מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומרים למריחה על הגוף הריון שבוע 13אבי22/02/2012
שלום רב
אני בשבוע ה 13 להריון
וסובלת מיובש חזק בידיים
ומיתמשת בוזלין ובקרם ידיים על בסיס יומי (לכל הלילה בעיקר)
רציתי לישאול האם אני לא מזיקה לעובר ולהריון עם חומרים אילו
אני מישתמשת כך כבר חודש ופיתאום הכל לחלחל לי הפחד שמה עשיתי נזק
אשמח לתשובה בעיניין הוזלין וקרם הידיים
תודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים למריחה על הגוף הריון שבוע 13 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ22/02/2012את צודקת גם משחות יכולות להעביר חומרים לעובר.
יש לודא שמותר להשתמש בהן בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרגת בשלות שיליהתהילה21/02/2012
שלום,
אני בשבוע 38 עם דרגת בשלות שיליה 2-3.
האם ניתן לחזות את תאריך הלידה הצפוי לפי דרגת בשלות השיליה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרגת בשלות שיליה - תגובה
ד``ר אריה לידור21/02/2012שלום לך
שלב 3 הוא שלב של שליה בשלה המופיע בד"כ בהריון התקין החל משבוע 37 והילך. אין בשלותה של השליה מעיד על מועד הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטשיר21/02/2012
הפסקתי להניק. אני לוקחת סרזט. האם אני מוגנת? או שצריך להחליף לגלולות אחרות? מה עושים בינתיים עד התור לרופא נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ממשיכה בסרזט עד להחלפתו (אם בכלל) לאמצעי אחר. עד אז את מוגנת היטב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפגלית21/02/2012
הריון שבוע 15, עשיתי בדיקת PAP בשבוע 12 עקב הפרשות מרובות, להלן התוצאות
PAP LBC Routine Test
PAP LBC With Payment
האם התוצאה תקינה?
יש מקום לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
זו לא תשובת פאפ אלא הודעה שבדיקה זו בוצעה בתשלום
היכן התוצאה?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערקרן21/02/2012
שלום,
אני בשבוע 26 להריון ושמתי לב שיש לי נשירה מוגברת של שיער. אציין שאני חולת קרוהן והמחלה פעילה מזה 4 חודשים. אני מטופלת בסטרואידים (בודזון) וראפסל ובנוסף לוקחת ברזלת חומצה פולית אומגה 3 ומולטי ויטמין B (כדור יעודי להריון).
יכול להיות שמדובר בחוסר אבץ? אני הבנתי שבהריון דווקא נשירה נעצרת. מה יהיה אחרי הלידה? הנשירה תתגבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
אחת מהתופעות המאפיינות הריון היא נשירת שער שסיבתה לא ידועה. בד"כ תהליך זה נעצר במהלך ההריון עצמו או לאחר הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור..אך בדיקת הריון שליליתdana20/02/2012
שלום רב,
יש לי מחזור סדיר כבר למעלה משנה כל 31 יום אני מקבלת ווסת.
והביוץ בדרך כלל סביב היום ה-18.(אני נעזרת בבדיקות ביוץ ביתיות)
מזה כבר 4 חודשים אנו מנסים להיכנס להריון, אך טרם הצלחנו.
יש לי איחור של מחזור כבר 6 ימים אך בדקתי פעמים דרך בדיקה בייתית
והיא יצאה שלילית.
חשוב לי לציין שלפני חודש הפסקתי להניק (בתי בת שנתיים , זו הייתה הנקה רק
אחר צהריים וקצת בערב) האם יכול להיות שהאיחור נובע מהפסקת ההנקה??
או יכול להיות שאני בהריון וזה ממש בהתחלה ולכן לא ניתן לראות את זה בבדיקה בייתית?
תודה רבה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור..אך בדיקת הריון שלילית - תגובה
בהנקה וגם תקופה קצרה לאחר סיום ההנקה מחזורי הוסת משובשים . אם וסתותייך היו סדירים הם יחזרו להיות כאלה . בינתיים ליתר בטחון בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפלתי, האם לגשת למיון?אביטל20/02/2012
אני בהריון, שבוע 17. היום בחצר הרגל שלי הסתבכה בצינור הגינה ומעדתי, נפילה קטנה שנעצרה על ידי הברך והיד. האם אני צריכה לגשת למיון? האם אחרי כל נפילה אני צריכה לגשת למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפלתי, האם לגשת למיון? - תגובה
רצוי לגשת ולהבדק על ידי רופא ואולטרהסאונד להוכחת תקינות ההריון
הדבר נכון בכל נפילה ובמיוחד אם על הבטן או הגב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ההריון שלידנה20/02/2012
(1) 2-3 WEEKS- 100-5000
וכו'
אין התיחסות לבטא. יש לציין כי את הבדיקב ערכתי לאחר שקיבלתי מחזור שני באותו חודש בהפרש של שבוע.
האם יתכן כי אני בהריון, וכי אינו תקין? אני עדיין מדממת (היום הוא היום התשיעי של המחזור השני).
בבדיקת אולטראסאונד לא נצפה שק הריון, והרחם והשחלות נמצאו תקינות.
