 39.2 אם או אם 0.97
בדיקה HCG, ריכוז 37.3 אם או אם 1.24
בדיקה Estriol, ריכוז 1.0 אם או אם 0.82
סיכון לפי גיל 1:1100, שילוב גיל+ בדיקות 1:2300
טריזומיה 18- 1:10,000
האם מומלץ לפי התוצאות לבצי בדיקות מי שפיר?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מי שפיר - תגובה
אינני יודע מה גילך. מכל מקום התוצאות מראות כי את בסיכון נמוך. אך אם גילך מעל 35 מומלץ לבצע הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןשלי15/04/2012
האם יש דרך לדעת אם נכנסתי להריון בלי לחכות שהמחזור יאחר או שיופיעו בחילות? האם יש איזשהם שינויים נוספים? תחושות בבטן תחתונה וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
לא בהכרח
יכולה לבצע בדיקת דם להריון ההופכת להיות חיובית כבר 10 ימים לאחר הביוץ כלומר עוד בטרם מועד הוסת הצפוי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להיכנס להריוןשלי15/04/2012
ד"ר שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות, לכן קשה לי להיכנס להריון. השאלה שלי היא האם אני צריכה להימנע מדברים מסוימים בזמן הניסיון להיכנס להריון, כמו צריכת אלכוהול או קפאין או כפיפות בטן בסמוך לקיום יחסי מין? ומה יכול לעזור להיכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון להיכנס להריון - תגובה
אם וסתותייך אינם סדירים יש להתחיל במעוררי ביוץ תוך כדי מעקב התפתחות הזקיקים וההורמונים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהירות דופק העוברדנה15/04/2012
שלום,
יש לי שאלה בנוגע לדופק העובר.
אני בהריון עם תאומים בשבוע 18, ובסקירת מערכות נבדק דופק של 150 פעימות בדקה אצל שני העוברים. האם זה דופק תקין?
האם דופק האם משפיע על דופק העובר? כשהוא עולה גם דופק העוברים עולה?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהירות דופק העובר - תגובה
הדופק העוברי בתחום התקין ( עד 160). במקרים של חום אמהי דופק זה עלול לעלות מעבר לתחום התקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אריה
דנה16/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור צוואר רחםדניאלה14/04/2012
היי אני בשבוע 34+3 והשבוע הייתי באולטרסאונד למדידת אורך צוואר וראו 12 מ"מ מה זה אומר ומה עליי לעשות!?
וזה אחרי צירים מוקדמים בשבוע 26 וקבלת נרות להבשלת ריאות העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור צוואר רחם - תגובה
עלייך להיות מטופלת במונעי צירים להמנע מיחסי מין ופעילות גופנית להקפיד על שתיה מרובה וכמובן להמשיך ולעקוב עד לשבוע 35 מלא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידת מים
דניאלה21/04/2012אני נמצאת בשבוע 35 +3 ומאתמול בלילה יש לי ירידת מים אבל בכמויות קטנות כל פעם... והיום בבוקר ראיתי שהבטן ירדה ללמטה... אין לי צירים ... מה לעשות?
1. לחכות שיהיה צירים?
2. לחכות שיהיה ירידת מים מלאה?
3. ומה זה אומר שהבטן ירדה?
אשמח לקבל תשובה במהירות האפשרית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידת מים - תגובה
ד``ר אריה לידור22/04/2012שלום לך
עלייך לפנות לבית חולים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בהריוןנטע13/04/2012
היי
עד איזה שבוע מותר לטוס חיפה-אילת ובחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/04/2012בוקר טוב
אין בעייה בטיסה
המטוס לא עושה כלום לעובר
הבעייה מה אם תהיה לידה ???
לכן לדעתי אין בעייה בארץ עד שבוע 36
יתכן וצריך מכתב לפני עלייה למטוס
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתי מחשיבים את תחילת המחזור?רעות13/04/2012
אני מנסה לתכנן הריון וקצת מבולבלת- כשאני מקבלת מחזור זה מתחיל ממש ממש חלש, מפסיק ליום ואז חוזר בשיא הכוח..ממתי אני אמורה לחשב את תחילת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתי מחשיבים את תחילת המחזור? - תגובה
מהיום הראשון של ההכתמה הדמית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)