אשמח לתשובה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ההריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור20/02/2012ערב טוב
התשובה של המעבדה לא מושלמת
מופיע מעל המיקרה ערך הבדיקה
מומלץ לחזור על בדיקת דם להריון טיטראציות כמותית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה טיטראציות כמותית?
דנה21/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברי דחוף!!!שלווה20/02/2012
בוקר טוב, אני בשבוע 6+3 פי אולטראסאונד, אתמול ביצעתי על קולי ולא היה דופק, רופא נתן לי הפניה לגרידה במיון נשים. במיון הרופא בדק אותי שוב ואמר שזה שבוע גבולי ויש לחכות עוד שבוע ולבצע שוב בדיקה. האם יש סיכוי? האם זה מסוכן לחכות? בבקשה תשובתכם המהירה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עוברי ד"ר תדמור
אפשר לחכות שבוע ללא סכנה
הסיכוי שיהיה דופק עוד שבוע קטן אבל אפשר לחכות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין משהו...
tuly8220/02/2012כמעט בכל מקום ממליצים להגיע שבוע 8 בערך לבדיקת דופק..
והיא בסה"כ בשבוע 6+..
אני תוהה מדוע הרופא כבר שלח אותה להפלה..
ומדוע לדעתך יש סיכוי נמוך להופעת דופק בעוד שבוע?
האם לא יכול להיות שההריון פשוט צעיר יותר ולכן אין דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין משהו...ד"ר תדמור
רפואית דופק מופיע שבוע 5 וגינאלית
כאשר שק ההריון גדול
או רואים עובר 4 ממ צריך להיות דופק
אין עובר 5 ממ ללא דופק ובעתיד יופיע דופק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהיוליה20/02/2012
היי! אני בשבוע ה 7 להיריון ומרוב הבחילות וחוסר תאבון התפתחה אצלי פטריה בנרתיק- זה מאווווד מזיק לי ומגרד מה הטיפול לכך בהיריון,,? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - ד"ר תדמור
הטיפול בפיטרייה נרות , מישחה, נרות לנרתיק תרופות לא מסוכנות להריון
אגיסטו
גינודקטרין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך קובעים תאריך לקיסרי ?בר19/02/2012
הרופא נשים שלי אמר שמחכים עד לשבוע ה40 ואני רציתי ללדת בקיסרי יזום על ידי אז חשבתי שמקדימים את שבוע ה 40 וקובעים תור לפני ..לשבוע 38 למשל...
אבל הרופא שלי טוען שמחכים עוד .אז מאיפה יידעו בבי"ח שכבר אגיע ללדת שיעשו לי קיסרי ????
תודה לתשובה מהירה אני עכשיו 34 שב' ומשהו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תשובה ??????????.
בר21/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קובעים תאריך לקיסרי ? - תגובה
בשבוע זה יש לפנות למרפאה הטרום ניתוחית במחלקת היולדות בה את רוצה ללדת כדי לקבוע את תור הניתוח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפון לאחר לידהתהילה19/02/2012
שלום,
כמה זמן לאחר לידה אפשר להשתמש בטמפון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון לאחר לידה - תגובה
ד''ר גדעון נגר19/02/2012לאחר כחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוקסופלזמהטל19/02/2012
שלום,
אני בשבוע ה-14. עשיתי בדיקות דם וגיליתי שתוצאת הנוגדנים לטוקסופלזמה- שלילית.
אין בביתי חתולים, כך שהדבקה מחתול לא ככ הגיונית, אולם הבנתי כי הטפיל עשוי להימצא גם בבשר נא. רציתי לדעת מאילו מאכלים רצוי להימנע? הבנתי שסושי וקרפצ'ו , אך האם יש דבר מה נוסף שרצוי להימנע ממנו/ להקפיד איתו יותר?
תודה רבה!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקסופלזמה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור19/02/2012ערב טוב
כאשר נוגדניים שליליים יש להיזהר
מצואת חתוליים, בשר חזיר לא מבושל, באופן כללי יש לרחוץ בשל ולהרתיח כל דבר
כדאי וצריך לבדוק נוגדניים כל חודש בדם האם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת דם לגילוי הריוןנגה19/02/2012
HCG QUANT.(S) 9801.00
האם אפשר להגיד לי על סמך תוצאה זו מה גיל ההריון?
אני חושבת לפי חישוב שלי, אני בשבוע 5 +
האם זה תואם, או נמוך ממה שצריך....?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לגילוי הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור19/02/2012ערב טוב
ערך של 10000 מתאים לשבוע 5-6
בערך כזה כדאי לבצע על קול וגינאלי ולראות שק הריון ברחם ויתכן גם עובר עם דופק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נגה19/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיוורת מאודליאת19/02/2012
שלום,
לפי איזה נתון בבדיקות רואים שיש אנמיה?
הרופאה בקופת חולים ובטיפת חלב אמרו לי שיש לי תחילת אנמיה,אני חיוורת,יש קשר?
הרופא הפרטי שלי אמר שהספירת דם בסדר והוא לא נותן לי ברזל.
אני כבר תקופה חיוורת,בבדיקות לפי איזה שם אני רואה את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוורת מאוד - תגובה
ד''ר גדעון נגר19/02/2012המוגלובין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)